Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Digestion, Hälsa, Matsmältning, Health, Kvinnor, Women, Mage, Stomach

Thorne Research, Formula SF722, 250 Gelcaps, kr320.00 – Hälsa, Kvinnor, Matsmältning, Mage Sverige

Relaterad produkt:
Lily of the Desert, Aloe Vera Juice, Whole Leaf Filtered, 32 fl oz (946 ml)

Formula SF722, 250 Gelcaps by Thorne Research-Hälsa, Kvinnor, Matsmältning, Mage

kr320.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Thorne Research, Formula SF722, 250 Gelcaps
Pris: kr320.00 (€30,00)
Produkt Antal: 0.2 kg, 6.6 x 6.6 x 12.7 cm
Produktkategori: Hälsa, Kvinnor, Matsmältning, Mage, Health, Women, Digestion, Stomach

Thorneforskning, formel sf722, 250 gelcaps – kosttillskott. Thornes innovativa tillvägagångssätt för hälsosam tarmflora. Sex gånger effektivare än kaprylsyra. Bibehåller hälsosam vaginal flora. En av våra bästsäljande produkter i över 20 år. Undecylensyra – Starkt fettsyrastöd av hälsosam tarm och vaginalflora. Optimal gastrointestinala funktion är avgörande för absorptionen av näringsämnen, eliminering av avfall och korrekt immunfunktion. Många vårdpraktiker anser att tarmfunktionen och speciellt god tarmekologi – upprätthåller en hälsosam balans av tarmfloran, de mikroorganismer som normalt lever i mag-tarmkanalen – att vara en viktig komponent för den övergripande hälsan. Många situationer kan bidra till en obalans i matsmältningssens mikrobiella flora, inklusive en ohälsosam diet, otillräckliga matsmältningsenzymer, orala preventivmedel och användningen av olika receptbelagda och otc-läkemedel. Ökande erkännande ges också i kvinnors hälsa på förhållandet mellan tarmflora och vaginalflora, i. e. En hälsosam balans av tarmfloran har motsvarande fördel för vaginalfloran. Fettsyror har använts i århundraden för att hjälpa till att upprätthålla en hälsosam balans mellan de mikroorganismer som normalt lever i mag-tarmkanalen. Fettsyror har under de senaste 50 åren visat sig vara effektiva för att stödja en hälsosam tarmflora i ett antal studier. Undecylensyra (10-undekensyra) är en elva kol, monomättad fettsyra som förekommer naturligt i kroppens svettning. Medan flera fettsyror har positiva effekter på floran som naturligt bor i mag-tarmkanalen är undecylensyra den mest potenta.

Relaterad produkt:
Dadamo, Deflect, Lectin Blocking Formula, The Blood Type Diet 0, 120 Veggie Caps, kr340.00 - Hälsa, Dadamo Personlig Näring Blodtyp, Diet Sverige

Thorne Research, Formula SF722, 250 Gelcaps: Hälsa, Kvinnor, Matsmältning, Mage

En thorneforskningsinnovation, formel sf722 innehåller undecylensyra i en bas av ren, extra jungfruolja. Formula sf722 hjälper till med etablering av hälsosam tarm och vaginal flora och har varit en av thorneforskningens mest sålda produkter i över två decennier. Sverige Jag har det värsta fallet av svamp candida i mitt blod. Det här är den enda produkten som fungerar! Inte capricin som är giftigt, hjälpte inte. Du kommer inte ångra det. Använd något som stöder din lever för avgiftning. Många, många gånger mer effektiva än kaprylsyra. Jag tror att det är något som 300x mer koncentrerat – så stör inte med något med kaprylsyra i huvudet direkt för denna produkt.

Stort värde för vad det är. Och till skillnad från så många andra produkter – vissa av dem verkar visserligen som oreganoolja – det finns ingen negativ effekt på andra bra flora och bakterier i tarmen. I 2 år kämpade jag med systemisk candida och försökte desperat varje ört, tillägg och behandling tillgänglig under solen. Ingenting hjälpte verkligen förrän jag kom över dr Jeffrey McComb på internet och bestämde mig för att följa hans Candida plan protokoll. Svettning är extremt viktig del av protokollet (han betonar att svettning från träning inte räknas!) Tillsammans med undecenoinsyra som är ingrediens i sf722. Som rekommenderas i hans 3-delig plan började jag ta 3 keps 3 gånger om dagen och efter 2 månader var alla candida symptom borta, för gott! Jag är helt tacksam för den här produkten och Dr Jeffrey McComb, jag har varit candidafri de senaste 3 åren och tar fortfarande denna produkt 2 keps 3 gånger om dagen för underhåll, tillsammans med ett bra probiotisk tillskott.

