Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Näringsstänger

RXBAR, Protein Bars, Coconut Chocolate, 12 Bars, 1.83 oz (52 g) Each

RXBAR, Protein Bars, Coconut Chocolate, 12 Bars, 1.83 oz (52 g) Each Review

kr205.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: RXBAR, Protein Bars, Coconut Chocolate, 12 Bars, 1.83 oz (52 g) Each
Produkt Antal: 12 Count, 0.73 kg, 19.3 x 11.9 x 6.4 cm
Produktkategori: Näringsstänger, Sverige

Relaterad produkt:
FlapJacked, Soft Baked Cookie Bar, Chocolate Chip, 12 Bars, 1.90 oz (54 g) Each

12 g proteinbar, 6 mandlar, 4 cashewnötter, 2 datum, nr B. S, inget gluten, inget soja, inget mejeri, inget tillsatt socker.

Näringsstänger: RXBAR, Protein Bars, Coconut Chocolate, 12 Bars, 1.83 oz (52 g) Each

Många protein- och snackbarer är fulla av tillsatta sockerarter och kan ha minimal näringskvalitet, medan andra är ett bra alternativ när du är på språng. Inte bara någon proteinbar landade en plats på vår lista över bästa proteinbarer. Den här baren använder endast hälsosamma ingredienser för att skapa ett kraftfullt mellanmål som är rikt på protein och fiber för att hjälpa kroppen att hålla sig närad och samtidigt krossa dina söta begär. Så var hittar du en faktiskt hälsosam, näringsbeständig näringsstång som har supermat i stället för massor av socker och soja? Olika barmärken använder olika ingredienser som baser för sina barer. Du vill hitta en bar som har rätt mängd protein, kolhydrater, socker, kalorier, näring och fiber. Detta innebär att byte av för många av dina måltider med proteinbarer kan förhindra att du får de fördelar som din kropp behöver av vitaminer, mineraler, fiber och hälsosamma fetter som du får från hela matkällor. Vi har satt upp en ranking baserad på smak, näringsinnehåll och pris. Döptes en favorit av många av experterna vi pratade med, natalie rizzo, ms, rd, en nyc-baserad dietist, gillar särskilt ingrediensens enkelhet: Rxbar gör ett trevligt jobb med att göra barer ur igenkännliga ingredienser. Snacks med högt proteinrikt, hälsosamt fett som ägg, råa nötter och keso är sannolikt en mycket bättre näringskälla än de flesta barer på marknaden och kommer att hålla dig mer fyllig längre.

RXBAR Nutritional Bars - Näringsstänger

Dessa staplar är välsmakande men jag tror inte att du borde jämföra dem med en Quest-proteinbar är inte samma sak. Denna barriär för hälsokrigare är också en bra källa till kalcium, som kan hjälpa populationer som är i riskzonen som kvinnor och vuxna över 51 år att uppfylla deras behov. Samtliga barer medan de har några trevliga ingredienser har höga sockernivåer, mest från torkad frukt som har högre nivåer av socker än färsk frukt och bör undvikas. Primal är energibaren som jag äter oftast. Enbart på smak var det en av våra favoriter, plus att du kan se ingredienserna, såsom linfrön, mandlar och jordnötter i baren, så det känns mer naturligt. Om du föredrar en bar kan du göra dem hemma mycket enkelt. Du tittade bara på en smak för uppdragsstänger (som råkade ha sukralos och grejer) och gjorde din analys från det bara. Näring en bar ger, med 21 gram, alla från mejerikällor. Jag rekommenderar vanligtvis proteinbarer som ett litet mellanmål, inte en måltidsersättning. Populära metoder för att få kolhydrater i inkluderar energidrycker, energigelar, energibar och god gammaldags traditionell mat. (Experterna har inga ekonomiska relationer med de staplar som de rekommenderade).

