Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Scrub, Tone, Toners, K-Beauty Cleanse

Innisfree, Jeju Orchid Skin, 6.76 fl oz (200 ml)

Innisfree, Jeju Orchid Skin, 6.76 fl oz (200 ml) Review

kr139.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Innisfree, Jeju Orchid Skin, 6.76 fl oz (200 ml)
Produkt Antal: 6.76 fl oz, 0.28 kg, 15.7 x 5.3 x 5.6 cm
Produktkategori: Toners, K-Beauty Cleanse, Scrub, Tone, Sverige

Relaterad produkt:
Queen Helene, Scrub, Extremely Dry Skin, Cocoa Butter, 6 oz (170 g)

Koncentrerad Orchidelixir 2. 0 från Jeju Island Orchid, Tidig-action, mångsidig daglig gelhud med Orchidelixir 2. 0 hjälper till att stärka, fast, jämn, näring och ljusare hudens utseende.

Toners, K-Beauty Cleanse, Scrub, Tone: Innisfree, Jeju Orchid Skin, 6.76 fl oz (200 ml)

Alicia yoon, grundare av det sydkoreanska skönhetsvarumärket persika och lilja, instämde och förklarade att den flerskiktade rutinen främst fokuserar på förebyggande och skonsam vård, vilket möjliggör hållbara och långsiktiga resultat. Det fortsätter med kräm, men sjunker i din hud som en vätska, och det håller fukt fantastiskt. Till skillnad från annan kemisk exfoliant som tenderar att övertorkas, inkluderar denna produkt hyaluronsyra och vitamin B5 för att lätt hydrera din hud också. I många år har sydkoreanska hudvårdsprodukter varit väldigt rasande i skönhetskretsar. Använder du toner före eller efter peeling? K-spas (Jimjilbang) är väsentliga för k-skönhet och är mycket annorlunda än traditionella amerikanska spa. Laboratoriet sänkte formeln förbättrade utseendet på rynkor och mörka fläckar med 46% under åtta veckor och höll huden fuktig under hela 24 timmar, visar data. Astringenter är vanligtvis lite starkare och innehåller ofta kemikalier för att verkligen torka ut fet hud (om det är vad din hud behöver).

Innisfree K-Beauty Cleanse Tone Scrub Toners - Toners, K-Beauty Cleanse, Scrub, Tone

Följ upp med ett milt vattenbaserat rengöringsmedel för att ta bort restföroreningar. Det har ingenting med rengöringsmedlet att göra. Säg att jag får ett oljeavstrykningsmedel, jag fokuserar bara min rengöring mer på de oljiga delarna och mindre på de torra delarna. Från grönfärgade krämer och röda vinblöta exfolierande våtservetter till anti-shake eyeliners och porremsor gjorda med ägg, det finns produkter och ingredienskombinationer som blåser till och med den mest rutinerade skönhetsjunkiesinnet. Denna fuktighetskräm håller mig fuktig utan irritation, och den har till och med spf för att hålla min hud skyddad hela säsongen. Vet du var ett recept hydrokinon kräm passar bäst inom en ab-rutin? Jag har torr känslig hud så jag var orolig för att det skulle lämna mig med torra plåster men det gjorde det inte. De kylande lapparna, som gelliknande gurkaskivor, håller sig vid din hud och formar till dina konturer. Essensen har inte heller någon doft, vilket, i kombination med dess läkande egenskaper, gör det till ett bra val för dem med känslig eller orolig hud. Den mäktiga lappen har varit bra eftersom den faktiskt lyckas få all den grovheten till ytan. Tillverkad med jeju mousserande vatten, jojobaolja och kamomill-extrakt, detta rengöringsmedel är ett utmärkt alternativ för alla med känslig hud eller problem som rosacea. Jag är en noob med hudvård och oavsett hur många jag läser steget blir jag fortfarande förvirrad x. Människor är besatta av denna toner från son och park, och med goda skäl. Hon använder acwell lakrits ph balansering rengöring toner ($ 18), som har lakritsextrakt, ett naturligt ljusmedel.

