Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Växtbaserade Proteinstänger

California Gold Nutrition, Cranberry & Almond Chewy Granola Bars, 1.4 oz (40 g)

California Gold Nutrition, Cranberry & Almond Chewy Granola Bars, 1.4 oz (40 g) Review

kr20.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: California Gold Nutrition, Cranberry & Almond Chewy Granola Bars, 1.4 oz (40 g)
Produkt Antal: 1 Count, 0.05 kg, 15 x 5.1 x 3.6 cm
Produktkategori: Växtbaserade Proteinstänger, Sverige

Relaterad produkt:
Raw Rev, Glo, Peanut Butter Dark Chocolate & Sea Salt, 12 Bars, 1.6 oz (46 g) Each

Kalifornien guldnäringsmatCranberry och mandel Chewy Granola Bar, singel snackbar, 40 g , Smaker, sötningsmedel eller konserveringsmedel, formulerade för att innehålla: Inga genetiskt modifierade organismer, inget soja, inga transfetter, producerat i en tredje parts granskad cGMP-registrerad (certifierad) anläggning, 100% guldgaranti, enkla ingredienser som smakar bra! California Gold Nutrition Foods Cranberry och Almond Chewy Granola Bars är guldstandarden för snacking och gjorda med gamla korn, nötter, tranbär, goji-bär och en touch av honung. Näringsrika och tillfredsställande är dessa individuellt lindade snackbarer perfekta för underbara läckerheter, när som helst, var som helst, sanningen i mat: Inga konstgjorda färger, inga konstgjorda smaker, inga konstgjorda sötningsmedel, inga konstgjorda konserveringsmedel, inga transfetter.

Växtbaserade Proteinstänger: California Gold Nutrition, Cranberry & Almond Chewy Granola Bars, 1.4 oz (40 g)

Att vara på keto när alla dina icke-keto gymkamrater gräver i läckra snacks är en av de stora nackdelarna. Jag hade två mål när jag började med kelli; att träffa tävlingsvikt och bättre utbilda mig om näringsmässiga tillvägagångssätt som en kvinnlig uthållighetsidrottare. Zeno-barer är stolt tillverkade med bara växter. Varje lunabar har cirka 180-210 kalorier, med 7-8 g protein och 3-4 g fiber. Problemet med många proteinbarer och förpackade snacks i allmänhet är att ingredienserna är så kraftigt bearbetade att de blir oigenkännliga från hela maten de började med. Du förstår, vissa barer är fulla av näringsrika, livsmedelsingredienser, medan andra är lite mer än en dyr, förhärlig godisbar på steroider. Jag hatar att äta en tung frukost på morgonen eftersom det stör min mage hela dagen så de är perfekta för mig att få lite proteinfiber och fylla magen. Nu kan du smaka på en brownie eller äppelpaj utan att hantera biverkningarna av att gå upp i vikt eller förstöra din diet! Faktor som påverkar segmentets snabba tillväxt är den ökade efterfrågan på protein med flera anspråk på grund av ökningen av dess preferens bland konsumenterna.

California Gold Nutrition CGN Snack Bars Plant Based Protein Bars - Växtbaserade Proteinstänger

Vi kommer att se mellanmål som har naturliga magra proteiner, omättade fetter i motsats till mättat fett och rätt sorters kolhydrater som har ett lågt glykemiskt index. När du hoppar från eftermiddagsgrill till tak soirees kan måltider vara oregelbundna och osubstanta. Andra proteinbarer som clifbarer och picky barer kommer från naturliga ingredienser men innehåller mycket mer socker än de som nämns ovan. Så jag hittade detta alternativ – ärligt talat, det bästa matköpet jag någonsin har gjort! Amerikaner saknar i allmänhet fiberförbrukningen så stänger med 4 eller fler gram är idealiska. Varje mejerifri, soja-fri, glutenfri, icke-gmo-belagd bar är designad med smak först. 10G protein gör det till en bra bar att ha under eller efter en åktur, eller till och med det första på morgonen om du har en tidig träningspass.

