Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Immune, Sverige, Aged Garlic Extract, Formula 103

Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Immune, Formula 103, 200 Capsules, kr140.00 – Sverige Sverige

Relaterad produkt:
Seapoint Farms, Dry Roasted Edamame, Sea Salt, 4 oz (113 g), kr10.00 - Sverige Sverige

Aged Garlic Extract, Immune, Formula 103, 200 Capsules by Wakunaga - Kyolic-Sverige

kr140.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Immune, Formula 103, 200 Capsules
Pris: kr140.00 (€13,90)
Produkt Antal: 0.16 kg, 6.6 x 6.6 x 12.7 cm
Produktkategori: Sverige, Aged Garlic Extract, Immune, Formula 103

Wakunaga – kyolisk, äldre vitlöksextrakt, immun, formel 103, 200 kapslar – luktfritt organiskt vitlökstillägg. Vitamin c, astragalus, svampar. Gmp-certifierad. Kyolic åldern vitlök extrakt börjar med 100% organiskt & dagger, odlade vitlökslökar. De är sedan åldrade till perfektion i en unik utvinningsprocess för att eliminera lukt och skapa fördelaktiga föreningar som endast finns i kyolic. Denna kombination av vitaminer, svamp och örter hjälper till att stödja en hälsosam immunfunktion. Ta det bästa – kyolic åldrat vitlöksextraktet, den mest vetenskapligt undersökta, högsta kvalitet och bästsäljande luktfri, sällskaplig vitlök. & Dagger, i överensstämmelse med de kaliforniska certifierade ekologiska bönderna. Sverige Du kan inte slå detta för priset. Det är som levaquin eller mer som en ört. Bra för influensasäsong eller bara för att hålla ditt immunsystem starkt. Du kan bryta upp kapslarna och strö på maten för att hjälpa barnen och kräsen att äta den. Fungerar bra med potatismos och sås, jag har använt kyolisk åldrig vitlöksextrakt för mitt immunsystem varje vinter under de senaste tre.

 Jag känner att det verkligen avviker från sjukdom, jag arbetar i ett hälsovård i skolan så att jag är utsatt för all sorts sjukdom. Jag brukar bara känna mig lite dålig, men blir inte så sjuk som de runt omkring mig, eftersom du har tagit den här produkten. Jag kan inte leva utan det, det är en häftklammer i mitt skåp. Jag har tagit det mycket länge, som en cancerpatient kan jag verkligen rekommendera det till andra som jag, från ohio det här är en utmärkt produkt som min familj använder när vi känner som om ett öron eller sinusinfektion pågår. Det har sparat oss från att göra en resa till läkarkontoret vid många tillfällen. Vitlöket kan tas dagligen, året runt eller under korta tidsperioder bara för att få immunsystemet att säkerhetskopiera för att inte bli sjuk. Det är också luktfritt så att du inte behöver frukta luktar som vitlök. Den här webbplatsen har ett utmärkt pris för den produkt du får. Jag rekommenderar starkt denna produkt. Om du gillar tonic svampar och vill ha fördelarna med vitlök med lite vitamin-c kastas in, titta inte längre. Allergiska attacker, matsmältningsbesvär eller kalla / influensa symptom når vi till kyolic 103. Var nu i Hawaii och jag tror att det också håller dem myggor och buggar borta! Denna produkt är underbar. Jag tar det med min morgonskaka och jag mår bra.

Relaterad produkt:
Nordic Naturals, Ultimate Omega, Lemon, 8 fl oz (237 ml), kr560.00 - Sverige Sverige

Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Immune, Formula 103, 200 Capsules: Sverige

På off-chansen börjar jag känna mig sjuk (stickande hals, hosta, snifflar) Jag popar bara tre av dessa på natten och nästa morgon blir jag vaken och mår bra. Jag håller det alltid till hands! Detta tillsammans med några andra tillskott har hjälpt oss att undanröja förkylningar från de senaste två åren! Absolut älskar denna produkt! Denna speciella vitlökprodukt tycktes inte göra mycket för mig när jag har en infektion. Jag kommer inte att köpa det igen. Efter mycket forskning i många timmar köpte jag naturen bounty odorfri vitlök 2000 mg och jag märker en skillnad med den här. Jag ser ett mönster som när jag slutar ta detta för några dagar kommer min bihåleinflammation tillbaka. Jag kan säga att vitlök och vitamin c skyddar mig från förkylningar denna säsong. Jag har traditionellt 3 förkylningar i jan.

