Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sverige, Aged Garlic Extract, Extra Strength Reserve

Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Extra Strength Reserve, 120 Capsules, kr170.00 – Sverige Sverige

Relaterad produkt:
Wakunaga - Kyolic, Estro Logic, 60 Capsules, kr150.00 - Sverige Sverige

Aged Garlic Extract, Extra Strength Reserve, 120 Capsules by Wakunaga - Kyolic-Sverige

kr170.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Extra Strength Reserve, 120 Capsules
Pris: kr170.00 (€15,90)
Produkt Antal: 0.14 kg, 12.7 x 6.9 x 6.9 cm
Produktkategori: Sverige, Aged Garlic Extract, Extra Strength Reserve

Wakunaga – kyolisk, äldre vitlöksextrakt, extrahållfasthet, 120 kapslar – luktfritt organiskt vitlökstillägg. Cardiovascular. Gmp-certifierad. Kyolic åldern vitlök extrakt börjar med 100% organiskt & dagger, odlade vitlökslökar. De är sedan åldrade till perfektion i en unik utvinningsprocess för att eliminera lukt och skapa fördelaktiga föreningar som endast finns i kyolic. Denna praktiska högpotentialformel stöder hälsosamma kolesterolnivåer och övergripande hjärthälsa. (& Dagger, i enlighet med Kalifornien certifierade ekologiska bönder). Ta det bästa – kyolic åldrat vitlöksextraktet, den mest vetenskapligt undersökta, högsta kvalitet och bästsäljande luktfri, sällskaplig vitlök. Sverige Håller blodtrycket och kolesterolet lågt. Detta är det bästa valet av kyolic-märket av dessa skäl. Labbresultaten lyver inte! Under 2002 sade läkare på Dayton Heart Hospital att min mamma var 99% blockerad i alla arterier som ledde till hjärtat och placerade henne på hospice. Jag började ge henne kyolic åldern vitlök, coq-10, hagtorn, taurin, nattokinaze, olivlöv extrakt och granatäpple juice och kapslar. Jag har lagt till några extra immunförstärkare sedan dess (epicor och thymus extrakt) samt flera andra tillskott. Hon lever fortfarande och är verkligen bättre idag än hon var 2002.

Jag tror att den kyoliska åldern vitlök har haft en fördelaktig effekt för att sakta ner eller stoppa progressionen av ateroskleros och jag tänker fortsätta att ge den henne. Jag är en 62 årig man med hög bp. Jag hade provat en annan vitlöksprodukt före kyolic men var tvungen att sluta på grund av matsmältningen som orsakade det. Eftersom dessa kapslar inte var enteriska belagda upplöstes de omedelbart när de kom in i magen och frisläppte den mycket potenta aktiva beståndsdelen (alliin) i matsmältningssystemet – inte särskilt trevligt. Med kyolisk åldrig vitlök hade jag inga mageproblem utan ingen förbättring heller. Jag har sedan läst att åldriga och / eller luktfria sorter av vitlökstillskott innehåller betydligt lägre mängder alliin, mest av det förstörs i processen. Eftersom kyolic inte är enteriskt belagd, skulle det självklart inte behöva vara med en låg alliininnehåll på grund av åldring, antar jag att det var därför jag inte fick någon nytta. Jag tog 3 per dag! Jag föreslår att man söker Sverige för ett bra alternativ (det finns ett par) med rikliga mängder alliin och definitivt enteriskt belagd så att alliin frisätts först när den når din tarm. Detta anses vara det bästa varumärket men också den bästa dosen för hjärt- och kolesterolproblem. Jag lyssnade på en hel show av en noterad kardiolog som höll på att upprepa att detta är varumärket och styrkan och formatet du vill ha. Jag är glad att du bär det!

