Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Näringsstänger, Snackstänger

KIND Bars, Kind Plus, Pomegranate Blueberry Pistachio + Antioxidants, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each

KIND Bars, Kind Plus, Pomegranate Blueberry Pistachio + Antioxidants, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each Review

kr149.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: KIND Bars, Kind Plus, Pomegranate Blueberry Pistachio + Antioxidants, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each
Produkt Antal: 12 Count, 0.5 kg, 17.5 x 15.5 x 6.4 cm
Produktkategori: Snackstänger, Näringsstänger, Sverige

Relaterad produkt:
Quest Nutrition, QuestBar, Protein Bar, Blueberry Muffin, 12 Bars, 2.1 oz (60 g) Each, kr260.00 - Kosttillskott, Näringsstänger, Proteinstänger Sverige

30% mindre socker – än den genomsnittliga näringsstången, * 20% DV-antioxidanter – Minst 10% mer DV-antioxidanter än en snäll frukt- och nötstång, vitamin A, C, glutenfritt, lågt glykemiskt index, mejeri Gratis, inga genetiskt konstruerade ingredienser, mycket låg natrium, 0 g transfett, ingredienser som du kan se och uttala, kosher. Denna bar innehåller 183 mcg vitamin A och 19 mg vitamin C. En KIND frukt- och nötstång innehåller 0 mcg vitamin A och 0 mcg C-vitamin, den här stapeln innehåller 8 g socker; den genomsnittliga näringsfältet innehåller 12 g socker, gör det goda för din kropp, dina smaklökar och din värld, Välkommen till KIND community! Här på KIND tänker vi lite annorlunda. I stället för “eller” säger vi “och”. Vi väljer hälsosamma och välsmakande, praktiska och hälsosamma, ekonomiskt hållbara och socialt inverkan. Från mellanmål och livsmedel, vi skapar, till vårt sätt att arbeta, leva och ges tillbaka, är vårt mål att göra KIND inte bara till ett varumärke, utan också ett sinnestillstånd och samhälle för att göra världen lite snällare. Vi kallar detta KIND-rörelsen, som har inspirerat miljoner oväntade.

Snackstänger, Näringsstänger: KIND Bars, Kind Plus, Pomegranate Blueberry Pistachio + Antioxidants, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each

De gröna staplarna är inte glutenfria eftersom de innehåller kornmalt. För att bedöma, gjorde vi lite matematik, använder vi siffror på paketet för kalorier och delade det med hur många uns baren är. De som vill ha så mycket protein som möjligt kanske inte imponeras av de enda 12 g per bar, jämfört med 20 g i en klippbyggare. De innehåller bland de lägsta sockerhalterna i alla barer på marknaden, med bara 2 gram per bar, och de har fortfarande 9 gram protein per portion. Jag tar min kurbar med mig på jobbet, så jag kan dela kärleken och hälsan med alla mina kollegor! En sak är säker; du kommer inte att varva ner en hel av dessa barer och fortfarande hävda att du är hungrig! Den här baren är också fylld med friska fetter från cashewnötter och linfrön, som är en bra växtbaserad källa till antiinflammatoriska omega-3s. Att de har nyckeln till att välja en ren och hälsosam proteinbar är att leta efter en fin balans mellan sunt fett, protein och fiber för att hjälpa dig att vara nöjd. Vi har satt upp en ranking baserad på smak, näringsinnehåll och pris. Smälta barer är inte bara en smärta att äta, utan de färdiga omslaget lämnar ofta också ett röran. På det anteckningen är detta den enda stapeln som vi testade som har 100% organiska ingredienser, som skulle garnera den med en hel sträng av klappande händer och knytnäve-emojis om våra designers skulle tillåta dem här. Undantaget är barer främst gjorda av riktig frukt. Om du föredrar en kakliknande konsistens och en inte så söt smak, är fitmiss joy bar också värt en titt.

KIND Bars Nutritional Bars Snack Bars - Snackstänger, Näringsstänger

Tvärtom tycker vi att barer som är knasiga, fuktiga, mjuka eller släta, tenderar att vara mycket roligare att äta, och det är så saker vi letade efter när vi bedömer konsistens. Du ska omedelbart meddela perfekt bar om du blir medveten om obehörig användning av dina referenser och vi kommer därefter att stänga av ditt konto så snart som möjligt. Rx bar har skapats av två bästa vänner. Ät bara ett hälsosammare mellanmål och ta några hallon till efterrätt den kvällen. Denna stapel kontrollerar alla rutor: Mer protein än socker, mindre än tio ingredienser och innehåller fiber. Att äta en proteinbar innan du tränar ger dig den ständiga energin du behöver för hela ditt träningspass, samtidigt som du kommer att gynna dig när du är klar. Jag har aldrig provat kurbarer och jag letar alltid efter ett bra hälsosamt mellanmål som inte lämnar mig hungrig. Vi har konsulterat vårt team med licensierade näringsläkare och dietister för att ge dig informerade rekommendationer för livsmedelsprodukter, hälsohjälpmedel och näringsvaror för att säkert och framgångsrikt vägleda dig mot bättre val av kost och näring. Det enda kriget som dessa barer börjar är mot bearbetade snacks.

