Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Hälsa, Beauty, Hud, Health, Rose Oil, Rosolja, Massage Oil, Skin, Aromatherapy Essential Oils, Aromaterapi Eteriska Oljor, Massage Olja

Weleda, Body Oil, Wild Rose, 3.4 fl oz (100 ml), kr180.00 – Hälsa, Hud, Massage Olja, Bad, Skönhet, Aromaterapi Eteriska Oljor, Rosolja Sverige

Relaterad produkt:
EcoTools, Makeup Brush Shampoo, 6 fl oz (177 ml), kr60.00 - Bad, Skönhet, Smink Verktyg, Makeup Borstar Sverige

Body Oil, Wild Rose, 3.4 fl oz (100 ml) by Weleda-Hälsa, Hud, Massage Olja, Bad, Skönhet, Aromaterapi Eteriska Oljor, Rosolja

kr180.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Weleda, Body Oil, Wild Rose, 3.4 fl oz (100 ml)
Pris: kr180.00 (€17,00)
Produkt Antal: 0.27 kg, 3.8 x 6.1 x 14 cm
Produktkategori: Hälsa, Hud, Massage Olja, Bad, Skönhet, Aromaterapi Eteriska Oljor, Rosolja, Health, Skin, Massage Oil, Bath, Beauty, Aromatherapy Essential Oils, Rose Oil

Weleda, kroppsolja, vildrosa, 3. 4 ml (100 ml) – skämma bort hudvård. Certifierad naturlig kosmetisk bdih. Gör i Tyskland. Weleda i harmoni med naturen och människan. Produkter och ingredienser som inte testats på djur. Dermatologiskt testad. Den dyrbara vilda muskern rosolja som finns i weleda vildrosa kroppsolja är mild på huden, vilket gör den smidig och elastisk. Mjuk mandelolja, en finare och lättare olja, tillsammans med fuktgivande jojobaolja, kompletterar rosoljans revitaliserande egenskaper. Det höga innehållet av omättade fettsyror stöder hudens naturliga funktioner så att den blir jämn och silkeslen. Den känsliga oljan bibehåller hudens naturliga skönhet och ljusstyrka, medan den blommiga doften från damaskrosa harmoniserar kroppen och andan. Sverige Om du är en mani om aromaterapi av ekologiska produkter, kommer du att veta varför jag älskar denna välgjorda vildrosa kroppsolja soooooo mycket. Det känns bara som musik av George Winston eller John Denver. Weledasoljor förtjänar denna kommentar! Jag älskar den här oljan! Det luktar gudomligt och verkligen suger in och gör din hud vacker och mjuk.

 Inte en mycket stor flaska så har varit rädd för att använda den men tror att jag kommer att börja använda den oftare. Det lämnar inte en klibbig känsla alls, absorberar omedelbart. Jag älskar denna rosa kroppsolja! Om någon tycker om lukten, och jag menar den verkliga lukten av rosor är det här för dem! Det är inte för överväldigande. Älska det på sommaren efter en dusch för att få allt fuktat. Det absorberar verkligen också bra. Jag skulle också rekommendera duschgelen men inte riktigt lotionen från det här märket, verkar som för mycket alkohol för mig. Så rekommenderas! Jag gillar verkligen lukten, det är väldigt naturligt när det inte finns för mycket av det. Det är dock våren nu, och det är ganska fuktigt i Vancouver, BC, därför inga problem med torr hud. Kanske är det bäst att använda denna olja på vintern när den är torr. Jag älskar den här produkten. Jag kan inte leva utan det längre. Det här är en fin kroppsolja, och det fungerar också bättre än den tyngre välgjorda håroljan för mitt hår (jag gnuggar lite i ändarna av mitt fortfarande våta hår).

Relaterad produkt:
Neutrogena, Makeup Remover Cleansing Towelettes, Fragrance-Free, 25 Pre-Moistened Towelettes

Weleda, Body Oil, Wild Rose, 3.4 fl oz (100 ml): Hälsa, Hud, Massage Olja, Bad, Skönhet, Aromaterapi Eteriska Oljor, Rosolja

Det luktar gott, för en blandning av ört och gammalrosa. Detta är en mycket bra produkt (samma kvalitet som den gravida oljan), den har en mycket bra konsistens, men du måste verkligen tycka om lukten av rosen! För mig är det en litlle för stark! Doften är ört som men inte stark för mig. Strukturen är lätt. Kläderna bär dock fruktansvärt lukt nästa dag efter att ha använts! Inget att skriva. Inkluderades ej i beställning. Re, (engelska) weleda wild rose kroppsolja har varit en av mina favoritoljor i flera år. Det luktar otroligt, och det fuktar min hud när jag känner mig uttorkad. Jag använder denna olja på flera sätt, som en badolja, som en fuktkräm och till och med som sminkborttagare. Det fungerar bra. Bra bra produkt! Mycket mild och mjuk, lätt absorberad av huden, gör huden skämma bort mjuk och näring.

Hälsa, Hud, Massage Olja, Bad, Skönhet, Aromaterapi Eteriska Oljor, Rosolja

Doften av vildrosen är så söt och öm. Älskar det! Stor lukt, naturligtvis vacker weleda produkt! Och billigt! Jag älskar den här rosen inte bara mig utan också mina barn! Lätt att spåra leveransstatusen för varor. Snabb leverans, bra känsla efter att jag använde den efter min dusch eller efter rakning. Min fru älskade lukten och sa att mitt ansikte var mindre skrynkligt och jag såg 10 år yngre. Jag köpte den här som min väns b-day present!

