Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Hälsa, Health, Astma, Asthma

Natural Care, Lung-Saver, 60 Capsules, kr120.00 – Hälsa, Astma Sverige

Relaterad produkt:
Hydroxycut, Pro Clinical Hydroxycut, 150 Rapid Release Caplets, kr340.00 - Hälsa, Kost Sverige

Lung-Saver, 60 Capsules by Natural Care-Hälsa, Astma

kr120.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Natural Care, Lung-Saver, 60 Capsules
Pris: kr120.00 (€11,00)
Produkt Antal: 0.09 kg, 13 x 6.6 x 6.6 cm
Produktkategori: Hälsa, Astma, Health, Asthma

Naturvård, lungsjukare, 60 kapslar – Kosttillskott och guide. Gratis online guide till lunghälsa. Kosttillskott & pedagogisk guide för att stödja en hälsosam lungfunktion. Stöd för friska lungor. Lungsparare är ett avancerat kosttillskott och en guide som kombinerar högsta kvalitet och mest potenta former av ayurvediska örter med n-acetylcystein (nac), en kraftfull antioxidant, baserat på den senaste vetenskapliga undersökningen för att ge näringsrikt stöd för normal andningsfunktion och effektivitet. Ayurveda är ett gammalt hinduiskt medicinskt system som fortfarande praktiseras i många delar av världen som har gett moderna forskare en mängd botaniska produkter att utvärdera. För att optimera andningshälsan, kombinerar lungsparare de naturliga ingredienserna med en pedagogisk guide som hjälper till att stödja friska lungor. Andas lätt med lungsäkra. Andningsproblem.

Andningssvårigheter kan påverka alla aspekter av hälsan, eftersom vissa tar förmågan att andas lätt för givet, för många begränsade andning är ett konstant hinder för daglig aktivitet. Obstruktion i lungorna kan orsaka en minskning av utandningsluftflödet. Detta orsakas av en minskning eller blockering av luftvägarna, vilket kan vara en indikation på ohälsosam andningsfunktion. Andningsrestriktioner kan också leda till en minskning av den totala volymen av luft som lungorna kan hålla. Detta kan bero på en minskning av lungens elasticitet eller orsakad av ett problem relaterat till expansionen av bröstväggen vid inandning. Begränsad andning kan vara ansträngande och påverka alla aspekter av det dagliga livet. Oförmågan att andas fritt håller många från att njuta av vardagliga och fysiska aktiviteter. Det finns många saker som orsakar andningsbesvär: astma. Bronkit. Emfysem. Rökning. Miljöförorening. Arbetsföroreningar. En certifierad pulmonologist kan avgöra vad som orsakar andningsproblem.

Relaterad produkt:
Doctors Best, Best Bladder Support, 60 Veggie Caps, kr220.00 - Hälsa, Urinblåsan, Urinhälsan Sverige

Natural Care, Lung-Saver, 60 Capsules: Hälsa, Astma

Normala värden för andningsfunktionen bestäms av test som baseras på ålder, höjd, etnicitet och kön hos den person som testas. Normala resultat uttrycks som procent av det förutspådda värdet. Ett värde anses vanligtvis vara onormalt om det är mindre än 80% av det förutspådda värdet för den personen. Sverige Min astma blev värre och vi kunde inte räkna ut varför. Försvars- och räddningsinhalatorn förlorade effektiviteten av någon anledning. Jag bestämde mig för att prova. Inom den första veckan märkte jag skillnaden. Jag var så glad att jag bokstavligen grät.

Jag kan träna igen, sova lugnt hela natten utan andfåddhet, mina mörka ögonkräm har klarat sig. Jag kan inte uttrycka hur glad jag är att hitta den här produkten. Jag är astma-lidande och min man är till. Denna produkt fungerar verkligen. Verkar verkligen öppna lungorna. Jag använde när jag flyttade från Advair. Jag var severelly överbelastad.

Jag hostade hårt i en timme. Min trängsel rensade upp. Jag kände mig mycket bättre. Jag använder bara detta när jag har ont i bröstkorg. Jag tog 1 piller till frukost och 1 på middag. Den här produkten fungerar verkligen! Jag hade försökt allt för att undvika att gå på traditionell astmamedicin. Två veckor efter att du använde den här produkten var min host borta, jag var inte längre väsande och jag kunde träna igen utan att förlora andan.

