Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Snack Bars

KIND Bars, Nut Butter Filled Snack Bars, Chocolate Peanut Butter, 4 Bars, 1.3 oz (37 g) Each

KIND Bars, Nut Butter Filled Snack Bars, Chocolate Peanut Butter, 4 Bars, 1.3 oz (37 g) Each Review

kr30.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: KIND Bars, Nut Butter Filled Snack Bars, Chocolate Peanut Butter, 4 Bars, 1.3 oz (37 g) Each
Produkt Antal: 4 Count, 0.18 kg, 15.2 x 19.8 x 4.1 cm
Produktkategori: Snack Bars, Sverige

Relaterad produkt:
Jarrow Formulas, Q-absorb Co-Q10, 100 mg, 120 Softgels

ingredienser som du kan se och uttala, 100% fullkorn, inga konstgjorda smaker, färger eller konserveringsmedel, glutenfri, gjord med ätligt mutter smör, kosher mejeri, avslutad med en läcker chokladkaka, toppad med hackade jordnötter för En tillfredsställande crunch-ness i varje bett, nr 1 ingrediens är jordnötssmör, inga genetiskt konstruerade ingredienser, jordnötssmör är vår # 1 ingrediens, vi älskar jordnötssmör så mycket, vi ville se till att varje bit var full av det. Det är därför varje bar laddas med riktigt, krämigt jordnötssmör. Det finns faktiskt så mycket jordnötssmör, det är vår ingrediens nr 1, vilket betyder att vi har använt det mer än någon annan ingrediens i den här baren! Välkommen till KIND-samhället! Här på KIND tänker vi lite annorlunda. I stället för “eller” säger vi “och”. Vi väljer friska och välsmakande, praktiska och hälsosamma, ekonomiskt hållbara och socialt ansvariga. Varje nötsmör fyllt snackbar fylls med krämigt, riktigt jordnötssmör och toppas sedan med knasiga nötter och en chokladig dropp. Vårt recept använder 100% fullkorn och inga artificiella smaker, färger eller konserveringsmedel, vilket gör detta till ett utsökt och hälsosamt mellanmål du kan må bra om, vänligen ditt, Daniel Lubetzky, grundare av KIND.

Snack Bars: KIND Bars, Nut Butter Filled Snack Bars, Chocolate Peanut Butter, 4 Bars, 1.3 oz (37 g) Each

Den totala matupplevelsen är mer som en granola bar, vilket är en fin förändring från den typiskt oinspirerade strukturen i de flesta proteinbarer. En snabb blick på näringsfältet i din lokala livsmedelsbutik räcker för att lämna någon överväldigad. De-briefing med en titt på förpackningar och några läppar öl efter ett blint smakprov av energibar och energituggar. När vi tänker på energibar trycker vi ofta fram en bild av en rektangulär kub med tät, seig mat som inte är lätt att identifiera och en smak som är allt annat än naturlig. Han insåg då att man inte skulle lita på en person ensam när det gäller åsikter om mat, så han delade ut barer till vänster och höger och frågade vänner vad de trodde. Fortsätt läsa för att se vad de bästa och värsta näringsstängerna är, enligt en nutritionist. Även proteinstänger som är täta i ingredienser kan inte ersätta de olika näringsämnen som du får genom att äta hela livsmedel. Konsumenterna säger att de köper dem som snacks, som en energiupphämtning före eller efter träning, eller som ett måltidsersättare om de försöker gå ner i vikt. De smakar bra och påminde mer än en person om att äta de fruktsnacks som de älskade som barn; utom ärligt talat, dessa är bättre än fruktsnacks! En av våra testare favorit hemlagad barer är de organiska bitar av energi som kan köpas i livsmedelsaffärer livsmedelsaffärer, som de gör i huset, är särskilt prisvärda, har massor av olika smaker och gör ett fantastiskt jobb med att öka energin. Rxbars är gjorda med hela livsmedel som är både rena och enkla.

Och njuter av en kyld grönsak med mörk chokladkaka, jagar den med enkelt iskallt vatten, oooh, himlen? Dessa energibehov är ganska annorlunda än den typiska energibaren är utformad för och fråga alla triatleter eller marathoner om de kunde mage en bar mitt-lopp eller träning, och svaret är förmodligen inget sätt! Denna lilla bar är också lätt på socker och fett, med det lägsta kaloriantalet av någon av våra bästa val. Om du vill känna att du äter en dekadent saltad brownie medan du uppfyller alla dina proteinbehov, har du mött din match med en rxbar. Att studera ingredienslistor noggrant eller välja att göra egna granola barer kan säkerställa att ditt mellanmål är både näringsrikt och läckert. Det ger dig ett bra proteinrikt mellanmål och är tillverkat av 100% naturligt fläsk. Det hjälpte till att sprida saltheten i den episka baren. Jag hatar att säga det, men granola barer är typ av ex-pojkvänner i snackvärlden: De ser bra ut på utsidan, men många av dem suger lite när du packar upp paketet. Av alla staplar på listan är det oatmega som mina kunder säger att det smakar bäst. På mineralfronten är rxbar-stången en bra källa till magnesium, som hjälper till att upprätthålla muskelfunktion, och det är också en bra kaliumkälla, som kan sänka blodtrycket genom att motverka de negativa effekterna av natrium.

