Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Ansikte, Smink, Bb - Cc-Krämer, Pressat Pulver

Physicians Formula, Super BB, All-in-1 Beauty Balm Powder, SPF 30, Light/Medium, 0.29 oz (8.3 g)

Physicians Formula, Super BB, All-in-1 Beauty Balm Powder, SPF 30, Light/Medium, 0.29 oz (8.3 g) Review

kr80.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Physicians Formula, Super BB, All-in-1 Beauty Balm Powder, SPF 30, Light/Medium, 0.29 oz (8.3 g)
Produkt Antal: 0.29 oz, 0.07 kg, 2.8 x 7.1 x 9.1 cm
Produktkategori: Pressat Pulver, Bb – Cc-Krämer, Ansikte, Smink, Sverige

Relaterad produkt:
W7, Seduced, Provocative Pressed Pigment Palette, 0.39 oz (11.2 g)

10+ Skönhetsfördelar, utjämning, perfektion, skydd, oljekontroll, porminimering, luftborstning, linjemjukgöring, döljande, sedimenterande, långt bärande, brett spektrum solskyddsmedel, rekommenderas som ett effektivt brett spektrum solkräm, hypoallergenisk , Fragrance Free, Paraben Free, Gluten Free, Non-Comedogenic, Dermatologist Approved, 1st Ever Beauty Balm Powder, 1st ever BB i pulverform för en jämnande effekt som omedelbart diffunderar utseendet på brister, utjämnar hudtonen och minimerar utseendet på porer, Viktlöst pulver fungerar som ett skyddande slöja mot UV-skador och fuktförlust så att huden ser ut och känns smidig, glödande och naturligt felfri. Super? Våra högteknologiska formler med flera uppgifter kombinerar UVA/UVB-skydd, ljusare antioxidanter, fuktighetsgivande och uppvärmande botanikar och perfektionerar optiska spridare för superkraftiga hudvård + sminkfördelar.

Pressat Pulver, Bb - Cc-Krämer, Ansikte, Smink: Physicians Formula, Super BB, All-in-1 Beauty Balm Powder, SPF 30, Light/Medium, 0.29 oz (8.3 g)

För den snyggaste och mest exakta applikationen rekommenderar sotomayor att du lägger ner en vävnad och sprutar makeupen på en kabuki-borste och sedan buffrar den i huden. Hon är frilansande hår- och makeupartist och expert på aromterapi certifierad av Japans aromamiljeförening. Den lätta strukturen och justerbar täckning av vår naturliga bb-kräm gör den perfekt för ett smink utan look eller basen för någon långvarig makeup-look. Vi satte bb-kremen på armarna; Vi blandade sedan hästolja och vatten för att simulera svett och sprayade varje lapp med grädde tre gånger. Även känd som skönhetsbalsam eller fläckbalsam, de ligger någonstans mellan tonade fuktighetskräm, foundation och sunblock, och är avsedda att eliminera behovet av att använda tre olika produkter. Ta bort smink, svett och förorening med våra miljövänliga och komposterbara ansiktsrengöringsdukar. Genom att göra detta jämnar du ut hudtonen samtidigt som du lägger till anti-aging och hydrerande fördelar. Men vad gör egentligen en cc-kräm annorlunda än en flytande bas? Det var daggigt och blandades väl in i vår hud, vilket lämnade oss med en naturlig finish. Eftersom det är en hybrid av ansiktskräm och foundation kan du hitta dina fingrar det bästa, enklaste sättet att applicera och blanda produkten på.

Physicians Formula BB CC Creams Pressed Powder - Pressat Pulver, Bb - Cc-Krämer, Ansikte, Smink

Det kontrollerar glans utan att kompromissa med utstrålningen för synligt slät hud, oskarpa brister, förbättra utseendet på hudens struktur och minimera porerna. Det skiljer sig från sin systerprodukt cc-kräm, som står för färgkorrigerande kräm eller hudskyddskorrigering och är mer för att rikta in brister som mörka fläckar och rodnad. Denna produkt innehåller hyaluronic och glycerin, fuktighetsbevarande medel som drar vatten till de övre hudlagren och dimetikon, som sedan förseglar det i, säger shainhouse. Klicka igenom de 15 bästa bb-krämerna på marknaden just nu för alla problem. Enligt hudläkaren sung-jae jung, md, grundare av bb pionjär dr. Bambuvatten hydraterar, äpplevatten lugnar, ris extrakt ljusnar, avokado olja förbättrar hudens struktur, häxa hassel kontrollerar olja, acai bär håller huden ser ung. Verkar uppenbara, men inte så lätt med tanke på att de flesta sminkar i bb kommer i begränsade nyanser jämfört med stiftelser som vanligtvis kör allt mycket blekt till ljust.

