Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Skönhet, Serum, Beauty, Serums, Ansiktsvård, Facial Care, Krämer Lotioner, Creams Lotions

Weleda, Cold Cream, For Dry and Very-Dry Skin, 1 fl oz (30 ml), kr110.00 – Skönhet, Ansiktsvård, Krämer Lotioner, Serum Sverige

Relaterad produkt:
Himalaya Herbal Healthcare, Gentle Baby Shampoo, Hibiscus and Chickpea, 6.76 fl oz (200 ml), kr20.00 - Bad, Skönhet, Schampo, Barnschampo, Duschgel, Barn Kroppsvask, Barn Duschgel Sverige

Cold Cream, For Dry and Very-Dry Skin, 1 fl oz (30 ml) by Weleda-Skönhet, Ansiktsvård, Krämer Lotioner, Serum

kr110.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Weleda, Cold Cream, For Dry and Very-Dry Skin, 1 fl oz (30 ml)
Pris: kr110.00 (€10,90)
Produkt Antal: 0.05 kg, 3 x 4.1 x 10.9 cm
Produktkategori: Skönhet, Ansiktsvård, Krämer Lotioner, Serum, Beauty, Facial Care, Creams Lotions, Serums

Weleda, kall kräm, för torr och mycket torr hud, 1 fl oz (30 ml) – certifierad naturlig ansiktsvård. Dermatologiskt testad. Certifierad naturlig personlig vård. Denna rika grädde för torr och mycket torr hud ger skydd mot kalla, starka miljöpåverkan. Plantoljor och fettsyror närmar och hydrerar din känsliga hud, medan vår bivax bildar ett andningsbart lager som skyddar mot fuktförlust. Din hud känns mjuk, mjuk och fullt förberedd att möta blåsigt, kallt eller torrt väder. Skyddar mot elementen. Förhindrar att huden torkar ut. Sverige Ive letade efter en mild, djupt fuktgivande kräm och det här är det! För äldre, torr hud är den skyddande och mjukgörande. Jag slutade slutligen Weleda Cold Cream, jag köpte den på vintern för torr ansiktshud, men det passade inte i ansiktet. För det första är grädden väldigt krämig, men jag förväntade mig en högfettig grädde, som närmar sig, men grädden är för fet, det suger inte i de torraste platserna. För det andra är lukten av grädden för stark. Det glider på ditt ansikte under lång tid. Att försöka använda den som en handkräm fungerade inte bra också, eftersom den oljiga filmen kvarstår, inte suger in, lukten är för stark. Jag använde det som en fotkräme, avtetr att jag sätter på strumpor eftersom det är väldigt halt och jag kände fortfarande lukten.

Jag skulle inte köpa den igen – som en behandlingsfot är det för dyrt. Denna produkt gör underverk för min torra vinterhud. Utmärkt produkt som jag inte kunde göra utan! En liten bit går långt. Hjälper till att läka torkade kinder som är superkänsliga. Jag använder den på ansikte och händer i norge vinter och det fungerar fantastiskt. Bäst jag har försökt och håller min hud fuktig men inte fet. Cream fet och näringsrik, väl var lämplig för ansiktet, särskilt under vintern. Jag älskar weleda väldigt mycket, särskilt deras salt tandkräm.

Relaterad produkt:
Dr. Oracle, 21;Stay, A-Thera Cream, 1.69 fl oz (50 ml)

Weleda, Cold Cream, For Dry and Very-Dry Skin, 1 fl oz (30 ml): Skönhet, Ansiktsvård, Krämer Lotioner, Serum

Denna produkt är också bra, men jag ville att den skulle bli smidigare och lättare. Det fungerar dock för hård vintertid. Tja, det är en bra produkt för hårda huddagar, bra kall kräm. Är det jobb. Lite dyrt, men det är organiskt. Min hud började bli väldigt torr när vinterväderna närmade sig. Eftersom det är känsligt var jag inte säker på hur det skulle fungera med min hud eftersom det har några ganska starka eteriska oljor i den. Hur som helst har jag använt det för en månad nu och produkten verkar som om det kommer att ta ett tag.

Jag var inte medveten om hur lite röret är men egentligen behöver du inte mycket produkt annars blir det bara slösigt! Jag gillar att tvätta mitt ansikte med grapeseed olja och en varm trasa. Efter att jag har fått oljan, applicerar jag rosenkrämfröolja som också är lika fantastisk. Jag lagar det här och det tätar fukten för hela dagen. Så glad att jag köpte det här. Mycket mjukgörande och den enda ansiktsgrädden som jag hittar återfuktar mitt ansikte på vintern. Lugnande och lämnar min hud fuktad och mjuk. Även i -20. Grädde. Mycket gott skydd för vintertid.

Skönhet, Ansiktsvård, Krämer Lotioner, Serum

Jag använder det för mitt ansikte också och min hud älskar det jag köper det regelbundet. Pris / kvalitet är bäst, denna kalla kräm är utmärkt för skandinaviska vintrar. Också bra för torr hud. Jag köpte det här för mina barn för att skydda huden under utomhus ute i kallt väder. Jag försökte det snart på mig själv, eftersom min hud är super torr på vintern. Den är perfekt, verkar väldigt oljig men torkar inom några minuter. Det fungerar effektivt och tillfredsställt, men jag måste blanda det med en annan kräm eftersom det här är mycket tjockt och det är inte lätt att applicera utan det. Jag trodde att den här produkten var bra, då läste jag hur kallt krämer inte skulle innehålla vatten som är ingredienserna # 1 i denna kräm.

