Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Face, Makeup, Primer

Laura Mercier, Foundation Primer, Protect, SPF 30 Sunscreen, 1.7 fl oz (50 ml)

Laura Mercier, Foundation Primer, Protect, SPF 30 Sunscreen, 1.7 fl oz (50 ml) Review

kr315.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Laura Mercier, Foundation Primer, Protect, SPF 30 Sunscreen, 1.7 fl oz (50 ml)
Produkt Antal: 0.07 kg, 15.5 x 4.6 x 2.5 cm
Produktkategori: Primer, Face, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Physicians Formula, Mineral Wear, Correcting Powder, Translucent, 0.29 oz (8.2 g)

Bredspektrum SPF 30 solskyddsmedel, hudläkare testat, icke-komedogen, grundprimer – Protect är en lätt, gel-creme konsistens som skapar den perfekta duken för makeupapplikationer med den extra fördelen med UVB/UVA Broad Spectrum SPF 30 solkräm . Den oljefria formeln bildar ett jämnt, osynligt skikt som fungerar som en buffert till utsidan av elementen och som sakkunnigt håller grund och håller smink fräsch och färgsann i timmar. Synlig hudutjämning, icke kritad och vitaminberikad. Perfekt för alla hudtyper, även känsliga. Användningar, hjälper till att förhindra solbränna.

Primer, Face, Makeup: Laura Mercier, Foundation Primer, Protect, SPF 30 Sunscreen, 1.7 fl oz (50 ml)

Slutligen, eftersom oljiga hudtyper är mer benägna med akne, finns det några sminkprimar där ute med anti-akneingredienser som hjälper till att hålla dina breakouts i fjärd. Nu infiltrerar de våra sminkväskor. Som det första steget i din sminkrutin skapar den den perfekta duken för din makeup för att enkelt glida på och hålla på för hela dagen. Det är också lika nödvändigt att använda en makeup-primer med lite extra godhet när det gäller ingredienserna i formeln för en ideal hud. Om du har några torra plåster förvandlar denna primer dem till släta områden och låter produkten smälta lätt över dem. Det lämnar huden känsla satiny-mjuk och porerna nästan osynliga. En grundolja låter motsatt, såvida du inte har en torr hud. Det är väldigt vackert för en glöd under smink, men jag gillar också att använda den som en tändstift på mina kinder och näsor. Enligt hudcancerstiftelsen kommer en av fem amerikaner att utveckla hudcancer vid 70 års ålder och använda en primer som också kan fungera som en solskyddsmedel, till exempel murad invisiblurs perfektionssköld med spf 30, är ​​ett enkelt sätt att hålla skyddad . Jag kan inte stå när produkter som jag vanligtvis älskar piller upp på grund av något jag applicerade under, och kult-favorit timglas slöja mineral primer är utformad för att förhindra exakt det scenariot.

Laura Mercier Primer - Primer, Face, Makeup

Det hjälper makeupen att hålla sig längre, med slitiden upp till 8 timmar. Läs vidare för att ta reda på vad din hud behöver och vilka som är de bästa sminkprimarna där ute. Applicera en mattande eller porminimerande grunning på de oljiga områdena i ansiktet, såsom pannan, näsans sidor och hakan. Välj sedan en primer som är anpassad för dessa behov. Medan några av de bästa ansiktsprimarna också kan appliceras på ögonlocken, ger en ögonskuggaprimer avsedd för locken bättre resultat. Denna unika primer har en luftig, silkeslen molnlik konsistens och lager på huden utan extra vikt eller en fet efterkänsla. Aqua beauty primer dimma och den fuktande ansiktsprimern hjälper till att jämna huden och ger också uppfriskande fukt som håller din hud lycklig. 5) Vänta 3-5 minuter så att din primer kan ställas in. Men när en grundare eller foundation är för mattande kan det göra att din hud ser tråkig och torr ut. Tänk på priming som det sista steget i din hudvårdsrutin snarare som det första steget i din makeupapplikation.

