Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Handkrämer, Hand Creams, Svart Frö, Black Seed

Nubian Heritage, Hand Cream, Honey & Black Seed with Apricot Oil, 4 fl oz (118 ml), kr60.00 – Bad, Skönhet, Handkrämer, Svart Frö Sverige

Relaterad produkt:
E.L.F. Cosmetics, Aqua-Infused Blush & Bronzer, Bronzed Peach, 0.29 oz (8.5 g), kr50.00 - Bad, Skönhet, Smink, Skimmer / Bronspulver Sverige

Hand Cream, Honey & Black Seed with Apricot Oil, 4 fl oz (118 ml) by Nubian Heritage-Bad, Skönhet, Handkrämer, Svart Frö

kr60.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Nubian Heritage, Hand Cream, Honey & Black Seed with Apricot Oil, 4 fl oz (118 ml)
Pris: kr60.00 (€6,00)
Produkt Antal: 0.14 kg, 3.6 x 5.6 x 17 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Handkrämer, Svart Frö, Bath, Beauty, Hand Creams, Black Seed

Nubian arv, handkräm, honung och svartfrö med aprikosolja, 4 ml (118 ml) – utjämning, perfektion och läkning. Certifierade ekologiska ingredienser. Plågeri-fri. Etiskt handlade ingredienser. Hållbart producerad. Ingen djurförsök. En lyxig, näringsrik, fuktgivande behandling.

Speciellt formulerad med svartfröolja, spåras tillbaka till assyrierna och forntida egypterna för dess utjämning, hudfärdande egenskaper. Vild honung lugnar huden, medan aprikosolja hjälper till att återfuka och närma sig. Lövhänder känns mjuka och smidiga. Humble början: Nubian arv är brainchild av två New York Street Säljare. Under 1992 började fräscha och kollegor utan jobb, rik och nyem uppdraget att producera lyxiga naturprodukter från traditionella afrikanska recept med ekologiska och rättvisa ingredienser. Idag erbjuder nubiska arv hundratals kulturellt autentiska naturprodukter inspirerade av globala antika helande filosofier. Även om nubiska arvsprodukter inte längre tillverkas i badkar, har lite annat ändrats, företaget gör fortfarande sina produkter, använder fortfarande rättvis handel och ekologiska ingredienser och fortfarande investerar i gemenskapshandel. Erfarenhet: svartfröolja, nigella sativa, kan spåras tillbaka mer än 3000 år till assyrierna och forntida egypterne. Upptäckt i graven av kung tutankhamen, var svart fröolja enligt uppgift använd av drottning nefertiti för att behålla sin utsökta hud. Svart frö förtjänade den arabiska godkännandet “habbatul barakah” fröet av välsignelse för sina kraftfulla botande egenskaper i traditionell medicin.

Relaterad produkt:
Heritage Store, Tannenbaum Pine Tar Shampoo, 12 fl oz (360 ml)

Nubian Heritage, Hand Cream, Honey & Black Seed with Apricot Oil, 4 fl oz (118 ml): Bad, Skönhet, Handkrämer, Svart Frö

Honung har använts historiskt som en naturlig anti-septik i balm och salvor för att trösta och lugna huden, minska rodnad och läka sår. Sverige Doften av denna grädde är sultrig och något exotisk, får mig att känna att jag är någonstans i Afrika eller Marocko. Den första ingrediensen är sheasmör, så det är ganska fuktgivande och jag fann också att det gör ett bra jobb att fuktar min nagelband och mina händer som är viktiga. Huden suger upp flaskan snabbt och det finns ingen glatt känsla. Även om det konstiga med konsistens att det inte är krämigt, det är ganska mousse-liknande, det blir en del mer vattnig en gång på huden. Jag föredrar mer krämmande produkter. Jag är verkligen besviken över denna produkt. Det hävdar att det är helt naturligt utan tillsats av lukt, men jag har svårt att tro på det här. Jag satte på den och mina händer luktade fortfarande 2 dagar senare, även efter att ha tvättat mina händer noggrant omedelbart efter att jag applicerat det eftersom lukten var väldigt stark för min smak. Jag kommer inte rekommendera det här om du inte vill luktas oerhört starkt.

Underbart rik, lugnande och helande för torra händer. Och lukten är gudomlig, den här handcream är så rik och krämig, men lämnar inte händerna på att känna sig fettig. Jag har blivit stoppad av människor som vill veta vilken doft jag har på mig! En av de bästa handkräm jag har försökt! Jag har använt det råa shea smöret hand creme av detta sortiment och älskar det för användning på natten. Den här är utmärkt för dagtid användning eftersom det är lite lättare och absorberar riktigt bra! Jag är ganska noga när det gäller handkräm när jag får mycket torra och skadade händer, men jag älskar det nubiska arvsklasset och så kommer definitivt att köpa dem igen och rekommendera dem till andra! Älskar det så mycket. Perfekt honung lukt. Luktar så älskling söt, mysky, mystisk, sexig. Och det fuktgivare perfekt utan klibbighet alls. Jag använder barens såpa också och älskar det också. En bra grädde med stark lukt, jag slutade att använda den på grund av denna lukt. Detta är tooooooo starkt.