Relaterad produkt:
PureFit Bars, Premium Nutrition Bars, Berry Almond Crunch, 15 Bars, 2 oz (57 g) Each

Snackstänger, Näringsstänger: KIND Bars, Kind Plus, Pomegranate Blueberry Pistachio + Antioxidants, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each

Dessa växtbaserade barer är tillverkade av främst organiska ingredienser och innehåller nästan 50 procent av det rekommenderade dagliga intaget av fiber. Stängerna är gjorda av helt naturliga hela nötter, frukt och fullkorn, vilket gör dem rika på vitaminer, mineraler, antioxidanter, friska fetter och fiber. Efter att ha provat bara en bar, kände jag mig ovanligt tung och uppblåst. Det kan vara svårt att hitta bra pack-and-go-snacks på ketodieten, men kärlek till bra fetter har ryggen. Ändå, till skillnad från vissa av stängerna på marknaden som använder datum för en tug konsistens, är de mjuka och fastnar inte i tänderna. Sockeralkoholer: För att göra sina barer söta utan att använda socker använder många tillverkare sockeralkoholer. När det gäller proteinstänger kan det som ser bra ut på papper alltför lätt hamna på att smaka som trottoarkrita. Å andra sidan skulle jag förmodligen prova en av de föreslagna barerna som ett litet mellanmål. Den högra stapeln är rik på fiber, protein och hälsosamt fett, som alla är fyllningsfaktorer som kan hjälpa dig att hålla dig mellan måltiderna och förhindra lågt blodsocker under hela dagen. Till exempel innehåller en slags kanelhavre bara 5 gram tillsatt socker.

Clifbar söt och salt – karamellkola med salt smak.Ta en bit av en sond och du kommer troligen att få den omedelbara reaktionen att det här är en bar som verkar utformad för att vara frisk. Kalorier: Kalorier är viktiga för att hjälpa dig att återhämta dig från ett träningspass, men du bör se till att du inte äter proteinstänger som har överdrivna kalorier om du inte behöver dem eftersom det kan leda till viktökning. Ett annat problem med proteinbarer: Många av dem är fyllda med fyllmedel. Och barfenomenet är inte begränsat till din lokala exklusiva ekologiska livsmedelskedja: Enligt en nyligen extern magasinbit har marknaden absolut exploderat under de senaste åren, med grundpelare som snäll och klipp som tävlar med framstående varumärken som larabar och zing för att kratta i en uppskattningsvis 5 miljarder dollar globalt. Tänk på att alla rader med nugo-barer skapas lika med smak eller näring. De är praktiska att hålla med dig vid ditt skrivbord eller i din väska för ett snabbt mellanmål under resan.

I allmänhet, när du köper den bästa proteinbaren, kan du anta att ju mer protein det har, desto bättre är det. Kanske är det mer som rör barer med låg kaloriutbyte ibland av de som kämpar med ätstörningar som ett sätt att hantera sin vikt, till stor del för att de uttryckligen marknadsförs som viktminskningsprodukter. De 230 kalorierna i varje bar är också överlägset mest av någon finalist. Denna bar kan tillfredsställa min chokladtrang och hålla mig full i minst 2-3 timmar vilket gör det bra för ett morgonmål eller en del av en lunch på språng. En annan toppscorer är taos bergsenergibar och överraskande honungstinger våfflor, som har mycket socker men är naturliga, organiska och icke-gmo. Proteinbarer är ett alternativ för ett bra mellanmål som har många kost- och livsstilsfördelar. Även om proteinbarer är mycket bekväma är de mycket dyrare än att köpa hela livsmedel.

