Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Smink, Ögon, Ögonskugga, Sminkpaletter

BYS, Berries, Eyeshadow Palette, 12 g

BYS, Berries, Eyeshadow Palette, 12 g Review

kr75.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: BYS, Berries, Eyeshadow Palette, 12 g
Produkt Antal: 1 Count, 0.18 kg, 20.3 x 14.7 x 1.3 cm
Produktkategori: Ögonskugga, Ögon, Sminkpaletter, Smink, Sverige

Relaterad produkt:
Bausch & Lomb, Ocuvite, Adult 50 +, Eye Vitamin & Mineral Supplement, 50 Soft Gels

Inte testat på djur, färger inkluderar: Peachy, utstrålning, glöd, kola, sundown, majestätisk, royalty, Cherry Bomb, Juliet, Berry Haze, antik, skuggad, BYS bär Eyeshadow Palette har en uppsättning av 12 professionellt utvalda , mycket pigmenterade matta och metalliska ögonskuggor. Den 12-delade paletten kommer in i en modern, präglad tenn, med en spegel och två dubbla ändapplikatorer.

Ögonskugga, Ögon, Sminkpaletter, Smink: BYS, Berries, Eyeshadow Palette, 12 g

Du har din go-to-concealer och din heliga gril highlighter, såväl som en produkt eller två för att få dina ögon att dyka upp. Om du har träffat panorering och återköpt en (eller flera) av ögonpaletterna nedan, kommer detta att vara en rolig promenad ner minnesfältet för dig. Vi låter dig gissa vilket läger denna Tarte fan-favorit matt ögonskuggpalett faller in i. Neutrala ögonskuggpaletter får mest av uppmärksamheten. Nyanserna kan användas som ögonskuggor eller foder. (Vi älskar att introducera människor till smink de blir besatta av). Men några timmar senare tittar du i badrumspegeln för att hitta ett par chockerande blekta, veckade ögonlock. Det finns många liknande nyanser till den paletten förutom att den här paletten har ännu mer färg och variation som är en bonus i min bok! Lek med färg, ljus och intensitet medan du skulpterar, lyser och förbättrar dina ögon med harmoniska nyanser som kan anpassas för att passa din hudton. Detta värde på $ 150 kommer med sex super-bärbara ögonskuggor, en pore-minimerande rodnad, en bronzer, en highlighter och ett universellt ögonbrynspulver, vilket gör det till ett enkelt sätt att skära ner på vad du lägger i din bära.

BYS Makeup Palettes Eyeshadow - Ögonskugga, Ögon, Sminkpaletter, Smink

De varma rodnadtonerna i denna samling av ett dussin skuggor har skapat otaliga drömmande ögonmakeup-utseende för oss och de flesta vi känner. Att toppa huden med en underbar, skimrande glöd är ett av timglasets expertisområden, och den här nya paletten är varumärkets senaste sätt att få dig att se speciellt lysande ut. Granskarna konstaterade att den här paletten är vackert tillverkad och att mer ovanliga färger inkluderades mycket. Försök applicera ansiktspulver på ögonlocket innan du använder ögonkol för att ge det ytterligare skärpa och livslängd. Förpackat med åtta mattor och en skimmer i uppvärmda toner av bruna, röda, apelsiner och koppar, färgar färgintervallet alla hudtoner och ögonfärger. Paletten är innesluten i vackert rosa guldmetalliskt med en texturerad topp och innehåller två ögonskugga applikatorer och en spegel för touch-ups. Det finns så många utseende du kan skapa med den här paletten. Okej ni, den här paletten är riktigt bra för det pris som den blandar riktigt bra en av mina nuvarande favoriter, jag skulle definitivt rekommendera!

Relaterad produkt:
Pacifica, Stellar Gaze, Length & Strength Mineral Mascara, Supernova Black, 0.25 oz (7.1 g)

Ögonskugga, Ögon, Sminkpaletter, Smink: BYS, Berries, Eyeshadow Palette, 12 g

Med mig på jobbet och dessa paletter är fantastiska! Jag beställde bara en mehronpalett med dessa grundfärger eftersom jag ville se till att de var en högre kvalitetsfärg än vad jag tidigare använt och jag kommer definitivt att lägga till fler mehronfärger till mitt makeup-kit. Till exempel används karmin bara i röda/rosa nyanser, glimmer används endast i skimrande ögonskuggor, och ultramariner används för djupblå nyanser. Det som var ett smyckemasterverk i morse är nu en het röra. Du kan skapa oändliga utseende med denna mångfärgade palett, från ett smaragd smokey-öga till en tvätt av neonrosa, den täcker alla baser. Jag läste i vissa recensioner att det finns lite fallout och kick up, men jag tror att det kan vara borstarna de använde – jag använder naturliga borsteögonborstar och fick inte några fallout eller sparkar upp. Jag läste på den legala webbplatsen de kom ut med en stor och liten palettarrangör, så de kan vara värda att plocka upp också för att organisera efter storlek bättre. Det finns inga riktiga mattor i den här paletten, men det finns några nyanser med tonad glitter som hjälper dig att skapa ett väl avrundat utseende. Kat von d öppnar ögonen för en en gång exklusiv värld av pro-konturtekniker med steg-för-steg-skäret som ingår i paletten. Om jag behöver touch-up under dagen eller natten, har paletten en härlig lång spegel och dubbelbehandlad borste. Jag känner av det faktum att e-postmeddelandet jag fick när min beställning skickades hade tips och tricks i det trots att jag är en erfaren ögonskugganvändare.

