Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Gluten-Free Protein, Glutenfri Protein, Meal Replacement, Shakes, Måltidsersättning, PlantFusion

PlantFusion, Phood Shake, 100% Plant-Based Whole Food Meal Shake, Vanilla, 12 Packets 45g Each, 249,50 Kr Sverige

Relaterad produkt:
Genceutic Naturals, Plant Head Protein, Unflavored 630g, 176,00 Kr Sverige

PlantFusion, Phood Shake, 100% Plant-Based Whole Food Meal Shake, Vanilla, 12 Packets 45g Each

249,50 Kr

Visa i webbshop >>

Produktnamn: PlantFusion, Phood Shake, 100% Plant-Based Whole Food Meal Shake, Vanilla, 12 Packets, 1.59 oz (45 g) Each
Pris: 249,50 Kr (€26.90)
Dimensioner/Kvantitet: 1.97 lbs (0.89 kg) / 12 Packets, 1.59 oz (45 g) Each
Omdömen: 2 Reviews
Tags: Glutenfri Protein, Meal Replacement, Shakes, Måltidsersättning, PlantFusion, Gluten-Free Protein, Meal Replacement, Shakes

PlantFusion, glutenfri Protein, Meal Replacement, Shakes, Måltidsersättning skakar Plantfusion, Phood skaka, 100% växtbaserad hela måltid skaka, vanilj, 12 paket, ett.59 oz (45 g) vardera, plantfusion, glutenfri protein, måltidsersättning, skakar, måltidsersättning, skakar, mer än en måltid i varje skopa, plantfusion infunderas proteinblandning, hög i fiber, mer än greener, matsmältningsenzymer, komplexa näringsämnen täta kolhydrater, nyttiga fetter, probiotika, organisk helhet mat vitaminer, den allt skaka, göra en snabb skaka, lägg till smoothies, blanda i din mat, glutenfri, utan mjölk, ingen soja, inget djur, allergivänliga, kosttillskott, 18 g växtbaserad protein, 21 hela livsmedels-vitaminer, 17 g komplexa kolhydrater, 6 g probiotika, gröna och fiber, 4.4G omega 3 6 9, naturens mest kompletta växtprotein, Nutra fusions nutritionals förstå tillägget fakta organisk superphood energimatris modcarb patenterade blandning av komplexa kolhydrater från organiska gamla korn. Naturens perfekt ihållande energikälla Shakes. Och Superfruits baobab, en otrolig energi mat skördas från Afrika produktiv livets träd wholefood vitamin mineral w gröna komplex 100% av våra vitaminer och mineraler kommer från ekologiska växter. Ingen kemiskt isolerade vitaminer tillsätts, innehåller en unik blandning av organiska korsblommiga gröna för att stödja antioxidant näring, hjärthälsa, och blodsockerbalansen. Plantfusion flera källa proteinblandning fem unikt balanserade proteinkällor med förhöjda nivåer av viktiga grenade aminosyror och glutamin PlantFusion, Phood Shake, 100% Plant-Based Whole Food Meal Shake, Vanilla, 12 Packets, 1.59 oz (45 g) Each. Land och hav EFA blanda mer än bara omega 3s. Vår komplex blandning av lin, algalin och solros är också rikt på naturligt förekommande fytonäringsämnen som lutein, zeaxantin och tokotrienoler. Probiotiska, matsmältningsenzymet blandning lactospore visat i vetenskapliga studier för att upprätthålla stabilitet och styrka längre än andra probiotika. Plus att naturliga enzymer stöd i matsmältningen. Inulin, naturlig vaniljsmak, erytritol, stevia, kiseldioxid, lo Han Guo, vitamin D3 (kolekalciferol) och xantangummi.