Hälsa, Astma

Om du tvekar om att köpa den här produkten, gör du det inte. Priset är mycket mer rimligt än många saker där ute och det här fungerar! Min astma som var dålig som barn verkade försvinna under mina tonår, men nu är jag på min 40-tal verkar det återvända med en hämnd. Min läkare har prenumererat starkare och starkare medicinering varje år vilket var oroande. Jag gick från becotide 100 mg till becotide 250 mg och seretid 100 mg till seritide (adivar i oss) 250 med bricanylinhalatorer som ofta kompletterar. Jag är ganska skeptisk i regel om receptfria naturläkemedel som tidigare hade de liten effekt och jag trodde att det var förmodligen en placebo eller galenskapens galenskapseffekt. Jag beställde lungbesparare på ett infall eller kanske lite desperation.

Relaterad produkt:
Aura Cacia, Aromatherapy Body Oil, Relaxing Lavender, 4 fl oz (118 ml), kr50.00 - Hälsa, Hud, Massageolja Sverige

Recension: Lung-Saver, 60 Capsules by Natural Care

Jag blev förvånad. Jag tog en med frukost och en med middag (även om flaskan säger två, två gånger om dagen är optimal) och nästa dag märkte jag plötsligt att hej, jag är inte längre övertygad om att andningen är obehaglig. Natural Care, Lung-Saver, 60 Capsules Jag lägger ner det på vädret. Men nästa dag var detsamma, och dagen efter. Jag hade en upprepa recept för becotide 100mg fortfarande giltigt så jag trodde, låt oss prova. Jag är fortfarande mest wheeze fri! Jag skulle slutligen vilja säga att den här produkten sannolikt inte är en mirakelburen om du har dålig astma, men för mig ändå har det gjort mitt liv mycket bekvämare, minskade mängden starkt steroidinhalatmedicinering, jag måste ta och rädda mig mycket pengar i läkare resor och medicinering. Jag skulle rekommendera någon med astma att prova, jag tror att du kan bli förvånad, det var jag verkligen! Som en reflexolog och herbalist tar jag stor omsorg i vad jag använder och rekommenderar till mina kunder. Detta är ett som jag inte tvekar att rekommendera. Så mycket som jag inte gillar premade formler, den här fungerar och fungerar bra.

Jag utvecklade astma på grund av mögel i min källare. Min läkare gav mig en inhalator som hjälpte. Men när jag hade en astma-reaktion på röken från formkapslingsfärgen, gjorde det inte något. Lungbespararen möjliggjorde mig bokstavligen att stanna kvar i mitt hem medan färgen gasade ut. Det tog bort mina astmasymtom och att, tillsammans med en luftrenare, höll mig att andas fritt. Min doktor sa att jag förmodligen har mild astma, men det är vanligtvis inte illa nog att stör mig för mycket. Men nu vet jag, om jag någonsin har en annan attack, kommer jag att använda lungsäkrare. Min man har haft astma i över 10 år och det blev värre. Han skulle använda inhalatorn 3 gånger om dagen. På natten skulle han vakna hosta. Nu tar han lungbesparare en gång på morgonen och en gång på natten. Han behöver inte längre sin inhalator eller hosta på natten. Utmärkt produkt, rekommenderas starkt för asmatiker. Jag har copd och har svårt att andas de senaste flera vintrarna, den här produkten har hjälpt till att rensa min trängsel och låter mig andas djupare i mina lungor.

Jag kommer regelbundet att ordna om, de gav definitivt den här produkten rätt namn. Jag är 22 och jag har haft astma hela mitt liv. Jag lever nu en organisk livsstil och jag måste säga. Ända sedan min livsstil förändrats (ungefär 5 år sedan) har min astma nästan försvunnit, men för några månader sedan började jag uppleva astmasymtom igen och det här blir första gången jag någonsin framgångsrikt slogs av en allvarlig astmaattack utan hjälp av droger. Jag var borderline nödbesök. Jag ersatte i grunden dessa i stället för en inhalator (tillsammans med en saltinhalator) och åt bara ekologisk och rå mat för tiden och jag är bara så tacksam för vad naturen ger. Jag rekommenderar det starkt. Det är verkligen en lung- och livsuppehållare.