Relaterad produkt:
Exploding Buds, Agaricus Blazei, Certified Organic Mushroom Powder, 4.2 oz (120 g)

Näringsstänger: RXBAR, Protein Bars, Coconut Chocolate, 12 Bars, 1.83 oz (52 g) Each

Lite lägre i kalorier och protein än andra staplar på listan, de gör ett bra lätt mellanmål. Granola-barer gör att man äter på språng effektivt, men är de faktiskt friska? Även proteinstänger som är täta i ingredienser kan inte ersätta de olika näringsämnen som du får genom att äta hela livsmedel. Utanför träningen väljer du en bar med mindre socker eller helst matsnacks och måltider med full mat. Ett annat problem med proteinbarer: Många av dem är fyllda med fyllmedel. Jag gillar pulsinbarer (de har lite protein i sig och har en smaskig smak! Näringsprofilen för proteinbarer åt sidan, en av de viktigaste frågorna som dietister har med många varumärken är att de marknadsför sina produkter som måltidsersättningsstänger eller som ersättare för fullständiga och balanserade måltider. Riktig pepparmyntaolja gav baren en uppfriskande känsla som verkligen dyker upp från den rika, släta chokladsmaken. Clifbar: Den ursprungliga Clif Bar-energibaren var inte så dålig som jag trodde att de skulle vara; när jag först såg ekologiska ingredienser, jag blev fascinerad. Havrebaserade barer tenderar att ha stora mängder kolhydrater, främst från hela korn (Havren). Till exempel har Clif Energy Bar och Luna Bar högre mängder protein eftersom Clif tillför sojaproteinisolat. vill ha en granola bar som kommer att ge dig lite mer bränsle för ett träningspass, då är clifbarer perfekta för dig. Mitt 18 månader gamla barnbarn älskade datum och cashew bar.

Vi älskar kombination av crunchy och chewy texturer i denna bar: Det är energizi ng, tillfredsställande och hjärtlig (utan att vara för tät). När du väljer en proteinbar som hjälper dig att återhämta dig från en tuff träning, vill du hitta en som innehåller mycket kalorier och protein. Grow-protein bar är den enda proteinbaren som använder vattenmelonfrön som proteinkälla, med 12 gram växtbaserat protein i varje bar. De smakar bra och sportar några av de mest spännande smaker och texturer i barvärlden. Datumbaserade barer tenderar att vara sötare eftersom datum är naturligt med mycket socker. Många proteinbarer har en bra balans mellan kolhydrater, protein och fett, vilket gör dem till ett trevligt val för ett mellanmål eller en efterfriskningsökning.Hundt upptäckte detta austinbaserade varumärke nyligen och föll hårt för de välsmakande, låg-socker, glutenfria barer gjorda med mestadels organiska ingredienser och vassleprotein från gräsmatade kor. Proteinstänger kan snabbt ge dig den energi du behöver för att komma igenom dagen med kolhydrat- och fettinnehållet. Det var inte bara en av våra favoriter smakmässigt, huvuddelen av ingredienserna är ekologiska, och på bara fem gram har den mycket mindre socker än den traditionella baren. Är clifbarer en hälsosam måltidersättning? För att få min fix äter jag dessa barer och de gör underverk för mig.

Målstången har 18 gram, proteinbaren, 12 gram, och snackbaren har minst med 7 gram. Att de har nyckeln till att välja en ren och hälsosam proteinbar är att leta efter en fin balans mellan sunt fett, protein och fiber för att hjälpa dig att vara nöjd. Socker är lite högre än några av de andra staplarna på listan (11-13G), men som sagt, de smakar som godis. Dessa barer är särskilt ett bra val för dig som letar efter ett kornfritt alternativ. Även om den här baren är utmärkt för dem som följer den skudtäta eller cykliska keto-livsstilen, gillar king också att rekommendera det i allmänhet för ett mellanmål för dem som arbetar med blodsockerbalansen. Dessa barer är gjorda med grodd vattenmelonfrön och packar 12 gram växtbaserat protein. De är lätta att hitta i singlar och fyra förpackningar i de flesta livsmedelsbutiker inklusive target, publix, heb och walmart (vanligtvis i näringsgången där tillskotten finns). Cirka 13 procent av barerna kommer från äkta frukt och smaker som hallon och äpple, soltorkad banan och mango ger en hälsosam munfull.

