Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Gaba, Gaba (Gammaaminosmörsyra), Gamma Aminobutyric Acid, Pharma Gaba

Thorne Research, PharmaGABA-250, 60 Vegetarian Capsules, kr470.00 – Kosttillskott, Gaba (Gammaaminosmörsyra), Pharma Gaba Sverige

Relaterad produkt:
Pure Planet, Sports Salts, 1000 mg, 30 Veggie Caps

PharmaGABA-250, 60 Vegetarian Capsules by Thorne Research-Kosttillskott, Gaba (Gammaaminosmörsyra), Pharma Gaba

kr470.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Thorne Research, PharmaGABA-250, 60 Vegetarian Capsules
Pris: kr470.00 (€44,00)
Produkt Antal: 0.07 kg, 5.1 x 5.1 x 9.9 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Gaba (Gammaaminosmörsyra), Pharma Gaba, Supplements, Gaba, Gamma Aminobutyric Acid, Pharma Gaba

Thorne forskning, pharmagaba-250, 60 vegetariska kapslar – kosttillskott. Allergivänliga. Finns exklusivt från thorneforskning. Non-vana bildande, icke-dåsig. Den enda naturliga källan gaba. Främjar en lugn, avslappnad, fokuserad sinnesstämning. Gamma-aminosmörsyra (gaba) är en stor neurotransmittor som är allmänt fördelad i hela centrala nervsystemet. Eftersom för mycket excitation kan leda till irritabilitet, rastlöshet, sömnlöshet och spasmodiska rörelser, måste denna excitation balanseras med inhibition. Gaba – den viktigaste hämmande neurotransmittorn i hjärnan – kan ge denna hämning, som verkar som en broms under tider med bortfallsspänning. Dessutom visar studier också att gaba kan främja avkoppling och förbättra sömnen. Man tror att antingen låga gaba-nivåer eller nedsatt gaba-funktion i hjärnan kan ha en negativ inverkan på neurologisk hälsa. Den naturliga gaba i thornes pharmagaba-100 produceras via en fermenteringsprocess som använder laktobacillus hilgardii, bakterierna som används för att fermentera grönsaker vid framställning av den traditionella koreanska kålrätterna kimchi. Kliniska studier visar att denna naturliga form av gaba kan öka alfavågornas produktion i hjärnan, vilket ger en djup känsla av fysisk avkoppling samtidigt som man behåller mental fokus.

Däremot minskar de stressrelaterade beta-vågorna i hjärnan. Förutom förändringar i hjärnvågor har naturligt pharmagaba visat sig skapa avslappning, vilket framgår av minskad pupildiameter, hjärtfrekvens och två naturliga markörer av stress – spottkortisol och kromogranin a. I en dubbelblind studie med naturlig pharmagaba jämfört med syntetisk gaba visade syntetisk gaba inte dessa positiva effekter. Sverige doktor Michael murray nd konstaterar att kliniska studier har visat att pharmagaba producerar betydande avkopplings- och anti-stress-effekter, inklusive förändringar i hjärnvågmönster, pupeldiameter, hjärtfrekvens och spottkortisolnivån. Effekterna av pharmagaba känner mig annorlunda än med vanlig gaba. Pharmagaba verkar påverka ett bredare område av hjärnan och under en längre tid, i motsats till vanlig gaba som verkar begränsad i det är effekter och det är varaktighet. Jag tar en kapsel i sängen för att hjälpa till med sömnen. Av flera Gaba-produkter har jag konsumerat, thorne har den bästa pharma-kvaliteten och lugnar min aktiva hjärnaktivitet bäst. Om du har ett överaktivt sinne eller har problem med att slingra i slutet av dagen, kan detta hjälpa oerhört. På grund av min sjukdom har jag mycket sömnbesvär. Jag fick höra att ta två av dessa varje morgon för att hjälpa till med stress och ångest och 2 varje kväll.

Relaterad produkt:
Life Extension, Potassium with Extend-Release Magnesium, 60 Vegetarian Capsules

Thorne Research, PharmaGABA-250, 60 Vegetarian Capsules: Kosttillskott, Gaba (Gammaaminosmörsyra), Pharma Gaba

Jag har faktiskt sovat på kvällen igen och det är inte vana att bilda. Jag kommer att fortsätta att ta det varje dag. Lätt att ta lätt på magen, när jag vaknar i mitten av natten med aktivt sinne hjälper det lugna min hjärna så jag faller tillbaka och sover med en eller två tabletter. Jag tar gaba och har länge varit stressavlastare. Sinnet och kroppsanslutningen gör gaba väldigt viktigt medan det återhämtar sig från binjureutmattning. Dessa symptom är typiska för ett tillstånd av stress eller ångest. De flesta receptbelagda läkemedel har biverkningar som kan orsaka ytterligare problem. Förhoppningsvis hittar du något här som ger dig lugn på natten.