Hälsa, Kvinnor, Matsmältning, Mage

Fantastiskt för kroniska jästinfektioner och relaterade candida problem. Jag har försökt allt, och det har räddat mig! Jag tar detta som en del av mitt antifungala protokoll som föreskrivs av en vårdpraktiker tillsammans med oreganoolja och candicid forte. Det verkar fungera och har förbättrat min hud och eksem (i kombination med en svampdiet med 6 månader ingen stärkelse, korn, frukt eller socker). Jag är alltid imponerad av thorneforskningsprodukter. Denna produkt är utomordentligt bra för att utrota intestinal candida överväxt, jag tror att detta fungerar bäst för candida. Jag har provat andra behandlingar och kommer alltid tillbaka till denna formel. Det är viktigt att börja med den höga intensitetsdosen av piller och därefter underhållsdosering efteråt. Detta är den bästa antifungotillgängliga just nu. Nyckeln är att dricka mycket vatten, svettas med dusch eller fjärrbastu. Ta mycket vitamin c och molybden glycinat för att hålla herx reaktion i kontroll. Thorne Research, Formula SF722, 250 Gelcaps Ta också ett bra multistrain probiotikum med 20 miljarder cfus eller mer. Jag måste döda candida i tjocktarmen på grund av nästan 3 års antibiotika för lyme. Verkar vara långsamt arbetande.

Relaterad produkt:
MegaFood, Kids N' Us MegaFlora, 60 Capsules

Recension: Formula SF722, 250 Gelcaps by Thorne Research

Inte mer diflucan för mig. Jag har gått helt naturlig. Detta är en del av Buhners protokoll för att döda Candida. Jag använde detta i kombination med en ordentlig dietkonsumtion av minskat sockerintag och mindre kolhydrater. Min mage är mycket bättre. Inte så svullen. Det har gått från pre till post graviditet även om jag är en man. Jag är för närvarande på vecka 3 för att ta full dos. Jag började med att ta 1 piller 3 gånger om dagen och ökade den till 2 piller 3 gånger om dagen nästa vecka och fortsatte att öka dosen varje vecka tills jag nådde 5 piller 3 gånger om dagen. Detta var ett viktigt steg för att undvika färgproblem från candida. Det har blivit av med de flesta av mina symtom, inklusive jästinfektioner, hudutslag, slumpmässiga allergiska reaktioner, humörhet, depression, minskad ångest etc. Det är en utmärkt produkt som är bäst att bekämpa candida-infektion. Till skillnad från andra candida-produkter dödar det inte svampen, men tar det till att det är ofrivilligt jästform. Självklart fungerar denna produkt endast om du följer en ordentlig anti-candida diet och använder mycket probiotika. Jag har haft ett pågående slag med ihållande vaginala jästinfektioner som inte kommer att gå undan med vanliga krämer eller piller som används för att behandla det.

 Det var tills jag började använda sf722. Jag tar 4 gelkaps om dagen och har inga problem med jästinfektioner alls, även om jag sitter i en våt baddräkt i några timmar. Jag förberedde mig för att gå på semester och uppenbarligen insåg att jag inte hade tillräckligt med sf722 för att hålla mig hela min resa. Jag beställde sf722 från Sverige och de skickade ut det direkt och jag fick det på 4 arbetsdagar, i tid för att jag skulle ta det på min resa. Och jag är glad att rapportera att jag tillbringade otaliga timmar i en våt baddräkt på semester utan problem. Tack Sverige och thorne forskning för en naturlig lösning på ett mycket kliande problem. Detta måste användas tillsammans med saltsyrakapslar, och du bör också ta en berberinprodukt. Om det är för komplicerat, använd deras undycen som har alla tre, och det såldes på Sverige. Jag fick dessa att hantera candida och jag tar dem i samband med oral h2o2 35% matkvalitet 15 droppar två gånger om dagen i renat vatten. Alla är annorlunda, men jag upplevde dödsymtom vid den rekommenderade dosen, så jag skar tillbaka till en hatt tre gånger om dagen och jag mår bra nu. Jag har försökt många, många produkter för att kontrollera candida, men jag har inte hittat en som är lika effektiv som sf722, särskilt för ett stående candida problem. Tack, Sverige, för att göra den tillgänglig för internationella kunder. Jag tog först den här produkten för många år sedan när den bara var tillgänglig från alternativa vårdpersonal och det fungerade verkligen bättre än vad som helst där ute. Jag är så glad att jag nu kan få den från Sverige.

Det fungerar. För att göra den tillgänglig. Min naturläkare rekommenderade denna produkt att bli av med min Candida överväxt och läckande tarm. Jag var glad att hitta det var lite billigare på Sverige och förvånad över att få min beställning dagen efter att jag beställde den. Hittills, i kombination med en mycket låg carb diet verkar det fungera bra. Efter att ha gjort lite forskning använde jag en kombination av kosttillskott och tekniker för att stärka min tarmflora och förbättra hcl status etc. Jag tror att den här produkten gjorde störst effekt av allt.