Relaterad produkt:
Himalania, Greek Yogurt Goji Berries, 6 oz (170 g)

KIND Bars Nutritional Bars Snack Bars – Snackstänger, Näringsstänger

KINDBARER Näringsbarer Snackbarer: Även om detta vädjar bra för ägare och ceos med hälsokost, är vissa näringsläkare oroliga för att det bjuder på olycksbådande budskap för framtiden för den amerikanska dieten, som snarar mycket mer mot snacking och mindre mot hela, balanserade måltider. Efter provtagning av 12 olika proteinbarer är det enda stället jag inte vill gå på gymmet. Allvarliga idrottare som vill ha en proteinbark för återhämtning efter träning bör leta efter barer med cirka 20 gram protein. De flesta kolhydrater i dessa barer kommer från tillsatt fiber som kan hjälpa till att försena hur snabbt blodsocker stiger. De bästa energibarna har få, om några, tillsatta sockerarter (som rørsocker, honung eller brunris-sirap) i ingredienslistan. Efter att ha upptäckt det bästa av det bästa, fortsätt att läsa för att avslöja de proteinbarer som inte är det! Även om måltidsersättningsbarer kan verka som en modern trend från vår snabba kultur, har de faktiskt funnits en ganska lång tid. Om bra smak, intressant och naturlig konsistens och hälsosamma ingredienser är din sylt, hittar du inte en bättre bar än kates riktiga mat. Jag gillar pulsinbarer (de har lite protein i dem och har en smaskig smak! Slutligen satte han stängerna till det yttersta testet, äter dem i två månader medan han klättrar i kaskaderna i Washington och Smith Rock i Oregon, medan han backade in sågpinnarna i Idaho, och medan du kör skogspår nära böjning, eller.

Så var hittar du en faktiskt hälsosam, näringsbeständig näringsstång som har supermat i stället för massor av socker och soja? Jag skulle vara säkert att ta en kur bar till sjukhuset varje dag. Att köpa barer i bulk online, i lådor med 12 eller mer, kommer att netto de bästa priserna. Varför vill du ta med proteinbarer i din diet? Vissa barer har sojaprotein, vilket är av lägre kvalitet och kan möjligen leda till en upprörd mage. För att inte tala om dessa proteinbarer kostar mycket mindre än konkurrenterna och jag är säker på att de smakar mycket bättre! Detta är en annan bar där hundt säger att du kan säga att företaget använder super billiga ingredienser , och icke-organisk, bearbetad soja är den allra första e-barer marknadsförs ofta efter dessa specifika behov, men faktum är att du ser samma ingredienser i många barer, om än i något olika mängder.

De som längtar efter en balans av protein i sina energibar bör välja något annat, eftersom den här stapeln till stor del är långsamt brinnande kolhydrater med en antydan till fett. En enda bar avgränsas i två portioner, men vi tyckte att det är bäst att äta det hela på en gång, eftersom de snabbt blir inaktuella när paketet öppnas. Vissa människor föredrar till exempel mjuka, chewy barer som tvingar dem att fokusera på varje bett. Medan vissa av våra testare är riktigt beroende av den smaksatta crunchen, testade vi den körsbärs- och pistaschmaksjogurt och havrebaren, som är väldigt söt. Du godkänner härmed en perfekt bar för att debitera hela inköpspriset för produkter samt frakt- och hanteringsavgifter och skatter som är mer detaljerade i din online-butiksorder till kreditkortet eller bankkontot som du angav till ordern.Läs vår fullständiga recension nedan för att se vilken proteinbar som är det bästa valet för dig. Socker är lite högre än några av de andra staplarna på listan (11-13G), men som sagt, de smakar som godis. En man dog nästan på grund av trädnötsförorening i en restaurang, och hans flickvän (som bekvämt växte upp på en gård) inspirerades till att tillverka allergenfria snacks för barn och vuxna överallt.

Rulla nedåt för att se våra bästa näringsfält. Det kan se ut som din favorit mellan snacks med högt protein, gorp (goda gammaldags russin och jordnötter) i en bar, men det du verkligen äter när du stöter på denna naturdalbar är mer fyllmedel än hela livsmedel. Men det är också en bra idé att hålla en rotation av några olika barer så att du kan ha lite variation i din diet. Vi har också lagt märke till att smak är det första människor alltid kommenterar när de uppmanas att beskriva en energibar, och smaken var därför de viktigaste kriterierna som vi bedömde för när vi testade barer. Under de senaste åren, oavsett om åker skidor, terrängcykling, spår, eller sportklättring, har hans bardiet bestått mestadels av honungstinger-tuggar och våfflor, snälla barer och chia-barer för hälsokrigare, även om han nyligen upptäckte taos bergstänger, och nu kan han inte sluta äta dem! Men varför inte ta detta argument lite längre och bedöma vad som är den mest effektiva fältet? Både auslander och feuerstein var överens om att personer som är kroppsbyggande eller mycket aktiva bör leta efter barer med minst 20 gram protein.

Även om den här baren är bra för dem som följer den skudtäta eller cykliska keto-livsstilen, tycker King också att rekommendera det i allmänhet för ett mellanmål för dem som arbetar med blodsockerbalansen.