BYS Ögonskugga, Ögon, Sminkpaletter, Smink

Grunden för varje bra ögonmakeupkollektion, dessa dämpade men ändå starkt pigmenterade färger (33 nyanser för att vara exakt) är mångsidiga och kommer snabbt att bli ett viktigt i ditt arsenal. I höst släppte youtuber james charles en miniatyrversion av paletten som han skapade med varumärket morphe förra året. Kort historia: Det finns flera sätt att njuta av den här paletten, så ha kul med den. Förpackningen på själva paletten är underbar och har en mer glamorös skildring av födelsen av venus på framsidan. Jag fick detta och det hade ögonskugga på insidan av behållaren och en av färgerna hade faktiskt ett märke i det som att någon använde den. Att skapa dramatiska, show-stoppande utseende är nu enkelt att uppnå med bara en palett. Jag köpte också en urban förfallspalett innan den nakna serien kom ut och medan kvaliteten var ok, är själva varumärket för skimrande för min smak.Helt besatt av denna minipalett. Rylee prado, en 16-åring i san antonio, tex, hade förtärt serierna bakom kulisserna som youtuberna shane dawson och jeffree-stjärnan använde för att främja deras konspirationsskönhetssamarbete innan den släpptes i november. Du kan fortfarande uppnå samma fantastiska utseende med organiska ögonskuggformler som är gjorda av naturliga ingredienser.

Eyeshadow, Eyes

Jag förväntade mig inte ärligt mycket av den här paletten. En målkund skrev, jag har testat dessa under nyxs jumbo-ögonpennor i mjölk och nyx-vit ögonskuggsockel och de båda arbetar vackert för att öka pigmentering och livlighet i dessa skuggor. Se inte längre än den anastasia beverly kullarna moderna renässans ögonskuggpalett, som har fått ett löjligt högt betyg på 4,8 stjärnor via mer än 8 000 recensioner. Låt den vara för ansikte för att slå oss med en palett som är ännu mer övergiven än en bit chokladkaka. Den passar perfekt till den stora z-paletten och mac pro-paletterna (äldre smal version). Det är möjligt att skapa ett naturligt rökt öga med de bruna och kolfärgerna, eller att bli fet med fuchsier, blues och greener. Nyanserna är alla pigmenterade men smälter väldigt bra, och paletten har en solid dubbelborste. 8, En kustduft avslöjade paletten, som kommer att vara en perfekt dupe för urbana naken och nakna 2 paletter. Jag är besatt av lila och till och med efter att ha köpt alla pat mcgrath-paletter är det den jag fortsätter att drava mot, skrev en sephorakund. Browns, beiges och champagne shimmers är lämpliga ögonskugghäftklammer. Det finns flera djärva färger och några subtila juveltoner som den casual makeup-bäraren kanske inte når för ofta. Hans mentor vände nemesis, tati westbrook, debuterade nyligen en palett från sitt eget skönhetsmärke, tati beauty. Denna mineralbaserade djupa krämiga ögonskugga är tillverkad med bara fem ingredienser.

Relaterad produkt:
Physicians Formula, Happy Booster, Glow & Mood Boosting Blush, Warm, 0.24 oz (7 g), kr100.00 - Bad, Skönhet, Smink, Skimmer / Bronspulver Sverige

BYS Makeup Palettes Eyeshadow – Ögonskugga, Ögon, Sminkpaletter, Smink

BYS Makeup Palettes ögonskugga: Om du är i ett rökigt ögonstämning, låt antingen den första eller sista kolumnen hjälpa dig att få den sulta vibe i det yttre hörnet av ögonen. Australienskt, hälsosamt, naturligt smink som passar alla hudtyper. Dessutom är borsten du får i paletten ren kvalitet också. Tillverkad med kamomill, traditionellt känd för sin lugnande och lugnande egenskaper och idealisk för känsliga ögon. Det är lätt och påverkade inte min hud eller ögon alls (Cuz hey, jag läste instruktionerna och farfärgerna kom inte nära mina ögon). Carli bybel själv förklarar exakt varför hennes samarbete med anastasia beverly kullar är ett måste: Många nyanser är neutrala som du kan använda dag till natt, och jag ville lägga till ett par nya nyanser som jag verkligen aldrig sett i en palett innan, berättade hon lockelse. Jag älskar den här paletten, det är min nya go-to-palett och jag kommer definitivt att köpa tillbaka den när tiden kommer! Det säkraste sättet är att välja en palett som erbjuder subtila färger du kan använda dagligen i ett färgschema du ofta bär (Gott om grått eller brons eller brunt), såväl som skuggor som kommer att öka ditt utseende på kvällen, oavsett om det vara med rökiga nyanser (som midnattblått eller vinrött) eller djärva, ljusa pigment.

