Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Fruit Extracts, Super Fruits, Acai Pulver, Acai Powder, Frukt Extrakt, Super Frukter, Acai Berry Juice Extrakt, Acai Berry Juice Extract

Navitas Organics, Organic Acai Powder, 8 oz (227 g), kr260.00 – Kosttillskott, Frukt Extrakt, Super Frukter, Acai Berry Juice Extrakt, Acai Pulver Sverige

Relaterad produkt:
Now Foods, Magnesium Oxide Pure Powder, 8 oz (227 g)

Organic Acai Powder, 8 oz (227 g) by Navitas Organics-Kosttillskott, Frukt Extrakt, Super Frukter, Acai Berry Juice Extrakt, Acai Pulver

kr260.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Navitas Organics, Organic Acai Powder, 8 oz (227 g)
Pris: kr260.00 (€24,50)
Produkt Antal: 0.25 kg, 18.8 x 15.2 x 2.8 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Frukt Extrakt, Super Frukter, Acai Berry Juice Extrakt, Acai Pulver, Supplements, Fruit Extracts, Super Fruits, Acai Berry Juice Extract, Acai Powder

Navitas organics, organiskt acai pulver, 8 oz (227 g) – premium. Växtbaserad superfood. Näringsämnen täta väsentligheter. 20 Kalorier – växtomrör – frystorkad – per 3 g servering. Antioxidanter (antocyaniner). Amazon skönhet bär. Deep wild berry smak. Usda organiska. Icke-GMO-projekt verifierat. Forntida skatten. B corporation certifierad. Koscher. Glutenfri. Vegan. Certifierad organisk genom certifikat för kontrollunionen.

Bpa gratis. Positivt sinne – positiva vibbar – positivt liv. Superfood löfte: Med de mest hälsofrämjande växterna i världen lovar vi att våra superfoods är organiska, näringsrika och hanteras med varsamhet vid varje steg. Acai: amazon skönhet bär. Innehåller omega fettsyror 3, 6 och 9 ^. Anteckningar av bär och choklad. Gå efter varje dag med passion och körning. Super-simple, super-näringsrika superfoods ger dig den energi du behöver för att leva varje dag till fullo.

Faktum är att navitas (nuh-vee-tus) är latin för “energi”. Vi söker världen för de högsta kvalitet ekologiska superfoods för att hålla dig energiserad. Dessutom arbetar vi hårt för att driva det positiva i allt vi gör som företag, fira hälsosam mat och stödja hållbara orsaker. Navitas. Lev livet positivt. Innehåller 4 mg anthocyaniner per portion. ^ Innehåller 12 mg omega-3, 160 mg omega-6, 680 omega-9 per portion. Sverige Jag köpte nyligen navitas naturals acai power men jag är inte glad eftersom pulvret blir ganska kornigt och jag måste faktiskt filtrera drycken efter att ha blandat pulvret med lite vatten / juice. Jag får reda på att navitas använder acai berry frön tillsammans med massan för att bearbeta in i pulvret. Jag tycker att detta inte är vad som borde vara. Amazonerna har använt massor och hud i århundraden, inte fröna eftersom fröna inte bär något näringsvärde. Faktum är att vi bara får 30% av bärens verkliga näringsämnen om frön bearbetas tillsammans. Verkligen besviken, jag kommer inte att köpa navitas acai igen! Första gången jag köpte frystorkat acaipulver i motsats till de frysta dospåsarna, så har jag inte mycket att erbjuda när det gäller jämförelse. Emellertid fann jag att förpackningen var riktigt gimick-y och dåligt utformad. Zip-loc-tätningen gör mig ifrågasatt att det är möjligt att vara färsk, även i kylskåpet och det är ganska rörigt att vara ärlig. Jag tyckte det var ganska kornigt och klumparna skiljer sig inte ens när de blandas i en snabbblandare (jag använder min vitamixm och thermomix för min smoothies / acai skålar).

Relaterad produkt:
Thorne Research, Meriva 500-SF, 120 Capsules

Navitas Organics, Organic Acai Powder, 8 oz (227 g): Kosttillskott, Frukt Extrakt, Super Frukter, Acai Berry Juice Extrakt, Acai Pulver

Smaken är inte dålig, men inte särskilt stark. Det kan bara vara jag, eftersom jag föredrar mina acai skålar att ha en ganska stark lila färg, men jag var tvungen att använda en hel del av denna produkt för att uppnå den acai-skålfärgen. Förpackning 2/5 smak 3,5 / 5 Pris 4/5, Jag är en rå vegan och överlever på smoothies, sallader och minst 4 liter destillerat vatten dagligen. Jag har regelbunden tarmrörelse två gånger dagligen. Så snart jag lade till detta acaiapulver till min morgon smoothie hade jag svårt att passera rock som avföring som skrapade min anus och detta fortsatte det, jag tänkte ut att det var acai. Jag var tvungen att börja använda akvema för att rädda mig själv och ändå hjälpte det inte mycket. Så snart jag slutade akai är det tillbaka till det normala och det sista slutet är att återhämta sig efter att ha använt vissa medicinska salvor. Jag har hört folk rapportera motsatsen men de flesta använder ju juiceen. Acai är en typ av Amazonas superfrukt, som är den bästa antioxidanten. Jag lägger detta pulver i digghurt eller äter strax. Jag tror att acaipulver av det här märket är det bästa. Kom ihåg kylning efter att ha öppnats.

