Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Oregano Oil, Oreganoolja

Vitality Works, Oregano Oil, Carvacrol 70, 120 Liquid Veggie Caps, kr270.00 – Kosttillskott, Oreganoolja Sverige

Relaterad produkt:
Hylands, Pulsatilla Nig. 30X, 250 Tablets, kr60.00 - Hälsa, Kall Influensa Och Virus, Kall Och Influensa, Kosttillskott, Homeopati Hosta Kyla Och Influensa Sverige

Oregano Oil, Carvacrol 70, 120 Liquid Veggie Caps by Vitality Works-Kosttillskott, Oreganoolja

kr270.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Vitality Works, Oregano Oil, Carvacrol 70, 120 Liquid Veggie Caps
Pris: kr270.00 (€26,00)
Produkt Antal: 0.23 kg, 11.2 x 6.1 x 6.1 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Oreganoolja, Supplements, Oregano Oil

Vitality fungerar, oregano olja, carvacrol 70, 120 flytande veggie caps – förseglad för ditt skydd. 100% vegetarisk. Professionell styrka. Cap-proffs. Växtbaserade tillskott. Sverige Jag beställde några att hålla hand om efter att ha gjort lite forskning. Svärson hade en överdriven tand och ont i halsen, så jag gav honom lite 3 / 3xdag i 2 dagar sedan 2 / 3xdag i 5 dagar. Det fungerade. Min hund fick öroninfektion, så jag tappade lite olja i maten två gånger om dagen i ungefär en vecka. Det fungerade (och han gillade det). Mannen och jag började komma ner med någonting för några dagar sedan, så vi började ta ooo och zicam och d3 och tillbaka på fötterna i 1-1 / 2 dagar! Som en sidoanteckning märkte vi samtidigt som vi tyckte att våra ryggar (vi båda lider av swiss cheese spines) kändes bättre och jag påminde om att läsa om ooo anti-inflammatoriska egenskaper och vi är förvånade över skillnaden.

Han berättade för mig att beställa mer (det är ganska fantastiskt i sig själv). Kommer att prova det nu på daglig basis för inflammation och se hur det går. Åh. Jag måste svälja kapslarna med ett helt glas vatten eller jag kommer att få halsbränna. En släkting fortsätter raving om denna produkt. Han säger att det är en mycket kraftfull anti-bakteriell med carvacrol, hans familj använder det ofta för ont i halsen, sinusinfektioner, urinproblem etc. Jag blev av med en mycket långvarig jästinfektion inom en vecka med att använda oreganooljepiller. Jag var tvungen att ta ca 6 om dagen. Detta var efter antibiotika och nästan $ 100 värt av kraftfulla probiotika kunde inte bli av med det. Denna produkt har hjälpt mig att komma över allergier. Det är känt att vara en potent antiviral, antibakteriell, antifungal och antiparasitisk olja. Det kan också minska smärta och inflammation och effektivt bekämpa infektioner! Detta är en måste alltid vara frisk. Inte många örter erbjuder dessa fördelar. Det är viktigt att inte förvirra olja med oregano med vanlig oregano som används som kryddor för matlagning. Vanlig oregano är typiskt origanum marjoram, medan olja av oregano härrör från origanum vulgare.

Relaterad produkt:
Optimum Nutrition, Opti-Women, 120 Capsules

Vitality Works, Oregano Oil, Carvacrol 70, 120 Liquid Veggie Caps: Kosttillskott, Oreganoolja

Oljan härrör från den korrekta potenta oregano-växten och att karvacrolkoncentrationen är minst 70%. Den här produkten har den och fungerar! Se till att du dricker tillräckligt med vatten och njut av mängden oreganoolja! Lova herren för den här växten! Jag håller med om att detta är en utmärkt styrka och märke av oreganoolja. Det har hjälpt mig att övervinna bronkit och matsmältningsproblem när antibiotika inte har det. Jag har okänd allergi och hudproblem, jag försökte antibiotika utan bra resultat så jag börjar använda naturlig produkt för min sinus och hud och jag börjar bli bättre nu använder jag denna produkt och andra naturprodukter att läka inifrån. Detta är en enastående produkt.