Relaterad produkt:
JNX Sports, The Ripper, Fat Burner, Pixie Sticks, 5.3 oz (150 g)

Växtbaserade Proteinstänger: California Gold Nutrition, Cranberry & Almond Chewy Granola Bars, 1.4 oz (40 g)

Nackdelarna är det höga priset (nästan $ 4 per bar) och lågt proteininnehåll (mellan 7 och 10 gram per bar beroende på smaken). Choklad brownie bar har en särskilt stötande 21 gram socker. Marknadsundersökningen om proteinbar har segmenterats i produkttyp, distributionskanal och kategori. Organiskt brunt ris är den viktigaste proteinkällan i denna härliga, inte-så-skyldig-nöje bar. Den här baren är också fylld med friska fetter från cashewnötter och linfrön, som är en bra växtbaserad källa till antiinflammatoriska omega-3s. Ofta är det bara att ha en proteinbar som smakar som godis för att undvika att den äter helt. Hela matingredienserna är tydligt märkta på framsidan, så du vet vad du får. Prova den här nya produkten, antar vi; de gjorde sitt bästa för att göra den bästa baren. Alla värmde proteinskivorna och tog extra för senare. Välj en proteinbar med mellan 200 till 400 kalorier och upp till 20 gram protein per portion. De är mycket okomplicerade på sin förpackning och berättar att varje bar innehåller datum, nötter, äggvita och smaker.

Clif bar ger energi från flera kolhydratkällor, och en blandning av protein, fett och fiber bromsar graden av matsmältning som levererar långvarig energi. Slutprodukten på denna lista är rxbar, som vi gillar eftersom de är så enkla när det gäller ingredienserna. Så om du inte gillar proteinbarer eller behöver en skuldfri, riktigt smaskig behandling, köp dessa nu! Proteiner med låg socker har långsamma kolhydratkällor i form av full havre, hel korn och liknande korn. Quest-proteinpulver är min favorit och av många skäl. Så vi behöver inte extra proteininnehållande mat huvudsakligen barer för de innehåller en hög mängd protein inom. Clif kid zbar är certifierad usda organisk, vilket gör att den inte är gmo. Tänk på att rent vassleprotein blandat med enkla kolhydrater ofta är billigare och bättre lösning för pwm-skakningar. Dessa växtbaserade barer är tillverkade av främst organiska ingredienser och innehåller nästan 50 procent av det rekommenderade dagliga intaget av fiber.Proteinstängerna på vår lista sträcker sig från 16-30 gram protein, så de ger dig muskelbyggande stöd, inte bara snabb energi.

Sojaallergi är den 8: e vanligaste livsmedelsallergin i oss, så att hitta produkter utan soja har aldrig varit viktigare. Vad du inte vill ha i en bar är massor av socker. Förpackat med växtbaserade proteiner, bra fetter och hälsosamma fibrer är det att äta en liten bit skiva i naturen. Tillverkad med bara fyra hela livsmedelsingredienser inklusive organiska cashewnötter, organisk kokosnötnektar, ärtprotein och ekologiskt citronekstrakt, är denna söta och tangy bar en tydlig näringsvinnare. En del av chicagopplevelsen inkluderade en rundtur i optimal närings massiva produktionsanläggning i Aurora, Illinois. I bara en jordnötssmörchokladkaka finns 360 kalorier, 9 gram mättat fett och 25 gram socker. Mat- och proteinbarer baserade på vassleproteiner är bra för frukostar (Kombinerat med komplexa kolhydrater och andra näringsämnen som kommer att bromsa vassleproteinsmältningen) och som energibar (De flesta kolhydrater smälter snabbt enkla kolhydrater).

Relaterad produkt:
Wholesome, Organic Turbinado, Raw Cane Sugar, 1.5 lbs (24 oz.) - 680 g

California Gold Nutrition CGN Snack Bars Plant Based Protein Bars – Växtbaserade Proteinstänger

Kalifornien guldnäring CGN mellanmålstänger växtbaserade proteinbarer: Våra livsmedel finns tillgängliga på sportspecialiteter, livsmedel, livsmedelsbutiker, droger, bekvämligheter, klubbar och onlinebutiker. Luna-protein kan ätas mellan måltiderna för att hjälpa dig att känna dig full, som ett övergiven, näringsrikt mellanmål och efter träning. Jag äter en annan vegansk bar som gav mig hemska magsmärtor och jag insåg att det var från sojaproteinisolat. Jag lägger bara allt i min matprocessor och blandade det i en semi-slätt deg (Y-ämne). Jag stavade dessa barer i blöjväskan för att äta ett hälsosamt mellanmål varhelst dagen tar mig och mina tre barn. Clif energy granola är den första energi granola inspirerad av clif barer, speciellt utformad för att hjälpa dig att starta din äventyrliga dag. Försätt emellertid inte för mycket på proteinstänger – konsumera dem när det inte finns några andra alternativ och försök alltid äta vanlig mat.

