Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Mineraler, Minerals, Flytande Mineraler, Liquid Minerals

Vital Earth Minerals, Humic Minerals, 32 fl oz (946 ml), kr250.00 – Kosttillskott, Mineraler, Flytande Mineraler Sverige

Relaterad produkt:
Honey Gardens, Elderberry Syrup with Apitherapy Raw Honey, Organic Apple Cider Vinegar, and Propolis, 8 fl oz (240 ml)

Humic Minerals, 32 fl oz (946 ml) by Vital Earth Minerals-Kosttillskott, Mineraler, Flytande Mineraler

kr250.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Vital Earth Minerals, Humic Minerals, 32 fl oz (946 ml)
Pris: kr250.00 (€23,50)
Produkt Antal: 1.11 kg, 9.1 x 9.1 x 20.8 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Mineraler, Flytande Mineraler, Supplements, Minerals, Liquid Minerals

Vital jordmineraler, humana mineraler, 32 fl oz (946 ml) – rik mörk färg. Smaklös. Hela matbaserade mineral kosttillskott. Förvaras försiktigt utan värme, trycksträngsprutning eller kemikalier av något slag. Organisk källa. 30 dagars leverans. Naturligt mild provsmakning.

Alkalisk pH-värde av 9. 0 till 9. 5. Utdrag ur forntida växtämnen rik på väsentliga mineraler, spårämnen och aminosyror. Kraftfull immunförsvar Hjälper till att korrigera / neutralisera cellavvikelser. Humic är nyckeln till cellens helande respons. Avgiftar kroppsvävnader. Inget gluten, socker, konserveringsmedel eller tillsatser. Bara naturen kan ge denna viktiga substans. Levande humör är så komplex att så svårt som forskare försöker, kan de inte duplicera det eller efterlikna en ersättare. Humics betydelse är välkänd i många kulturer. Samhällen över hela världen som får ett överflöd av naturlig humör i deras dagliga liv är fria från degenerativa sjukdomar som är gemensamma för dig. s. Naturen är avsedd för humör att konsumeras varje dag under en persons liv. Tyvärr skapar våra massproduktion odlingsmetoder frukt och grönsaker som är fruktansvärt bristfälliga i humör.

 Så din bästa och mest pålitliga dagliga källa är att komplettera med humic extraherad direkt från en hel matbaserad källa och flaskas som en mycket absorberbar vätska. Näringsforskare har funnit att humör är en av de mest kraftfulla naturliga antibiotika och antiviraler någonsin. Det kan användas obestämt utan att skapa antibiotikaresistens. Humic används ofta i östra kulturer för att: minska inflammation och öka cirkulationen. Accelerera läkning av ben, muskler och nerver. Öka immunsystemet. Balanshormoner och förbättra ämnesomsättningen. Läka matsmältningssystemet. Ge lättnad från magsår. Minska allergysymtom. Forskare tilldelar de otroliga fördelarna med humic till dess chelaterande egenskaper, oöverträffad absorption och vital interaktion med andra organiska molekyler i kroppen, såsom polysackarider, proteiner, enzymer och lipider. Humic mineraler är väsentliga för cellulär återupplivning, påfyllning och näring. Sverige Ett mirakelämne säger minst sagt.

Relaterad produkt:
Country Life, VaricoVein, For Men & Women, 60 Veggie Caps

Vital Earth Minerals, Humic Minerals, 32 fl oz (946 ml): Kosttillskott, Mineraler, Flytande Mineraler

