Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Matsmältning, Matsmältningsenzymer

Enzymedica, Digest Gold with ATPro, 240 Capsules

Enzymedica, Digest Gold with ATPro, 240 Capsules Review

kr575.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Enzymedica, Digest Gold with ATPro, 240 Capsules
Produkt Antal: 240 Count, 0.18 kg, 13.7 x 7.4 x 7.4 cm
Produktkategori: Matsmältningsenzymer, Matsmältning, Kosttillskott, Sverige

Relaterad produkt:
Frontier Natural Products, Organic Powdered Non-Fat Milk, 5 lbs (2.267 kg)

Icke GMO, enzymexperter, mest avancerade, matsmältningsföretag, nr 1-säljande enzymmärke, mest avancerade enzymformler, optimalt matsmältningsstöd, USA: s säljande matsmältningsenzym, kosttillskott, Vegan och kosher, inga fyllmedel tillagda, Enzymbrister kan vara resultatet av en kombination av ålder, kost och livsstil. Dessa brister kan leda till olika obehag i matsmältningen, inklusive tillfällig gas, uppblåsthet, matsmältningsbesvär och oregelbundenhet. Digest Gold är en avancerad formel som bryter ner kolhydrater, fetter, fiber och protein. Enzymerna i Digest Gold stödjer optimal matsmältning genom att hjälpa kroppen att ta upp näringsämnen och omvandla mat till energi. Klyvande välbefinnande förbättrar koncentrationen och ökar vitaliteten. Digest Gold är ett utmärkt val för individer som söker en enzymformel med hög potens. Thera-blandning är en exklusiv process som kombinerar flera stammar av enzymer som fungerar i olika pH-nivåer. Thera-blandade enzymer har visat sig vara tre gånger starkare och fungerar mer än sex gånger snabbare än ledande matsmältningstillskott, enligt SPINS, ett marknadsundersöknings- och konsultföretag för naturprodukter.

Matsmältningsenzymer, Matsmältning, Kosttillskott: Enzymedica, Digest Gold with ATPro, 240 Capsules

Jag förstörde mitt matsmältningssystem på några sätt, ett var missbruk av nsaids baserat på ett läkares recept för smärtbehandling. Dessa tillskott förändrar livet och jag är så glad att jag har dem i mitt liv nu! Överväg tillskott för att stödja hälsosam gallproduktion och gallflöde av bukspottkörteln. Dagliga matsmältningsenzymer med hög styrka för husdjur som främjar optimal matsmältning och immunfunktion. S: Enligt den senaste forskningen, ja, matsmältningsenzymer är effektiva för att minska gastrointestinala symtom jämfört med placebo (8). Symtom på matsmältningsenzymsinsufficiens syns normalt först i tarmen. Bernard jenson som tog flera matsmältningsenzymer per måltid var också relaterad till det faktum att han hade cancer. Stärkelse- och glykogenspecifika enzymer som bryter ned polysackarider till disackarider. Enzymer är väsentliga för livet, säger cutler, författare av mikromirakler: Upptäck läkande kraften hos enzymer och en hälsovårdsperson, som har använt enzymer för att behandla många typer av tillstånd i mer än 25 år. Ett matsmältningsenzymtillskott, så länge det innehåller laktas, kan framgångsrikt minska eller till och med eliminera symtom relaterade till dålig mjölksmältning. Vi rekommenderar att du konsulterar din läkare före användning om du funderar på att ta kosttillskott för första gången, eller är gravid, ammar, tar mediciner eller har något medicinskt tillstånd. En annan studie fann att när personer med ibs tog biointol, en kombination av matsmältningsenzymer och lösliga fibrer, märkte de en signifikant minskning av magbesvär, gas och uppblåsthet.