Relaterad produkt:
Pixi Beauty, Pat Away Concealing Base, No. 1 Cream, 0.13 oz (3.8 g), kr120.00 - Bad, Skönhet, Smink Sverige

Pressat Pulver, Bb – Cc-Krämer, Ansikte, Smink: Physicians Formula, Super BB, All-in-1 Beauty Balm Powder, SPF 30, Light/Medium, 0.29 oz (8.3 g)

Det täckte rodnad och hjälpte till med ojämn hud, testare fick känna sig mer säker på sin hud efter att ha använt produkten! Makeup ska vara lika hälsosam som hudvård, och hudvård bör komma utan några skadliga toxiner som kan irritera huden. Vad vi vet är att det förmodligen kombinerar fördelarna med sina bb- och cc-krämföregångare samtidigt som det erbjuder mer solskydd, anti-aging boosters och förhindrar fuktförlust, vilket gör dem idealiska för användare med mogen hud. Prova en koreansk hudvårdsrutin) för att hålla din hud frisk och glödande. Vi testade 11 rodnad och reducerade sminkprodukter, allt från pulver till cc-krämer och fundamentering med 215 av våra hemma-testare. För att applicera, stäng ögonen, tryck tillbaka på avtryckaren och applicera i en cirkulär rörelse över hela ansiktet. Börja i mitten av ditt ansikte och arbeta dig utåt. En vattentät, 12-timmars slitagebehållare som sakkunnigt döljer hudfärgningar och brister i en sömlös applikation. De är perfekta om du har torr hud och efter medelhög till full täckning.

Tusentals ljusreflekterande mineralpigment ger huden en mjuk glödande glöd. Hon ville ha täckning som kan lugna och skydda huden, som sedan kunde användas av patienter som genomgick ansiktsskal. Gm collin mineral bb grädde erbjuder så många fördelar. Vår bb-kräm är perfekt för personer med normal till torr hud och kan hjälpa till att täcka mörka fläckar, ärr och fylla i alla fina linjer eller rynkor med en smidig och daggig yta.För att applicera det utan att det drar i min hud, applicerar jag min vanliga ögonkräm, ansiktsfuktighetskräm, låter sjunka in, sedan blandar jag en liten dubb av bb-kräm med lika delar fuktighetskräm och applicerar det, applicera sedan min makeup för evigt hd grund och har en helt felfri hud. Denna mousse-liknande kräm ger 12 timmars hydrering med hyaluronsyra och skyddar huden med vitamin e och spf 30, mikropärlor ger en lysande yta och den kommer också i en tio olika nyanser. Du trycker bara på applikatorn i kudden och knackar, knackar, knackar för att smälta på ansiktet. Att hitta rätt sminknivå för ditt ansikte är en djupt personlig uppdrag, med alternativ som sträcker sig från torr hud till kombination till fet, och många alternativ för mörkare hudar också. Och detta belyser förmodligen den viktigaste skillnaden mellan alla dessa produkter: Bb/cc-krämer och tonade fuktighetsgivare finns vanligtvis bara i några få nyanser, medan grunden kan komma i dussintals, vilket garanterar en mer exakt hudmatch. Bb-krämer kan ibland innehålla solskyddsmedel, men deras viktigaste ingredienser är antioxidanter för att skydda huden mot fria radikaler och skador från föroreningar.