Andra syra härledda humic / fulvic mineral komplex kan inte komma nära att jämföra med denna produkt. Ger ett så stort antal fördelar som antiinflammation, anti-mikrobiell, hormonbalansering, metall- och halidkelering, systemisk avgiftning, blodsockerbalansering och det är näringsrika kvaliteter etc. Om du har hört talas om shilajit är det i grunden en bearbetad version av Det ger mycket liknande fördelar och kan därför falla nära paraplyet av adaptogena substanser. I fallet med lymesjukdom, som är systemisk, är detta ämne avgörande för att läka sjukdomen. Lyme sufferers har ofta tungmetall toxicitet, halogen obalans (för mycket fluor och bromid och inte tillräckligt med jodid), och andra obalanser som hormonella, socker och näringsrika. Humic mineralkomplex har också extremt kraftfulla antimikrobiella egenskaper som de spirocheter som orsakar lymf (och saminfektioner och mikrober i allmänhet) inte kan bli resistenta mot. Förutom allt detta bryter det också ner fibrinet som bakterierna skapar så att mikroberna inte har någon att dölja. Eftersom det här kommer att orsaka en stark herxheimerreaktion (bakteriell sepsis, avstoppning), bör du börja ta 1/4 av en kapfulla och flytta upp, maximal dosering är 2-3 capfuls per dag. Men jag har fortfarande flare-ups, men mycket mindre ofta än tidigare och mestadels när jag är extremt stressad. Jag märkte också en förbättring när man bytte från syntetiska vitaminer till megafoods livsstil. Jag har inte blivit uppflamad sedan jag började ta humana mineraler. Mina fistlar bildar inte längre och jag känner mig så mycket bättre överallt.

Kosttillskott, Mineraler, Flytande Mineraler

Relaterad produkt:
Bluebonnet Nutrition, Zinc Picolinate, 50mg, 100 Vcaps, 129,90 Kr Sverige

Recension: Humic Minerals, 32 fl oz (946 ml) by Vital Earth Minerals

 Jag har även andra sjukdomar och lägger till över 70 spårämnen som kroppen behöver, måste vara svaret på allmän förbättring av hälsan, oavsett hälsofrågor. Fantastiskt fantastiskt, jag kan inte säga tillräckligt bra saker om den här produkten. Jag har nu två söner (i 40-talet) tar det. Båda är så imponerade och köper mer. Jag är en idrottsman som överdriver det och hade spasmerande muskler som gick in i hårda knutar med blockerad cirkulation och inflammation och styvhet med mycket smärta. Läkarna sade att fibromyelgi inte botade, jag glömde att härliga antidepressiva läkemedel erbjöds eftersom de hade smärtstillande medel i dem (vi kan bara behandla symptomen och inte bry sig om orsaken) jag vägrade. Vital Earth Minerals, Humic Minerals, 32 fl oz (946 ml) Upptäckt det här av misstag wow! Återhämtning från golf otroligt gjorde 27 hål igår snabb återhämtning mer energi stor känsla för välbefinnande och jag är 73 år ung. Jag tog 1 keps om dagen i 3 månader och kan nu sakna udda dagar utan effekt.

Min son surfar och tar det för återhämtning. Min andra son har ibs och tar det regelbundet. Detox-aspektet är också ett stort plus. Är allt för att prova den gemensamma formeln och fulvic versionen. Jag har bara tagit hälften av den rekommenderade dosen dagligen och wow – det här är det ultimata chillpillen! Jag känner mig så otroligt avslappnad, men på ett lugnt och balanserat sätt. Jag kommer sluta beställa magnesium serene och kommer att stanna med den här produkten för alltid! Ingen smak alls och trevlig att ta. Jag älskar absolut vitala jordar humiska och fulviska mineraler! De verkar fungera för allt, matsmältning, bättre hud, förbättrad sömn, ökad energi – och jag har bara tagit dem lite över en vecka! De är också helt naturliga och mjuka, och mycket lätta att ta. Jag kan bara inte lova dem tillräckligt.