BYS Makeup Palettes Eyeshadow

Den här lilla naturliga ögonskuggan har mycket kraft. Solrosolja (fuktgivande) bas sjunker i huden och låter pigmentet torka på plats medan bivaxen ger ögat kolform och hållkraft. Från den dagen urban förfalls nakna ögonskuggpalett träffade scenen blev nakna makeuppaletter skönhetsekvivalenten för våra gå till svarta stövlar. Om du känner dig oinspirerad, låt varje kolumn fungera som trio för ett komplett ögonblick. Ja, det finns mycket att välja på, så vi har testat några av branschens mest omtalade paletter, för att hjälpa till att göra ögonskuggshopping så lite lättare. Om du letar efter en dupe för ud born att köra som inte kommer att bryta banken, är detta den perfekta paletten för dig. Trioen minipaletter innehåller vardera ett urval av nakna nyanser, i superflatterande ljusa, medelstora och djupa toner. Pigmentet är bra för ögonskuggorna och stannade kvar nästan hela dagen. Min bedårande fostervalp bestämde sig för att han ville vara lika färgglad på insidan som mina ögonlock på utsidan.

BYS, Berries, Eyeshadow Palette, 12 g

En vacker ögonskuggpalett med 12 matta nyanser som är allt annat än grundläggande. Jag skulle starkt rekommendera detta till alla som normalt går med en sephoraprodukt eller stadsförfall ögonskugga. Och jag älskar, älskar, älskar anastasia beverly kullar mjuk glam palett. En av dess talrika spawn, den eldiga nakna värmepaletten, har nått riktigt ikonstatus och har inlett skarpt rött ögonskugga i det dagliga sminkleksikonet. Jag blandar vanligtvis två grunder för dagen när jag bär smink. I en öde av ödet beställde en av hennes klasskamrater av misstag två paletter; rylee erbjöd sig att dela kostnaden för den andra paletten med en vän.För att bära vått, blöta borsten helt i vatten, pressa sedan torr med en handduk, koncentrera dig på att fylla borsten i ett område av färgen, ladda borsten och applicera direkt ögat som du normalt skulle göra med en torr skugga. Jag förstår att du inte ska bli ögonskuggan våt; men för att enkelt spraya en ögonskuggborste och sedan använda den för att inte tårta din färgpalett. Vårt avsedda att vara ögonskugga och ansiktspalett har tjugo rosiga och plommon tonade nyanser, två markörer och två rodnar som låter dig göra ett uttalande för alla tillfällen. Till att börja med, om du letar efter en vardagspalett, är det värt att överväga i ett neutralt färgspektrum (För att se till att nyanserna är så bärbara som möjligt).

BYS, Berries, Eyeshadow Palette, 12 g

26, En bh-kosmetika tar mig tillbaka till Brasilien-paletten för att överbelasta dig med elektriska skuggor i ett fantastiskt utbud av färger.

Vegan kosmetika. Underbar TAFANON. Väldigt bra kvalitet. Färgen är fin, men borsten hjälper inte. Färgerna är vackra. Sara. Nu älskade. Älskar det. Härlig. När priset stiger

Det finns många färger och det är lätt att använda. Jag är tacksam för att produkten inte har testats på djur med veganer.

Från det första utseendet, och efter att ha gjort ett preliminärt experiment på det, är dess färger underbara på ögat men det är i användning, och, Gud vill, efter en tids användning, kommer jag definitivt att nämna att du min erfarenhet med honom 19/12/2019

Färgerna är bittera, bittersöta, som förväntat, söta utseende, jag tog en upplevelse, men det vinner vår lyshet.

Och det som blir berusad styrs av ett enkelt vakuum som täcks av stål och vad som stängs av en magnet som märken. Det finns krokar. Jag vet inte heller hur jag ska beskriva, men Gud vill, jag kom.

Jag försökte det för att det är vackert och klart

Frankly Tjnnn och färgerna Bhakthaier på bilden och Mu tid mörk och långt ser Mfrh Mo-typ som behöver öka färgen på färgerna och kamen där kuart som används av Kahaylit Emoot verklig realist mer än priset Balllizlh Hatto Neme Blaiz P-idé om borste Moe Gaia med vanliga borstar Vad du gynnade av

Jag har väntat på henne länge ; hon är cool. Skuggorna förblir utmärkta, pigmentering är bra, jag försökte till och med somna i dem, resistent om du jämför med ELF, då är den här paletten större

Jag älskar färgerna och de är pigmenterade.

Härlig

Jjjmmmmmmil Jjjjda rådde honom och och starkt. Färger omfattande och vacker och tydlig passform för mig Maandhm mångfald Balalitat, där övergången färger fantastiska och coola färger och varma och uppskattar Tsoen något mjukt och lätt och uppskattar Tsoen tungt utseende. Jag rekommenderar det och starkt

Finns det en spegel?
Är det vegan?

Ja, jag vet inte, men jag är intresserad av att veta det !!