Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sverige, Blood Supplements

MegaFood, Blood Builder, 90 Tablets, kr240.00 – Sverige Sverige

Relaterad produkt:
Nordic Naturals, Ultimate Omega 2x, Lemon Flavor, 60 Softgels, kr390.00 - Sverige Sverige

Blood Builder, 90 Tablets by MegaFood-Sverige

kr240.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: MegaFood, Blood Builder, 90 Tablets
Pris: kr240.00 (€23,00)
Produkt Antal: 0.27 kg, 6.4 x 6.4 x 11.9 cm
Produktkategori: Sverige, Blood Supplements

Megafood, blodbyggare, 90 tabletter – färsk från gård till tablett. Nourish – återställ – mild. Stahl bush island gårdar – hållbart jordbruk jordvänligt jordbruk. 90 portioner. Järn och multivitamin. Kosttillskott. Ej GMO-projekt verifierat. Certifierad nsf glutenfri. Certifierad vegan.

Bekämpningsmedel och herbicider testas gratis. Soja fri. Fri från mejeriprodukter. Farm fräsch. Koscher. Stahlbush ö gårdar, som ligger i hjärtat av Oregon's Willamette Valley, är en miljövänlig gård engagerad i hållbart och ekologiskt jordbruk. “Vi lägger vårt hjärta och själ i att se till att vårt land blir fruktbart, hälsosamt och rikligt för kommande generationer”, säger Karla s. Chambers, stahlbush delägare. Megafood är stolt att samarbeta med stahlbush i att odla den närande betorrot som ingår i vår blodbyggareformel. Megafood bryr sig om att göra saker på rätt sätt – vi vägrar att ta genvägar, och vi komprometterar aldrig med kvaliteten eller de saker som är viktiga. Sedan 1973 har vi gått ut ur vårt sätt att skaffa fräsch och lokal mat från betrodda bönder. Vi gör sedan våra hälsosamma kosttillskott genom att använda vår enstaka process för att leverera den mest autentiska näringen – mycket mer än bara vitaminer. Sverige Efter att ha diagnostiserats borderline-anemic, försökte jag ta det järntillskott som läkaren rekommenderade. Min kropp förkastade det helt. Det var hemskt. En medarbetare berättade för mig om den här produkten, som hon tog när hon var gravid. Jag försökte det. Det fungerade.

Relaterad produkt:
Naturade, Total Soy, Meal Replacement, Vanilla, 19.1 oz (540 g), kr110.00 - Sverige Sverige

MegaFood, Blood Builder, 90 Tablets: Sverige

Två tabletter om dagen tills mina nivåer var normala, nu tar jag en om dagen. Min läkare visste testresultaten och var villig att skriva ett brev till mig, så jag kan nu få ersättning för detta genom mitt medicinska utgifter för skatt före skatt. Jag har kämpat med anemi sedan 16 år och nu är jag 30. Jag har försökt järnpiller (och flytande) både föreskrivna och över disken till ingen nytta. Jag har också försökt floradix av och på utan några verkliga mätbara resultat. Snabbspolning fram till nu! Kontrollera före och efter: 9/15/2014 cbc vitt blodtal -4,9 Röda blodtal -3,55L hemoglobin 8,0L hematokrit 26,0L mcv -73,2L mch -22,4L mchc 30,7L rww – 16,7H 11/29/2014 -cbc vitt blodtal -4,9 Röda blodtal -4,26 Hemoglobin 11,2L (gick upp 3 poäng! Hematokrit 34,8L (gick upp 8 poäng! Mcv -81,8 Mch -26,4L mchc 32,3 Rdw -24,3H min doktor ville förskriva mig något förhärdat multivitamin som innehöll järn för att öka mitt blod. Men vid $ 50 för en månad recept, bestämde jag mig för att fortsätta på den mer naturliga vägen. Jag fick tabletter från megafood blodbyggare från Sverige den 10/09/2014 och började ta dem omedelbart. Jag tar 1 i klockan och 1 i klockan. Jag tar också 1 1 000mg vitamin c-tablett med varje dos av blodbyggaren för att tillåta att järnet absorberas bättre.

Jag är vegetarian som ibland äter mejeri. Jag ser till att inte konsumera något mejeri före eller efter 2 timmar eftersom kalciumblock absorberar. Jag förbrukar inte te under den tiden heller. Jag är så stolt över den här produkten och den fantastiska inverkan det har haft på mitt liv på så kort tid. Om du har anemi, var god överväg att beställa denna produkt. Med min historia av anemi och en svår tid att få min kropp att faktiskt absorbera järn har denna kombination förändrat mitt liv allvarligt. Jag hittade äntligen något som har gett mig tillbaka min energi! Jag är förvånad för att jag har tagit vitaminer i många år och aldrig kände mig en riktig energiförsörjning, även från dessikat lever. Det här är annorlunda, det sätter gå i din get-up. När jag är hemma äter jag is som en rökrökare röker. Fram till ungefär en vecka sedan! 1 vecka efter att ha startat det dagliga blodbyggnadstillskottet, är mina iskramningar borta! Även när jag är i frysen för verklig mat, ser isen ingen effekt på mig (ni isavläkare vet vad jag pratar om).