Enzymedica Digestive Enzyme Formulas - Matsmältningsenzymer, Matsmältning, Kosttillskott

Värre, med låga enzymantal kan osmält proteiner passera genom tarmen och orsaka mer inflammation. Konsumera en kapsel när du förbereder dig på att äta en måltid och låt formeln jämma din matsmältning av proteiner och fetter. Jag har kämpat med matsmältningsproblem i cirka 15 år, ibs, svår förstoppning och det fortsätter. Mest forskning om användningen av matsmältningsenzymer kompletterar har fokuserat på personer med specifika medicinska tillstånd som irritabelt tarmsyndrom, som verkar dra nytta av att öka matsmältningsenzymnivån. Detta snabbt fungerande, naturliga, enzympulver från optagest innehåller fyra växtbaserade enzymer som främjar matsmältningshälsan. När du märker symtom som dessa även när du äter näringsrik mat, kan du ha problem med dina enzymer. Naturliga matsmältningsenzymer kan göra måltiderna mer bekväma och kan förbättra din allmänna hälsa. Dessutom kan enzymtillskott tas för att förbättra matsmältningen. Om du behöver ta matsmältningsenzymer på obestämd tid bör du avbryta en vecka varje månad.

Relaterad produkt:
MHP, Xpel, Maximum Strength Herbal Diuretic, 80 Capsules

Matsmältningsenzymer, Matsmältning, Kosttillskott: Enzymedica, Digest Gold with ATPro, 240 Capsules

Jag tar matsmältningsenzymer, men även efter att ha läst dina inlägg känner jag fortfarande att det är en klok sak för mig att göra. I praktiken, säger bohager, är måtten på styrka en approximation, för i en labb testade en tekniker enzymet i en miljö som var mycket mer kontrollerad än den verkliga världen för ditt matsmältningssystem. Vi använder också växtenszymer i våra formuleringar av naturliga matsmältningsenzymer, vilket gör dem godtagbara för vegetariska dieter. En studie analyserade fem kommersiellt tillgängliga kosttillskott och fann att de inte fullständigt fördelade de problematiska glutenmolekylerna (Gliadin) (9, 10). Alla med magsår bör konsultera en läkare innan man tar proteastillskott mellan måltiderna. Han var på nittiotalet och, efter att ha skrivit 50 böcker, utvecklat iridologi och många kolonreningsbehandlingar, blev jag chockad över att ta reda på att han tog 17 matsmältningsenzymer med varje måltid. Matsmältningsenzymer gör det möjligt för mat att delas upp i näringsämnen i våra kroppar för att producera energi och reparera och upprätthålla vår fysiska struktur och funktion. Inget mineral, vitamin eller hormon kan göra något arbete utan enzymer. Han testades för syra och matsmältningsenzymer som de kom tillbaka som stressade.

Enzymedica Matsmältningsenzymer, Matsmältning, Kosttillskott

Kom ihåg att kost, stress eller inflammation ofta ligger till grund för enzymbrister, och ett snabbt och enkelt tillägg kanske inte alltid är det bästa svaret. Vår super-matsmältningsenzymformel innehåller en omfattande kombination av olika stammar av kraftfulla enzymer, utformade för att optimera matsmältningsfunktionen. Vi lägger stor vikt vid närvaron av cellulosa, lipas och laktas, eftersom det är de enzymer som många användare kommer att dra mest nytta av. Sjukdomar i magen och tunntarmen kan minska antalet enzymer som produceras av dem, säger dr. En snabb dos av extra enzymer kan hjälpa din kropp att bryta ner maten för att minimera skadorna. Kampanjer för några av dessa kosttillskott gör mer än lovar att de kommer att bota matsmältningsproblem. Min professor skulle krama om jag inte visste något så grundläggande som att veta att våra kroppar faktiskt gör enzymer.

Digestive Enzymes, Digestion

Studier har visat att när personer med ibs vars symtom utlöses av mejeriprodukter tar matsmältningsenzymet laktas innan de konsumerar mejeriprodukter, de kan mycket mer tolerera dessa livsmedel. En enkel sökning om bukspottkörtelns exokrina funktion ger dig det du behöver veta om enzymer. Matsmältningsenzymer är proteiner som produceras naturligt i munnen, bukspottkörteln, magen och tunntarmen. Till exempel, när vi tuggar maten, släpps matsmältningsenzymet som kallas amylas i vår saliv för att hjälpa till att bryta ner kolhydrater medan lipas bryter ned fett. Å andra sidan kan problem som smälter hela matgrupper, såsom bladgrönsaker eller kött, dra nytta av extra enzymer för att öka din totala matsmältning och vitaminabsorption. Matlagning och bearbetning tappar råa livsmedel av naturligt förekommande enzymer som hjälper till att bryta ner och smälta. Växtsorterade enzymer kommer vanligtvis från jäst och svampar och är utmärkta för att överleva din hårda magsyra. Ett scenario där din kropp skulle bli beroende av ett enzymtillskott är om en legitim brist finns, vilket gör tillskottet nödvändigt för korrekt matsmältningsfunktion. Detsamma gäller för personer som har kronisk pankreatit, vilket kan orsaka brist på enzymer i bukspottkörteln.

