Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Näringsstänger

Health Warrior, Chia Bars, Acai Berry, 15 Bars, 0.88 oz (25 g) Each

Health Warrior, Chia Bars, Acai Berry, 15 Bars, 0.88 oz (25 g) Each Review

kr135.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Health Warrior, Chia Bars, Acai Berry, 15 Bars, 0.88 oz (25 g) Each
Produkt Antal: 15 Count, 0.41 kg, 6.1 x 10.7 x 16.8 cm
Produktkategori: Näringsstänger, Sverige

Relaterad produkt:
Dr. Mercola, Organic Cocoa Cassava with Coconut & Chia Seeds, 12 Bars, 1.55 oz (44 g) Each

Mat som faktiskt matar dig, 100 riktiga kalorier, 3 g socker, gjord av riktiga livsmedel som Chia, havre och nötter och endast 3 g socker, inga sockeralkoholer, mejerifria, soja-fria, vegan, 1040 mg Omega-3, certifierad glutenfri, icke-GMO-projekt verifierad, kosher, riktiga livsmedel, riktiga människor, * Se uttalande om allergen.

Näringsstänger: Health Warrior, Chia Bars, Acai Berry, 15 Bars, 0.88 oz (25 g) Each

Leta efter barer som innehåller överlägsna sötningsmedel, som kokosnötsocker. En bar gjord av riktig mat som ger verkligt bränsle. Så vi betraktade bara barer där protein stod för 30% eller mer av den totala kalorin. De kan till och med göra att du får sockertrang senare på dagen, vilket kommer att förneka det faktum att din bar var fri från socker. Vissa innehåller cirka 20 gram protein i en bar. Dessa proteinbarer är tillverkade av hälsosamma ingredienser av högsta kvalitet. Larabar tar också med sig pokalen för att ha de minsta ingredienserna i alla märken på denna lista. Som sagt, praktiskt taget alla barer har också lagt till sockerarter som inte naturligt finns i hela livsmedelsingredienserna baren är tillverkad av, vilket verkligen är frustrerande för många. Granskarna rapporterar att dessa barer är läckra, högkvalitativa och mycket beroendeframkallande. De typiska barerna har en mängd olika nötter i dem, inklusive hela mandlar, macadamianötter, valnötter, jordnötter, cashewnötter och brasilienötter. För icke-aktiva människor som bara letar efter ett mellanmål kan du kanske använda dem som alternativ men jag tror att du borde ha inkluderat högre proteiner, lågkolhydratstänger för alternativ om du har hittat något. Förutom att han kammade öarna i naturliga livsmedelsbutiker och utomhusredskap för nya och intressanta barer, forskade han också över 100 olika sorter för att välja de barer vi testade för denna recension.

Health Warrior Inc Nutritional Bars - Näringsstänger

Alla andra barer som du rekommenderar är högre i kalorier och socker och mycket lägre i protein. Inga koenergibar satt tyvärr längst ner i högen och väckte dåliga powerbar-minnen för de flesta, medan gu energi-tuggar var de vaxraste och mest troligt att fastna i tänderna på alla tuggar vi försökte, inte exakt förtjusande egenskaper. Detta är ett superslick sätt att försöka få sukralos att verka farlig när det finns legioner av tester och studier på det och ingen av dem indikerar någon faktisk fara. Även om detta kan hämma ut veganerna, skulle fler emojis indikera vår preferens för organisk honung än brunt ris sirap, det vanligaste sötningsmedlet som används i energibjälkarna nedan. Varje stigstång är individuellt tillverkad i en liten sats varje dag för att säkerställa toppkvalitet. Clif barer innehåller också mineraler som fosfor och magnesium för att förbättra den aeroba kapaciteten och hjälpa dina muskler att dras. Vi gillar det faktum att dessa barer finns i både söta och smakfulla smakalternativ eftersom söta barer kan bli gamla efter ett tag, och särskilt mot slutet av en lång ansträngning, allt vi verkligen längtar efter är salt. Näringsprofilen för proteinstänger åt sidan, en av de viktigaste frågorna som dieter har med många varumärken är att de marknadsför sina produkter som måltidsersättningsstänger eller ersätter full och balanserad mat.

