Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Superfoods, Greens, Greener

Wakunaga – Kyolic, Kyo-Green, Powdered Drink Mix, 10 oz (283 g), kr340.00 – Kosttillskott, Superfoods, Greener Sverige

Relaterad produkt:
Natures Plus, Keto Slim, High Protein Shake, Vanilla, 0.80 lb (363 g), kr230.00 - Kosttillskott, Protein Skakningar, Mat, Keto Vänlig Sverige

Kyo-Green, Powdered Drink Mix, 10 oz (283 g) by Wakunaga - Kyolic-Kosttillskott, Superfoods, Greener

kr340.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Wakunaga – Kyolic, Kyo-Green, Powdered Drink Mix, 10 oz (283 g)
Pris: kr340.00 (€32,00)
Produkt Antal: 0.36 kg, 9.1 x 9.1 x 16.3 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Superfoods, Greener, Supplements, Superfoods, Greens

Wakunaga – kyolic, kyo-grön, pulveriserad drinkblandning, 10 oz (283 g) – näringstillskott. Energi. Ung byggräs, ungvete gräs, brunt ris, chlorella, kelp, fos. Lämplig för vegetarianer. Kyo-grön pulverblandning är den bästa kombinationen av näringsämnen från land och hav. Immunbärande korn och vete gräs odlas i Japans orörda högland blandas med proteinrika, lättabsorberbara klorella och kelp för att stödja kardiovaskulär hälsa. Kyo-green ger dig en mild, långvarig ökning.

 Ta dagligen, det främjar hälsosamma tarmförhållanden och regelbundenhet genom att stödja goda bakterier. Blanda kyo-grön i vatten eller din favoritjuice för att göra en uppfriskande och god dryck. Gå på grön med kyo-grön, amerikansk favoritgröndrycksblandning. Sverige Som en kvinna tyckte jag att jag blev äldre för att upprätthålla ett regelbundet bm-schema, min syster gav mig lite kyo-grön och inte bara har jag varit regelbunden, jag oroar mig inte för att vara uppblåst, efter att ha tagit kyo-grön regelbundet i 6 år har min menstruationscykler faktiskt reglerat varaktig 3 dagar och inget mer tungt flöde! Inga fler uppblåsthet och kramper (under min tid jag ta två doser av Kyo grönt varje dag) och ingen mer crankiness växer mitt hår snabbare, mina naglar brukade ha åsar, nu är de jämna och de växer snabbare, min övergripande energinivå är 100 gånger bättre. I allmänhet känner jag mig bara bra. Åh, och jag verkar ha förlorat några pounds längs vägen och går att hålla den utanför kanske på grund av energikick och också för att jag dricker mitt kyo-grön med en flaska solig d varje morgon och ibland jag kommer att ha en annan dosen precis innan du tränar i gymmet, och det verkar som att minska min aptit. Jag hade problem med magen fett och jag skrattar bara på dessa piller som hävdar att smälta magen fett de inte fungerar för mig! Kyo-grön verkar ha hjälpt tillsammans med övningar som riktar sig mot magen!

Relaterad produkt:
WiseWays Herbals, Golden, Apple Cider Vinegar Hair Rinse, 8 fl oz, kr60.00 - Kosttillskott, Äppelcidervinäger, Hår, Hårbotten Sverige

Wakunaga – Kyolic, Kyo-Green, Powdered Drink Mix, 10 oz (283 g): Kosttillskott, Superfoods, Greener

Min hud är också friskare. Jag hade några akneproblem i vuxen och jag har alltid haft dessa små lilla stötar på mina övre ryggs rygg, men min hud klarade ihop inom några månader efter att ha tagit kyo-grön. Jag har använt kyo-grön i 6 år nu som en vanlig häftning i min dagliga rutin och jag älskar absolut det! Jag hatar att ta hästpiller storlek vitaminer, de gör min mage upprörd ändå, och barnen tuggbara piller är hemskt! Jag ser inte hur barnen kan stå dem! Så kyo-grön är den bästa källan till vad din kropp verkligen behöver! Jag brukar också köpa min från Sverige eftersom de vanligtvis har det bästa priset! Du måste göra kyo-grön en vanlig del av din dagliga rutin för att se resultat för mig. Det verkar som att min kropp gradvis blev friskare i alla aspekter.

 Jag har provat andra gröna pulver, men de har inte den smak eller kraft som kyo-grön har i min ödmjuka åsikt, så jag har fastnat med kyo-grön. Hela min familj tar kyo-grön. Mina tre söner är 17, 15 och 11 och min fästman och jag är 47 respektive 41. Mina tonårs pojkar har inte haft en pimple! Barn behöver verkligen inte mer energi, men de har berättat för mig att de, tillsammans med att må bra, känner sig mer kognitiva och tydliga, mina fästman gillar det på grund av den energiuppgång han får av den och den övergripande generella känslan av god hälsa (vid 47, det är bra) Kyo-Green är en vanlig del av våra liv! Det är bra! Denna produkt har överträffat förväntningarna. Bra pris och bra produkt och hjälper mig att vara regelbunden.

Kosttillskott, Superfoods, Greener

All den gröna godheten i ett glas. Singapore, utmärkt! Jag tar 1 – 2 teskedar varje dag och till och med ta en liten, tom pillerflaska när jag reser så jag kan fortfarande få mina dagliga gröna. Trevlig lite smak och blandar lätt. Utmärkt produkt, en underbar form av gröna. Många tar tid att sätta detta i en kapsel, men jag tycker det är lättast och snabbast att helt enkelt sätta ett oj i min mun och dumpa en sked i munnen och svepa den runt. Det är ett utmärkt hjälpmedel vid matsmältning och hjälp av tarmrörelser! Bra produkt, hjälper min matsmältningssystem. Jag har använt kyo-grön i 6 månader nu. Tillsammans med mjölktistel och maskrospulver.