Icke-komedogen och oljefri, det lugnar och närar huden med akneutbrett och lugnar orolig hud. Och även om det bara finns fem nyanser, täcker de ett överraskande brett spektrum av hudtoner, så de flesta borde kunna hitta en match. Det är som hudvård med lite färg. Vår naturliga bb-kräm ger dig en glödande, felfri och upplyst hud. Jag önskar bara att det fanns fler alternativ för full täckning för fet hud. Om du har den här grunden och din hud känns irriterad kanske du vill sluta använda den! Oavsett om du känner till det som skönhetsbalsam, balsam eller bb-grädde, är denna produkt känd för sin förmåga att jämna ut hudtonen och korrigera fläckar. Bb-kräm är lättare i täckning än standard foundation men tjockare än en tonad fuktighetskräm. Dermalogica döljande fläckbehandling är lätt tonad för att täcka över fläckar, men den innehåller också ingredienser för att neutralisera akne-orsakande bakterier, kontrollolja och balansera huden. Även om en bb-kräm är mer lätt än den vanliga gräddeunderlaget, erbjuder den fortfarande medel till full täckning som en normal foundation! Håll den här produkten till hands för goda dagar eller tider när du bara vill ha en antydan till färg.

Relaterad produkt:
Desert Essence, Organics, Body Wash, Fragrance Free, 8 fl oz (237 ml)

Physicians Formula BB CC Creams Pressed Powder – Pressat Pulver, Bb – Cc-Krämer, Ansikte, Smink

Läkare Formel BB CC Creams Pressed Powder: Dessutom är alla foton nedan tagna i samma ljus tills w3ll-folket bb kräm. När det gäller att göra din hud perfekt, kan det vara förvirrande att välja bb-grädde och foundation: Du vet att de båda är utformade för att din hud ska se bättre ut, men det är när tomten blir tjockare. Det sammanfattar min guide för organisk skönhet. I ett verkligt blint skönhetstest, där testarna inte har någon kunskap om varumärke, förpackning, prisklass eller tidigare recensioner, vilka produkter skulle vara högsta? Se till att alla produkter du använder ovanpå pulverfundamenten också är pulverbaserade, eftersom det är svårare att blanda krämer på toppen av pulver. Vad du behöver veta är att din hud kontinuerligt absorberar allt den berör. För att ta reda på vilka områden i ditt ansikte som kan dra nytta av färgkorrigering, kolla ditt ansikte i naturligt ljus. Här är några av mina flytande sminkpicks! Av alla bb-krämer som vi testade, var detta den långbärande grädden, som framgångsrikt avvisade vatten och stannade på vår hud, även efter att vi torkade på det med en vävnad. En fullständig täckning, långbärande concealer som böjs med huden för att dölja mörka cirklar, fläckar och mer. Få enkel hudkorrigering med en formel som fungerar som smink och är formulerad som hudvård. Det fungerar som din hud men täcker rodnad och brister – skapar en jämn jämn duk. Om du har fet hud kommer en oljefri formel eller matt foundation att ge dig ett långvarigt, mattande utseende som håller glans på mitten av dagen.

Jag får ständigt komplimanger på min hud när jag bär det här eftersom det gör att min hud ser felfri och lyser omedelbart min ton. Våra testare gissade om hur produkten gav dem den knappt där känslan och sa att produkten kändes som en andra hud. Denna konserveringsfria, ultrafärska formel erbjuder täckning som är byggbar men ändå andas, samtidigt som du skyddar dig med spf 30, infunderad med en blandning av avokado, mandarin, grapeseed och olivoljor, solskinn hudton ger ultimata hydrering som lämnar huden ser fräsch ut. Mineralfundament tenderar att ha färre ingredienser, vilket är bra för människor med känslig hud. Den är oljefri och ganska ren men kan vara skiktad för att ge medelstora täckning med mindre bristfällig maskering. Denna flexibla concealer med full täckning rör sig med ansiktet utan att spricka eller fläcka för att dölja brister, bekämpa mörka cirklar och minimera utseendet på fina linjer och rynkor. Bb-kräm är din allt-i-ett dagliga grund och skär ner tre steg i ett.