Relaterad produkt:
KIND Bars, Nuts & Spices, Dark Chocolate Chili Almond, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each

Näringsstänger: Health Warrior, Chia Bars, Acai Berry, 15 Bars, 0.88 oz (25 g) Each

Denna baconfläsklönnsmak har åtta gram protein, fem gram socker och sju gram kolhydrater per bar. Vi valde att inte bedöma för värde eftersom det är nästan omöjligt att fastställa ett fast pris för varje av dessa barer med tanke på att otaliga detaljhandlare erbjuder specialerbjudanden nästan hela tiden. Detta borde helt enkelt inte vara fallet för en proteinbar, men det är det! Om bra smak, intressant och naturlig konsistens och hälsosamma ingredienser är din sylt, hittar du inte en bättre bar än kates riktiga mat. Rxbars är tuffa och chewy medan larabars är mjukare och mer smuliga. Det är 12 gram protein som till stor del kommer från äggvita, en ingrediens som erbjuds av värdefulla andra barer. Den stora dosen protein i deras barer kommer från en blandning av mjölkproteinisolat och vassleproteinisolat. Energibarvärlden är en svår värld att navigera.

Tänk på dessa som idealiskt en mycket friskare och mer balanserad version av en godisbar. Till exempel har Clif-energibar och luna-barer högre mängder protein eftersom clif tillför sojaproteinisolat. För att vara rättvisa och vidsträckta när vi bedömer efter smak, inrättade vi blinda smakprover, där vi hackade upp små bitar av varje bar och fick testare betygsätta dem på smak utan att veta vad de var. Att äta en proteinbar innan du tränar ger dig den ständiga energin du behöver för hela ditt träningspass, samtidigt som du kommer att gynna dig när du är klar. Så dessa barer, även om de mest organiska, är också gjorda av mycket bearbetade saker. Jag tar min kurbar med mig på jobbet, så jag kan dela kärleken och hälsan med alla mina kollegor! Jag rekommenderar supermat, perfekt bar, 22 dagar, Quest och ekologiska barer. De fyller dig och är förmodligen de billigaste staplarna på denna lista till cirka 99 cent per styck. Och njuter av en kyld grönsak med mörk chokladkaka, jagar den med enkelt iskallt vatten, oooh, himlen?Den mest märkbara nackdelen med dessa barer är att de är halvt belagda med choklad, vilket innebär att de lätt smälts i solen eller i en ficka. Kärnstänger är också förgängliga eftersom de inte använder konserveringsmedel (inget salt, sirap, oljor eller naturliga smaker). Jag mår bra och jag äter 1 quest bar om dagen mellan de större måltiderna ex: Lunchdinner det fungerar bra. Generellt sett kan du anta att ju mer protein det har, desto bättre är det när du köper den bästa proteinbaren.

Hundt upptäckte detta austinbaserade varumärke nyligen och föll hårt för de välsmakande, låg-socker, glutenfria barer gjorda med mestadels organiska ingredienser och vassleprotein från gräsmatade kor. Att köpa barer i bulk online, i lådor med 12 eller mer, kommer att netto de bästa priserna. Om du gillar att få det bästa värdet av dina barer och vill avsluta en känsla full är probaren ett av de bästa och hälsosamma val du kan göra. Vi älskar kanelbullar och kakadeg, men kanske inte i form av en proteinbar. Dessa slag har 10 g växtprotein i var och en som kommer från hela mandlar, frön och ärtprotein. Rxbars och larabars är huvudsakligen datumbaserade. Varje bar har 12 gram protein, 5 gram fiber och 210 kalorier.