Relaterad produkt:
Herb Pharm, Celandine, 1 fl oz (30 ml)

Snack Bars: KIND Bars, Nut Butter Filled Snack Bars, Chocolate Peanut Butter, 4 Bars, 1.3 oz (37 g) Each

Granola-barer gör att de äter på språng effektivt, men är de faktiskt friska? Den högra stapeln är rik på fiber, protein och hälsosamt fett, som alla är fyllningsfaktorer som kan hjälpa dig att hålla dig mellan måltiderna och förhindra lågt blodsocker under hela dagen. I allmänhet, ju mer protein som ingår, desto mer verkar det negativt påverka smaken och särskilt konsistensen, så det är inte alltid de bästa mellanmålen och är bättre för de med viss viljestyrka som är övertygade om att extra protein är vad de behöver. Det finns bara 150 kalorier och 3 gram socker i varje, vilket gör det till ett riktigt magert men ändå proteinrikt mellanmål. Jag räckte genast till ingredienslistan och nog, det var baren. Rxbars är en favorit bland nutritionister och innehåller bara några få hälsosamma ingredienser som äggvita, dadlar och nötter.Elizabeth Stein, grundare och vd för rent elizabeth, känd för sin fantastiska granola, har skapat granola barer som är lika läckra. Om du frestas av de fyra gram fiber är det fortfarande inte tillräckligt för att motivera att du äter denna sockerrika bar. Det smakar sötare än en godisbar, men denna sötma döljer framgångsrikt den kritiska smaken på fyllningen. Hej jag måste säga att både jag och min fru har använt sökfält i några månader, jag har ännu inte fått de uppblåsthet och magproblem som du nämner här.

De fyller dig och är förmodligen de billigaste staplarna på denna lista till cirka 99 cent per styck. Proteinstänger kan snabbt ge dig den energi du behöver för att komma igenom dagen med kolhydrat- och fettinnehållet. Dessa barer är så små att du verkligen inte kan förvänta dig att de kommer att fylla dig, så de är egentligen inte ett så bra mellanmål från hungersynpunkt, bara energiskt. Välj en proteinbar med mellan 200 till 400 kalorier och upp till 20 gram protein per portion. Vi gillar det faktum att dessa barer finns i både söta och smakfulla smakalternativ eftersom söta barer kan bli gamla efter ett tag, och särskilt mot slutet av en lång ansträngning, allt vi verkligen längtar efter är salt. Jag har aldrig provat kurbarer och jag letar alltid efter ett bra hälsosamt mellanmål som inte lämnar mig hungrig. Vitamin e är en viktig antioxidant för att förebygga kognitiv nedgång, kranskärlssjukdom och cancer och en bar innehåller 15 procent av det rekommenderade dagliga intaget. För över 4 år sedan skapade jag en rå matproteinbar som använder alla levande växtbaserade livsmedel, har ganska låga kolhydrater och socker och har också 22g protein per bar. För proteinstänger efter träning är kolhydrater viktiga för att hjälpa dig att återhämta sig. 21 g protein per bar, men det höga kalori- och fettantalet gör att denna plock är mindre lämpad för avslappnad snacking.

Även om vi gillade den salta ytan och den strukturella variationen av den drizzlade karamellen ovanpå karamellkola med havssalt som vi testade, måste vi påpeka att 23 g socker är en riktigt betydande mängd, och ifrågasätter hur friska dessa energibar faktiskt är. Dessa barer är rika på sunt fett och protein. Granola-barer betraktas ofta som ett hälsosamt mellanmål, men trots dessa marknadsföringspåståenden är många laddade med tillsatt socker, kalorier och konstgjorda ingredienser. Du vill hitta en bar som har rätt mängd protein, kolhydrater, socker, kalorier, näring och fiber. Sötad med stevia och erythritol, är Quest-barer en låg-socker, glutenfri proteinbar som kan vara ett bra alternativ för de personer med celiaki eller de som är känsliga för gluten. Men dessa hälsosamma snacks kan också fyllas med socker, konstgjorda ingredienser och kalorier, vilket gör dem ungefär lika hälsosamma som en godisbar. Vi förstår att trots inget tillsatt socker är denna bar ganska söt på grund av tillsats av bearbetade och konstgjorda sötningsmedel. En chicago-kock kom med idén om filterbarer, som har ekologiska, grönsaker och frukt som huvudingrediens.