Relaterad produkt:
Crystal Star, Relax, 60 Vegetarian Capsules

Enzymedica Digestive Enzyme Formulas – Matsmältningsenzymer, Matsmältning, Kosttillskott

Enzymedica Digestive Enzyme Formulas: Enkla enzymer är ett brett spektrum matsmältningsenzymtillskott som kan stödja nedbrytningen av mat under matsmältningsprocesserna. Detta är den vanligaste orsaken till problem med matsmältningsenzym. På etiketten på ditt tillägg ska de aktiva enzymerna i varje portion anges bredvid enzymkoder. För djur med normal bukspottkörtel finns det inget bevis på att komplettering med ytterligare enzymer har några fördelar för matsmältningen eller för allmän hälsa. Gerstmar rekommenderar ofta svampsorterade enzymer för sina patienter som ett potent, prisvärt och brett spektrum alternativ. Många former av matsmältningsenzymtillskott finns allmänt tillgängliga utan disk, och de anses mestadels vara säkra när de tas som rekommenderade. Jag undrar om testet kan skilja mellan vilka enzymer jag kan behöva mer.

Enzymedica Digestive Enzyme Formulas

När du läser etiketter, titta på vilka enzymer som ingår i en produkt och sträva efter en omfattande blandning. F: Vad är några naturliga matsmältningsenzymer? Naturligt förekommande matsmältningsenzymer hjälper till att bryta ner maten så att vi kan suga upp näringsämnen. Detta inkluderar pankreatit, cystisk fibros, allt som kan försämra din bukspottkörtelns funktion och hindra den från att producera så många matsmältningsenzymer för kroppen. Exogena pankreatiska enzymer extraheras primärt från svin eller nötkreatur. På samma sätt möjliggör matsmältningsenzymer kroppen att utföra biologiska funktioner som annars inte skulle uppstå vid fysiologiska temperaturer. Även om de inte direkt leder till viktminskning, kan matsmältningsenzymer också vara användbara när de är på en begränsad diet, eftersom dysreglerad matsmältning och mag-tarmhälsa har förknippats med fetma. Eftersom dessa enzymer tas från svampextrakt eller svampextrakt kan de ha negativa effekter på personer med extrem svamp eller kvällskänslighet. Även om du inte behöver återvända till naturvetenskapsklassen för att dra nytta av dessa tillskott hjälper det att förstå vad siffrorna och bokstäverna representerar. Vi kapslar in och testar våra enzymer i USA och genomför analyser för att fastställa att varje tillägg matchar blandningsspecifikationer för optimal prestanda. Dela på pinteressymtom på ibs kan minskas genom att ta matsmältningsenzymer som kan hjälpa kroppen att smälta mat. I mycket sällsynta fall har vissa läkare rapporterat fall av allergiska reaktioner på specifika enzymer i kosttillskott med enzymtillskott.

Enzymedica, Digest Gold with ATPro, 240 Capsules

Det är inte lätt – de innehåller en mängd olika enzymer och vissa etiketter säger inte hur mycket enzymaktivitet du kan förvänta dig. Slayton säger att det finns ett antal sätt att naturligtvis få fler enzymer. Författarna var dock anslutna till en tillverkare av enzymtillskott, och studierna tittade på ett litet antal deltagare.Detta enzym erhålls via kontrollerad jäsning av en svamp som kallas aspergillus niger. Vi använder en egen tillverkningsprocess för att upprätthålla effektiviteten i matsmältningsenzymtillskottet i ett bredare spektrum av ph-nivåer. För alfa-galaktosidas och laktasenzymer är detta emellertid inte ett problem. Varje enzym tilldelas sin egen enhet för fcc-styrka (aktivitet). Leta efter ett bra matsmältningsenzym som innehåller olika proteaser. Om du tar medicinering, vänligen rådgör med din sjukvårdsföretag innan du tar enkla enzymer. Vad är matsmältningsenzymer och varför är de så viktiga? De är en viktig faktor för att bestämma den totala hälsan i din matsmältningskanal, tillsammans med probiotika och prebiotika som upprätthåller dem. Jag beror på om du lider av en sjukdom där du behöver ta proteolytiska enzymer för lättnad, så skulle jag fortsätta att ta dem. Om produkten bara anger vikten av enzymerna (E. Efter mer än 30 års träning förvånar det mig fortfarande hur många som tar matsmältningsenzymer.