Relaterad produkt:
Missha, Super Aqua, Ultra Hyalron Set, 4 Pieces

Toners, K-Beauty Cleanse, Scrub, Tone: Innisfree, Jeju Orchid Skin, 6.76 fl oz (200 ml)

Kommer du ihåg när glansig, glasliknande hud fanns överallt förra året? Torra och mogna hudtyper vill ha en naturlig toner som tillför massor av fukt med ingredienser som hyaluronsyra, honung, aloe, vegetabiliskt glycerin och alger. Jag tror helhjärtat att vi bör närma oss hudvård på det sättet här i u. Medan du släpper bort alla döda hudceller tillåter du också antioxidanter och resveratrol att tränga igenom din epidermis. Det är när jag använder eco din hud booster serum, ($ 35), vilket påminner mig om en jamba juice booster, och det spikar min hudvård rutin med en koncentrerad dos av vad min hud begär just nu. Detta är ögonkrämmen som du kan lägga till din koreanska hudvårdsrutin. Om du har känslig eller irriterad hud, leta efter fuktighetskräm med lugnande och lugnande egenskaper för att lindra irritationer. Jag roterar mellan denna skiktningskärna och en mer viskös essens, den atoklassiska verkliga tonic lugnande ursprungsessensen ($ 38) Eftersom det är en supersärskild formel som är sammanlagd av en av Koreas äldsta medicinska växtbaserade kliniker inriktade på att slå ner inflammation. Tonern hon använder är den typ som gör att din hud hp balanserar ut rätt? Citronkuddarna, å andra sidan, som lyser, gör att huden ser inte bara jämnare utan omöjligt strålande. En av de frågor jag hör oftast från nya asiatiska skönhetsproduktfans är vilken ordning de ska placera sina produkter i, särskilt om de använder aktiva ämnen som vitamin c-serum eller syror, som är ph-beroende.

När du har upptäckt din hudtyp och identifierat dina hudproblem, leta efter formler som passar dig. Blötlägg sedan lätt en bomullsdyna med toner och torka av huden. Detta hjälper till att lysa upp din hud och jämna ut din hudton. Bentonite är ett kraftfullt avgiftande medel för hud eftersom det djupt rengör porerna och tar bort oönskad smuts och föroreningar. Willbark, den viktigaste ingrediensen, är rik på salicylsyra som rensar porerna och tar bort döda hudceller. Tänk på det som en icke-torkande toner som gör att din hud blir extra slät och extra mjuk. Perfekt för fet hud, benägen hud med akne och de med tilltäppta porer. Ingen fet rest, ingen blank hud, fungerar bra!Innehållande 100 procent rent natriumhyaluronat (en stabil vattenlöslig form av hyaluronsyra med mindre molekyler) var hyaluronat utformad för att bättre penetrera och plumpa upp huden. Hämta det från innisfree för $ 29, handla hela orkidélinjen, som också innehåller gel-grädde (för fet till kombinerad hud) och rik grädde (för torr till mycket torr hud). Även om c-vitamin inte tekniskt är en exfoliant, eftersom det är en låg ph och det är en syra, kan det vara för mycket för din hud om du också använder sura exfoliants. Detta är rengöringsmedlet för människor som gillar att deras ansikten ser ljusa ut och känner sig knurriga. En sammandragande är allt som får huden att dra åt och sammandras genom att ta bort naturliga oljor.

Oljebaserade rengöringsmedel löser upp överskott av talg och smink mycket enkelt och försiktigt. Annat än svart socker har denna mask också makadamiafröolja, sheasmör och ängsmältfröolja som är rik på antioxidanter och hydratiserar din hud också. Jag har några frågor om min rutinmässiga ordning, om du inte har något emot mig att fråga! Men föreställ dig att ha hud så dagligen, inte bara när du har ett par hundra att bränna. Därefter använder jag renvattenblommatoner (32 dollar). Använd skönhetsvattnet för att återställa ansiktet och börja färska och ställa in duken innan du applicerar smink. Koreanska toners balanserar vanligtvis hudens ph tillbaka till en hälsosam 5,5 medan de ger omedelbar hydrering. Cica, som är en förkortning för centella asiatica eller gotu kola, är en eftertraktad ingrediens i koreansk hudvård på grund av dess läkande, anti-aging och barriäråterställande egenskaper. Å andra sidan är den intensivt fuktande formeln, som innehåller polynesisk lagunvatten, också en perfekt plockning för torr hud.