Vi tycker att många föräldrar rusar till proteinbaren. Men tack vare en av mina nära keto vänner (rop till jason), blev jag introducerad till keto-vänliga proteinbarer. Varje stapel innehåller 11 gram kolhydrater som översätter till bara 3 netto gram när den icke-smältbara fibern tas bort från ekvationen. Även om du följer en ada-diet, och inte en ketodiet, kan du fortfarande använda dessa snackbbar med låg proteinhalt med låga kolhydrater mellan måltiderna. Och nämnde du att det är bättre för dig att äta bara naturliga livsmedel än bearbetade livsmedel? De är godis som läckra, proteinbarer, men på grund av relativt snabba proteinkällor är de inte särskilt lämpliga som måltidsersättningsstänger för att hålla en mättad under längre tid. Lägg alla ingredienser, utom choklad chips i skålen med en matprocessor och blanda väl tills de är helt släta. Med en av de bättre näringsblandningarna för en proteinbar är denna jordgubbostkaka en trevlig överraskning. För att få min fix äter jag dessa barer och de gör underverk för mig.

Larabarer är kända för att vara näringskraftverk tillverkade med bara några få ingredienser, men efter att ha tagit en titt på denna kokosnötgrädde-sammankoppling ber vi oss om att skilja sig. Oavsett hur du försöker uppnå ketos är detta en beprövad guide för de bästa ketovänliga proteinstänger som marknaden har att erbjuda. Men dessa barer kan kallas måltidsersättningsbarer. Måltidsersättningsstänger är dyrare per gram protein än bra mjölpulver (Mrps), men är mycket bekvämare. Jag har bara någonsin haft glädjen av granatkolhydrater, eftersom varje typisk proteinstång som jag hade provat innan jag stötte på kolhydratdrabbar bara var denna tjusiga, konstgjorda smak i en uthållighet och märkning som en behandling. Clif-byggare är en fantastisk smakprov, bar med högt protein som är utformat för att ge näring för total kroppskondition. Denna välsmakande mjuka bakade bar är det senaste tillskottet i Clif Kid Line och levererar den smak som barnen vill ha med den näring som föräldrarna önskar. Dessa oatmega barer sticker verkligen ut med sin unika kombination av syrligt hallon och krämig vit choklad. Sådana staplar är mycket mättande och gynnsamma för matsmältningskanalen. Annars är detta en bra behandling och, enligt vår mening, en av de bästa produkter med högt protein som är säkert att konsumera när du är på en keto-diet. Certifierat usda organiskt, icke gmo-projekt verifierat, nsf-certifierat för sport, informerat val för sportcertifierat. Vaniljchokladchip, cherry cashewchia och chokladmandel varierar mellan 150-160 kalorier och ger 10-12 g växtprotein, 11-13 g fiber och bara 2-3 g socker.

För din säkerhet, skriv inte ner ditt lösenord eller ge det till någon; ingen från Clif Bar och Worldpantry. Om du vill känna att du äter en dekadent saltad brownie medan du uppfyller alla dina proteinbehov, har du mött din match med en rxbar. Att registrera dig för en anpassad näringsplan med kelli var definitivt ett bra samtal! Men gissa vad, proteinbranschen blomstrar.Vanliga barer är gjorda av alla naturliga ingredienser (nötter och frön), men vissa sorter har högre socker (inte lika hög som luna) och innehåller lite protein (4G för vissa). Jag tycker vanligtvis om proteinbarer som är svåra att tugga eller de lämnar dålig efter smak men jag är nästan genom min första låda och jag har fortfarande alla mina tänder. Baren i sig är dock med nätkolhydrater på liksom 1 gram det bästa lågkolhydratalternativet jag har stött på.

Keto Quest-barer gör några intressanta proteiner med lågt socker.