Det fungerar bra för sinus och allergiker. Det är en veggie keps som är bra och den är förpackad i glas istället för plast. Det är ett bättre värde än några av de andra produkterna på marknaden. Oreganoolja carvacrol 70 är ett utmärkt naturligt antibiotikum. Har haft infektion i mitt ben i några månader och kombinationen av pau darco tabletter och oreganoolja carvacrol 70 veggie caps, 2 var två gånger om dagen am och pm har klarat mycket av infektionen. Det tar längre tid än kemiska antibiotika, de kommer att torka dig ut som kemiska antibiotika, men de kommer inte att göra dig trött som kemiska antibiotika. Rekommenderas för små infektioner, kolsår eller liknande. Detta är bra för mina barn, dropparna skulle vara för starka, det håller oss borta från drs kontor och det är överkomligt. Min farfar hade en kvarstående mageinfektion som rensades med ett antibiotikum + oreganoolja. Den vanliga behandlingen för helikobakterier innefattar tre anbitiotika. Det minskade också hans uppblåsthet från tarmtarmens bakteriella överbelastning! Det är mycket billigare än de överprissatta produkterna som är populära här, hade använt tierra naturligt oreganoolja i ungefär 5 år och använde sedan ett belgisk företags medicinskt betyg. De var utmärkta.

Kosttillskott, Oreganoolja

Relaterad produkt:
Solaray, Bio E with Selenium, 120 Softgels, kr160.00 - Kosttillskott, Antioxidanter, Selen, Vitamin E + Selen Sverige

Recension: Oregano Oil, Carvacrol 70, 120 Liquid Veggie Caps by Vitality Works

 Jag kunde lukta den starka lukten av oregano den minut jag öppnade flaskan. Men med detta företag fick jag varken lukten eller den starka efter smaken som de andra oreganokapslarna gav mig. Vitality Works, Oregano Oil, Carvacrol 70, 120 Liquid Veggie Caps Men viktigast av allt, min kyla utvecklades. Det har inte hänt under över 8 års användning med oreganoolja. Jag ger det 2 stjärnor eftersom det är möjligt jag fick bara en dålig sats. Jag har ingen aning om varför Sverige inte säljer naturligt tierraprodukten längre. Jag ska försöka ett annat företag och hoppas på det bästa. Bra oreganoolja är det mest fantastiska att nippa förkylning / influensa / virus i knoppen. Denna produkt gjorde inte det för mig Jag är ledsen att skriva. Jag har använt denna produkts flytande typ och ville köpa den i kepsformen. Jag tycker att det är en fantastisk produkt och skulle rekommendera det. Jag var skeptisk till att använda örter eftersom jag är sjuksköterska och har alltid lärt mig hur viktigt medicinen var och hur naturmedicin fungerar inte. Men efter att ha använt detta när jag fick en sinusinfektion, som det helt tog hand om utan de hemska biverkningarna blev jag troende!

Detta är den bästa produkten för att hålla hand om kyla och influensasäsong. Fungerar bra, många oreganos är svaga och hjälper inte. Detta är en av de starkaste och bästa jag någonsin har försökt och jag har använt oregano i många år. Jag har använt denna speciella oreganoolja i ett antal år. Om du har några problem med sinus / allergi är detta det bästa. Jag har hänvisat detta till flera vänner och de är alla överens. Nu är detta det enda de använder också. Det viktigaste att komma ihåg och leta efter är carvacrol 70. Om du köper en oreganoolja utan detta verkar det inte hjälpa. Jag har använt detta för allergier, sinusinfektioner och till och med strep hals. Absolut älskar denna produkt och det är en sak som jag är säker på att jag alltid har till hands. Nyligen köpt mer med allergisäsongens början. Jag tar 3 kapslar så snart jag börjar känna en kall att komma på.

Jag har inte haft en kyla på ca 4 plus år nu. Jag tar också 2 000 till 5 000 mg vitamin c per dag, liksom 2 000 IU av d3 dagligen. Det verkar också fungera när jag började känna mig sjuk efter att ha ätit några råa musslor. Kände mig som matförgiftning (magont, kallsvett, illamående, yrsel) men jag tog 3 kapslar av denna produkt och inom en timme var alla symptom borta! Jag rekommenderar verkligen. Jag har provat Gaia och jag tycker att detta är mer effektivt. Rekommendera den här produkten för att bekämpa infektioner naturligt utan antibiotika. Fantastisk produkt! Överväxt av candida. Detta är den andra försvarskärnan efter att ha eliminerat socker från din kost. Utmärkt naturlig allergikämpare. Ingen sömnighet, inga biverkningar, ingen störd mage.

Stoppar nysning inom 15 minuter efter att ha tagit 3 piller. Varar upp till 24 timmar. Bättre än något kemiskt piller på marknaden.