Relaterad produkt:
Pixi Beauty, Beauty Blush Duo + Kabuki, Peach Honey, 0.36 oz (10.21 g), kr160.00 - Bad, Skönhet, Smink Sverige

Primer, Face, Makeup: Laura Mercier, Foundation Primer, Protect, SPF 30 Sunscreen, 1.7 fl oz (50 ml)

Det gör att din hud känns silkeslen och håller glänsande i skönhet under större delen av dagen. Sliten ensam ser huden strålande och frisk ut. Det innehåller vitaminer a och c, mullbärsextrakt och en imponerande mängd retinol för att dölja porerna och lämna huden fast och hydratiserad. För dig som bor i varma och fuktiga miljöer är det viktigt att hålla ansiktet oljefritt och glansfritt med en mattande grunning. Ögonskuggaprimers appliceras på ögonlocket och nedre ögonområdet innan applicering av ögonskugga. All hype åt sidan, denna primer är så bra som den blir. Enligt gabriel kan användning av en ögonprimer intensifiera pigmentering av skuggor och förhindra dem från att röra sig och veckas (bildar små linjer i produkten efter att den har satt sig). Som namnet antyder är sminkfärger geler, krämer eller oljor som får ansiktet att grundas på dina skönhetsprodukter, vilket ger en jämn, jämn bas för att applicera din foundation eller lösa pulver. Förbered hud för felfri sminkapplikation medan du skapar en silkeslen slät kanfas för sminkapplikation med grundfärg för fotofinish.

Bäst för torr eller mogen hud: Timglas nr. Det greppar smink mycket bra och undviker alla tårtor eller veck i områden med fina (eller inte så fina) linjer. Slät på innan grund för att lysa och återhydratisera trött hud med hyaluronsyra, arganolja och en hit med koffein. De jämnar ut hudtonen på ögonlocken döljer ögonlockens vener och slätar ut ögonlockens hud. Denna ansiktsprimer är vattentät och silkeslen, vilket gör den perfekt för att minimera porerna och motstå varmt väder. Primer ses ofta som ett onödigt steg, men om du vill att din smink ska hålla hela dagen, injicera din hud med ett extra boost av glöd eller minimera utseendet på de irriterande porerna, bör det vara fram och mitt i din sminkväska. Hudtorkning är en vanlig fråga under vintern och detta muradserum hjälper till att ge din hud en uppfriskad och fuktig bas.Den är formulerad med olivfruktolja (en naturlig hydrator) för att omvandla huden omedelbart till en sammetig slät duk eftersom den minimerar utseendet på fina linjer, porer och rynkor, för en snabb och enkel makeupapplikation. Dessa 11 grundfärger, uppdelade efter hudproblem, kommer att övertyga dig att hitta tiden att klämma in ytterligare ett steg. Jag märkte flera gånger att jag skulle titta i spegeln i slutet av dagen och bli positivt överraskad över hur min hud såg ut.

Jag tycker att det ger huden en slät och torr yta för makeup att hålla sig till och fördelen är en längre slitage med mindre touch-ups. Granatäpplextrakt är ett antioxidantkraftverk som hjälper till att dra åt porerna medan vitt bark-extrakt balanserar huden, trollhasseln mattifieras och håller föroreningar ute, och risstärkelse absorberar överskottsolja och mjukar huden. En silikonbaserad grundfärg som denna är utmärkt för att fylla i fina linjer och stora porer, vilket gör din grund att bli enklare och inte se kakig ut. Detta är perfekt om du har en kombinerad hud. Om en av dina största hudproblem är brist på glans, kan du kanske investera i ursprungliga originalporer med perfekt hudkylning. Om du behöver din smink för att hålla hela dagen fram till natten, är primer din räddande nåd. Men sedan började jag arbeta med en kemist för idén om en nästa generations grundare, och efter många inkarnationer kom vi på slöja. Instruktionerna säger att låta den läggas på din hud i 10 sekunder innan du applicerar basmakeup, och både jag och granskare föreslår att du följer den noggrant, annars kommer inte grunden att gå så lika. Oskarpa fina linjer och rynkor, så hudens naturliga luminescens kan lysa, den har tre filtrerande självlysande pärlor för att integrera olika former av diffust ljus.

