Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Örter, Herbs, Barberry, Bärbär – Berberin, Berberine

Thorne Research, Undecyn, 120 Vegetarian Capsules, kr200.00 – Örter, Bärbär – Berberin Sverige

Relaterad produkt:
Graminex, PollenAid, 200 Tablets, kr220.00 - Örter, Blomma Pollen Extrakt Sverige

Undecyn, 120 Vegetarian Capsules by Thorne Research-Örter, Bärbär - Berberin

kr200.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Thorne Research, Undecyn, 120 Vegetarian Capsules
Pris: kr200.00 (€19,00)
Produkt Antal: 0.11 kg, 6.1 x 6.1 x 11.2 cm
Produktkategori: Örter, Bärbär – Berberin, Herbs, Barberry, Berberine

Thorneforskning, undecyn, 120 vegetariska kapslar – kosttillskott. Allergivänliga. Optimal gastrointestinala funktion är avgörande för absorptionen av näringsämnen, eliminering av avfall och korrekt immunfunktion. Många vårdpraktiker anser att tarmfunktionen och speciellt god tarmekologi – upprätthåller en hälsosam balans av tarmfloran, de mikroorganismer som normalt lever i mag-tarmkanalen – att vara en viktig komponent för den övergripande hälsan. Många situationer kan bidra till en obalans i matsmältningssens mikrobiella flora, inklusive en ohälsosam diet, otillräckliga matsmältningsenzymer, orala preventivmedel och användningen av olika receptbelagda och otc-läkemedel. Ökande erkännande ges också i kvinnors hälsa på förhållandet mellan tarmflora och vaginalflora, i. e. En hälsosam balans av tarmfloran har motsvarande fördel för vaginalfloran. Undecyn kombinerar florahöjande kvaliteter av undecylensyra med betaine hcl och den bredspektrumsaktiviteten hos berberin. Fettsyror har använts i århundraden för att hjälpa till att upprätthålla en hälsosam balans mellan de mikroorganismer som normalt lever i mag-tarmkanalen.

Fettsyror har under de senaste 50 åren visat sin effektivitet när det gäller att stödja en hälsosam tarmflora i ett antal försök och studier. Kalcium-undecylenat (kalciumsaltet av fettsyra-undecylensyran) har visat sig vara fyra gånger mer effektivt, milligram per milligram än undecylensyra och över 20 gånger mer effektivt än fettsyrakaprylsyran, för att stödja hälsosam vaginal och gastrointestinal flora . Fettsyror bundna till mineraler som kalcium är emellertid känsligare för syra / alkalisk balans i mag-tarmkanalen. Betain saltsyra (hcl) i en tidsfrisättningsform läggs till undecyn för att bibehålla sin fulla potens i hela mag-tarmkanalen. Berberine är känt för att vara till nytta för att hjälpa till att upprätthålla en balanserad balans mellan normala bakterier i tarmarna. Berberin är en viktig alkaloid som finns i många växter, inklusive berberis aristata (indian barberry), hydrastis canadensis (goldenseal), coptis chinensis (coptis eller gyllene tråd), berberis aquifolium (oregon druva) och berberis vulgaris (barberry). För att skapa plats för berberinen har bentonitlera avlägsnats. Med dessa förändringar kommer det att märkas förändring i pulverfärgen från blekbrun till ljusgul, vilket är typiskt för produkter som innehåller berberin. Sverige Den här produkten var inte överens med mig alls. Jag hade tidigare tagit taggar sf-722 utan några problem, men jag trodde att jag skulle försöka den här för att se om det var bättre. Jag är mycket allergisk mot mögel.

Relaterad produkt:
Nature's Herbs, CL-7 Formula, 100 Vegetarian Capsules

Thorne Research, Undecyn, 120 Vegetarian Capsules: Örter, Bärbär – Berberin

Denna undecynprodukt innehåller magnesiumcitratelaurat. Vilken citrat ingrediens som helst innehåller citronsyra eller ingredienser gjorda med citronsyra. Dessa dagar är citronsyra gjord av aspergillus niger, annars känd som svart form. Om du inte tror på mig, bara google citronsyra produktion och läs resultaten. Så denna anti-candida och anti-mögel produkt innehåller faktiskt mögel-härledda ingredienser. Lite kontraproduktivt, tycker du inte? Varnas och gör inte samma misstag som jag gjorde. Jag har tagit reflux mediciner för ibland och löste inte magsmärta.