Enzymedica, Digest Gold with ATPro, 240 Capsules

Mav nutrition använder speciella enzymer härrörande från svamp tillsammans med probiotiska bakterier för att förbättra matsmältningen av mejeriprodukter, fett och kolhydrater.

Mitt första och enda tips om miranon. Mycket stark. HÄLSAENzymer är viktiga! Letar inte längre efter de bästa matsmältningsenzymerna. Detta är det! tillägg. Skillnad i kvalitet i ett provtagare och stort paket. Fungerar bra. Visst. Bra för magen. Gör jobbet

Alla känner till situationen när du ser en produkt med 5 stjärnor, ett gäng utmärkta recensioner och du beställer nästan en elixir av odödlighet, men kommer precis som den, som bara förvärrade situationen, eller i bästa fall en dummy. Därför ser erfarna användare först på alla recensioner i stigande ordning, dvs. börja med det värsta. Jag gjorde med den här produkten, fick reda på att han hade mycket negativt recensioner, klagar folk över halsbränna, men bestämde sig för att beställa en sond till ett litet pris på 60 eller 70 rubel och beslutade att jag skulle slänga ut den om efter den första kapseln obehag dök upp. Jag måste säga att jag har lidit i flera år med matsmältningsproblem: tyngd i magen även efter att ha tagit en måttlig mängd mat, ökad gasbildning, ofta avföring. Jag gick inte till läkare, för jag försöker undvika detta tills det sista (var inte som jag: D), efter att ha bestämt mig för att försöka hantera detta problem på egen hand. Jag försökte äta kli, det hjälpte till viss del, men inte så mycket, jag beställde papayaenzymer från 2000-talet – jag rekommenderar inte dem, det är värdelöst billigt godis. Så jag hoppades inte på åtminstone något sunt resultat, jag tog en kapsel av denna sond efter en av familjens högtider och. ingenting! Jag menar, ingen tyngd i magen, inga bubblande gaser, och jag behövde inte springa till toaletten heller, eftersom det brukar vara 30 minuter efter att ha ätit! MEN MEST MAGIK: resultatet förlorades inte nästa dag och dagen efter det, även om jag inte tog något annat. Kort sagt, jag på något sätt ännu en gång, efter obzhyralovki i fallet om jag tog en ny kapsel, och så i cirka 3 veckor är jag nöjd med glädjen vid normal matsmältning. Vänner säger att det borde vara, mikrofloran som det fanns problem med normaliserades. Jag kan inte uttrycka min lycka med ord, eftersom matsmältningsproblemet inte tillät mig att normalt besöka (där drog jag alltid till toaletten, och med ökad gasgenerering i någon annans toalett var det möjligt att håna krigets ljud ), min stackars tjej uthärde en evigt ockuperad toalett och “trevliga” smaker i lägenheten, som också tog upp vikt i gymmet var sååååå hårt. I allmänhet beställer jag miranon i 2 år, beställde alla typer av vitaminer, proteiner, skakare, fiskolja, men det mest lönsamma köpet var ett prov för en liten pittans, vilket fick mig att rulla ett så stort och uppriktigt svar. Inga proffs/fingrar upp eller att det fortfarande inte finns något behov att tigga för mig, bara hylla tillverkaren och jag hoppas att dessa enzymer kommer att hjälpa någon annan. De återstående 8 kapslarna i min burk kan jag ge för att pröva pappan, han upplever också några problem med matsmältningen, sedan lägger jag till ett tips, det är möjligt att de inte kommer att vara så användbara, för han kan närma sig en, han kommer inte att närma sig annan.