Relaterad produkt:
Revlon, Colorstay, Eyeliner, 202 Black Brown, 0.01 oz (0.28 g)

Laura Mercier Primer – Primer, Face, Makeup

Laura Mercier Primer: Vissa kunder upplevde olja och glans strax efter några timmars applicering av denna primer. Strategen är utformad för att ta fram de mest användbara, expertrekommendationerna för saker att köpa i det stora e-handelslandskapet. Om du inte vet om det japanska märket suqqu reservera en timme och ta ett djupt dyk i några av de bästa skönhetsprodukter där ute. Om du har tråkig hud fungerar det också bra att lägga till en frisk glöd på din hud. Den veganska formeln glider på smidigt och känns lätt, men du måste låta denna primer sätta innan du applicerar någon ögonskugga. Denna blandning av vitaminer a och e, druvfröekstrakt och grönt te ger huden en härlig, silkeslen mjuk yta. Erbjuda prisvärda alternativ som gör jobbet lika bra som primrar som ringer upp till tredubbla sina kostnader.

Men båda är viktiga för smink som varar länge och applicerar perfekt på huden. Den krämiga konsistensen fick definitivt min hud att se mer daggig ut, och det störde inte min pulverfundament, vilket alltid är ett problem. Om du applicerar det före din dagkräm eller solskyddsmedel kan de vattenbaserade produkterna inte tränga igenom för att nå din hud. Vissa grundare innehåller inte konserveringsmedel, olja eller doft. Hon täcker ämnen som hur man väljer den bästa primern och hur man tar ut en kontur på några minuter. Oavsett om din look-look är en blandning av dämpade nakenbilder eller ett djupt rökigt öga, gör en ögonlocksprimer hela skillnaden. Ingredienserna är tillräckligt skonsamma för känslig hud men gör fortfarande sitt jobb med att minska glans och kontrollera fet hud. Som sagt är primer inte en permanent fixtur i min sminkrutin. Glöm touch-ups på eftermiddagen: Revlons viktlösa vätska sjunker i huden och förlänger din sminks slitage och håller din hud matt i timmar. Denna mattande grunning infunderas med salicylsyra och naturliga fruktar som hjälper till att försiktigt uppmuntra cellomsättningen och förhindra igensatta porer.

Primers har ofta också hudvårdsfördelar: De kan återfukta, ge solskydd eller innehålla anti-aging och anti-acne ingredienser. Den icke-torkande formeln låser in smink och absorberar olja för att hålla ansiktet glansfritt hela dagen. Denna finns i en enda nyans och passar bäst för mogen hud som lutar sig mot en torr till kombination hudtyp. Att förbereda huden innan du lägger din grund är ett viktigt steg. En droppe eller två av denna ultrahydrerande primer går långt så länge du värmer upp produkten först. Ännu mer lysande än så fungerar de som en barriär mellan din makeup och din hud och skapar en jämn yta för dina makeupprodukter att sitta på. Vår primära korrekta linje har färgkorrigerande grundfärger som sprider missfärgning och minimerar dina porer. Ge denna primer tid att ställa in och absorberas av din hud innan du applicerar foundation eller concealer. Min nummer ett är alltid smashbox-färgbehandling, säger makeupartisten Riva Bruck. Om du älskar ett mjukt och daggigt smink-utseende, är detta grunderna för dig. Denna primer skapar en jämn bas för att blanda din foundation och concealer genom att minimera utseendet på rodnad, porer och brister.

Med en ständigt växande fanbas här i Storbritannien är naken av naturen redan en australisk fanfavorit och ett av de mest sålda varumärkena för mineralsmink – lite konstigt då är denna primer en av de bästa vi har någonsin testas. Till skillnad från vissa silikontunga grundfärger är denna vattenbaserad och tillverkad med en minimal koncentration av de lättaste silikonerna. Denna dubbelverkande kraftprimer fungerar 360 grader runt ögonen för att göra döljare och ögonskuggor stilla. Att välja en primer kan snabbt bli överväldigande om du vandrar runt skönhetsgången som är oförberedd.