Stor shake! Detta är en ganska bra skaka. Låt mig börja med att tala om förpackningen är det packat i en mjuk kartong och individuella paket, vilket gör det riktigt bekvämt för att föra runt PlantFusion. Nu till blandbarhet och smak. Det betyder blanda enkelt med liten eller ingen klumpar i en skakflaska med fjäderboll. Min vän försökte en gång att blanda det med en sked och misslyckats, jag har inte för avsikt att ta reda på. Smaka klokt, nu det är där det blir konstigt. Det har den typiska stevia smak och små vanilj understones. Finishen sista smak, något växtbaserat läkemedel. Jag misstänker att detta är från en ört lo Han Guo (används ofta i traditionell kinesisk medicin mot hosta, etc), som finns med i ingrediensförteckningen. Det kan vara vad de brukade söta skaka. Om du letar efter en rik gräddig vaniljsmak, kanske detta inte vara för dig PlantFusion, Phood Shake, 100% Plant-Based Whole Food Meal Shake, Vanilla, 12 Packets, 1.59 oz (45 g) Each. Men om du letar efter en shake som ger bra värde och en som är förmodligen bra för din hälsa, sedan ge detta ett skott. Fördelar: Bra värde kostar mindre än andra liknande produkter, komplexa kolhydrater, anständig mängd protein fiber. Nackdelar: Liten portion ibland inte få mig full (jag är en hane, om 180lbs, gym ofta), funky växtbaserade läkemedel avslut jag inte gillar smaken av denna produkt.

Vissa är nu har klagar om effektiviteten av produkten. Jag tar kosttillskott fiskolja eftersom det är enkelt och jag har inte alltid tid att laga mat Måltidsersättning. Kosttillskott ta sig många former: Bars, tabletter, pulver och även skakningar. Det är ganska lik en termostat en bra metafor sedan en av de viktigaste jobben för metabolism är att producera kroppsvärme. Japanska forskare rekommenderar chlorella tillägg med varje måltid särskilt med de som innehåller tungmetaller, såsom fiskrätter. Därför du bara använda en liten del av detta vitamin. Det används i de bästa fiskolja tillskott. Fyrtio tre procent av alla vuxna drabbats av negativa hälsoeffekter från stress. Det är också fantastiskt att jag nu får alla kompletterar jag behöver i en anpassad formel i ett paket. Annars är du inte få hälsofördelar som du är ute efter i själva verket kan du av misstag sätta dig själv eller din familj på spel genom att utsätta dem för kvicksilver och andra gifter. Besök min hemsida – lägre onda kolesterolet. Deras läkare kan bevisa att de är kräkningar genom att beställa blod- och urinprov. Du kommer överens om att det finns en stor skillnad och detta kommer att göra stor skillnad för resultatet. Kattens klo extrakt är i en klass av örter immunsystemet boosters. Därför bör människor ger vikt vid att upprätthålla en lämplig balans mellan denna typ av fettsyror i kosten. Många av våra floder och sjöar har bekämpningsmedel och andra gifter i dem att fisken lever i och absorbera innan de fångas för att samla upp olja från dem. Jag kommer också att berätta hur oljan renas.

Eftersom oljan är så koncentrerad, färre kapslar per dygn, vilket ger ett mycket bekvämt och kostnadseffektiv lösning för att få tillräckligt med EPA i kosten för att göra en skillnad. Det främjar viktminskning genom att en dieter att nå en känsla av fullkomlighet snabbare än att konsumera någon annan form av protein. Trots tillgängligheten av magnesiumkällor, har det bee hittat mer än 75% av amerikaner har magnesiumbrist! Pensionärer är allt mer i riskzonen. Det är viktigt att veta dessa inte är farmaceutisk kvalitet omega 3 oljor på grund av hur de är tillverkade. Denna process, som kallas åderförkalkning (Ather o skleh ro'sis), kan leda till hjärtinfarkt och stroke. De hävdar att UV-strålning från solen ökar risken för cancer. Tyvärr människor blir ofta brist på mineraler och bara gå om deras dagliga liv blir långsamt osunda. Vi kan inte låta detta ske. Förutom detta kan sådana tillskott också hjälpa till att sänka LDL-kolesterol och förbättra lung och hjärtfunktion. Körtlar kommer att återställas till en hälsosam nivå. AKG underlättar detta tryck på levern. Detta tillägg är verkligen för någon som vill förbättra sin hälsa och kondition.

 Naturligt sänka kolesterolnivåer, skydd mot stroke och hjärtsjukdomar, förbättra hjärnans hälsa och minne samt effektivt hjälpa till med artrit och bättre syn är bara några av de många.