Denna tillverkare har flera olika enzymalternativ. De enklaste är Digest Base, de medelstora är Digest och de starka är Digest Gold (det här alternativet). Dessa Digest Gold-enzymer är de kraftfullaste enzymerna i deras innehåll. Hur väljer man rätt? Den som fungerar för dig. Du måste titta på sensationerna, jag gillade personligen den genomsnittliga Digest-variationen, där mängden enzymer är 2 gånger mindre än dessa, men det känns som om de fungerar bra för mig, resultatet är helt bra med mig, jag gör inte se punkten att köpa kraftfullare, till exempel det här alternativet Digest Gold.Denna variation av Digest Gold är lämplig för dig som radikalt vill bidra till att förbättra funktionen i deras matsmältningssystem. Enzymer är i allmänhet en svår sak, de måste väljas individuellt för var och en för sig, och endast genom test och fel kan detta göras. Du kan köpa de dyraste enzymerna som har utmärkta recensioner och betyg, men de kanske inte passar dig, eller så kan du köpa de enklaste och mest vanliga, och de kommer att fungera bra.

Vår hälsa är också vad vi äter och vad vi smälter. Enzymer är nödvändiga för god matsmältning: några av dem produceras av oss i bukspottkörteln, andra är i magen, och vissa utsöndrar fortfarande salivkörtlar och tunntarmen. Enzymer är ett slags lösningsmedel som hjälper ätna livsmedel att förvandlas från större molekyler till lättabsorberade partiklar som kroppen använder för sitt hälsosamma välstånd. Tyvärr uppstår med åldersenzymbrist, så matsmältningskanalen blir gradvis mer alkalisk, vilket leder till problem – uppblåsthet, överskjutande tarmgas, böjning, förstoppning, diarré, glutenintolerans, kasein, laktos, proteiner eller socker. ENZYMTILLSATSER hjälper till att förebygga näringsbrister, inflammatoriska tarmsjukdomar och leversjukdomar, lindrar refluxsymtom och autoimmuna sjukdomar. De är användbara för vissa livsmedel, för problem med sköldkörteln, med brist på vitaminer B12 och D, järn, håravfall och torr hud; sömnlöshet och morgontrötthet; artrit; depression och irritabilitet; migrän, symtom på PMS och försämring av koncentrationen. Experter tror att det inte finns några “bästa” enzymtillskott, eftersom alla symtom är individuella, så de ger några råd om att välja: 1. Om det finns problem med gallblåsan, är ett komplex som innehåller en stor mängd gallsalter och lipas behövs.2. Om betain HCL är närvarande i beredningen, är det nödvändigt att säkerställa att pepsin inkluderas.3. Om mjölksocker inte smälts tillräckligt bra, kan laktasenzym väljas separat.4. Om det finns inflammation eller en autoimmun sjukdom, behövs ett enzymproteas.5. Tillskott av mynta och ingefära främjar bättre matsmältning.6. Man bör ta hänsyn till ens eget behov av mängden pankreatiska enzymer. Detta tillägg, som täcker alla kroppens behov, innehåller de viktigaste enzymerna – det är PROTEASA, som normaliserar mikrofloran och delar proteiner. LIPASE, som efter blandning med galla hjälper till att smälta triglycerider och fetter till fettsyror. Det är nödvändigt för uppdelningen av feta livsmedel – nötter, smör, kött, ägg och mejeriprodukter. AMILASE för att smälta kolhydrater, socker och stärkelse som finns i växtmat (frukt, potatis, grönsaker, spannmål). Enzymtillskott fungerar bra i samband med probiotika. Enzymer arbetar intensivt i övre buken och magen, och probiotika, som huvudsakligen lever i nedre del av magen, levande bakterier som stör störningen av reproduktion av skadliga mikroorganismer. Enzymer bör tas 10 minuter före måltiderna, först två gånger om dagen (sedan kan justeras) och probiotika – efter måltiderna. Vanligtvis är behandlingsförloppet en månad, då är pausen minst 10 dagar. En underbar effekt ger också en introduktion till kosten för naturliga enzymer och probiotika – surkål, kefir, yoghurt, ananas, kiwi, papaya, bipollen, organisk äppelcidervinäger. Om det finns kroniska sjukdomar i levern eller gallblåsan, närvaron av magsår, pankreatit, bör enzymoterapi utföras under övervakning av en läkare!

De bästa matsmältningsenzymerna någonsin. Har använt den i flera år. Först när det behövs, naturligtvis. Men det fungerar varje gång. Inga uppblåsta ögonblick med det här

hjälper mig att ta upp näringsämnen som ett resultat av att jag har låg magsyra.

