Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Tandkräm, Skönhet, Beauty, Toothpaste, Oral Tandvård, Oral Dental Care, Xylitol Oral Vård, Xylitol Oral Care

Redmond Trading Company, Earthpaste, Amazingly Natural Toothpaste, Wintergreen, 4 oz (113 g), kr50.00 – Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Tandkräm Sverige

Relaterad produkt:
WiseWays Herbals, Witch Hazel Suppositories, 12 Pack, 2.5 ml Each

Earthpaste, Amazingly Natural Toothpaste, Wintergreen, 4 oz (113 g) by Redmond Trading Company-Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Tandkräm

kr50.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Redmond Trading Company, Earthpaste, Amazingly Natural Toothpaste, Wintergreen, 4 oz (113 g)
Pris: kr50.00 (€5,50)
Produkt Antal: 0.14 kg, 4.8 x 4.8 x 16.3 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Tandkräm, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Oral Care, Toothpaste

Redmond handelsföretag, jordkräm, otroligt naturlig tandkräm, vintergreen, 4 oz (113 g) – ingen glycerin. Ingen fluor. Från jorden. Ingen artificiell färgning. Inga skummedel. Verkligt salt. Redmond lera. Du kan fråga, varför namnet, jordkräm?

Det är ett enkelt svar, verkligen. Alla ingredienser i jordkräm är från jorden. Jordkräm blir inte det du är van vid eftersom det är helt naturligt med väldigt få ingredienser. Vi lägger inte till titandioxid för att göra den vit och vi lägger inte till några skummedel. Jordkräm är naturlig i färg – det är hur tandkräm borde vara. Vi håller det riktigt. Som företag har vi letat efter en bra tandkräm för oss och våra barn, men har aldrig hittat det – så vi gjorde vår egen. Vi använder äkta salt och hydratiserad redmondlera och har lagt till xylitol och eteriska oljor. Det är allt.

Inget mer. Vi hoppas att du njuter av jordgubb så mycket som vi gör. Sverige Detta är den andra tandkräm jag försöker från redmond handelsföretag. Den första (pepparmint) var utmärkt men den här är inte bra för mig. Jag har använt det i över 2 veckor nu (eller lite längre) och mina tänder är mycket känsligare än tidigare. Och när jag säger mycket mer menar jag att alla mina tänder kan skada samtidigt som jag äter luckewarmsoppa till exempel. Det är inte normalt och aldrig hänt med mig förut, så jag kommer inte att köpa det här längre. Innan du köper denna pasta klickar du på att det här problemet också kan hända dig. Tja, det var en stor besvikelse. Brutto konsistens och smakade inte så bra eller lämna munnen mycket ren. Vänster brutto färg i min handfat och tandborsthållare som jag behövde skura av. Rekommendera inte. Min andra försök var mycket bättre: försök Sveriges öken essens tandkräm istället! Jag bytte till jordkräm ungefär 8 månader sedan för min 5-årige son. Jag fortsatte att läsa motstridiga uppgifter om fluor och glycerin och jag ville ha en produkt som skulle skydda sin emalj naturligt men också vara hård på bakterier.

Relaterad produkt:
Tosowoong, Crystal Intensive Whitening Cream, 50 g

Redmond Trading Company, Earthpaste, Amazingly Natural Toothpaste, Wintergreen, 4 oz (113 g): Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Tandkräm

Jag verkar ha hittat detta med jordkräm och har nu bytt till det själv. Jag skulle också vilja påpeka att tandläkaren är glad över sin tands hälsa så det är ett utmärkt resultat. Hemligheten här är saltet som är antibakteriellt – och bristen på glycerin (som avlägsnar emalj). Det är en smak som behöver vänja sig, även om min son gillade det mer än de mer kemiska provsmakande barnens pastor på marknaden. Och om han sväljer några behöver jag inte oroa mig eftersom det är giftfritt. Det finns en försiktighet om bly i botten av paketet, men det är irrelevant. De måste skriva detta enligt oss lag. Jag beställer detta till tel-aviv från Sverige och det kom inom ca 10 dagar väl förpackade och i gott skick. Jag tänker fortsätta använda denna naturliga tandkräm på min egen och mina söner tänder.

Han föredrar denna citronsmak, medan jag gillar pepparmynten och vintergreen. Älska denna tandkräm! Har stängts av mellan kanel, vintergrön och pepparmynta! Har inte provat citron än. Jag har gjort mitt eget tandpulver ganska länge nu och älskar det med hjälp av redmondlera, havssalt och eteriska oljor för smak. Ibland saknar jag bekvämligheten med att ha en färdig produkt men och var mycket glad över att hitta den här. Det är det bästa jag någonsin har försökt och jag kommer aldrig någonsin att gå tillbaka till att använda en annan produkt igen, förmodligen kommer det inte ens att fortsätta att göra mitt eget tandpulver (om inte jag går tom för denna tandpasta och fortfarande väntar på leverans av en ny) . Jag älskar smaken av det och det ger verkligen en smutsig ren känsla som varar hela dagen, oavsett vad jag äter eller dricker. Vilken annan tandpasta kan göra det.

Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Tandkräm

Relaterad produkt:
Everyday Minerals, All Over Shimmer, Polished.17 oz (4.8 g), kr110.00 - Bad, Skönhet, Smink, Dagliga Mineraler Ansikte, Skimmer / Bronspulver Sverige

Recension: Earthpaste, Amazingly Natural Toothpaste, Wintergreen, 4 oz (113 g) by Redmond Trading Company

När jag blev van vid bristen på skumning var denna tandkräm stor. Jag älskar att det är helt naturligt och saknar glycerin! Smaken är behagligt mintyx, men mild jämfört med de flesta bränner tungan av med mintiness tandkräm som colgate och aquafresh. Jag hittar faktiskt den mildare smaken och brist på skumning uppmuntrar mig att borsta längre än jag brukade, eftersom du inte bara kan ge din mun några snabba swipes och ha den supera mytisen, ren ren känsla. Jag gillar verkligen denna lukt. Och det är en riktigt bra tandkräm. Det jag inte tycker om är det. Redmond Trading Company, Earthpaste, Amazingly Natural Toothpaste, Wintergreen, 4 oz (113 g) När du försöker få lite tandkräm från röret. Det kan gå som överallt! Många av mina t-shirts har blivit smutsiga på grund av det. För att det blir jätte snabbt ut. Inte bra.

Mellan denna och citronversionen föredrar jag den här. Den vintergröna smaken är bra, utan att vara överväldigande. Sedan det pratade om en naturlig tandkräm, håller inte friskheten på sig mycket länge, men tillräckligt med tid för att du ska känna sig bekväm och ren. Försökte flera andra naturliga tandkräm, men den här var bäst. Smaken är också den bästa bland annat jordgubb. Inget behov av att gå tillbaka till kemisk tandkräm. Jag gillar det verkligen. Detta är en fantastisk produkt. Liksom alla naturliga tandkrämar, skumar den inte och har en väldig lerig färg, vilket tar lite att vänja sig vid. Smaken och lukten är väldigt mild, men också lite konstig (inget så illa). Det lämnade inte tänderna eller tandköttet mjukt och folk frågade mig ofta om jag hade tänderna blekta, så jag antar att det gjorde mina tänder vitare. Sammantaget fortsätter jag att återvända till denna tandkräm och kommer fortsätta använda den i framtiden. Wintergreen är min favorit smak, mina barn gillar citron twist bäst.

Jag gillar att det är naturligt och rensar tänderna bra. Smaken är bra och får mig inte att riva på grund av den starka smaken som colgate eller andra vanliga tandkrämar gör. Lämnar min mun mycket uppdaterad och ren! Det skumar inte alls – men det rensar bra, jag har använt detta i flera år och det rensar tillräckligt bra utan att min tandkött blöder. Det är bra att se att det är gjort av grundläggande ingredienser, även om jag är oroad över varningen om att produkten innehåller spår av bly – vilket är den skyldige ingrediensen? Jag önskar också att den kommer i lite mindre storlek istället, som 3oz, så jag kan ta med på min bär på väska när jag reser. Det är det enda föremålet som tvingar mig att kolla in mitt bagage eftersom de andra toalettartiklarna kan dekanteras i reseformat. Så trevligt att ha en tandkräm som inte är giftig. Jag har inte använt normal tandkräm i flera år nu, och den här produkten har hjälpt mig med detta.

Jag gillar verkligen det faktum att det inte finns något glycerin som har visat sig täcka tänderna och förhindra remineralisering! Naturligtvis är det också bra att det inte innehåller fluor, vilket är en kärnavfallsbiprodukt! Även om vintergreen inte är min favorit smak bland jordnötsproduktlinjen (citron var bäst! Jag tyckte fortfarande mycket om det. Jag älskar det! Det är fantastiskt! Mina tonårspojkar och jag älskar det. Smaken är stor, inte för stark. Vi har gjort övergången till naturliga personliga hygienartiklar som en familj. Tandkräm var väldigt viktigt, men det var viktigt att våra barn också skulle använda (utan för mycket krångel) vi gillar verkligen jordpasta. Smaken är okej, kan vara lite starkare men vi har blivit vana vid det.

Verkligen gillar det och kommer att försöka med andra smaker snart.