Sverige

Och den här jan. Jag har haft 0! Jag planerar att använda den här produkten nästa vinter också. När jag känner förkylning kommer jag ner en massa av detta och några andra immunförstärkande saker, och jag kan slåss av förkylningen. Älskar det här. Wow, boom, den här goda bomben kommer att göra det är jobbet perfekt. Den har bra funktioner, ingredienser och det fungerar bra, jag rekommenderar det starkt. Ja, det här verkar verkligen för mig, du vill att sakerna gjuter det är charm på dig strax efter mindre än en vecka, det kan till och med vara några timmar. Bra produkt och det gör jobbet helt och hållet kompletterande mästare, min nutritionistvän informerade mig om att det här är en så bra produkt, att testresultaten kanske inte är korrekta eftersom det kommer att fungera för kompakt inflamation! Jag tar denna produkt året runt för att hjälpa till med att stödja mitt immunförsvar (jag har en autoimmun sjukdom) och att hjälpa till med allergysymtom. Wakunaga – Kyolic, Aged Garlic Extract, Immune, Formula 103, 200 Capsules Jag känner mig bara bättre med att ta den här produkten. Mer nyligen använder jag denna produkt i kombination med oregon druvmassor och grapefruktfrö extrakt för att hjälpa till med vissa matsmältningsfrågor och alla tre produkterna har varit fantastiska. Det är perfekt, bra för immunsystemet, min man verkar trivas på detta. Om han inte tar en kapsel eller 2 2x dag får han ögoninfektioner från poolen. Innan han använde det år sedan blev han sjuk hela vinteren från stress och lågt immunförsvar.

Relaterad produkt:
Dragon Herbs, Dragon Jing, 500 mg, 100 Veggie Caps, kr480.00 - Sverige Sverige

Recension: Aged Garlic Extract, Immune, Formula 103, 200 Capsules by Wakunaga – Kyolic

Detta rekommenderades av någon i vår hälsokostaffär. Inledningsvis tog han flera kapslar två gånger om dagen för att bygga upp. Nästa vinter såg vi att han inte blev sjuk alls och är sällan sjuk sedan. Min dotter började bara ta detta för några månader sedan med samma problem att bli sjuk varje par veckor. Hon är en tilläggshater, men tar nu det regelbundet när hon slutar bli sjuk omedelbart. Jag tror att hon började med 2 kapslar 2x dag. Jag har läst av många fördelar med vitlök. Jag tycker att kyolic-märket är det bästa och den här speciella formeln jag tycker om på grund av de immunstödjande örterna som ingår (särskilt astralagus).

Som bröstcanceröverlevare har jag forskat på mina örter och det här är en av mina häftklamrar. Jag kompletterar även mina hundar med detta både som immunförstörare för dem och som loppprevention. Jag har aldrig sett en loppa eller bug på mina pojkar under de 3 år jag har dem. Bara en anteckning om att ge vitlök till hundar. Jag frågade en uppfödare som specialiserat sig på naturliga och homeopatiska behandlingar för sina hundar. Hon tror inte på kemikalier (inte heller). Hon rekommenderade starkt kyoliskt varumärke för hundar, eftersom det uppenbarligen inte bara kan ge några gamla vitlökskomplement till dem (skadliga). Så om du bestämmer dig för att komplettera dina hundar med vitlök, undersök 1: a och inte bara ta mitt ord för det. Utmärkt immunformel. Efter att ha tagit 4 till 6 kapslar arbetade en kvällsinter på grund av att jag började känna mig sjuk (scratchy throat, feberish och lite achy), när jag kom upp nästa morgon var mina symptom nästan borta. Tog 4 mer under dagen och vid slutet av dagen hade alla symtom försvunnit. Jag älskar absolut denna produkt, det är en häftklammer i min hytt!

 Jag känner verkligen att det kommer att hända vad som helst som helst. Inget skämt! Jag kan inte säga tillräckligt om den här produkten. Jag säger till alla jag vet om det. Hela tiden. Så mycket så att mina vänner skämtar med mig abou tit. Men jag är allvarlig.

Jag har provat andra vitlökformuleringar och de jus fungerar inte lika bra och jag har inte haft några biverkningar och luktar inte som vitlök.