Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Akg, Alfa-Ketoglutarsyra, AKG (Alpha Ketoglutaric Acid), Source Naturals

Source Naturals Ornithine Alpha-Ketoglutarate Powder 113.4g, 222,50 Kr Sverige

Relaterad produkt:
Source Naturals, Pregnenolone Cherry Flavored, 10 mg, 120 Lozenges

Source Naturals Ornithine Alpha-Ketoglutarate Powder 113.4g

222,50 Kr

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Source Naturals, OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g)
Pris: 222,50 Kr (€24.00)
Dimensioner/Kvantitet: 0.41 lbs (0.19 kg) / 2.4 x 2.4 x 4.4 in, 0.35 lbs (0.16 kg)
Omdömen: 6 Reviews
Tags: Akg, Alfa-Ketoglutarsyra, Source Naturals, AKG (Alpha Ketoglutaric Acid)

Källa Naturals, AKG (alfa-ketoglutarsyra), AKG (alfa-ketoglutarsyra) Source Naturals, OKG (ornitin ketoglutarat) pulver, 4 oz (113. 4 g), käll Naturals, AKG (Alpha ketoglutarsyra), akg (Alpha ketoglutarsyra), atletisk serien, kosttillskott, ornitin-alfa ketoglutarat, eller OKG, är en kombination av aminosyran, ornitin och alfa-ketoglutarsyra (AKG). AKG är en viktig komponent i, Krebs cykel, chefen energiproducerande cykeln i kroppen. Fri form ornitin används av idrottsmän och dem som vill förbättra prestanda. OKG reservdelar muskler behovet av att bryta ner sin BCAA (filial kedja aminosyror) i, för att generera glutamin, en viktig energikälla bränsle. Glutamin genereras när AKG kombineras med ammoniak som frigörs under intensiv muskelaktivitet. Lämplig för allergivänliga och vegetarianer: Innehåller ingen jäst, mejeriprodukter, ägg, gluten, majs, soja eller vete. Innehåller inget socker, stärkelse, salt, konserveringsmedel eller konstgjorda färg, smak eller doft. Produkten kom ogiltiga. Köpt och öppnade april i år, utgångs oktober nästa år. Medan behållaren kom med tätningen på plats, när jag bort locket och inre tätningen jag hittade pulvret var en solid gul sten inuti. Jag kunde nagga på det lite för att få en smak i lite vatten Source Naturals. Det är syrlig surt men jag gillar den typen av smak. Det lilla jag kunde blanda tycktes lösa väl. Skam jag verkligen ville prova denna. Kommer inte att köpa igen för dyrt. Denna produkt är ganska dyrt; men det är av god kvalitet och det är mycket svårt att hitta OKG nätet.

Jag är på en proteinrik diet och det är ett utmärkt ammoniak renhållare. Jag känner skillnaden på de dagar jag tar det, mer energisk. En klinisk studie visade att höga doser av OKG (10G dag) förbättrade 1RM prestanda i utbildade idrottare Source Naturals, OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g). Dessa är några av de bäst säljande kompletterande produkter. Nyligen vetenskap har upptäckt samma sak gäller i hjärnan. (Sidan 103), ganska imponerande, tycker du inte? Kanske är det inte ett botemedel alla, men det verkar onekligen bidra till att minska symtom såsom försvagande trötthet, smärta och andra som stör lidande livskvalitet. Ta läkare och klipp ut så mycket salt från din kost som möjligt. Två av de essentiella fettsyrorna i fiskolja är DHA och EPA (Docosahexaenoic och eikosapentaensyra syror). Ingen tvekan om du har sett reklam för olika läkemedel och de har alla att killen med välljudande röst som talar till dig hela den kommersiella och sedan i slutet de spränga igenom 10 20 varningar om läkemedlet i liknande 2 sekunder Source Naturals. Enligt uppgifter om omega 3 näring från många studier, är det mycket användbart i hjärnan, nervsystemet, ögat tillväxt och övergripande utvecklingen. 2.Your hjärnan är den mest syrekrävande organ i kroppen. Vitamin d konferens precis avslutat i Victoria var inget ont om spektakulära. Det är mycket möjligt att prata med din läkare och har tester göras, vilket gör utan gissa.

Detta ämne har befogenhet att återställa skadade celler, back försämring av vissa kroppsdelar, och öka stabiliteten och hälsa många av dina organsystem. Du kan ta reda på mer detaljerade förklaringar av de underverk av lutein och många andra näringsämnen när du besöker min hemsida Source Naturals, OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g). När man bryter ner, den andra går också. I allmänhet människor inte konsumerar den önskade mängden av näringsämnen eller med andra ord, inte kan uppfylla dagsbehovet av näringsämnen deras dagliga diet. Är det riktigt eller bara en fantasi? För många forskare har studierna, tidiga laboratorieresultat och testresultat på resveratrol varit mycket lovande. Välj därför bara de mest lämplig organisk vassleprotein som finns på marknaden Alfa-Ketoglutarsyra. Cupuacu innehåller också åtminstone nio andra kända antioxidanter inklusive vitamin C och vitamin A, vilket gör det en väl avrundad antioxidant cocktail. Detta är en viktig fråga, eftersom så många som 20% av de personer som diagnostiserats med hjärtsjukdomar har förhöjda nivåer av homocystein i blodet. Dessa piller är extremt hårt på våra lever. Den förstnämnda ger oss anledning att ha ökad kroppstemperatur med ungefär en grad, som sedan leder till ökad ämnesomsättning, vilket innebär att vår kropp processer lagrade kalorier snabbare och mer effektivt så vi hamna förlora vikt.

 10 Personer med en brist på vitamin B12 på grund av en malabsorption villkor måste ha en lämplig behandling anpassad till deras individuella behov av sjukvårdspersonal. För någon som försöker gå upp i vikt de måste intag runt 700 mg kalcium varje dag. Sedan dess i ytterligare studier har det visat sig att människor som har ägt fiskolja i de tidiga stadierna av koloncancer har sett villkoret omvänt.