Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Argan, Beauty, Butters, Argan Lotions, Sierra Bin Hud Krämer, Argan Lotions Och Butters, Sierra Bees Skin Creams

Sierra Bees, Argan Balm with Cocoa & Shea Butter, Superior to Petroleum Jelly, 1 oz (28 g), kr40.00 – Bad, Skönhet, Argan, Sierra Bin Hud Krämer, Argan Lotions Och Butters Sverige

Relaterad produkt:
When Beauty, Simply When, Snow Song Sheet Mask, 1 Sheet, 0.8 fl oz (23 ml)

Argan Balm with Cocoa & Shea Butter, Superior to Petroleum Jelly, 1 oz (28 g) by Sierra Bees-Bad, Skönhet, Argan, Sierra Bin Hud Krämer, Argan Lotions Och Butters

kr40.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Sierra Bees, Argan Balm with Cocoa & Shea Butter, Superior to Petroleum Jelly, 1 oz (28 g)
Pris: kr40.00 (€4,00)
Produkt Antal: 0.05 kg, 5.4 x 5.4 x 7.3 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Argan, Sierra Bin Hud Krämer, Argan Lotions Och Butters, Bath, Beauty, Argan, Sierra Bees Skin Creams, Argan Lotions, Butters

Sierra bin, arganbalsam med kakao & sheasmör, överlägsen oljelé, 28 grams – infunderad med kakao- och sheabutrar. Usda organiska. Ph balanserad. Lämplig för alla hudtyper. Plågeri-fri. Miljövänlig förpackning. Ingredienser som härrör från naturen. Certifierad organisk av Oregon tillth. Var bra på din hud. Arganolja – kakaosmör – sheasmör – vitamin e. Sverige Denna produkt är helt perfekt! Jag har aldrig hittat en produkt som har så många användningsområden och som jag verkligen gillar! Jag har använt detta för mina naglar, mina torra läppar, mina döttrar eksem patchar, även på små bett eller repor.

Jag har använt den på mina ögonlock när de torkas ut från hårda ansikte tvättar! Det är mångsidigt och underbart! Jag beställer mer! Jag har en väldigt känslig hud, som följd att den är torr, irriterad, ibland till och med fläckig. Men blev besviken. Det fuktar inte, det gör inte det, det gör bara din hud oljig och klibbig. Jag försökte använda den varje dag i 2 veckor utan resultat. Jag menar att det “fungerar” medan det är på din hud, som ett skyddande lager av fett och bivax, men det är det! Lukten är inte stor heller, som inte exakt färsk choklad eller kakaopulver. Ren kokosnötolja är mycket bättre. Jag hade lidit av en hudinfektion på min underarm på grund av en allergisk reaktion på en myrbett. Jag hade sett läkare över tre månader sedan en hudläkare i ytterligare två månader. Jag hade fått antibiotika och en miljon olika krämer och steroidbehandlingar.

Relaterad produkt:
Sage Spirit, Native American Incense, White Sage, Small (4-5 Inches), 1 Smudge Wand

Sierra Bees, Argan Balm with Cocoa & Shea Butter, Superior to Petroleum Jelly, 1 oz (28 g): Bad, Skönhet, Argan, Sierra Bin Hud Krämer, Argan Lotions Och Butters

Ingenting fungerade och det var ärr och håller mig vaken på natten från klåda. Efter fem månader slutade jag all medicinsk behandling och tyckte att jag bara skulle lugna den med den här balmen. Det gjorde en omedelbar skillnad. Jag använde det två gånger om dagen i en vecka. Min skink rensade helt och har stannat ok. Detta räddade mig från en mardröm! Kan inte rekommendera det nog. Det här är bra runt naglarna och för grova områden, armbågar och fötter. Det är svårt, som kokosolja på vintern, så en liten burk kommer att hålla länge. Luktar svagt av choklad b / c En av ingredienserna är kakaosmör. Utmärkt pris och utmärkt kvalitet. Alla ingredienser jag gillar i en! Jag har massor av oljor och balm, och det här är nu en av mina favoritbalsamer i mitt ansikte (jag lider av eksem och psoriasis, men tack vare snabba dietförändringar är örter och balm så här helt borta och mitt ansikte är bra ! Jag använder det nästan dagligen, och jag använder den som en hårgel också. Den är utmärkt för torr hud (stark fuktkräm), fantastisk som läppbalsam också, de balm gör oljig lager så jag brukar lägga den på mitt ansikte 2 timmar före sömn och på morgonen ser min hud väldigt uppdaterad ut! Även om jag fick det som prov och lågt pris, väntade jag fortfarande på Sveriges kvalitet. Det är svårt, omöjligt att använda.