Örter, Bärbär - Berberin

Jag har tagit denna produkt med bacilluskoagulans för 2 veckor och minskar gas och böjning och lindrar svår magsmärtor. Australien, thorneprodukter är bara det bästa jag har använt – mycket informativ och intressant forskning på deras hemsida – bra priser via Sverige! Jag fick höra att de långvariga candida problemen skulle besegras av denna produkt. Jag såg inte så stor skillnad även om jag har slutat den andra flaskan. För mig fungerar det bättre med vitlökspiller. Jag önskar att detta skulle ha fungerat. Jag har lider av ibs d eftersom min gallblåsa har avlägsnats 2003. Jag har provat så många olika örter och mediciner och ingenting tycktes hjälpa mig.

Relaterad produkt:
Bach, Original Flower Remedies, Rescue Remedy, Natural Stress Relief Spray, 0.245 fl oz (7 ml), kr100.00 - Örter, Clematis, Bach Ursprungliga Blomma Essenser Räddning Sverige

Recension: Undecyn, 120 Vegetarian Capsules by Thorne Research

Jag gick till en nutrionalist som satte mig på detta och jag har aldrig tittat tillbaka. Jag tar 2 på natten och jag får inte brådskan, svettningar eller smärta när jag behöver gå på toaletten. De jobbar för mig, så om du lider av ibs d, ge dem en gå, jag är säker på att du kommer att bli förvånad över resultaten. Innan jag upptäckte Sverige hade jag köpt ett undecylensyratillskott från en annan webbplats och ett annat varumärke. Thorne Research, Undecyn, 120 Vegetarian Capsules Men när jag hittade thorne och billigare här på den här sidan bestämde jag mig för att försöka. Den enda anledningen jag gav 4 i stället för 5 stjärnor är eftersom det inte är så koncentrerad som den andra märken hade använt så jag kan gå tillbaka till den. Hur som helst, tack Sverige för bättre pris och fri frakt. Den har antiinflammatoriska och antibiotiska egenskaper och har använts vid behandling av urinvägs- och urinblåsinfektioner, övre luftvägsinfektioner och onormal uterusblödning. Bindning av berberin till human telomerisk quadruplex – spektroskopiska, kalorimetriska och molekylära modelleringsstudier. Er-xian avkok (Exd) är en blandning av flera örter, av vilka tre anses vara obligatoriska; cortexen av phellodendri chinensis (Berberine som bioaktiv), rhizomen av curculiginis (Curculigoside) och epimedii folium (Källa av icariin, som hornig getkräkt). In vitro-effekter av berberinsulfat på tillväxten och strukturen hos entamoeba histolytica, giardia lamblia och trichomonas vaginalis. Fördelarna med berberinplantorna är omfattande, och säkerligen inte begränsade till (Impressive) antibiotika egenskaper.

Bottom line: Studier visar att berberin minskar kolesterol- och triglyceridnivåerna, samtidigt som hdl (The good) kolesterol höjs. Trots hämning av cyp1a1-enzymet och rapporter av växter som innehåller berberin för att utöva toxiska effekter anses berberin i sig vara för lågt giftigt. Reduktion av blodlipid med berberin hos hyperlipidemiska patienter med kronisk hepatit eller levercirros. Klinisk prövning av berberin vid akut vattnig diarré. Berberin och växtstanoler inhiberar synergistiskt kolesterolabsorptionen i hamstrar. Bildandet av berberinbroen rationaliseras lätt som en oxidativ process i vilken n-metylgruppen oxideras till en iminiumjon, och en cyklisering till den aromatiska ringen sker i kraft av fenolgruppen. In vitro verkar berberin hämma cyp3a4 med en ic 50 av 48. Natriumkaprat ökar den hypoglykemiska effekten av berberin via ampk som hämmar hepatisk glukoneogenes.

Amerikanerna är hjärndöda och hjärnan tvättas nog. Vissa doser av barberbjörn kan vara osäkra för barn så omöjligt använd barberbarn hos barn under överinseende av en kvalificerad vårdgivare. Innan fler studier är klar för att klargöra denna fråga, bör berberinhaltiga örter inte tas samtidigt med tetracyklin.