Relaterad produkt:
Atkins, Snack, Caramel Chocolate Peanut Nougat Bar, 5 Bars, 1.6 oz (44 g) Each

RXBAR Nutritional Bars – Näringsstänger

RXBAR näringsstänger: Protein är det näringsämne som de flesta tar upp när de väljer en bar, enligt mintel, förmodligen på grund av marknadsföringsmeddelanden som gör att många tror att deras dieter är otillräckliga med protein. När du bestämmer om att äta proteinstänger är bra för dig, måste proteinkällan, hur mycket som finns och vilka andra näringsämnen som det är ihopkopplade med alla beaktas. De använder också palmolja, och vissa barer har xantangummi och cellulosagummi, som är mycket bearbetade och problematiska för vissa människor. Proteinbarer är bra för resor, snacks före eller efter träning, och som ett mellanmål för att hålla blodsockret balanserat under hektiska dagar, säger den registrerade dietisten näringsläkaren krista king, ms, rdn, ldn, cpt, av sammansatt näring. Blanda lite jordnötssmör och ditt favoritproteinpulver eller några mandlar och torkad frukt tillsammans för att skapa en bar som du kommer att njuta av. Och barfenomenet är inte begränsat till din lokala exklusiva ekologiska livsmedelskedja: Enligt en nyligen extern magasinbit har marknaden absolut exploderat under de senaste åren, med grundpelare som snäll och klipp som tävlar med framstående varumärken som larabar och zing för att kratta i en uppskattningsvis 5 miljarder dollar globalt. Det smakar sötare än en godisbar, men denna sötma döljer framgångsrikt den kritiska smaken på fyllningen.

Bäst kombinerat med geler eller barer och smuttade under en resa, dessa inkluderar elektrolyter för att ersätta de som försvunnit i svett. Omkörningssmart havremjölstång (kokosnötmandel) var vårt testteams favoritläge och påminde oss om en mjukbakad granola-bar (för en riktigt mjuk bakad smak kan du till och med värma upp den i mikrovågsugn). Sojaproteinisolat är proteinkällan som används i nästan alla dessa barer, och det är inte en ingrediens du vill se på etiketten på någon av dina livsmedelsprodukter. När jag tänker på larabar, tänker jag på övergivenhet. Detta är en utmärkt funktion i proteinvärlden, där de flesta barer förlitar sig på mejeribaserat kalciumkaseinat eller vassleproteinisolat. Personer med ibs bör fortsätta med försiktighet, eftersom zingstänger (som juno-barer) innehåller prebiotiska fibrer för att öka fiberinnehållet. En av de största skillnaderna som vi märkte var mängden socker i varje bar.

Till skillnad från boxade barer har de vanligtvis ett utgångsdatum inom några veckor eller månader, även om de flesta klarar att vara ur kylen i upp till en vecka. Vi prioriterade proteinbarer som innehåller sunt fett från nötter och frön snarare än de som använder vegetabiliska oljor som fyllmedel och bindemedel. Undvik barer som har en tvättlista med ingredienser, som signalerar en mycket bearbetad mat, rekommenderar melissa rifkin, rd. Från ett pålitligt namn i näringsbarvärlden har denna bar 20 gram protein och du får ett urval av fantastiska smaker. För att hjälpa dig att undvika dem och ta den friskaste nästa gång du verkligen behöver bärbart protein, bad vi hund att hjälpa oss utvärdera nära 40 av de populäraste barerna på marknaden, baserat på ingredienslistor, näringsbalans, sockerinnehåll och Mer. Vänliga barer är unika på den här listan för att de huvudsakligen är nötbaserade. Medan de flesta av staplarna på denna lista har för många kolhydrater för att passa in i riktlinjerna för keto-diet, har keto-barer med bhu-livsmedel bara fyra kolhydrater och cirka 20 gram fett.Beroende på smaken innehåller dessa barer allt från 13-20 gram protein, över 50 procent av det rekommenderade dagliga intaget för fiber och mindre än tio gram socker. Att göra egna proteinbarer är alltid ett bra sätt att veta exakt vad som finns i dem. Dessa proteinstänger kräver kylning för att hålla sin form, konsistens och smak, och för att undvika förstörelse, eftersom de är gjorda av ingredienser med fullmat och inga konserveringsmedel.

Faktum är att vissa proteinbarer kostar tre gånger mer än att köpa hela livsmedel med motsvarande mängd protein i dem, men innehåller fler kalorier, socker och okända ingredienser som din kropp inte behöver. Denna skillnad gör att vi må bättre om vi har en lunabar som morgon- eller eftermiddagsnacks. Rxbars och larabars är huvudsakligen datumbaserade.