Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Tandtråd, Oral Dental Care, Muntlig Tandvård, Dental Floss, Radionfloss, Radius Floss

RADIUS, Vegan Xylitol Mint Floss, 55 yds (50 m), kr20.00 – Bad, Skönhet, Muntlig Tandvård, Radionfloss, Tandtråd Sverige

Relaterad produkt:
Mad Hippie Skin Care Products, Hydrating Nutrient Mist, 4.0 fl oz (118 ml)

Vegan Xylitol Mint Floss, 55 yds (50 m) by RADIUS-Bad, Skönhet, Muntlig Tandvård, Radionfloss, Tandtråd

kr20.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: RADIUS, Vegan Xylitol Mint Floss, 55 yds (50 m)
Pris: kr20.00 (€2,50)
Produkt Antal: 0.02 kg, 2.3 x 5.1 x 5.6 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Muntlig Tandvård, Radionfloss, Tandtråd, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Radius Floss, Dental Floss

Radius, vegan xylitol mint floss, 55 yds (50 m) – med naturlig xylitol. Plågeri-fri. 100% Vegan. Mjukt tandtråd. Vegan naturlig mint med xylitol. Super mjuk, svampig floss för total tand och tandköttskydd. Usa-sourced naturlig trädbaserad xylitol för att hjälpa tandköttshälsa. Naturlig mint och te träd för den ultimata fräscha, rena munnen.

Spunnet i naturligt vegansk candelillavax. # 1 Verktyg vid bekämpning av periodontala sjukdomar, rengöring där tandborsten inte når *. * American dental association. Radiusfibrer finns också i vegan xylitol tranbär och usda organisk silke. Sverige Detta är en generös storlek floss för priset. Det smakar bra och har den perfekta mängden vax. Den kommer i en snygg liten klar behållare så att du kan se hur mycket som är kvar, och därför går du inte ut när du minst förväntar dig det! Rekommendera denna produkt. Fördelar: Trevlig smak och snyggt och tunt att passa mellan tänder lätt nackdelar: efter 6 månader eller så, gick vår tandtråd dåligt. Oavsett oljor eller smaker används är utsatta för avskalning och Sverige ger inte återbetalningar efter 3 månader så att du fastnar med det om du köpte mycket. Detta är min favoritfloss i hela världen! Det är dyrt men det är värt det. Jag har väldigt små, supertäta tänder. Denna tråd är supersoft och snapar inte mina tandkött. Det glider in en ut bättre än vaxtråd. Först läser jag att det här gjordes med silkes tråd men jag antar att jag hade fel: Jag kan inte hitta den informationen någonstans, det säger även vegan så jag har ingen aning om var jag läste det.

Relaterad produkt:
Everyday Coconut, Coconut Shampoo, Hydrating, Normal/Dry Hair, Purely Coconut, 32 fl oz (950 ml), kr100.00 - Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Schampo, Balsam Sverige

RADIUS, Vegan Xylitol Mint Floss, 55 yds (50 m): Bad, Skönhet, Muntlig Tandvård, Radionfloss, Tandtråd

Allt jag vet är att det känns som siden och gör jobbet på inte ens 1/4: e tiden som det brukade ta mig till floss och utan smärta, ingen blödning! Smaken är söt och läcker. Jag älskar nu flossing och använder det här 4 till 6 gånger om dagen, kanske mer. Det enda är att jag verkligen måste dra tråden stramt mellan mina händer eftersom den tenderar att sönderfalla (vilket betyder att den är gjord av flera trådar och de kommer alla lossna / undona om jag inte håller den väldigt stramt) men det är värt det. Jag hoppas att de aldrig avbryter detta, till skillnad från alla mina favoritprodukter. Jag borde lagra nu. Detta är definitivt en bättre kvalitet floss än vad jag är van att (plastmaterial från tandläkare). Det är mjukt och mycket lättare på mina tandkött, och det gör dem inte blöda som plastflossen gör. Den tillsatta xylitol / te-trädoljan är utmärkt för att minska bakterierna i tarmområdet (även om effekterna av att konsumera xylitol är en uppvärmd debatt). Med detta sagt är det lite strängt och kan riva lite. Men själva flossen har aldrig brutit / skurits från en fullständig tandtrådssession. Jag är ganska nöjd med detta köp. Det är för tunt, inget speciellt om det, precis som en vanlig floss.

