Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Oregano Oil, Oreganoolja

North American Herb & Spice Co., Oreganol, 60 Softgels, kr190.00 – Kosttillskott, Oreganoolja Sverige

Relaterad produkt:
Nature's Way, Phosphatidylserine, 500 mg, 60 Softgels

Oreganol, 60 Softgels by North American Herb & Spice Co.-Kosttillskott, Oreganoolja

kr190.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: North American Herb & Spice Co., Oreganol, 60 Softgels
Pris: kr190.00 (€18,50)
Produkt Antal: 0.02 kg, 4.6 x 4.6 x 7.6 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Oreganoolja, Supplements, Oregano Oil

Nordamerika ört & krydda co. , Oreganol, 60 softgels – Naturens kraft. Olja av vild oregano. Vilda medelhavs-handplockade p73. Garanterad vild icke-GMO. Kosttillskott. Nah & s var den första som utvecklade en ätlig oreganooljeblandning – alla andra är imitationer. Oreganol p73 är tillverkad av den ursprungliga vilda, hög bergs medelhavet oregano. Det är bara handplockat från avlägsna orörda områden som är föroreningar och bekämpningsmedelfria. Varje oreganol p73 gelcap innehåller sex droppar av den ursprungliga berget blandningen. Sverige Jag har lidit fruktansvärt med dessa förhållanden under de senaste tre åren. Jag hade länge försökt prova oreganol men var antingen gravid eller ammande. Efter avvänjning av mitt tredje barn bestämde jag mig för att prova. Allt jag har sett är otrolig förbättring i mina matsmältningssymtom, en verklig känsla av välbefinnande och min eksem är borta! Jag har berättat för min man hur mirakulös oreganol har varit. Jag föreslog även att vi går på vandring idag som jag inte har fått energi för sedan jag blev sjuk.

Detta är det bästa tillskottet jag någonsin har försökt. Jag önskar bara att jag hade börjat tidigare. Jag blev belejrad med min årliga rasande sinusinfektion och min läkare kunde inte få mig in. Nästa dag rekommenderade min frisör (förlängde dygderna till) olja av oreganol. Jag googled det och bestämde mig för att prova. Fem dagar och sinusinfektionen var helt borta och jag brukar lida hela vintern tills vädret vänder. Till en kostnad av $ 1,50 För de fem dagarna av gelcaps mot 7 dagar av antibiotika på $ 100 – ja, gör matte. Och inga antibiotika är alltid ett plus. Stefan, jag är en tidigare användare av den här produkten. Infördes det av en tidigare medarbetare, en 2 veckors användning av den av min fru vid 45 års ålder, botade ett livslångt slag med exem. Detta företag levererar en kvalitets- och fräsch produkt. Jag köper inte av hyllan. Sverige skickade det snabbt och friskt. Tack.

Relaterad produkt:
Nature's Bounty, Adult Multivitamin Gummies, Orange, Cherry & Grape Flavored, 75 Gummies

North American Herb & Spice Co., Oreganol, 60 Softgels: Kosttillskott, Oreganoolja

Jag tittar på dina andra produkter. Jag har försökt andra märken av oreganoolja och hitta den här som den mest potenta och effektiva. Varning: Om du råkar burpa efter att ha tagit dessa, kommer någon att undra vem som åt pizza! Oregano är stark. Det är ett bra alternativ till antibiotika! Det verkar kunna rensa upp någonting! Jag kämpade i över 12 år med obehandlad magsår och besökte Stanford Medical, UCsf och många andra. Men nu är jag helt återhämtad efter att ha tagit den här p73 oljan.

 Detta är bra för att utplåna sinusinfektioner! Det här är en stor naturlig anitviral, anti-biotisk! Jag har använt det i flera år istället för receptbelagda antibiotika och har haft bättre resultat! Jag brukade få bronkit och massor av sinusinfektioner! Jag skulle vara på antibiotika minst två gånger om året. Jag läste en bok som diskuterade de anti-bakteriella och anti-virala egenskaperna hos oreganol och bestämde sig för att prova det. Jag har inte varit på ett antibiotikum sedan! Det var över sex år sedan. Förutom mig själv har jag fyra barn som jag ger den till. Under kall och influensasäsong ger jag dem en kapsel om dagen som ett förebyggande och de fångar inte all den råa som går runt genom sina skolor.