Bad, Skönhet, Handkrämer, Svart Frö

Relaterad produkt:
Aura Cacia, Organic Geranium, .25 fl oz (7.4 ml)

Recension: Hand Cream, Honey & Black Seed with Apricot Oil, 4 fl oz (118 ml) by Nubian Heritage

Lämnar oljig känsla på huden. Så smidig och långlivad, luktar bra också, men jag kan inte få mina händer nära mitt ansikte en stund efter att ha använt det eftersom lukten är ganska rik. Bra konsistens och verkar fungera bra, absorberar väl. Doften är för stark, speciellt luktar honung, mycket stark och doft verkar ta ett tag. Doften är för stark för mig. Lugnar underbart, och gör ett bra jobb på mina torra händer! Bra konsistens för en handkräm. Bäst används på natten kvar innan sängen. Jag gillar texturen i denna handkräm, det känns ganska fuktgivande. Nubian Heritage, Hand Cream, Honey & Black Seed with Apricot Oil, 4 fl oz (118 ml) Doften är lite för stark för min smak. Det är en ganska potent honung / vanilj lukt. Om det är vad du vill, kommer du förmodligen att älska det här! Jag är inte för stor en fan av honung, men så slår en stjärna av mitt betyg. Jag älskar det nubiska arvet honungs- och svartfrösåp, så trodde jag skulle försöka detta, men jag tycker att handkräftens doft är för starkt och överväldigande. Kanske beror det på att grädden har mer oljor än tvålen och så det är doft absorberar i huden mer.

I vilket fall som helst kvarstod den starka doften på mina händer även efter tvättning, så mycket att jag kunde lukta det medan jag lagade mat och ätit. Det absorberades till och med i ett par av mina vinterhandskar. Krämen konsistens är fin, lite fet, men den doften är bara för kraftfull. Denna lotion är mycket bra, bra ingredienser, men det är lite överdoftig för min smak. Min favorit doft och fuktgivande handkräm. Jag får många komplimanger från män och kvinnor på den härliga doften. Denna handkräm är utmärkt för mina torra händer – det luktar gudomligt, sött och varmt. Strukturen verkar lite tjockare än vanlig handkräm, nästan som kroppsmörk, men det är därför jag älskar det ännu mer.

 Lite går långt, det håller mina händer fuktiga och jag använder den till mina ben. En sak är dock att om du är känslig för dofter, förmodligen skulle du tänka på det skarp även om du har hösnuva, det kan irritera din näsa – min man håller avstånd med mig under den första halvan i timmen tills doften avtar. Applicera svart fröolja topiskt för att minska akne. Jag lagar med kumminpulver hela tiden, så jag är bekant med den smutsiga lukten och smaken. Jämförelse av terapeutisk effekt av topisk nigella med betametason och eucerin i handeksem. Förklaras i en nyligen publicerad artikel som publicerades av journalboken för endokrinologi och metabolism framhäver forskare från det indiska rådet för medicinsk forskning att svartfröolja orsakar gradvis partiell regenerering av pankreatiska beta-celler, ökar de sänkta seruminsulinkoncentrationerna och minskar den förhöjda serumglukosen. Det är milda naturliga ingredienser gör det effektivt för personer med skadad eller känslig hud. Vissa företag anger också att deras svarta fröolja är kallpressad, vilket typiskt innebär att oljan extraheras från nigella sativa fröarna utan att värme från en extern källa resulterar.

Denna behandling är idealisk för personer med normala hårtyper. Ingredienser: Aqua, cetylalkohol, stearinsyra, stearylalkohol, glycerin (Vegitabaserad), mineralolja, glycerylstearat, ploysorbat 60, tokoferylacetat, natriumbensoat, propylparaben, capryl / capric triglycerid, doft, nigella sativa (svartfrö) olja , sheasmör. Deras lotioner är så tjocka att det även kan vara lite knepigt att få dem att klämma ut ur flaskan! Det är här där svart kumminfröolja finner det nisch i skönhetsindustrin idag, säger zaman. Om du måste använda dem, se till och fyll i med handkräm och sedan handskar, både inomhus och ute. Detta leder faktiskt till fuktförlust, eftersom läppbarriärerna i huden bryts ner med det brännande hetvattnet. Han sa: Du är en man som lider av hjärtasjukdom. Förbrukning av svartfröolja kan också vara ett effektivt sätt att naturligt öka din immunitet. Antimikrobiell effekt av nigella sativa-frösextrakt mot staphylokockhudinfektion.

 Kanske är det temperaturförändringen, men min hud behöver definitivt lite fukt, därför köper jag en annan av de glada hudvårdoljorna för kvällen / över natten och kommer att fortsätta använda svartfröolja på morgonen.