Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sverige, Liquid, Cardiovascular, Aged Garlic Extract

Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each, kr170.00 – Sverige Sverige

Relaterad produkt:
Deep Steep, Bubble Bath, Lilac Blossom, 17 fl oz (503 ml), kr110.00 - Sverige Sverige

Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each by Wakunaga - Kyolic-Sverige

kr170.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each
Pris: kr170.00 (€16,00)
Produkt Antal: 0.2 kg, 12.7 x 9.4 x 5.1 cm
Produktkategori: Sverige, Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid

Wakunaga – kyolisk, äldre vitlöksextraktion, kardiovaskulär, flytande, 2 flaskor, 2 fl oz (60 ml) varje – luktfritt organiskt vitlökstillägg. Vegetarian. Två flaskor kyolic vätska. Vad är kyolic. Vätskeformig vitlöksextrakt börjar med 100% organiskt odlade vitlökslökar. De är sedan åldrade till perfektion i en unik extraktionsprocess för att eliminera lukt och skapa de fördelaktiga föreningarna som hittas endast i kyolic. Varför ska jag ta kyolic? Kyolic har flera fördelar: kardiovaskulär hälsa. Åldrat vitlöksextrakt stöder ditt kardiovaskulära system, friska homocystein och kolesterolnivåer. Immunsystemet hälsa. Kyolic stöder din kropps naturliga försvar. Avgiftning. Studier visar att kyolic hjälper levern att producera glutation, kroppens naturliga avgiftare. Anti-åldring.

Vår unika naturliga åldringsprocess (upp till tjugo månader) av organiskt odlad vitlök hjälper till att hålla dig från åldrande! Kyolic vätska har unika och fördelaktiga antioxidantföreningar som skapats av denna speciella process. Hur tar jag kyolic. Ta 1/4 eller mer teskedar flytande kyolic i din favoritdryck, eller fyll i en eller flera # 00 kapslar och ta med en måltid två gånger om dagen. Kyolic är säkert, så ta mer efter behov. Ta det bästa – kyolic åldrat vitlöksextraktet, den mest vetenskapligt undersökta, högsta kvalitet och bästsäljande luktfri, sällskaplig vitlök. Sverige När jag pratar om att ta vitlök till människor, nämner de ofta de fasta pillerna eller bara äter mycket extra vitlök. Jag måste alltid förklara att kyolisk flytande vitlök är överlägset överlägsen de fasta sakerna eftersom den är åldrad, koncentrerad och flytande. Det fungerar så snabbt och är bra för allt från allergier mot förkylning till immunförsvar, candida.

Relaterad produkt:
Neemaura Naturals Inc, Organic Neem Seed Oil, 1 fl oz (30 ml), kr70.00 - Sverige Sverige

Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each: Sverige

 Om du läser receptet för naturlig läkning bok som jag gör, kommer du snart att märka att kyolisk flytande vitlök är listad som en av de mest fördelaktiga sakerna att göra för nästan varje sjukdom i boken! de skojar inte! Sakerna är bra. Min man har använt kyolic under de senaste 2 åren och har märkt en signifikant förbättring av hans kardiovaskulära hälsa. Hans angina händer mycket mindre och han har mycket mer uthållighet. Allt detta med tanke på att de inte kan använda de vanliga drogerna som ordineras av kardiologerna och har haft en fyrdubbel by-pass och 3 stents, tillsammans med hjärtskador på grund av 2 hjärtattacker tidigare. Jag tar detta specifikt för jästinfektioner, jag tycker att det fungerar bättre än över diskberedningarna som tar 7 dagar och är rörigt. Med hjälp av vitlöksextraget är jästinfektion borta om några dagar. det är lätt att ta och när min kolesterol var upp, var det enda jag gjorde annorlunda att lägga till grönt te och flytande vitlök till mitt program. Jag sänkte det 80 poäng. Kommer att använda för alltid.

 Rekommenderas starkt. Min dotter har gett henne två pojkar här ända sedan de var spädbarn. Hennes förstafödde fick alltid öroninfektioner, så hon började använda detta istället för att ha honom på konstant antibiotikabehandlingar. Pojkarna är nu 11 och 9 och de blir nästan aldrig sjuka. Så snart de visar tecken på snifflarna, ger skal dem en dos flytande vitlök och det utvecklas aldrig till förkylning. Jag sjunger loven av dessa saker till alla jag känner! Jag har tagit det 2 gånger om dagen jag mår bra. Blodtrycket är nere. Bra produkt för att stoppa förkylning och flus från att utvecklas. Hjälp också att förhindra återfall av tumör. Underbar produkt. Egentligen använd detta för att hålla flugor och fästingar av mina husdjur. Det fungerar ganska bra och de älskar det. Du öppnar den och det luktar väldigt skarp vitlök – så mycket undrar du om du ens ska försöka. Sedan lägger du lite i en del juice och du kan verkligen inte smaka på det!