Humic mineraler är den verkliga saken och antagligen bör tas av alla för att återställa eller bibehålla hälsan. Bra för så många saker och minska inflammation som ligger längst ner i alla större sjukdomar, inklusive hjärtsjukdomar och cancer. Jag känner mig väldigt bra med den här produkten. Bra idé att ta, jag har aldrig haft problem med att komplettera smak, men det här är verkligen svårt att dricka. Det smakar som att dricka flytande asfalt eller syntetiskt tak tjära. Vidare, varje gång jag tar det, går mina inflammationsmarkörer upp, vilket betyder att det inte är riktigt friskt för mig. Kommer tillbaka till solkrigare fulvinsyra, vilket inte är detsamma, men det är åtminstone rent, icke-inflammatoriskt för mig och tolerabelt i smak.

De skriver att det är smaklös men det smakar som lera, jag vet inte om det är något som är fel med mina. Jag beställde detta eftersom jag läste att rastlösa bens syndrom beror på mineralbrist och jag vet att jag, liksom de flesta amerikaner, är mineralbrist på grund av den amerikanska standarddieten. Jag tar 3 capfuls varje dag och är halvvägs genom den andra av två flaskor jag beställde. Jag märker en mycket liten förbättring i min rastlösa ben men ingenting alls alls. Jag skrev till företaget om några av ingredienserna som låter som ingredienserna för en atombom, men de skrev vänligt tillbaka till mig och hänvisade mig till några artiklar på deras hemsida som förklarar varför detta är ett icke-problem och inget att vara orolig för. Jag har inte läst alla artiklarna och jag känner mig fortfarande lite orolig. Jag kommer att byta till nu icke-smaksatt flytande mineralprodukt, eftersom det verkar ha fulviska mineraler och alla andra goda ingredienser i den vitala jordprodukten men utan de kärnämneklämmande utmaningar som barium och strontium och tritium etc. Smaken av produkten var ganska neutral för mig. Jag sluger bara ner en capful och sväljer den snabbt i en smula och jagar sedan med en sipp vatten, så medan smaken inte är bra, smakar jag knappast någonting alls. Mineralerna i denna produkt kommer trots allt från gamla föråldrade växter i djupa gruvliknande hål under jorden, så det måste vara smutsigt eller smutsigt.

Trick är att ta det som sagt och smak är inget problem alls. Även om jag inte märker någon förbättring av hur jag känner eller mitt hälsotillstånd vill jag fortsätta att ta en bra flytande mineralprodukt eftersom jag vet att det är viktigt att ha bra mineraler i min kropp. Detta viktiga jordbruksmärke är högkvalitativt och jag rekommenderar det till andra, med den ena bokningen jag nämnde men har inte helt undersökt än. Andra flytande vitaminmineralprodukter, som tangerad mandarin av ungdom, innehåller också en lång lista över de tvivelaktiga kärnämnena från samma typ av källa. Det är verkligen för tidigt att berätta om detta kommer att hjälpa eller inte. Det har massor av mineraler i det och borde vara fördelaktiga. Nyligen var min sköldkörtels totala tsh lite hög. Jag fortsätter att ta detta och om några månader repost om det har hjälpt till med det. Jag har inte använt det här i en månad ännu, men jag ville ha något liknande donna-portarnas kroppsekologi gamla mineralsprodukt och detta passar räkningen. Ett gott urval av mineraler här och där är ingen smak eller lukt så väldigt lätt att ta. Det är den andra flaskan av huminsyra och jag kan se många förändringar redan. Jag märkte genast att jag sov mycket bättre. Jag har också mer energi.

Jag ska fortsätta att ta detta. Det är också bra för magproblem etc. Etc. Bra produkt! Det fungerar. Önskar förskola lärde oss om att använda mineraltillskott, och vi skulle ha använt det här dagligen sedan 5 år gammal. Tja, det är inte för sent, det här är alla mineraler allt i ett och stort. Tvätta det ner efter med någon alternativ dryck. Min familj fick alla förkylningar och influensa i juli, det gjorde jag inte. Utmärkt produkt. Detta är en bra produkt att ha. Min vän använder den och allt jag kan säga är att hon ser ganska bra ut!

Detta är verkligen en bra produkt.