Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Tuggummi, Oral Tandvård, Oral Dental Care, Tandvårdsmynt, Xylitolgummi Godis, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

TheraBreath, Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces, kr20.00 – Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis Sverige

Relaterad produkt:
HairOff, Facial Buffer 3 in 1 Kit, kr50.00 - Bad, Skönhet, Rakning, Vaxremsor Hårborttagning, Ansiktsvård Sverige

Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces by TheraBreath-Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

kr20.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: TheraBreath, Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces
Pris: kr20.00 (€2,00)
Produkt Antal: 0.02 kg, 10.4 x 6.4 x 0.8 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

Therabreath, friskt andetag, sockerfritt tuggummi, mild vaniljmynt smak, 12 bitar – naturligt syreiserande sötad med xylitol. Hjälper till att sluta dålig andedräkt och lindra symptom på torr mun. Professionell formel. Ny! Förbättrad formel. Koscher. Hittills var det enda sättet att sluta dålig andedräkt att maskera lukt. Therabreath gummi är annorlunda. Det maskerar inte lukt med starka smakämnen. Det eliminerar källan till dålig andedräkt genom att neutralisera flyktiga svavelföreningar som orsakar obehagligt andetag. Therabreath gummi eliminerar även lukt som orsakas av lök, vitlök, kaffe och rökning.

 De naturliga oxiderande ingredienserna lämnar hela munnen uppfriskad och ditt förtroende återställs. Sverige Ganska bra provsmakning, men smaken varar inte länge. Bra att detta har xylitol. Dålig sak att detta har titandioxid. Detta tuggummi uppdaterar andan och om du har problem med en torr mun bidrar det till att lägga till fukt i munnen. Smaken är trevlig men håller inte länge. Det var därför jag gav det 4 stjärnor i stället för 5. Jag kan inte berätta om min dåliga andedräkt är botad, men det smakar gott. Bra men, men inte – långvarig, jag är van vid mycket hårdare konsistens i mitt xylitolgummi – det här är mycket mjuk konsistens. Hjälper till att lindra torr mun och dålig andedräkt, mycket bra! Trevlig mjuk smak som ger dig ett friskt andetag. Smaken är inte så lång. Trevligt tuggummi, men jag beställer inte mer, bra smak, men efter en minut är det utan smak. En redan dyr produkt gjordes oöverträffad av överraskningsavgifter som införts av tullen vid import från staterna. Ja det är sant, det lilla trycket säger att det kan finnas tullar som debiteras av din lokala tull vid import. Särskilt överraskande eftersom webbplatsen tycktes vara uk baserad.

Relaterad produkt:
Natures Plus, Aloe Vera Soap, 3 oz, kr20.00 - Bad, Skönhet, Tvål Sverige

TheraBreath, Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

Sjukgödet i sig är obotligt, även om andra användare säger att smaken inte varar länge. När du kombinerar episk tuggummi med de andra xylitolprodukterna i det episka kavitetsfria systemet, så få som 3-4 bitar stoppar varje dag kaviteter, garanterad. Jag hoppas att du kan börja se varför du kanske vill börja använda xylitol varje dag och dela den här informationen med din familj, vänner och tandläkare. Att välja ett sockerfritt alternativ som sötas med xylitol kan hjälpa till med symtom på torr mun och även minska risken att utveckla hålrum. Xylitol är icke-fermenterbar och kan därför inte omvandlas till syror med orala bakterier, vilket hjälper till att återställa en korrekt alkalisk / syrabalans i munnen. Xylitol härrör från växtmaterial, inklusive grönsaker och frukter, vilket gör det friskare för dina tänder än socker. När bakterier i munnen förbrukar sockerarterna som vi äter, uppstår tandförfall.

De med hög risk skulle vara de som har utsatta rotytor, lider av xerostomi (torr mun), orala canceröverlevande, diabetiker och alla som lider av ett kompromissat immunsystem eftersom de har högre risk för karies. Xylitol håller också bakterierna vidhäftande mot tänder vilket minskar plack. Studier har också visat att xylitol också kan bidra till att minska öroninfektioner. Idag är den vanligaste källan till xylitol från majskål och majsstjälk. Plack kan börja härda i calculus (Tartar) på så lite som 12 timmar, så daglig tandtråd är avgörande för att ta bort plack mellan tänderna innan det hårdnar på plats. Ring oss till för mer information om xylitol och schemalägg ditt möte med vårdande tandläkare i tegelsten, New Jersey. Det finns en mängd olika medicinska, dentala och näringsrika xylitolprodukter på marknaden, inklusive naturliga sötningsmedel, tandgel, tandkräm, floss, orala munder, sinusspray, mint, choklad, lollipops, pepparmints, karameller, ischips godis och tuggummi . Självklart är xylitol ett raffinerat sötningsmedel, så det innehåller inga vitaminer, mineraler eller protein. Många diabetiker använder xylitol som ersättning för socker eftersom det anses vara ett lågt glykemiskt sötningsmedel. I många länder, inklusive finland, Sverige, japan och sydkorea, används xylitol vanligtvis i alla typer av tandvård och konfektyrprodukter.

Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

Relaterad produkt:
E.L.F, Beautifully Bare Blending Brush, 1 Brush

Recension: Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces by TheraBreath

Tandköttet är färgfritt, med fullt, friskt naturligt smakämne. Efter att ha tagit xylitol, klibbar bakterierna inte bra på tänderna och som ett resultat minskar mängden plack. TheraBreath, Fresh Breath, Sugar Free Chewing Gum, Mild Vanilla Mint Flavor, 12 Pieces Det beror på att xylitol hjälper till att stimulera salivsproduktionen, vilket naturligt rengör tänderna. Forskarna fann att xylitol tandkräm inte hämmade väsentligt tillväxten av streptokocker mutaner eller laktobacillus acidophilus. Men effekterna av xylitol går utöver det. Forskning tyder på att värdet av xylitol kan vara högst under perioder med hög dental aktivitet, såsom utbrott av nya tänder, speciellt när första och andra molar utbrott. När xylitol är närvarande har xylitolkänsliga stammar begränsad tillväxt, vilket gör att resistenta bakterier dominerar.

Det är också mycket användbart för dem som lider av allergier och kommer i en näspray. Xylitol används också som en ingrediens i tandvårdsprodukter som tuggummi, pastiller, tabletter och andningsminer. Xylitol är känt i laboratoriet för att döda huvudbakterierna som orsakar tandförfall, varför det utpekades som att ha möjliga förebyggande effekter på tandförfall, berättade Moore för Reuters hälsa. Vissa tandläkare rekommenderar också att föräldrar till små barn regelbundet använder xylitolgummi eller minter för att minska spridningen av bakterier som orsakar hålighet. (3) Bakterierna i plack kan inte metabolisera xylitol som en mat, och bakterierna släpper ut sig själva och försöker kommunicera i biofilmgemenskapen och reproducera. Forskning visade tydligt att användningen av xylitol sötade livsmedel ger ytterligare hjälp i kampen mot tandförfall genom avsevärt minskande plackackumulering. Så medan fördelarna med xylitol kan vara något överblåst, är fakta att produkter med xylitol är mycket mer benägna att vara till nytta för din tandhälsa än produkter som innehåller socker som deras primära sötningsmedel. Ökad salivproduktion är särskilt viktig för personer som lider av torr mun (Xerostomia) på grund av sjukdom, åldrande eller biverkningar. Läkare och tandläkare överens om att dessa produkter är det mest effektiva och naturliga sättet att uppnå episk tandhälsa! Under de senaste åren, med ökningen av xylitolkonsumtionen av människor, kan du ha sett senaste nyhetshistorier om hur illa xylitol är för hundar.

Eftersom det är ett lågt glykemiskt sötningsmedel, har xylitol endast små effekter på blodsocker och insulinutsläpp. Även om det är helt säkert för konsumtion kan xylitol utgöra en risk för dina husdjur, speciellt hundar. Vanliga symptom i samband med intag av xylitol kan inkludera depression, kräkningar och hypoglykemi. Alla våra produkter innehåller bara naturliga ingredienser av högsta kvalitet och har xylitol. Under måltiden arbetar saliv i munnen övertid för att neutralisera placksyror, men när surheten hos mat och plack uppväger salivens neutralitet, är dina tänder under attack. När du regelbundet använder spry tandvårdsprodukter kommer du att lägga grunden för episk tandhälsa. Det är bäst att använda produkter som uppmuntrar tuggning eller sugning för att hålla xylitol i kontakt med dina tänder. Många studier visar att xylitol, antingen genom att ersätta socker eller lägga det på toppen av kosten, kan minska håligheter och tandförfall med så mycket som 30-85%. När ph är över 7 börjar kalcium- och fosfatsalter i saliv att flytta in i de delar av emalj som är svaga. Till exempel uppskattar edelstein och kollegor i en ny rapport som publiceras i amerikanska tandläkarorganisationens tidskrift att pengar kan sparas genom att ge mödrar xylitolprodukter eftersom de sänker överföringen av bakterier som orsakar tandförfall från moder till barn.

 De fann också att data om biverkningar saknades för många av studierna, och de noterade att xylitol är kopplat till vissa magproblem, inklusive diarré.