 Varje gång jag blir förkyld tar min host flera månader att gå bort. My doc gav mig flovent, symbicort, singular. Och ingen av dessa dyra droger har någonsin arbetat, och inhalatorerna gör min hand jitter på grund av kortisteroiderna. Jag har provat kinesiska örter, vilket hjälpte mycket men dyrt (30 dollar för 3 paket med örter). Jag är ungefär två veckor i lungsjukare. Jag är definitivt bättre, och jag tar också magnesium, vitamin c, naturligt vitamin e med selen och ginkgo. Ge det ett försök. Jag kände mig 10 gånger bättre än de kortlivade effekterna av inhalatorerna. Jag försökte denna produkt inte förvänta mig mycket, men jag blev förvånad över att se hur effektiv det är, jag använder inte min vrntolin eller min symbicort turbo längre. Det är värt försöket, jag köpte detta till min 79-årige far, som har svårt copd.

Han har använt syre dygnet runt i ungefär tre år och hade nyligen svårt att få nog andedräkt för att kunna slutföra en mening. Han ska slutföra sin första flaska, vid en intensiv dosering av två gånger om dagen. Redan i flera timmar när han först vaknar känns hans lungor nästan normala. Han kommer att förbli den intensiva doseringen för några flaskor. Vi vet att ångra skadan i hans lungor kommer att ta lite tid. Sverige har ett så bra pris på det, att även att ta det med den intensiva doseringen är överkomligt. Var väldigt mycket tacksam för den här produkten och ser fram emot den förbättring vi ser att komma. Mycket rekommenderar. Jag använde detta ungefär en månad efter att jag slutat röka och det verkade verkligen hjälpa till att rensa mina lungor. Jag köpte dessa på offshance, för en vän som skulle ha haft allt större astmaattacker de senaste månaderna.

 Han hade gått iväg från inhalatorn och de otc meds tillgängliga i Japan där vi bor har biverkningar och tar ett tag att sparka in. Efter att ha försökt lungsaver blev jag överraskad hur tacksam han var, trots att ha sett honom ha en massiv attack (worstcase scenario han passerar under en skrämmande) Jag kan föreställa mig hur han skulle vara nöjd. En livslång astmatiker, han har inte haft någon attack sedan han använde dessa tabletter, och han försökte faktiskt ta på sig en på, genom att trycka sig till gränsen, t ex cykla hårt för kilo och sedan stoppa för en cigarett. De behöver inte tas regelbundet heller, men han är förvånad över hur hans andning och lungkapacitet har ökat. de är inte bara för astma – jag tog en bara för att se (jag är rökare med sinus / bronkialproblem). Jag kände en slags kylning i mina lungor, och i själva verket mer lungkapacitet. Jag är så imponerad av dessa meds och ska hålla tillgången flödande. Som bosatt i Japan skulle jag också vilja säga hur fantastiskt Sverige är – stort utbud av produkter, omfattande information, mycket bra priser och otroligt snabb frakt – 3-4 dagar i genomsnitt. Jag kan inte rekommendera Sverige tillräckligt mycket men jag försöker – tack! Min farbror har använt det här i en månad nu och förbättringen av hans väsande ödemark är bara fantastiskt, även om hans drömde imponerade har han tagit bort 50% astma meds och berättade för honom att fortsätta med lungbesparare, vilken bättre rekommendation kan du få än det.

Det hjälper verkligen med astmahosta. Min 5-åriga dotter har initialt stadium av astma och det slutar aldrig hosta. Det tog 3 veckor av henne att använda lungsjukare men hosten minskade avsevärt. Jag ber att vi kan kontrollera sin hosta med denna växtbaserade medicinering och undvik steroida inhalatorer. Få mullein lungkomplex. Lung-saver gör mig ibland känner mig lugn men inte mullein lungkomplex. Jag tar 2 en dag när min astma är riktigt dålig och en bara på kvällen när astmen är ok. Jag använder inhalatorerna oavsett.

Denna produkt hjälper mig till normal andning när det är kallt väder. Det hjälper också till att rengöra luftvägarna.