Relaterad produkt:
Nature's Plus, Bone Power, with Boron, 180 Softgels

Recension: Kyo-Green, Powdered Drink Mix, 10 oz (283 g) by Wakunaga – Kyolic

 Mina njurar var på 4,0 jag var i allvarliga problem. Min advokat berättade för mig att ta dessa produkter och att hans klient en läkare använde dem när allt annat hade misslyckats för sin fru. Wakunaga – Kyolic, Kyo-Green, Powdered Drink Mix, 10 oz (283 g) Resultaten är intressanta. Vi är båda diabetiker. I mitt fall är mina njurar efter 6 månader upp till 4. 8. Drs fru gick upp till 5,6, Normal eller tillåten njure är 5,0. Jag måste därför säga att jag är på väg till återhämtning. Det verkar som om de flesta i Europa vet om holistisk medicin. Tyvärr här i norra Amerika verkar drs inte vilja tro på holistiska läkemedel. Roligt, indianerna har använt dem i århundraden och är hälsosammare än de vita. Fantastisk produkt. Jag svär att jag har mer energi, och jag blir sjuk mindre trots att jag har en mycket aktiv och stressig livsstil. Jag känner mig en miljard gånger bättre. Jag tar det varje morgon – 1 skopa av immunopro + 1 msk kyogreens (det där är fantastiskt! + 1 Kollagen av kollagenpulver i en 1/4 kopp osötad mandelmjölk.

Det är min magiska 3 frukostskaka. Jag använder en aerocino lite batteriskavisk eller en av dessa bländare kulflaskor, annars lycka smidigt blanda alla dessa) det smakar som en liten grön mandel chai / latte på morgonen. Ibland lägger jag till kanel också. Bra. Denna produkt är bra på många nivåer. För mig är min hälsa sådan om jag inte tog det här skulle jag inte fungera. Jag ser även mina fingernaglar (som jag aldrig kunde växa) är starka och måste klippas. Jag är över 50 och har aldrig haft starka naglar innan jag tar det som ett tecken på över allt bättre hälsa. Det är en bra balans mellan näringsämnen.

 Jag har använt det för ett par år. Innan den här produkten faller jag i ett förkylningsmönster som förvandlades till bronkit eller lunginflammation minst två gånger om året och bara är sjuk mer än bra. Denna produkt hjälpte starkt att vända det där. Jag har inte blivit förkyld allt detta senaste år! Om jag kände att det var på väg med mina andra vitaminer och extra dos eller två av detta kunde jag undvika att vara sjuk. Prisa Gud! Jag reagerar illa på så många saker, så det har varit en stor välsignelse för mig. Jag är väldigt nöjd med den här produkten. Det fungerar bra i min morgon smoothie, mycket nöjd med att kunna beställa den här produkten som jag använder dagligen och leverera den till plats där det är svårt att skaffa. Jag börjar varje dag med en tsk. Av kyo-grön i min ananasjuice. Smakar mycket bättre i juice än blandat med vatten.

Inte säker på hur mycket energi jag får av det, men jag mår bra om den mängd gröna som jag tar dagligen på. Jag är väldigt nöjd med den här produkten. Jag tror att priset för storleken på denna produkt är ett bra pris. På vintern var mina energinivåer låga och jag trodde att jag hade bättre gjort någonting innan vinterdepression sätter in. En vän föreslog kyo green och efter att ha använt den i en vecka såg jag en skillnad. Jag har arthritis i mitt vänstra knä och har ibland svårt att gå. När jag läste om ingredienserna i kyo grön fann jag att jag hade mindre ont i knäet. Min över hälsa är mycket bättre och hittills har jag inte blivit sjuk för någon influensa eller virus.

Jag gick från att försöka en 2,8 oz till en 10,2 oz. Jag beställer mer. Min favorit greens mix av alla, och jag har provat mycket! Jag tycker att det är den bästa blandningen av gröna och mycket prisvärda. Jag skulle inte vara utan dem! Förra gången jag gick till min frisör för att ha mitt hår färgade jag hennes anmärkning till en kollega-stylist att hon hade blandat sig alldeles för mycket färg. Efter en stund berättade hon för mig att mitt hår inte var nästan lika grått som förra gången hon hade färgat den. Jag berättade för henne att jag skulle ha tagit kyo-grön, och det hade faktiskt givit färg till mitt hår när jag skulle använda det förut, men jag hade gått någon gång sedan och hade inte börjat ta det igen förrän nyligen. Sverige har de bästa priserna, och medan jag vet att det finns många gröna drycker på marknaden, är kyo-grön för mig det bästa! Och det kostar ungefär 1/2 av vad jag betalar för det lokalt. Verkligen kan jag vara en kyo-grön talesman! Älskar det!

Min 20-årige son tar det också för ökad energi. Det är den enda gröna drycken vars smak han inte bryr sig om. Några av dryckerna försöker maskera ingrediensernas övre naturliga smak. Vi gillar det i vatten bara bra! Detta är den bästa bäst smakande gröna drycksmixen jag någonsin har försökt. Det löser sig bra och har en trevlig smak, lätt smaklig i vanligt vatten och juice. Verkar bidra till ökad energi och underlättar tarmfunktionen. Sverige har det bästa priset jag hittat någonstans, och produkten levererades i utmärkt tid. Jag var orolig att min man, som är en kräsen äter, inte gillar smaken av den här produkten. Men överraskande tycker han inte bara om smaken av den, utan även effekten av denna produkt.

Han säger att han känner sig bra efter att ha tagit den.