Relaterad produkt:
Kashi, Chewy Nut Butter Bars, Salted Chocolate Chunk, 5 Bars, 1.23 oz (35 g) Each

KIND Bars Snack Bars – Snack Bars

KIND Bars Snack Bars: Baren har den gjort med lugnande få ingredienser: cashewnötter, dadlar, chokladchips och havssalt. Perfect bar kan också ge dig meddelanden om ändringar i detta avtal eller andra frågor genom att visa meddelanden eller länkar till meddelanden generellt på webbplatsen. Clif barer är ett hälsosamt alternativ under måttlig till intensiv träning som varar mer än en timme när du behöver driva dina muskler för extra energi. Varje bar har 12 gram protein, 5 gram fiber och 210 kalorier. Siktar på att köpa en av de chewy barerna för att spara på kalorier och socker. De är också ett av de mest kaloritäta snacks som vi testat, vilket säkerställer att de inte bara packar en riktig stans när din energi börjar flagga utan också erbjuder stort värde för de pengar som spenderas. De typiska barerna har en mängd olika nötter i dem, inklusive hela mandlar, macadamianötter, valnötter, jordnötter, cashewnötter och brasilienötter. Den typiska proteinbaren, gjord med hela crunchy nötter och choklad, är den mest smakliga och roliga proteinbaren att äta. Som sagt, praktiskt taget alla barer har också lagt till sockerarter som inte naturligt finns i hela livsmedelsingredienserna baren är tillverkad av, vilket verkligen är frustrerande för många. Andra klagade över att de var för dyra, men vi hittade erbjudanden på Amazon som gör dem ganska snygga överkomliga för ett så hjärtligt mellanmål. Glutenfri och tillverkad med äkta choklad, denna luna-proteinbar kommer inte bara att upprätthålla din bättre kropp, utan den kommer också att hjälpa till att krossa dessa efterdrivsuggar på ett sunt sätt. Det är sant att dessa staplar inte är billiga, men vilken energibar är det?

Å andra sidan skulle jag förmodligen prova en av de föreslagna staplarna som ett litet mellanmål. När det gäller energibar kämpar vi oss ofta för att polera bort de sista bitarna i en bar, vilket kan vara en utmaning om vi längtar efter den energi som den ger, men inte är nöjda med smaken eller strukturen.Och vi kan nämna sockret (9G per portion, eller 18 g per bar), men ett närmare dyk i ingredienslistan avslöjar att ekologisk honung är det enda tillsatta sötningsmedlet, förutom frukt och riktig choklad. Hillary cecere, rdn av eat clean bro, en måltidsleveransservice, rekommenderar att du strävar efter 15-20 gram protein om du vill få muskler och 7-12 gram protein för ett mättande mellanmål. En proteinbar på hyllan kan ha alldeles för många kalorier för ett barns mellanmål. en granola bar bredvid den kan vara packad med tillsatta sockerarter. Du vill inte konsumera mycket kemikalier i processen att äta ditt praktiska mellanmål. Den här superstjärnbaren förpackar 15 g protein i bara 120 kalorier och innehåller endast 3 g socker. Att de har nyckeln till att välja en ren och hälsosam proteinbar är att leta efter en fin balans mellan sunt fett, protein och fiber för att hjälpa dig att vara nöjd.

Du vill konsumera proteinstänger som innehåller sunt fett men har mindre än 3 gram mättat fett per bar. Cashewkaramellmakroben innehåller 11 gram växtbaserat protein med cashewnötter och en antydning av mesquite för att skapa en naturligt söt karamellsmak. Fråga: Var står du på proteinbarer som registrerad dietist? Vill du ha något som smakar som en dekadent mörk chokladkaka eller tryffel? Även om detta kan hämma ut veganerna, skulle fler emojis indikera vår preferens för organisk honung än brunt ris sirap, det vanligaste sötningsmedlet som används i energibjälkarna nedan. Proteinet i dessa barer smälts lätt och säkert för personer som har allergier. Jag skulle vara säker på att ta en kur bar till sjukhuset varje dag. Questbar beskriver den här baren som gjord med riktiga cookie-sönderfall och läcker vit chokladkräm, men enligt ingredienserna är det enda stället som grädde kan lura i naturliga smaker. Vissa proteinbarer har högre socker medan andra använder sockeralkoholer. Jag tror att det finns mer än bara ingredienserna som när du äter baren, äter du den själv eller med vilken typ av vätska?

Nedan beskriver vi några av nyanserna i val av bar, inklusive vad som verkligen betyder, hur vi valde våra produkter och testade dem och andra alternativ för dem som gillar att blanda saker.