Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Superfoods, Meal Replacement Shakes, Skämt Av Mjölk

Vibrant Health, Maximum Vibrance, Version 3.0, Vanilla Bean, 22.1 oz (626.4 g), kr580.00 – Kosttillskott, Skämt Av Mjölk, Superfoods Sverige

Relaterad produkt:
Life-flo, Migrazap Magnesium Roll-On, 7 ml

Maximum Vibrance, Version 3.0, Vanilla Bean, 22.1 oz (626.4 g) by Vibrant Health-Kosttillskott, Skämt Av Mjölk, Superfoods

kr580.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Vibrant Health, Maximum Vibrance, Version 3.0, Vanilla Bean, 22.1 oz (626.4 g)
Pris: kr580.00 (€55,00)
Produkt Antal: 0.79 kg, 16.5 x 12.4 x 12.4 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Skämt Av Mjölk, Superfoods, Supplements, Meal Replacement Shakes, Superfoods

Vibrerande hälsa, maximal vibration, version 3. 0, vaniljböna, 22. 1 oz (626. 4 g) – sanningstolerans. Inga proprietära blandningar. Fullständig informationsmärkning. Avancerad daglig framtida mat. Växtbaserat flervärde. Innehåller alla kända näringsämnen. Glutenfri, icke-GMO sojafri. 15-30 dagars leverans.

Kosttillskott. Titta vad som är inne. Inga proprietära blandningar | fullständig informationsmärkning. Formuleras av mark timon – grundare, livlig hälsa, ms klinisk näring. Kliniskt formulerad. 20 G växtprotein. Multivitamin. Antioxidanter.

25 miljarder probiotika. Fiber. Måltvätt. Glutenfri maximal vibration ger en mat som är värd för högt protein plus en dos av multi-vitaminer, antioxidanter, enzymer och probiotika för att öka vitalitet, energi och uppnå optimal hälsa. Maximal vibration kommer närmare än något annat kosttillskott till att vara den enda produkt som man kan ta i stället för alla andra kosttillskott. De enda väsentliga näringsämnena som saknar formeln är viktiga fetter, särskilt omega-3-fettsyrorna. Tekniken har ännu inte utvecklat en stabil form av pulveriserad omega 3 eller andra hälsosamma fetter som har en hållbarhet som är lämplig för användning i pulveriserade kosttillskott. Sverige Detta är en super bra produkt, den smakar riktigt bra och är lätt att dricka med bara vatten. För dem som just börjat behöver tid att vänja sig vid det. Men det finns några saker jag tycker om att påpeka. Förhoppningsvis kommer det vara till nytta för dig när du väljer att köpa en grön produkt: 1. Denna produkt är en kombination av grön vibration, regnbågsvibration och rent grönt protein.

Relaterad produkt:
Dragon Herbs, Tao in a Bottle, 450 mg, 60 Capsules

Vibrant Health, Maximum Vibrance, Version 3.0, Vanilla Bean, 22.1 oz (626.4 g): Kosttillskott, Skämt Av Mjölk, Superfoods

2. Detta är en ersättning för måltider som endast varar i 15 dagar om du äter 2 skopor en gång dagligen enligt anvisningarna för denna produkt. Så det är ganska dyrt. Som sådan kommer jag faktiskt att rekommendera människor att få grön vibration eller något liknande (vilket är ett grönt tilläggspulver och inte en måltid ersättning) och blanda det i din smoothie eller etc. Kommer åtminstone att vara i 1 månad och är billigare) . 3. Även om det finns 23g protein i denna produkt (maximal vibration), kan den fullständiga noteringen av aminosyror i rent grönt protein inte hittas i denna produkt (maximal vibration). Så om du är en person som vill ha en fullständig lista över aminosyror, kanske det inte är så bra. det är allt jag kan tänka på nu. Jag har varit väldigt väldigt sjuk länge. En phd-vän rekommenderade det här för mig eftersom jag letade efter ett vitamintillskott utan mejeri, gluten eller soja (jag tror att jag är mycket allergisk mot alla dessa möjligen med ett läckert tarmsyndrom. Jag har alla symtom som jag just upptäckt idag och måste testas). När min vän föreslog att du tog den här produkten gjorde jag min forskning och tyckte om vad jag läste och köpte den. Det har bara varit några dagar sedan jag har tagit det (inte de två nivåerna, men en tesked full två gånger om dagen bestämde jag mig för att gradvis öka min väg upp till de föreslagna nivåerna), och jag känner mig direkt så mycket bättre.