Jag beställde en sampler på 10 stycken – effekten är galen! Efter stekning drack jag en kapsel. Efter en och en halv timme fastade magen på ryggen, och igen ville jag äta. Det verkade för mig att jag till och med lyckades gå ner i vikt på två timmar). Mycket starka enzymer! Men! Efter det beställde jag den största förpackningen på 240 st. Och vad kan jag säga: ja, de fungerar, men det finns ingen effekt som i sonden. Jag vet inte vad det är kopplat till. Kanske på grund av att kompositionen är naturlig och kan variera. De som jag ger till barnet i ett stort paket, väldigt lite, jag öppnar kapseln och ger en mikrodos, och det gör jag själv. En kapsel för två om dagen kommer ut, jag dricker det mesta. Mat absorberas mycket snabbt och lämnar kroppen. Stolen blev vanligare hos barnet. Men gasproduktionen dök upp, om än inte i någon betydande grad (vi minskar doseringen). Om jag dricker hela kapseln åt gången, ökar den inre tonen och humöret.

Det fungerar bra!

Jag har ätit en grundläggande, men skillnaden i effektivitet?

Utmärkt att hjälpa till att smälta maten. Det kan verka dyrt, men det är lika bra som det blir för magproblem. Jag har tagit det i flera år.Hjälper den sjuka magkänslan och obehaget när du ligger på natten.

Det fungerar. Mycket dyrt dock.

mycket besviken över att betala? 60 plus porto bara för att kontakta dhl och berättade att jag är skyldig ytterligare 23 importtull. detta bör berättas för varje kund innan köp, känner mig väldigt svik
Min flaska luktar hemskt, är det normalt? Jag hade en mindre innan det luktade som ingenting, jag är ganska bekymrad.
Är det okej att ta detta piller tillsammans med andra kosttillskott?
Om jag tar mer enzym av det jag behöver, kan det vara skadligt? Jag är säker på att jag behöver lipas men inte säker på något annat enzym
Är det lämpligt för min dotter 8 år och 40 kilo
Hej, jag är gluten och mejeriintolerant. Om jag tar en av dessa före en måltid kan jag äta gluten och mejeri utan biverkningar?
Varför är det inte möjligt att beställa Enzymedica, Digest Gold med ATPro, 10 kapslar som en provversion för mig? Priset hoppar alltid högre. Jag har aldrig beställt detta förut.
Är det tillåtet när du ammar?
Innehåller det djurderivat
Jag har jäst & svamp & mögelallergi (bra och dålig jäst och svamp kan göra min mycket sjuk) Så jag vill vet om din smälta produkt har jäst eller mögel eller svamp eller kommer från Aspergillus niger) Tack så mycket för din tid

Det är inte Miranons skyldighet att samla in all relevant information om alla destinationsländernas import reglerar och integrera all information i ordertotalens beräkning. Det skulle vara en enorm tid och arbete, vara realistisk.
personnaly Har använt produkterna i många år – köp alltid nu den största storleken – när du öppnar ja kan du lukta lite lukt (smidigare med produktens smak om du öppnar en kapsel) men borde inte vara särskilt stark -När har varit när jag köpte. Du kanske borde ringa företaget direkt och se med dem eller rapportera till I örten och be dem byta ut med en annan – om lukten är mycket stark som du säger, jag personligen skulle jag inte konsumera dem. hoppas mina kommentarer är användbara för dig – ha en bra dag;)
Absolut. Utmärkt produkt.
Om du har problem med att smälta fett, kan kanske Lypo Gold av Enzymedica hjälpa. Det är specifikt inriktat på fettfördelning. Om du har tagit bort din gallblåsan kan oxgall extrakt också hjälpa. I min familj tar vi 1 smälta guld, 1 lypo guld och 2 oxgall extrakt (125 mg vardera) per måltid för att hjälpa oss att smälta vårt fett. Du måste experimentera för att se vad som fungerar bäst för din kropp.
Produkten ger inte den informationen, men Enzymedica har en barnformel som heter Kids Digest som har varit till hjälp för mina barnbarn.
Jag förväntar mig att det skulle hjälpa dig eftersom gluten- och mejeriintoleranta människor är bättre för att undvika dessa livsmedel. Eller om du annonserar mer än ett paket i korgen, ändras priset. Jag vet inte.
Nej
Jag är extremt ledsen men jag har ingen erfarenhet eller kunskap för att besvara den här frågan.