Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Hälsa, Health, Mullein, Lung, Lung- Och Bronkial, Bronchial, Astma, Asthma

Planetary Herbals, Mullein Lung Complex, 850 mg, 180 Tablets, kr150.00 – Hälsa, Lung Och Bronkial, Mullein, Astma Sverige

Relaterad produkt:
Natures Way, Umcka ColdCare Chewable Tablets, Cherry Flavor, 20 Tablets, kr110.00 - Hälsa, Kall Influensa Och Virus, Kall Och Influensa Sverige

Mullein Lung Complex, 850 mg, 180 Tablets by Planetary Herbals-Hälsa, Lung Och Bronkial, Mullein, Astma

kr150.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Planetary Herbals, Mullein Lung Complex, 850 mg, 180 Tablets
Pris: kr150.00 (€14,00)
Produkt Antal: 0.25 kg, 6.6 x 6.6 x 13 cm
Produktkategori: Hälsa, Lung Och Bronkial, Mullein, Astma, Health, Lung, Bronchial, Mullein, Asthma

Planetary herbals, mullein lungkomplex, 850 mg, 180 tabletter – örttillskott. Formuleras av michael tierra l. ac, o. m. d. Mullein lungkomplex är en premier mullein och vild körsbärsbarkförening. Det kombinerar demulcerande effekter av mullein och lakrits, tonhöjande och lugnande egenskaper hos ophiopogon och platycodon, och de stötande egenskaperna hos elecampan, ingefära och kanel (cassia). Sverige Jag är 74 år gammal och slutar ofta med lungstoppning som orsakar bristbredd och en torr hackande hosta. Eftersom jag bor i ett kuperat område och promenader innebär att gå uppförsbacke är bråkets bredd mycket irriterande. Inom två dagar efter att ha börjat ta mullein-lungkomplexet min andning förbättrades dramatiskt, men efter en vecka blev det förödande med mitt blodtryck och jag var tvungen att sluta ta det. Jag tror att blodtrycksproblemet berodde på licoriska i formeln, och jag önskar planatarejord som använde dgl (för deglycyrrhizinerad lakrits) som skulle eliminera detta problem och göra produkten tillgänglig för personer med gränslinjehypertension. Detta tillskott är så starkt att du kan känna att det börjar rensa dina lungor på 20 minuter. Om du tar många kosttillskott åt gången och är osäker på om du kom ihåg att ta den här, vänta bara 20 minuter och du kommer att veta. Hjälper till att rensa näsa och post-nasal dropp också. Det skulle sannolikt hjälpa till att motivera en rökare att sluta röka i de tidiga stadierna och göra ett bra jobb med rengöring och återhämtning över tiden.

Relaterad produkt:
Wakunaga - Kyolic, Brain Energy, 60 Capsules, kr170.00 - Kosttillskott, Hälsa, Hjärna Sverige

Planetary Herbals, Mullein Lung Complex, 850 mg, 180 Tablets: Hälsa, Lung Och Bronkial, Mullein, Astma

Jag har extrem skada på mina längder på grund av strålning när jag var 10 år gammal. Denna produkt hjälper mig verkligen att andas bättre med fullare andetag när jag är 43. Detta verkar lindra astma och hjälpte med bronkit / influensa i februari. Jag skulle inte vara utan detta till hands. Den innehåller en bra kombination av mucilaginous och expectorant örter. Viktigast är att jag snabbt kan känna den antimpasmodiska effekten av svart körsbärsbark och få lindring från kikhosta (som jag kallade maskinpistolhosta som kittlar till dig). På grund av lång peppar och cassia twig (kanel), kan de med värmhosta (där du känner värme i halsen eller huvudet) bättre med hälften av dosen. De med långvarig och långvarig hosta kan också ta hälften av dosen för att tona lungan mot full återhämtning. Denna formel är för akrid (kryddig) och är inte lämplig att användas ensam när det är hög feber. Det här är det bästa för astma jag någonsin har provat. Jag har kunnat skära min advair till en eller två gånger i veckan från två gånger om dagen. Väldigt glad. Gör precis vad jag förväntade mig att göra, få lite av gunk ur mina lungor och i en låg dos.

Jag har letat efter en produkt som ersätter min advara för astma. Detta verkar fungera bra så långt. Jag brukade drabbas av bronkialproblem men nu kan jag ta detta supermullein lungkomplex i början av ett kallt och bronkialproblem utvecklas inte. Min man har kronisk bronkit, och det hjälper verkligen att hålla honom andas bättre. Jag är astmatisk, eftersom jag har använt denna produkt har andningen förbättrats, jag har rekommenderat det till familj och vänner och alla har erfarenhet lite förbättring. Prova det själv, min uthålliga andning i andningsorganet tycks inte störa mig längre eftersom du har tagit den här produkten. Jag är mycket nöjd med resultaten och om det inte finns några biverkningar som jag är positiv är det ingen, jag fortsätter att använda detta underbara tillägg. Denna produkt räddar mig av långvarig hosta av 3 månad mycket bra produkt, jag var imponerad, majik för lungorna! Jag tycker att detta är användbart för att behandla katarr och hosta, som jag tror, ​​från sommarvärme.