Kosttillskott, Gaba (Gammaaminosmörsyra), Pharma Gaba

Inkludera passionblomma ört, kava ört, tryptofan och 5-htp tillägg. Gaba har studerats för behandling av huntingtons sjukdom. Med andra ord, jag går aldrig ut ur min rx tidigt! Forskning har funnit över två dussin stammar av bakterier som producerar gaba, mestadels stammar av laktobacillus. Gaba-tillskott är ett mer naturligt sätt att uppnå samma typer av fördelar, utan de dramatiska riskerna med läkemedel. Sedan dess har få studier använt gaba som behandling eller tillägg. Det är involverat i ett brett utbud av undertryckande och depressiva aktiviteter intima med det parasympatiska nervsystemet (Pns). Beviset för dess humörförbättrande funktion är emellertid fortfarande inte tillräckligt. Blomma, magnesium och b-6, kallad nutrasleep av källa naturals. Jag gör mitt bästa och låt det gå istället för att oroa mig för vad som kan eller kanske inte händer. Fysisk träning är en av de bästa sakerna du kan göra för att främja lycka, lindra ångest och bli mer motståndskraftig mot stress.

Relaterad produkt:
GAT, Beta Alanine, Unflavored, 7.0 oz (200 g)

Recension: PharmaGABA-250, 60 Vegetarian Capsules by Thorne Research

Thorne Research, PharmaGABA-250, 60 Vegetarian Capsules Murray, nd, är författare till mer än 30 böcker om naturlig hälsa, inklusive encyklopedi för naturmedicin, tredje upplagan. Neurotransmittorn styr på- och frånkopplarna i vårt nervsystem. Pharmagaba har visat sig öka produktionen av alfa hjärnvågor (ett tillstånd som ofta uppnås genom meditation och karaktäriseras av att vara avslappnad med större mental fokus och mental alertness) samt minska beta-vågor (associerad med nervositet, spridda tankar och hyperaktivitet) . Gamma-aminosmörsyra (Gaba) är en molekyl som är den främsta kemikalien i det centrala nervsystemet i däggdjuret (varmblodigt vertebrat) som hjälper till att balansera humör. Ytterligare studier behövs innan konkreta slutsatser kan göras om användningen av gaba för avkoppling och ångest. Glöm inte att få din kemtvätt när du verkligen behöver den klänningen för morgondagens bröllop. Som omnämns i denna artikel (Tarm och hjärna är kopplade, så vad du tar in påverkar både båda. Sömnlöshet är ett tillstånd som kännetecknas av svårigheter somna som drabbar uppskattningsvis 30 procent av de vuxna världen över. Men för tillfället behöver man inte nämna om hårda aktiviteter.

Vid utzy har vi arbetat med tillverkarna av pharmagaba för att skapa vår vistelse som sover sömnhjälp med pharmagaba. Närmaste teori är det flödesläge som jag redan förlorat. Majoriteten av ångestläkemedel riktar sig till nivåerna av gaba och vad det gör inom din hjärna. Detta visade att detta tillskott är mer effektivt än de farmaceutiska drogerna. Med gaba fungerar detta för att skapa en ny balans mellan dessa kemikalier, vilket förhindrar sömnlöshet och irritabilitet. Men för dem som lider av ångest eller sömnlöshet kan denna viktiga neurotransmittor vara nyckeln till att minska symtomen. Å ena sidan är bbb viktigt för att hålla hjärnan säker från skadliga ämnen. Som du får reda på är det inte ett rakt fram svar på den frågan.

 När källa av stress passerar, släpper kroppen andra kemikalier, som gaba, för att signalera hjärnan för att stoppa kampen eller flygresponsen. B-6 hjälper till med skapandet av gaba naturligt i kroppen, så det bidrar till att förbättra effekten av tillägget och öka kroppens naturliga nivåer. Dessutom, även om en lugnande effekt av gaba kan påvisas på ett tillförlitligt sätt, är mekanismen genom vilken dessa tillsatser fungerar oklart. Ytterligare forskning behövs innan en konkret slutsats kan göras. Exempelvis har vissa studier föreslagit att det kan verka som en naturlig smärtstillande medan andra har noterat att det kan vara inblandat i krampmekanismen. Genom att balansera nivåerna av noradrenalin och adrenalin kan du korrigera och minska risken för irritabilitet, rastlöshet, ångest och sömnlöshet.