Kosttillskott, Skämt Av Mjölk, Superfoods

Jag är så väldigt glad med resultaten, för jag känner mig så mycket bättre. Jag är inte en läkare, men jag rekommenderar det starkt till en vän som har cancer, som ett tillägg, eftersom det hävdar att det är superfood, och det är sant det är. Två tummar går långt upp på den här. Smaken var inte obehaglig, men det som verkligen slog mig var de effekter som denna produkt hade på mitt allmänna välbefinnande. Jag har inte längre eftermiddagsnappar, visionen är bättre, sömn är bättre, energinivåerna förbättras. Att vara över 60 minskade jag med utmaningar. Maximal vibration är en bestämd vinnare enligt min uppskattning. Jag började ta den här produkten för två veckor sedan och älskar absolut det. Jag letade efter något av kvalitet som skulle ersätta de flesta kosttillskott som jag redan tog. Jag använder en scoop med ett vaniljrisprotein som jag också älskar i min morgon smoothie. Den gröna smaken är inte för överväldigande men blandningen med vanilj ger det en uppfriskande smak och jag känner faktiskt att jag har lagt något hälsosamt i min kropp. Jag kommer så småningom att arbeta upp till de två skoporna eftersom ingredienserna i denna produkt är i överflöd. Vibrant Health, Maximum Vibrance, Version 3.0, Vanilla Bean, 22.1 oz (626.4 g) Om du vill ha en produkt skulle jag säga att detta är den.

Relaterad produkt:
Natural Factors, PS• IQ Memory, 60 Softgels

Recension: Maximum Vibrance, Version 3.0, Vanilla Bean, 22.1 oz (626.4 g) by Vibrant Health

Det är definitivt värt att prova! Det här är 3 produkter i ett. Grön, regnbåge och proteinvibrationer. Det är väsentligt billigare än att ens köpa två av sina produkter. Jag ville ha något med både gröna och regnbågsmat och detta slog spiken på huvudet, sojabönor växtbaserade proteiner var en extra bonus, vilket innebär att jag bara måste ta mindre av mitt vanliga efter träningsprotein, vilket i slutändan sparar pengar. gör ingen förvirring om vad denna produkt är. Den har grön vibration fullt införlivad i den, med ytterligare regnbågs- och proteinfoder tillsatt. För cirka 10 dollar mer en månad! Och det smakar så mycket bättre än den gröna vibrationen ensam. Det var ingen nackdel med denna produkt! Jag använder detta som mitt multivitamin, protein, probiotika, frukost rullades i en läcker skaka. Det har tagit sig en stund att vänja sig på smaken (jag brukade lägga till lite svarta nuvarande hjärtlig för att hjälpa till) men jag märker skillnaden i mina humör och energinivåer när jag har det här på morgonen. Bra ingredienser, bra mängd protein, rättvist pris.

Det smakar lite besvärligt, men jag bryr mig inte om det. Absolut ingenting som vaniljböna. I stället smakar det som krita. Bummer vanilj smaklös och gör mig inte full. Jag äter inte längre någon form av mat bara för att det är bra för mig om det inte smaker gott. Jag ska prova choklad. Jag lägger till detta till min smoothie och får resepaket (i choklad) för när jag reser.

Jag älskar att det här har så många näringsämnen, vitaminer och mineraler – mer än någon av de andra blandningarna som säljs på Sverige. Värt priset. Jag använder bara en scoop i min smoothie, inte de rekommenderade två skoporna. Det finns många gröna pulver där ute. De flesta är populära på grund av sin stora marknadsföring. Det pulserande hälsoklubben har inga marknadsföringsaktiviteter och därför är den här produkten inte så känd. Jag har sett nästan alla gröna blandningar och flera näringsämnen blandar där ute. Maximal vibration är överlägset den bästa produkten. Period. Priset är också mycket överkomligt. Utmärkt, allt? Behöver inuti den, den här produkten är bra och jag använder den både som ersättning för måltider och som en daglig källa till vitamin och mineraler, gör stor skillnad. Jag har tagit max vibration ett tag och det är värt vartenda öre. Jag är säker på att det här gör stora saker för mig, jag behöver bara komma över smaksvårigheterna.

Den här produkten har fantastiska funktioner! Även om det var lite dyrt, antar jag att killarna vid livlig hälsa försökte skapa den bästa produkten de kunde – och på något sätt gjorde de – ingen kan argumentera för den omfattande listan över ingredienser. Men smaken är verkligen dålig. Så mycket att jag inte kunde slutföra burken. Jag är inte säker på vad bra det gör när varje smuts av skakningen är elände.