Hälsa, Lung Och Bronkial, Mullein, Astma

Relaterad produkt:
Source Naturals, Policosanol Cholesterol Complex, 60 Tablets, kr130.00 - Hälsa, Kolesterolstöd, Polikosanol Sverige

Recension: Mullein Lung Complex, 850 mg, 180 Tablets by Planetary Herbals

 Ingredienserna är ganska liknade de traditionella formeln baimendang tang, men det ser ut som planetariska örter har lagt till några extra ingredienser för att göra formuläret mer allmänt tillämpligt, eftersom den traditionella formeln inte håller med mig gör den här. Jag finner emellertid att den rekommenderade två gånger om dagen inte räcker till. Hostor skiljer sig från person till person, så det är värt att försöka ett antal olika lösningar. Planetary herbals erbjuder också loquat respiratorisk sirap och gammal indian vild körsbär bark sirap. Jag har beställt en andra flaska eftersom jag fortsätter att ge ut det till personer som har hosta. Planetary Herbals, Mullein Lung Complex, 850 mg, 180 Tablets Flera människor har hjälpt på den ena flaskan. Jag kommer alltid hålla en till hands för min familj och vänner! Jag samtalade h1n1 medan den var gravid med mitt andra barn på hösten 09.

Därefter ger mina lungor mig bara problem. Jag slår någon cool luft och jag börjar väsande. Inom 2 dagar efter att ha tagit detta enligt anvisningarna kan jag ta ett djupt andetag med ut hosta och min tunga djupskurhosta är mycket minimerad och hanterbar. Det lämnar en rolig smak i munnen och jag burpar upp det, men det är inte så obehagligt att du äter något efter. Som titeln säger verkar produkten vara bra. En komplex blandning av örter fungerar bra tillsammans. Fungerar mycket bra. Om du vill prova den 14 ingrediensversionen hittar du bara en kinesisk örtbutik (det finns en downtown chinatown varje stad) och de kommer att göra det för dig.

Som rökningsmedel: Rökning är inte det bästa sättet att ge mulleins härdande egenskaper i andningsorganen, men mulleinblad antas ha lugnande och narkotiska egenskaper och kan ge en mild, rättslig hög när de röks. Du kan också överväga att höja huvudet på din säng med ungefär en fot. Bronchiole rör inträffar och luft kan inte röra sig ut. Forskare bedömde förmågan hos ett mullein-extrakt att döda två skadliga bakterieinfektioner: E. Minskar inflammation och slem, öppnar luftvägarna i lungorna och främjar fri andning. Eftersom de innehåller inflammatoriska prekursorer. Ta inte nac om du tar nitroglycerin. Detta recept kan också göras till en ansiktsdimma och förvaras i kylskåpet. Andra traditionella läkemedel för att lindra hosta innefattar blodroot, kattmynt, köttfärs (de ovanstående delarna, inte roten), horehound, elecampane, mullein, lobelia, hyssop, lakrits, mallow, (Malvia sylvestris), rödklöver, murgröna, pennyroyal (Hedeoma pulegioides, mentha pulegium), lök, Allium cepa och plantain (Plantago lanceolata, s. Om någon högt blodtryck är inblandad, kommer hagtorn och lime blomma att vara användbart. Det verkar att det inte finns något rakt svar på denna fråga! daglig oral tillskott till alla astmatiker. Jag var på dubbla antibiotika och steroider, kände fortfarande inte bättre. Men se till att det inte finns några frön eftersom de har toxiska effekter. Vid idealisk hälsa lagrar vi mullein i flytande form i 50 ml och 200 ml flaskor. Är en vanlig vildblomma som växer nästan var som helst. Vägledningar och barn över 12 år: 1 Tablet, 3 till 4 gånger per dag.

Jag är så glad att höra om din förbättring! Perforatum har påstått antivirala effekter, 41 huvudsakligen mot humant immunbrist och hepatit C-virus. Det röktes för att sluta hosta av tuberkulos år sedan. Dessa läkemedel används för att minska inflammation och efterlikna verkan av ett hormon som kallas kortisol som produceras av binjurarna. Jag var på sjukhus två gånger för astma, i åldern 8 och 11 år.