Vad jag tyckte om det – det är vegan och det är allt. Jag hade stora förhoppningar om denna tandtråd. Xylitol är en bra ingrediens och jag älskar idén att använda floss med bara naturliga ingredienser. Men mitt största problem med denna floss är att jag inte lätt kan få det mellan tänderna! I grunden unnslipper flossen sig själv när du klipper av och blir super tjock! Så efter att jag har mycket prodding och tryckt lyckas jag få det mellan mina tänder. Och sedan nästa problem: Jag kan inte lossna det mellan mina tänder utan att dra och dra hårdare som jag skulle vilja. Jag vill inte dra ut min tand tillsammans med flossen! När jag äntligen lyckades få flossen ut från mellan mina tänder, bröt den i tinier små tunna strängar. usch! Jag kan inte rekommendera denna produkt om du inte har några luckor mellan dina tänder.

Bad, Skönhet, Muntlig Tandvård, Radionfloss, Tandtråd

Relaterad produkt:
Surya Brasil, Henna Cream, Hair Color and Conditioner, Black, 2.37 fl oz (70 ml)

Recension: Vegan Xylitol Mint Floss, 55 yds (50 m) by RADIUS

Mycket besviken och pengar ner i avloppet! Innehåller allt som dina tänder behöver xylitol, naturliga mynta, naturlig teträolja. Jag älskar det. Försökte för första gången, älskad av alla inklusive tonåringar och barn, mycket glad att jag hittade vegansk floss! Trevlig, ren smak och expanderande konsistens gör det riktigt bra för rengöring mellan tänderna. Super mjuk floss som fungerar riktigt bra. Älska att det är vegan & grymhet fri. kan inte leva utan det. Älska lukten älskar smaken älskar allt om denna floss. Vi gillar verkligen den här svampiga flossen, det flossar väl och bryter inte. RADIUS, Vegan Xylitol Mint Floss, 55 yds (50 m) Minty smak är bra, vi kommer att köpa igen. Tack, det här flosset är bra. Det är så mildt på mina tandkött som är bra. Detta är en svampig floss, och den har lagt till xylitol och tea tree oil. Xylitol hjälper till med att hjälpa till med tandkött och tänder hälsa, och tea tree olja är effektiv vid dödande av bakterier. Denna svampfloss är bara perfekt (inte för tunn eller tjock).

Jag önskar bara att detta skulle ha mer mint effekt. Detta är inte så uppfriskande. Xylitol och tea tree oil gör det här min favorit floss hittills. Plastpaketet känns lite billigt. Jag tycker att den här flossen bara är lite tunn. Annars har den en subtil minty smak och smakar bra. Jag gillar att den har xylitol i den, du hittar inte många tandtråd som har det. Stora antibakteriella egenskaper men jag kände genast en minskning av testosteron efter en dag av tandtråd på grund av teeträdet. Jag vaknade utan ett morgonben. Carlos, mycket bra kvalitet. Ditt värdefulla leende är din miljö, dekor tänder borstning område med lite bling! Och senare när tandläkaren granskade mina tänder var det inga nya hålrum.

Forskning har visat att perfluorerade kemikalier kan påverka reproduktionssystemet negativt och det kan också orsaka skador på lever och immunsystem. Det hjälper till att ta bort matpartiklar och plack som en tandborste inte kan komma till. De senaste åren har vi sett introduktionen av dillpipadpotatischips och solrosfröer, så var det säkert att dillpipad tandtråd följde (-). Du kommer bli förvånad att upptäcka att efter några veckor eller månader kommer du att bli knuten av den bara tunna känslan och du kommer att tona alla dina tänder eftersom du faktiskt vill. Den rena bebiset har 8 000 ultralätta, högra strålar för att säkerställa polstret borstning. Oral- b glide pro-heath djupt ren floss hjälper till att ta bort plack mellan tänderna och under tandköttet med en cool skur av ren känsla. Anmäl dig till mitt gratis nyhetsbrev som ger dig tips om hälsosamt boende och exklusiva erbjudanden och rabatter på säkrare produkter! Jag kommer ihåg att spruta blå tandkräm på vår dotters lilla tandborste och inse att det bara inte är rätt. När du tänker på att minska kemisk exponering hemma, kommer tandvård inte säkert in i ditt sinne. Detta är särskilt fördelaktigt om du har större luckor mellan tänderna, eftersom flossen är en filamentmatris, så tar du plack och mat bättre än många flossar. Med en mint smak ger det en trevlig tandtoppupplevelse för att förhindra tandköttssjukdomar för en hälsosam mun.

Jag fick min första order av shine-remineralizing tandblekningspulver (Tack, wellness mama, katie! I årtionden har tandläkare troddat att en hälsosam mun är lika med en hälsosam kropp och under de senaste 20 åren harvardbaserad dental forskning har identifierat fördelaktiga bakterier eller probiotika. Som nyckeln till att göra munnen frisk, sa hon. Om din kärlek till frukost inte slutar med bacon, har vi sortpaketet för dig. Det är en bra presentidé och det är hälsosamt för ditt leende. En titt på tandtrådssektionen vid cvs övertygade mig att jag behövde ändra det.