Relaterad produkt:
Pixi Beauty, Skintreats, Vitamin-C Tonic, Brightening Toner, 3.4 fl oz (100 ml)

Innisfree K-Beauty Cleanse Tone Scrub Toners – Toners, K-Beauty Cleanse, Scrub, Tone

Innisfree K-Beauty Cleanse Tone Scrub Toners: Jag rekommenderar att du applicerar efter att du helt har tillåtit ditt serum att absorberas i huden, samt att emulsionen kan absorberas helt. Vit c-serum som använder l-aa (L-askorbinsyra) är ph-beroende så ja, du måste återställa huden till en normal ph (5,5 eller lägre) och helst lite lägre än om du kan, eftersom l-aa vit c måste vara under ph 3,5 för att fungera ordentligt så serumet slösar bort tid på att sänka huden ner till under 3,5, om din huds ph redan är låg behöver den inte arbeta så hårt att gå ner till rätt ph, vilket betyder att det kan bli mer gjort innan det förlorar effektivitetsfönstret. Din hud bör helst ligga inom det naturliga området, vilket betyder 5,6 eller lägre. Fermenterade ingredienser reparerar hudskador och ceramider, hyaluronsyra, aloe och panthenolhydrat. Hej, jag använder Cosrx bha blackhead vätska och jag fick höra att jag måste använda en låg ph toner innan jag använder bha för att det ska fungera bättre. Kombinerat med lakritsvatten lysande egenskaper, gör denna toner att uppnå en balanserad, glödande hud i dina drömmar, så lätt. Jag vill också lägga till det ost vitamin c-serumet i min rutin samt muac mandelsyratoner (som har en ph på 2,5). Del exfolierande behandling och del toner! Toners förbättrar inte bara hudens utseende, känsla och hälsa, utan ökar effekterna av dina behandlings- och skyddsprodukter.

Innehållet i en ph-justerande toner är inte riktigt oroande (I. Det här är mycket fuktgivande utan att känna mig tung, skriver en recensent, medan en annan säger, det gör att min hud ser glödig ut utan oljan och har en satinfinish. Vit c behöver 15 minuter ensam i ett ljusljusrum med jämn jazz med huden (Och med det menar jag att vit c har en 15-minuters absorptionstid/effektivitetsfönster), och om det måste slösa tid med att plåga vid dörren för dig att sänka den ph och släppa den i baby! Om du använder en låg-ph mild rengöringsmedel, och du känner att du behöver en bättre rengöring än bara vatten i am, finns det ingen anledning att inte rengöra ansiktet. I k-skönhetens värld ses toners som ett måste för en frisk, balanserad hud. Om du är ett fan av de klara klistermärkena med akne, läser du detta som din nästa nivå-uppgradering: Acropass-problemläkare använder innovativa mikronedlingsteknologi för att penetrera huden med ingredienser som niacinamid och hyaluronsyra för att påskynda healin g tid. Jag undrade dock, var kan jag hitta information om ph-nivåer som krävs för att olika hudvårdingsingredienser ska fungera?

Detta väckte min nyfikenhet ännu mer eftersom jag hade letat efter en typ av rensvatten som kunde göra mer än att rensa. Gå med i vår facebookgrupp, det här skönhet. De nämnde också att de rensar, använd sedan Hada Labo-tonern som jag länkade ovan, sedan en aha, väntar 1-2 minuter, sedan ett laa vitamin c-serum, väntar 20 minuter och fortsätter sedan med resten av deras rutin. 3) Jag har precis börjat använda en ögonkräm (också från laniege), och den jag använde gav mig milia under mina ögon (hittade bara detta när jag besökte en annan laniege-butik och säljaren sa att den som den första damen rekommenderade jag var för rik för min ålder/hud).För att uppmuntra detta säger lee att koreanska hudvårdsprodukter är packade med örter och extrakt med medicinska, lugnande och fuktgivande egenskaper. Denna toner bevisar att med fasta ingredienser som aloe, häxahassel, rosvatten och gurkaxtrakt. Denna toner har en lätt gelliknande konsistens som försiktigt täcker huden och sedan sjunker djupt där fuktande ingredienser som havskelp, alger, hyaluronsyra och organisk glycerin fungerar för att släcka törstig hud. De bör bli av med resterande smuts och smink, förbereda huden för nästa steg i din hudvårdrutin och få din hud att absorbera mer aktiva ingredienser från de produkter du applicerar på din hud efteråt.

Detta skalar bort den döda huden och jämnar ut området utan att torka min hud.