Relaterad produkt:
Doctor's Best, Vitamin D3, 25 mcg (1,000 IU), 180 Softgels

Health Warrior Inc Nutritional Bars – Näringsstänger

Health Warrior Inc näringsstänger: Clif söta och salta barer är en snurr på vanliga clifbarer som har kontrasterande smaker, du gissade det, sött och salt. Nugo barer: Dessa är gjorda med några tvivelaktiga ingredienser, inklusive sojaproteinisolat och sojafiber, som båda är mycket bearbetade. Av alla staplar på listan är det oatmega som mina kunder säger att det smakar bäst. Jag rekommenderar vanligtvis proteinbarer som ett litet mellanmål, inte en måltidsersättning. Om du älskar clifbarer och letar efter mer variation i smaker, tror vi att du kommer att gilla den söta och salta serien, och om du letar efter det bästa smellet för ditt pengar, är det svårt att slå den beprövade och riktiga clifbar. Det ser ut som rostade jordnötter och kokosnöt, men mer av proteinet och fettet du ser i näringsämnena är från sojaproteinisolat och palmolja än hela livsmedel. Den här kommer från deras proteinbar linje och innehåller bara sex ingredienser: mandel, dadlar, äpplen, kanel, havssalt och ärtprotein. Vissa barer har sojaprotein, som är av lägre kvalitet och kan möjligen leda till en orolig mage. Dessa barer är så små att du verkligen inte kan förvänta dig att de kommer att fylla dig, så de är egentligen inte ett så bra mellanmål från hungersynpunkt, bara energiskt.

Ju färre ingredienser en proteinbar har, desto hälsosammare är det. Enligt våra betyg, säger klosz, barer med hela livsmedel som nötter och torkad frukt som deras främsta proteinkällor och fibrer fick högre näringsresultat än de med tillsatt protein från sojaisolat, ris eller ärter, eller tillsatt fiber från cikoria rot eller majs . En av de största skillnaderna som vi märkte var mängden socker i varje bar. Proteinet i baren kommer från dess sojaproteinisoleringsingrediens, som är en kraftigt bearbetad version av soja. Testarnas favoriter var honungstinger våfflor och skratch labs energituggar, varken som passar formen på en klassisk bar, men båda är mycket enkla och trevliga att tugga och svälja upprepade gånger. När du bestämmer om att äta proteinstänger är bra för dig, måste proteinkällan, hur mycket som finns och vilka andra näringsämnen som det är parade med alla beaktas. Åh ja, med tanke på listan ovan är den enda stapeln jag känner igen och rekommenderar greenfältet med mörk choklad.

Även proteinstänger som är täta i ingredienser kan inte ersätta de olika näringsämnen som du får från att äta hela livsmedel. Beroende på smaken innehåller dessa barer allt från 13-20 gram protein, över 50 procent av det rekommenderade dagliga intaget för fiber och mindre än tio gram socker. Amerikaner saknar i allmänhet fiberförbrukningen så stänger med 4 eller fler gram är idealiska. Om du frestas av de fyra gram fiber är det fortfarande inte tillräckligt för att motivera att du äter denna sockerrika bar. Den rökt lönnbacon köttbaren är ett bärbart sätt att njuta av kött på språng. Dessa energibehov är ganska annorlunda än den typiska energibaren är utformad för och fråga alla triatleter eller marathoner om de kunde mage en bar mitt-lopp eller träning, och svaret är förmodligen inget sätt! Clif är en av energierna i världen av energibar. Snälla barer är mitt på vägen när det gäller pris.

Powerbar: De var några av de allra första staplarna på marknaden, och vissa av deras produkter är verifierade utan gmo-projekt. Stängerna har en mycket fuktig och naturlig smak som påminner oss om de torkade fruktkvadraten vi åt som barn. Den är fylld med näringsbeständiga ingredienser som quinoa, pumpafrön, chiafrön och linfrön, den här baren är lika näringsrik som den är läcker och många av mina kvinnliga kunder konstaterar att de kan äta hälften av baren och känna sig helt nöjda.Dessa proteinbarer visar alla ingredienser på etiketten, vilket är bra för konsumenter som är särskilt bekymrade över att äta något konstgjorda. Medan energibar lätt är en av de mest effektiva och bekväma matkällorna som finns tillgängliga för de flesta i dagens värld, är det viktigt att komma ihåg att det finns många andra alternativ för snabb, energirik, hälsosam mat när du är på språng. Även om vi redan nämnde ovan att vi inte har för avsikt (eller helt enkelt inte är kapabla) att betygsätta en produkt baserat på dess näringsvärde eller den typ av diet som den bäst behandlar, attribut som allt färre kan komma överens om i dessa dagar ändå ville vi fortfarande att bedöma kvaliteten på ingredienserna som används för att tillverka stängerna. Om du är något liknande oss, har du antagligen ätit så många barer i ditt liv att bara tänka på det räcker för att binda dina tarmar i en knut.

De-briefing med en titt på förpackningar och några läppar öl efter ett blint smakprov av energibar och energituggar.