Relaterad produkt:
Flower Essence Services, Sacred Heart, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30 ml), kr90.00 - Sverige Sverige

Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Extra Strength Reserve, 120 Capsules: Sverige

Detta är en utmärkt poduct, det är extra styrka, utan vitlökspusten, och det håller blodtrycket nere. Den här produkten är också fantastisk under vintern för att hjälpa till att hålla förkylning i sjön. Min man som nu använde den här produkten, i många år för hans hjärthälsa, efter att ha rådgivats av en vårdpraktiker att detta skulle bidra till att hålla blodtrycket stabilt, och det har. Tack för att du sätter ut en sådan fantastisk produkt, eftersom du inte behöver blodtrycksmedicinering (med okända sidopåverkan) på grund av din utmärkta produkt. Tack så mycket d & d williams. Jag köpte det här märket eftersom det är den starkaste kraften du kan hitta. Jag har använt ett par andra produkter för att rensa upp koka. Jag använder 1 kapsel morgon och natt, och det fungerar. Jag hade också en liten varma på mitt finger som har krympt till hälften det är originalstorlek och det har bara varit två veckor. Jag har framgång, ja för mig. Du äger. Ekologiskt, vilket jag tycker om, och jag tror att det är mycket bra för att förhindra högt kolesterol och att det är en antioxidant för att förhindra fria radikaler som orsakar oss problem.

Sverige

Relaterad produkt:
Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 6N, Dark Blonde, 4.56 fl oz (135 ml), kr110.00 - Sverige Sverige

Recension: Aged Garlic Extract, Extra Strength Reserve, 120 Capsules by Wakunaga – Kyolic

Också en riklig kost av färska grönsaker hjälpte mig att minska med 50 poäng mitt höga kolesteroltal. Awesome vitlök extrakt. Inte efter lukt alls, mycket lätt att svälja kapslar. Verkligt användbar effekt på matsmältning, först och främst. Den kardiovaskulära effekten är mycket möjlig men svårare att realisera på kort tid. Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Extra Strength Reserve, 120 Capsules Jag gillar verkligen det här eftersom jag bara behöver ta en om dagen. Luktfritt, verkligen. Stärker mitt immunsystem, ingen dålig flus längre. Var försiktig med denna produkt om du har en blödningsstörning eller någon kirurgisk operation som kommer.

Jag har använt olika kyolic vitlökprodukter i flera år. Den här gången beställde jag extra styrka eftersom det bara är vitlök med inget annat (annat än gelatin, cellulosa, magnesiumstearat och kiseldioxid som är). Jag kan inte ge konkreta resultat från att använda det, annat än jag är 65 och fortsätter starkt. Jag använder den som ett förebyggande medel och vitlöket är certifierat organiskt och luktfritt. Detta är en ren ren odderfri vitlökberedning av hög kvalitet. Har använt denna produkt i många år och har funnit det vara det mest effektiva vitlökstillägget. Forskning bakar upp äldre vitlöksextrakt som finns i denna produkt. Tack Sverige för din enastående service är det oöverträffat. Jag är väldigt nöjd med min kyolic vitlök. Jag är också mycket nöjd med Sverige. De har ett utmärkt val av kvalitetstillskott. Fraktkostnaderna är minimala och anländer snabbt till Australien. Sverige priserna är mycket konkurrenskraftiga. Jag är väldigt imponerad.

 Jag tror att äldre vitlök är en underbar produkt som alla ska ta regelbundet. Det är rimligt prissatt på Sverige. I Australien är det nästan oöverträffligt och endast få få formuleringar erbjuds – det är ganska ledsen verkligen. Kyolic (åldrig vitlöksextrakt) motverkar arterioskleros (härdning av artärerna), minskar blodtrycket och förhindrar hjärtproblem. Det har också många andra fördelaktiga effekter (till exempel det hjälper minnet) och det har antimikrobiella egenskaper (till exempel människor använder vitlök för förkylning). Utmärkt produkt. Ingen återflöde med denna produkt. Vi har nyligen fyllt på den här produkten med fyra flaskor. Jag rekommenderar verkligen. Jag har en bra danskan som av någon anledning fortsatte att komma ner med tåninfektion. En tå måste så småningom avlägsnas.

På den andra omgången av detta bestämde jag mig för att bli helt naturlig och med kombinationen av detta och svampkomplexet är jag positivt att vi har dodgt kulan genom att bygga upp sitt immunsystem. Kommer att repostera en uppdatering senare men vid denna tid är all svullnad helt borta och benet sönderfall inte, så vi är helt glada. Ingen vitlök eftersmak, hjälper mycket när du blir kall, vi tar detta med vitamin c när vi träffas med influensa och kalla buggar. Mycket användbart att ta dem båda varannan timme tills symptomen försvinna. Denna produkt tillsammans med kväveoxid stöd har gjort en signifikant skillnad i min mans hälsa. Mina integrativa läkarevänner använder det och ger till sina patienter. En måste ha en produkt för att stödja kardiovaskulär hälsa.