Kosttillskott, Oreganoolja

Jag tar inte det varje dag men gör när jag känner att jag har blivit utsatt för någonting och definitivt om jag känner något som händer. Ett barn brukade få öroninfektioner hela tiden. Nu när örat börjar känna sig som om en öronvärk är på gång tar han 2 eller 3 kapslar om dagen i några dagar. Vi har inte haft öroninfektion sedan vi upptäckte oreganol! Det håller också magebuggar i bukt. Jag kan inte säga tillräckligt bra om oreganol. Det är värt pengarna! Efter att ha varit på många rundor av antibiotika för en kronisk sinusinfektion är detta det enda som fungerade! Alla i huset tar det när vi känner förkylning och då försvinner förkylningen! Detta är den bästa oreganolen på marknaden, bar ingen. Det är bättre än antibiotika att bekämpa bakterieinfektioner. Älska dessa. Har tagit dessa i flera månader och jag blir aldrig förkyld. Även när jag är runt en massa bakterier. Hej försökte dessa kapslar på min hund när han hade en dålig mage, ja de räddade mig en 34 vetbesök = $ 65, de rensar upp sin dåliga mage, stor antibakteriell. North American Herb & Spice Co., Oreganol, 60 Softgels Barn får mindre förkylning och när de gör det är det mycket mildt, kan det inte slå dem för antibiotika, antisvamp och till och med antivirala effekter jag använder 1-2 caps varje dag för förebyggande eftersom jag vanligtvis blir sjuk lätt och är benägen att jästinfektioner / candida överväxt . Den bästa oreganolen på planeten jorden.

Relaterad produkt:
RSP Nutrition, BCAA 5000, Orange Mango, 5,000 mg, 7.94 oz (225 g)

Recension: Oreganol, 60 Softgels by North American Herb & Spice Co.

Jag använder den för att bli av med patogener i kroppen. Särskilt kraftfull för något lungrelaterat. Ta oreganoolja varje dag och du kommer bli förvånad över fördelarna. Du mår bättre direkt och du kommer märka att du inte hämtar förkylningar och buggar från människor. Jag är säker på att det finns många andra fördelar också. Om vi ​​någonsin känner att vi kommer ner med någonting börjar vi ta det varje dag tillsammans med lite vitamin c och det stoppar det eftersom det är spår. Det är fantastiskt. Vi skulle inte vara utan det. Min syster, som har hanterat flera hälsokostaffärer, rekommenderade denna produkt som ett naturligt antibiotikum. Jag har gett det till både min dotter för hennes sinusinfektioner och min hund för hennes öroninfektion.

Båda visade stor förbättring i sina symptom extremt snabbt. Jag kommer definitivt att se till att jag håller denna produkt i lager! Detta är en bra produkt. Det är ett fantastiskt antisvamp. Det fungerar mot överväxt av candida albicans. Jag ger denna produkt till min familj istället för över disken medicin. Jag ger till och med 1 gelslock till mina 6 år en gång om dagen när han är sjuk och det fungerar bra!

Vi började ta oreganol p73 sedan maj 2007. Det är bra. Tillsammans med nu livsmedel, gör probiotiska försvar de ett underbart lag för att rensa systemet med överväxt av jäst och många andra saker. Jag tar det dagligen. Lägg till malet vitlök till salladsdressingar, eller sätt en kryddnejlika genom en vitlökpress och rör om till ångade grönsaker. Oreganoolja kan minska vår kropps naturliga förmåga att absorbera järn. Använd i utspädda former som droppar i te eller med en annan bärarolja, såsom olivolja eller grapfrönolja, när den används direkt på huden för att behandla hudsvampar eller bröstkonsumtion. Att tillsätta olivolja är nödvändig eftersom ren olja av oregano är för hård att konsumera oralt och kan bränna huden om den appliceras topiskt utan bärarolja, såsom olivolja eller svartfröolja. Två andra örter används på samma sätt som vanlig oregano men har olika kulinariska och medicinska egenskaper.

Lär dig om bevisen bakom de potentiella fördelarna med timjan här. Här är några av fördelarna med att ta oreganoolja som tillägg. I en studie fick 48 personer med mildt högt kolesterol diet och livsstilsråd för att minska deras kolesterol. Tillverkaren rekommenderar att den här rena oljan späds ut med en bärolja som jojobaolja, grapsolja, mandelolja eller olivolja före användning. Det fungerar bra om det tas i tid, om kölden smyger på dig, stannar den här produkten. Spice allergi utvärderas av resultat av patch test. Studier visar att vitlök är en anti-svamp som signifikant minskar candida. Thymol, en av oreganos aktiva föreningar, är en liknande förening som mentol, som finns i pepparmintolja. Oreganoolja kan hjälpa till att läka kalla sår genom att minska svullnaden och döda viruset i de röda, smärtsamma blåsorna. Även om carvacrol är en av de mest giftiga för myggan, finns det mycket mer forskning om 1,8-cineole från eukalyptus, vilket har visat sig vara ett effektivt naturligt myggavvisande medel som rivaler deet på många sätt. Inga signifikanta skillnader observerades efter dietary oregano-essentiell oljeläggning i slutlig kroppsvikt (kg), kroppsviktförstärkning (G) och utklädning (%).

En naturlig bioflavonoid som hjälper bihålar, hud, benhälsa, nerver och toxinclearance i jättekanalen.