Relaterad produkt:
Aura Cacia, 100% Pure Essential Oil, Tangerine, Cheering.5 fl oz (15 ml), kr40.00 - Bad, Skönhet, Aromaterapi Eteriska Oljor, Mandarinolja Sverige

Recension: Cold Cream, For Dry and Very-Dry Skin, 1 fl oz (30 ml) by Weleda

En sådan skam eftersom ingredienserna är rena och säkra, men jag ville använda det på min dotter i dagis och jag vill inte att vattnet i det ska frysa på hennes ansikte och göra mer skada än skydd. För dem som spenderar mycket tid i solen, kolla in deras ansiktsräddning nattkräm fuktkräm gjord med elderblom, mandel och rosewood oljor. Även om din kropp har sitt eget naturliga smörjsystem som består av körtlar som utsöndrar olja (eller sebum) för att bibehålla en skyddande beläggning mot hårda utsidan och infektioner, behöver de flesta av oss extra hydrering efter förödelsen som sol, väder och hårda kemikalier gör på vår hud. Jag följer upp med persika skivor citrus honung aqua glow ($ 12) Eller grundplanen över natten packa ($ 50) (Det är en sovande mask som är som en nattkräm). Weleda, Cold Cream, For Dry and Very-Dry Skin, 1 fl oz (30 ml) Författare och artister gaby dunn upptäckte mint julep masker av drottning helene som tonåring och tittade aldrig tillbaka: Nu har jag använt den här produkten på och av i ca 15 år. Den subtila rosa nyansen av den här luxuösa krämen lägger omedelbart upp tråkig hud och ger den perfekta sminkbasen. Ny certifierad av den prestigefyllda australiensiska certifierade organiken erbjuder vanessa megan hudvård kraftfulla certifierade ekologiska produkter som är riktigt rena. Därför frågade jag resten av det kosmopolitiska skönhetslaget vilka produkter de verkligen inte kunde leva utan, från ansiktscremer till serum och oljor till lera masker.

Det här är de heliga graderna som vi går tillbaka till gång på gång, varför – för att de verkligen arbetar. Herbivores organiska hudvårdslinje är fri från syntet, konstgjorda dofter och färgämnen, parabener, fyllmedel och en mängd andra otäcka ingredienser. Den balsam gör ett bra jobb att smälta ner all olja och smuts fast i porerna och håller mina porer rena. Detta kommer att hjälpa till att ta bort saker som smuts, olja och smink som din hud kan ackumuleras från ditt hår och kuddväska medan du sover. Diane de fiori, hudläkare på rosacea behandlingsklinik, receptbelagda läkemedel och fläckbehandlingar måste appliceras så nära huden som möjligt för att maximera sina fördelar. Visst, det rensar upp en zit, men ingen dyr ansiktsmask har någonsin fungerat för att uppfriska min hud heller. För att göra det lätt att komma ihåg, rekommenderar experter att använda en daglig fuktighetskräm med en inbyggd bredspektrumspf på minst 30. Deras mest eftertraktade oljor, nämligen deras organiska neem-, castor-, jojoba-, rosehip- och arganoljor, innehåller bara rena certifierade ekologiska ingredienser som är idealiska för att hydrera och reparera torr hud. Härifrån kan du börja applicera flytande smink eller dammsugare, eller gå blott och visa upp din naturliga skönhet! Applicera dagligen på ditt ansikte och upplev resultaten för dig själv. Ilas organiska hudvårdslinje är uppbyggd kring varumärkets tre viktiga ingredienser: Organisk arganolja, himalayan saltkristaller och organisk ros otto damascene.

 Hydrerad och fuktad hud är väsentlig för att bekämpa rynkor och fläckar, och det stöder hälsosam hud genom att förstärka den skyddande barriären. Även om du har lyckats skaka mörka cirklar och kråka-fötter börjar huden runt ögonen bli crepey (tack vare kollagenförlust) under detta årtionde. Ett serum är en typ av hudvårdsprodukt som levererar specifika ingredienser och tillskott direkt in i huden, inklusive de som bekämpar effekterna av åldrande, rynkor, missfärgning, akne och torrhet, anteckningar mästerverkskonstnär Carola Myers, grundare av Carola Myers smink och hår konstnärer i fairfax. De säger att nacken är en av de telltale tecknen på åldrande, men denna starka blandning av vitamin e och fosfolipider minimerar linjer, rynkor och crepiness, samtidigt som man förbättrar elasticitet och ton. Kundtillfredsställelser inkluderar ren ansiktsolja, hydratiserande rengöringsmedel och vitamin C-boosterserum. Fri från skadliga kemikalier på grund av hållbara odlingsmetoder (Till exempel, te-trädolja används istället för bekämpningsmedel), eminences prisbelönta professionella samling blandar färska frukter, växter och sällsynta kryddor till sakkunniga sammanslagningar med starka helande egenskaper. Deras råa honungs ansiktsmask, framställd av råhawaiian wildflower honung, diatoméjord och blågröna alger, är ett måste för lider av akne på grund av de anti-mikrobiella, anti-svamp och anti-bakteriella egenskaper som är inneboende i honung.