Kosttillskott, Frukt Extrakt, Super Frukter, Acai Berry Juice Extrakt, Acai Pulver

Relaterad produkt:
Life Extension, Dopa-Mind, 60 Vegetarian Tablets

Recension: Organic Acai Powder, 8 oz (227 g) by Navitas Organics

Dålig förpackning, borde förbättra för enkel hantering annars smutsigt och rörigt, suger, jag är glad och tacksam för att hitta ett så viktigt tillskott till ett rimligt pris. Att ha en begränsad inkomst förtjänar jag fortfarande att göra allt jag kan för att hålla mig frisk och jag vet att acai berry är verkligen till hjälp, särskilt för viktkontroll och vakenhet. En bra acai produkt misslyckas aldrig med att rensa min hud. Jag får sällan vad jag skulle betrakta en breakout, men får den udda smärtsamma inflammerade finnen här och där. Min hud är också lite tråkig och torr. Navitas Organics, Organic Acai Powder, 8 oz (227 g) Detta varumärke och amazoniska acai har varit de bästa jag har försökt och bra värde för kvaliteten. Medan jag föredrar en helt ren produkt fri från tillsatser förbättrar citronsyran i navitas naturliga acai den märkliga obehagliga smaken av acai. Acai är fylld med antioxidanter! Älskade denna produkt (bra att göra blåbär, acai och chia berry pudding) men det är ganska dyrt! God smakande nektar av gudarna, vi är hooked! Känn bra saker. Utmärkt produkt. Synd det kom inte i ett större paket. Jag lägger till acaipulver till min blåbärsmoothie för ett näringsvärde. Jag gillar att ha den frystorkade produkten eftersom det erbjuder mer frukt än Acai juice. Och det är lättare att hantera och mer kostnadseffektivt än saften.

Jag använde detta för att göra min egen fuktighetskräm, en bit av en process, men hittills så bra, för tidigt att verkligen säga det. Smaken är bra och frisk som fruktpulver. Jag gillar det för att det är organiskt, jag använde det varje dag för mina morgon smoothies! Första acaipulver jag har försökt så kan inte jämföra det med någon annan. Jag använder den för att blanda med kokosmjölk och en massa andra saker så jag kan inte säga mycket om det, verkar vara bra kvalitet med produktens fuktighet och klumpighet. Goda återförslutningsbara påsar, se till att du får sakerna från toppen där den tätas innan du slänger påsen. Älskar detta! Det ger god smak till smoothies och chia desserter. En favoritprodukt – och så mycket billigare här än att köpa i norska butiker. Också ett plus för den friska sidan till det, -), bra produkt med massor av antioxidanter. Köpt också för föräldrar. Bra produkt. Bra pris. Snabb leverans. Bra produkt, bra pris, har använt acai länge och det verkar lika bra som alla jag har använt. Det är ett test utvecklat för usda av forskare vid universitetet för att mäta antioxidantens hastighet och kraft i mat och kosttillskott.

I peruansk amazon används en infusion av de rostade krossade frönna för feber. Fyra studier rapporterade att dagens färsk frukt och grönsaker är lägre i vissa vitaminer och mineraler än för 50 år sedan. Kommer att skilja sig när det gäller deras exakta kalorier, antioxidantvärde, fettförhållande och mineralinnehåll beroende på kvalitet och renhet. Kallas frukosten drottning, mangostan studeras för dess potentiella antioxidant egenskaper samt dess förmåga att balansera och stödja ett hälsosamt inflammatoriskt svar. När de gavs direkt till människor, ökade acai också produktionen av interleukin 12 (Il-12) liksom myeloidceller, en typ av vita blodkroppar som säkerställer att ditt immunsystem är hälsosamt. Hälsofördelarna med grönt te för en mängd olika sjukdomar, inklusive olika typer av cancer, hjärtsjukdomar och leversjukdom, rapporterades. Mineraler: Acai bär innehåller en mängd mineraler som kalcium, järn och fosfor tillsammans med spårmineraler som krom, kobolt, koppar, molybden. Den här relationen till blåbäret kan ge ett främre försvar mot kardiovaskulär sjukdom. En studie som genomfördes under 85 veckor visade att kolesterolsänkande effekter av konsumtion av fytosteroler upprätthålls. Betyg på 5 500 orac poäng men 100 gram frystorkad jordfruiter Acai pulver har ett fantastiskt oracresultat på över 70 000! Många har dra nytta av den kraftfulla rensningen och ingen negativ rapport har gjorts hittills, särskilt för människor som fick den verkliga acai berry-rensningen.

Dessutom är det mycket viktigt att leva ett hälsosamt liv efter att du måste ha uppnått dina önskade viktminskningsresultat. Medan det inte finns några avgörande bevis som tyder på att äta acai bär eller konsumerar det i form av drycker kan förebygga leukemi. Sambazons produktlinje av organisk acaijuice och smoothies, frysta acai smoothie-förpackningar och sorbet och acai-tillskott är av världsklassens idrottare och hälsomedvetna konsumenter överallt.