Det känns som en fast krämfundament motsatt vätska.Vi valde sedan de 31 mest populära produkterna och testade dem för följande: 1, Rengöringskraft2, hydrering (det vill säga hur hydratiserad din hud är efter rengöring) 3, ingredienser har också konsulterat en forskare om alternativ för personer med känslig hud och avrundat artikeln med tips om hur du använder och tvättar rengöringsoljor. Blåbär- och hallonfröolja låser sig i fukt för att främja smidig, ungdomlig hud. Om du har känslig hud, överväg att använda en mineralbaserad makeup som vanligtvis innehåller mindre irriterande ämnen. Till skillnad från traditionell smink har du dock mindre kontroll över vart sminket går eller hur mycket du lägger på, så prova hemma innan en stor händelse. Mjuk krämfundament har en lyxig struktur som liknar en rik ansiktskräm och är mer piskad och svårare att resa med än solida krämer. De enda två alternativen där grädde komprimeras och som aldrig har fungerat bra med min hud eftersom de alltid sätter sig i fina linjer och rynkor. Konsistensen av cc-krämer tenderar att vara lättare, som en piskad luftig konsistens, och de erbjuder lättare och mer lysande täckning än en bb-kräm.

Den svåraste delen är att hitta en som faktiskt är naturlig (Och inte ljuga om ingredienser eller spf-täckning) och rätt ton för din hud! 100% ren bb-kräm fuktar huden medan den erbjuder spf 15-skydd. På samma sätt som bb-grädde (du kan jämföra de två här) kan cc-kräm vara avgörande för att rikta vardagens hudproblem och är tillräckligt lätt för daglig användning. Vi älskar också den naturliga glöd som den ger till huden. Bb-krämer exploderade på den koreanska kosmetiska scenen då koreanska kvinnor ville ha alternativ till traditionella stiftelser, som var för tunga och tjocka för deras växande skönhetspreferenser.

Läs inte negativa recensioner). Ehhh. stunstaional. Wow! Täckkraften är fantastisk! Underbar. Bra produkt. Utmärkt pulver. –

Rynkor blir mindre märkbara, till och med hy. För normal till torr hud.

För blek, för tung på huden

Sensationell produkt. Jag har använt den på egen hand som en grund, medelstäckning och inte tårta. Jag har också använt det bara som ett undereye-inställningspulver och det var vackert. Som ett inställningspulver ger det mycket täckning men blir inte mattat – så för dewyqglowy hudälskare – ut ger en satinfinish som blir dewier när dagen fortskrider utan att bli kaka eller fet.

Lättare och bättre täckning än grunden som hittills använts? Porernas öppning kan täckas med en enda beläggning. Senare fick jag ett starkt intryck av kollaps.

Jag tycker att det är ganska bra eftersom det täcker även en liten mängd! Makeup är OK! Jag vet dock inte om jag försöker använda färgen, men färgen jag köpte den här gången var för vitaktig för mig som var lite svartaktig. Jag använder detta under mina ögon och runt mina kinder, och min panna ansikte använder en ton nedåt!

Mycket nöjd med pulvret! Efter att ha börjat använda fick pulvret ett gäng komplimanger. Egentligen lyser ansiktet med det, överlappar mindre problem, huden torkar inte.

Bra produkt

Jag brukade använda den på universitetet och överallt, det är bra och lätt på huden

Jag läste recensioner och förstår inte varför människor gör tänk inte på deras hudtyp när de väljer en produkt. Detta pulver är en sådan kvalitet sprängämnen. Dessutom, för min hud, om det appliceras med en svamp, visade det sig vara ganska tätt. Min hud är torr, ja, i T-zonen kan det vara normalt, men till och med, poren är liten, jag kan i allmänhet inte kompensera alls. Jag har inte hittat det perfekta pulvret för mig själv ännu, effekten av masken som de ger ut på mig är irriterande. För mig själv hittade jag ett sätt att applicera detta pulver – en borste (i själva verket kommer borsten tillsammans med pulvret). Gå i säng perfekt, döljer perfekt liten rodnad (till exempel vid näsvingarna). Och när den appliceras med en borste gör effekten av masken bara inte. I allmänhet behöver jag bara det här pulvret för vardagssmink och det är det. Det visar sig beläggningens genomsnittliga täthet, betonar inte rynkor, lyser inte, det finns ingen känsla av täthet efter det. Färgbeige, för mycket blonda tjejer tror jag inte kommer att fungera. Men jag har alltid tagit i vanliga butiker tonen i pulver 2 och detta pulver motsvarar den tonen. Och ändå, om du har torr hud, om pulvret betonar skalet eller börjar torka ännu mer, behöver du inte jaga det med pulver. Var noga med att starta hudens kvalitet, köpa rätt grädde, välja en bra bas så blir du lycklig.

Är svampen med?

Nej, du får en liten ansiktsborste med pulvret