Relaterad produkt:
BabyGanics, Organic Lip & Face Balm, 0.25 oz (7 g), kr40.00 - Bad, Skönhet, Läppvård, Läppbalsam Sverige

Recension: Body Oil, Wild Rose, 3.4 fl oz (100 ml) by Weleda

Det luktar bra! Underbar doft. Bra massageolja från ett utmärkt företag. Jag rekommenderar det starkt. Bra produkt, bra pris. Dessutom skyddar organisk solrosfröolja hudens värdefulla kollagen och elastintillförsel, vilket resulterar i ett mer tonat ungdomligt utseende. Som kontraintuitiva som det låter kan eteriska oljor hjälpa till att balansera dina naturliga oljenivåer, utan att strippa huden. Innehåller komponenter av hög kvalitet, som den vildrosa oljan och havtorn som lämnar huden mjuk och smidig. Rose eterisk olja, som skapas genom en enkel ångdestillation, har använts för att behandla hälsoförhållanden och används i naturliga skönhetsbehandlingar i tusentals år. Rena essentiella oljor av hög kvalitet kan vara intensiva näring och balansera för huden. Weleda, Body Oil, Wild Rose, 3.4 fl oz (100 ml) Rosolja är ganska fördelaktig i hudvård och har använts i hemmet för att föryngra huden. Ångan innehåller eterisk olja och kondenseras sedan för att separera den eteriska oljan från vatten. Ansiktsmassageoljan kommer att regenerera, lugna, djupt fuktas och närma huden med det tröstande aromen från alla de värdefulla eteriska oljorna. Luktar gott och är en bra olja men det fasade inte mina streckmärken eller celluliter från båda mina pojkar.

 Lugn ingredienser: Grapeseed olja, söt mandelolja, jojobaolja, avokadoolja, eteriska oljor av jasmin, ros och sandelträ. Vid användning i bad eller dusch, var noga med att ditt bad blir glatt. Natrue skapades av den internationella naturliga och organiska kosmetikföreningen för att certifiera naturliga kosmetiska produkter. Pepparmynta är en flerårig ört som har naturliga energibesparande egenskaper. Sträckmärkena började inte visas fram till efter 36 veckor, så det är möjligt att dessa grejer bidrog till att hålla dem kvar, eftersom jag masserade det på min mage i flera minuter varje dag efter att jag duschade. Denna olja är också vegan och grymhetfri, som båda är goda rutor att kryssa. Det skulle vara väldigt annorlunda att försöka använda det som en naturlig laxermedel! Dessutom innehåller organisk kalendulaolja syror som hjälper sårläkning och bildandet av ny hud. Organisk safflorolja är ett utmärkt hypoallergent alternativ till traditionella kroppslotioner och krämer för personer med känslig hud.

 Det är bra för att slå kyla och centralvärmeinducerad torrplåster och har en tjocklek som känns djupt närande. Jag har använt kroppsoljor för några år nu och det här är helt enkelt det bästa. Ekologisk olivolja kan användas som en fullkropp och ansiktsskyddande fuktkräm som är perfekt för hår, naglar, åldrande hud och mycket mer. Solrosfröolja finns i tre sorter: Hög, måttlig och låg oljesyra (Som förklarar det höga oljesyraområdet ovan). Eugenol och de andra antioxidanterna i rosenolja arbetar tillsammans för att regenera vävnad samt blekna akneärr, streckmärken, kirurgisk och andra skumma brister. Jag hoppas att det kommer att hjälpa till med vissa streckmärken på mina ben och mage och bleknar även några pigmenteringspunkter. Pepparmynta och kryddnejlika: En uppfriskande blandning av pepparmynta, kryddnejlika och gurkmejaoljor.

Plantoljor från solros och oliv är blandade med extrakt från arnica blommor och björkblad för att hjälpa huden att känna sig mjukare och förbättra känslan av elasticitet och fasthet. Shampoo som vanligt i duschen, häll sedan lite av det här sköljet på hårbotten och massera i håret. En liten breakout) efter att ha använt organisk jojobaolja. Avsluta genom att applicera neem nagel och nagelbensolja till naglar och tånaglar. Gnid några droppar organisk arganolja på ansiktet och nacken efter rengöring för en snabb ökning av hydrering. För en mer detaljerad diskussion, läs vår blogg, hållbarhet, färg och doft av en helt naturlig tvål. Lättare, omedelbart absorberande fungerar bäst för personer med oljare eller mer känslig hudkänslig hud (Eller de som helt enkelt vill känna att de inte har något på sig).

Hud dricker upp denna fuktgivande olja och återspeglar en skimning av skimning för en silkesmjuk, solstrålande glöd. Skölj, använd sedan balsam om du vill. Denna massage och kroppsolja innehåller väsentliga antioxidanter och omegas från olivolja, chia, solros och jojobaoljor infunderad med aromatisk ros, vanilj och rökelse för en sensuell upplevelse som lämnar din hud strålande och mjuk vid beröring.