Bad, Skönhet, Argan, Sierra Bin Hud Krämer, Argan Lotions Och Butters

Hade jag betalat mer pengar, skulle jag ha bett om återbetalning. Köpte det här på rättegångspriset. Värt försökspriset men förmodligen ingenting mer än det. Krukan är liten -28 gram och balsam är normalt. Inget speciellt vad gäller doft eller utseende. Ser ut och känns som någon annan balsam. Försökte det på mina ben och naglar och det är förmodligen något som jag inte kommer att beställa igen.

Men om du behöver lite fuktighetskräm på handen kan du överväga det under resan. Bra för dehydrat, känslig, torr hud. Jag använder för mina läppar. För alla åldrar. Stark chokladlukt. Perfekt rena organiska ingridienter. Säker för hälsa.

Relaterad produkt:
Acure Organics, Dry Shampoo, Argan Stem Cell CoQ10 48g, 88,00 Kr Sverige

Recension: Argan Balm with Cocoa & Shea Butter, Superior to Petroleum Jelly, 1 oz (28 g) by Sierra Bees

Bokstavligen all-cure botemedlet, ett måste ha, älska denna lilla balsam, tog det reser med mig till stranden – perfekt! Hård nog att det inte smälter jämnt i solen blir bara mjukare. Har gott om olja (inte för användning under arbetet eller i pappersarbete) för att hålla dig fuktad. Luktar gott, sprider sig bra när det är uppvärmt, fungerar bra som lipbalm, jag gillar personligen den söta glada bi på behållaren. Och att alla ingredienser är organiska, och vitamin E är icke-GMO. Mycket enkel ingrediens lista trevlig liten köp. Jag har använt är som läppbalsam – inte mycket fuktgivande.

 För händer och armbågar ok, men jag kan inte känna den stora skillnaden, bara den oljiga balmen på händerna som stannar där länge, absorberar inte. Luktar hemskt och så svårt att applicera, mycket bra effektiv kräm det är verkligen fantastiskt, det luktar så illa att jag inte kan använda den. Sierra Bees, Argan Balm with Cocoa & Shea Butter, Superior to Petroleum Jelly, 1 oz (28 g) Det är slöseri med pengar. Gör mina torra händer, knän och allt bra igen! Luktar gott, känner mig inte fet eller oljig mot mig och absorberar mig väldigt bra. Jag spenderar mycket tid i elementen och det hjälper till att mildra skadan. Hooray för sierra bin! Min familj använder detta för allt. Myggbett, torr hud, i stället läppbalsam etc.

Perfekt, jag använder den på min nagelband och det fungerar bra – lugna och näring, mycket bra för mina läppar, jag beställde det bara för att det var på specialförsäljning, kostade mig bara 1 $ ! Stor balsam att använda överallt, inte bara läpparna (jag använde det för mina fötter). Lukten är inte så snäll men du blir van vid det. Castorolja förhindrar streckmärken och hjälper till att bekämpa tecken på åldrande genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin. Ferulsyra, gurkmeja, valnötfrö och gröna teextrakt erbjuder antiinflammatorisk och antioxidantkraft. Baserat på var min akne är på mitt ansikte tror jag att det är hormonellt. Rengöringsolja: Du har nog inte ansett att du tvätta ansiktet med olja. Det är en perfekt olja för djupa rynkor, dermatit, eksem och psoriasis. Alla produkter från tångbadet inkluderar tång som dras från havets näringsrika vatten och fungerar som en naturlig inflammationskämpe. Vid ålder 59 och led av akne sedan 16 år betyder det mycket! Jag har använt oljor som moisturizers på mitt ansikte i år! Vi valde mango smör för det är otroligt långvariga fuktighetsgivande egenskaper men ändå lätt och lätt absorberbar konsistens. De fytosteroler som finns i denna skönhetsolja främjar ny kollagenproduktion för yngre hud. Denna olja används mycket som neemolja i helande salvor, salvor och fläckbehandlingar och fungerar bäst blandat med andra bäroljor.

Det kan göra allt som kokosnötolja kan och göra det ännu bättre, jag kan använda det på mitt ansikte utan några utbrott. En annan anledning att nå till denna olja är att det är förmågan att behandla akne och akne ärr. Kukui-mutterolja är också en populär olja som kan användas för stretchmärken, efter solvård och som hårbottenbalsam. Det är hydratisering och gjord av alla ekologiska ingredienser. Den har ett exceptionellt högt antioxidantinnehåll och är en fantastisk olja som kan läggas till din ocm-formel eller användas som en fläckbehandling för rynkor, grov hud och områden med rodnad och inflammation. Foundation: Damp organisk atmosfär Soft Focus Foundation är värt vartenda öre. Den är rik på mineraler, lycopen, lutein och zeaxantin som gör den populär för kardiovaskulär hälsa när de tas internt, men dessa näringsämnen går också till arbetet på hudens yta genom att öka produktionen av elastin och förhindra kollagennedbrytning.

Lavendeloljan erbjuder också en avkopplande kvalitet.