Sverige

Relaterad produkt:
Ddrops, Liquid Vitamin D3, 1000 IU 5ml, 92,50 Kr Sverige

Recension: Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each by Wakunaga – Kyolic

Bra produkt. Har nästan eliminerat min höfris och jag har inte fått någon förkylning sedan jag började ta det här för 6 år sedan (jag tar 7,5 Ml per dag, det vill säga en flaska per vecka). Jag har inte tagit den här produkten men i flera veckor men det verkar vara till hjälp. Jag skulle säga att vitlök har hjälpt till att släppa mitt tryck med 10 poäng. Jag är allergisk mot alla antibiotika så hade det en mycket svår tid att hantera en allvarlig övre luftvägsinfektion. Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each När de vanliga örterna och vitaminerna inte verkade ha stor inverkan efter flera veckor tog jag till stora doser kyolic och började märka en skillnad inom två eller tre dagar. Jag har använt denna åldrade flytande vitlök i ca 20 år som förebyggande för vaginala jästinfektioner.

 Jag led dem med några år, och när jag äntligen började ta gammal vitlöksextra, gick de bort och har aldrig kommit tillbaka. Jag känner till andra som använder den för hjärthälsa. Jag fyller helt enkelt 2 gelatinkapslar med vätskan varje dag. Det finns ingen vitlöksluk. Jag tycker att Sverige säljer det till bästa pris på webben. Produkten är mycket bra och jag rekommenderar det till alla som det hjälper till med immunsystemet. Jag brukar använda en kapsel för att sätta denna vätska och ta två kapslar om dagen. Men när jag blir kall tar jag två fickor tre gånger om dagen. Det hjälper mig alltid att bli bättre på en dag eller två. Jag älskar den här produkten. Jag har tagit kyolic i denna form i över 30 år. Flaskpaketet (2) är det bästa värdet runt! Mycket stark anti-svamp som är bra för min formallergi, det bästa vitlökstillägget jag hittat hittills. Vätskan är trevlig smak och det fungerar verkligen bra för att bekämpa infektioner. Jag hade 5 smittade tänder i min mun för vem som vet hur länge.

Jag tog denna vitlök före, under och efter att få dem extraherade. Jag vägrade antibiotika och behövde aldrig dem! Självklart fick jag ta en hel del vitlök, men det är helt säkert, till skillnad från antibiotika. Jag har funnit att denna produkt är mycket palatble och upprepar inte. Wakunaga kyolic vitlök är bäst. Jag förstår motvilligheten hos ett tilläggsföretag att inte genomföra en sådan långsiktig undersökning – liksom den fda-byråkrati som kan leda till att en produkt spionerar för att minska risken för hjärtsjukdomar. I genomsnitt hade människor en 10-poängsminskning i systoliskt blodtryck (toppantalet) jämfört med dem som tog placebo. Hos dem som tog ålder sjönk systoliskt blodtryck (toppantalet) med 5 poäng medan diastoliskt blodtryck (bottenantalet) sjönk med 3 poäng. Om det tas överflödigt, uttömmer acetaminofen levern av avgiftande glutation och kan leda till leversvikt och dödsfall. Åldrat vitlöksextrakt sänker blodtrycket hos patienter med behandlad men okontrollerad hypertoni: En randomiserad kontrollerad studie. Studier visar att kyolic hjälper levern till produktglutation, kroppens naturliga avgiftare.

Det är säcken i åldrat vitlöksextrakt som garanterar den höga kvaliteten på kyolic vätska. Ålder sänker också halterna av homocystein, en aminosyra som är relaterad till en hög risk för hjärtsjukdom. Roll av avancerade glykationsändprodukter i hjärt-kärlsjukdom. Med en folatbrist sänker åldrig vitlök homocystein, vilket hjälper till att förhindra de allvarliga konsekvenserna av denna toxiska aminosyra. Kyolic innehåller antioxidantegenskaper och standardiseras med s-allylcystein (Sac), en vattenlöslig förening som är karakteristisk för åldrat vitlöksextrakt. År 2006 visades åldern vitlök extrakt att minska homocystein nivåer hos råttor med 30%. Andra fördelar på grund av dess antioxidantegenskaper, ålder kan också hjälpa till att minska stress, fysisk smärta och trötthet. Kyolic åldrig vitlöksextraktpulver är tillverkat av organiskt odlade vitlöklökar som har genomgått en 20-månaders naturlig åldringsprocess vid rumstemperatur. Forskare noterade att de som fick kyolic hade mindre kalcium i sina kransartärer, lägre kroppsvikt och lägre homocysteinnivåer.

För mer om nfr2 se översynen av anti-aging supplement protandim.