Sverige

Relaterad produkt:
Bio-Strath, Whole Food Supplement, Stress & Fatigue Formula, 3.4 fl oz (100 ml) Liquid, kr100.00 - Sverige Sverige

Recension: Blood Builder, 90 Tablets by MegaFood

Inte så säker på mina energinivåer, för det har bara varit 2 veckor. Men jag vet att somethings fungerar! Åh, och dessa piller har inte gjort mig sjuk eller något som de dussintals järnpiller jag har försökt i det förflutna. Tack! Jag var mycket besviken och störd för att ta reda på att det här varumärket, som jag har använt konsekvent i åratal, inte är vad jag trodde det var. Jag trodde att deras livsmedelstillstånd näringsämnen gjordes helt från livsmedelskällor, som ingredienslistan skulle föreslå. MegaFood, Blood Builder, 90 Tablets Det varnade mig och så mailade jag mig för att fråga om folat. Många har upptäckt att syntetisk folsyra som inte finns i metylformen är giftig för dem, vilket är fallet för mig, så jag har undvikit det (så jag trodde) i några år. Jag var under intrycket att om en etikett säger folat är det säkert. Tyvärr var jag felaktig. Här var svaret jag fick från megafood: Folat i dessa produkter levereras i broccoli, vilket har folat naturligt förekommande, men vi integrerar ytterligare folsyra i broccoli för att nå den potens vi behöver. Denna produkt fungerar faktiskt! Jag har provat gamuten av järnprodukter och ingen av dem höjde min järnnivå även en punkt. Detta ökade min järnnivå över 30 poäng på bara två månader.

Jag har tagit detta märke i några månader nu och det var en ombeställning. De har dramatiskt förbättrat mina energinivåer, och jag känner bara att jag har mer uthållighet totalt sett. Jag har varit anemisk under en tid och jag älskar hur lätt det är på magen och det finns ingen dålig smak för dem! Rekommenderas starkt! Jag har blivit diagnostiserad med låg järnnivå, och det var så lågt att på en punkt testade läkaren mig för thalassemi – vilket jag var negativ. Jag tog ibland järntillskott, men det rekommenderades att det inte är ett tillskott som kunde tas kontinuerligt. Jag har börjat på blodbyggare i ca 3 veckor nu, en tablett per dag. Jag känner inte längre yr, när jag stiger upp från knä eller hukar eller bara böjer ner för att hämta något. Det är helt fantastiskt. Högt rekommenderad. Eftersom min järnnivå är låg (inte anemisk), rådde min läkare järntillskott. Men de gör mig illamående, förutom detta märke. Jag antar att det beror på att det är matbaserat, men jag kan ta det när som helst utan problem. Jag brukade vara på järn tabletter som inte var matbaserade, för att hjälpa till med mina riller – rastlösa ben.

Ibland arbetade de och ibland inte. Men den här produkten ändrade allt jag inte längre har, och har haft det i nästan 40 år. En sådan stor lättnad, för alla som har det kan förstå. Tack, megafood! Mina järnnivåer kör på lågsidan så min doktor har mig att ta järn 3 dagar i veckan. Jag har använt den här produkten med ganska bra resultat, men har nyligen bytt till råjärnet av trädgården i livet. Jag sprang ut ur det råa järnet och började använda blodbyggaren igen, men märkte att det bara inte höjer mina nivåer nog. Jag märkte inte skillnaden förrän jag slutade använda den råa och bytte. Jag omordnar den råa och klibbar med den. Jag tror också att floridex järnet av flora fungerar bättre än detta.

Jag lider av ett mycket lågt järn. Denna produkt fungerar, efter att ha fött jag var fruktansvärt anemisk. Till den punkt som jag upplevde pica! Det var hemskt. Inom två veckor var jag helt bättre och järnnivåer var normala. Den är stark men ändå så mild på magen. Jag kan ta in på en tom mage utan problem. Denna flik absorberar väl och är fortfarande ett av de få tillskott / örter jag tar regelbundet och har alltid till hands. Om du har kroniska problem med järnbristande anemi är den här produkten mycket bättre än bara järn för att få tillbaka dina järnnivåer utan biverkningar.

Detta är det bästa järntillskottet jag någonsin har hittat. Jag har haft lågt järn i blodet mer än 5 år. Jag har tagit det ungefär en månad (2 tabletter om dagen) och det fungerar redan! Jag är så förvånad! Ferritin från 12 till 17). Min läkare var också förvånad och reccommended att fortsätta ta detta! Älskar det! Denna produkt ökade min ferritin från 2,5 till 29,8 på 3 månader. Inte säker på hur det jämförs med andra, kanske billigare, produkter, eftersom det är den enda behandlingen jag har tagit. Jag är vegetarian och testad låg på järn och b12 och tog detta plus ett annat separat b12 tillskott från nu mat. Jag var väldigt glad att se en förbättring idag på mina laboratorieresultat, särskilt efter att ha läst många rapporter från personer som sa att det tog dem mer än tio månader att få sina resultat tillbaka till acceptabla nivåer. Inga negativa biverkningar alls. Jag skulle rekommendera detta till alla med låg ferritin eller anemi. Detta är en mycket bra blodbyggare och i motsats till andra järntabletter har den en fiber i den.

Jag kommer att fortsätta använda denna produkt.