Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Serum, Beauty, Serums, Ansiktsvård, Body Lotion, Facial Care, Krämer Lotioner, Creams Lotions, Kroppslotion

Weleda, Skin Food, 2.5 oz (71 g), kr130.00 – Skönhet, Ansiktsvård, Krämer Lotioner, Serum, Bad, Kroppslotion Sverige

Relaterad produkt:
Earth Science, Multi-Therapy, Hand, Body&Massage Lotion, Fragrance Free 237ml, 64,90 Kr Sverige

Skin Food, 2.5 oz (71 g) by Weleda-Skönhet, Ansiktsvård, Krämer Lotioner, Serum, Bad, Kroppslotion

kr130.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Weleda, Skin Food, 2.5 oz (71 g)
Pris: kr130.00 (€12,50)
Produkt Antal: 0.09 kg, 13 x 5.3 x 4.1 cm
Produktkategori: Skönhet, Ansiktsvård, Krämer Lotioner, Serum, Bad, Kroppslotion, Beauty, Facial Care, Creams Lotions, Serums, Bath, Body Lotion

Weleda, hudmat, 2,25 oz (71 g) – för torr och grov hud. Weleda i harmoni med naturen och människan. Certifierad naturlig kosmetisk bdih. Det naturliga valet för ansikts och kroppsomsorg – speciellt för torr eller hård hud. Formulerad med extrakt av viola, kamomill och kalendula, traditionell används för att lugna huden. Harmoniserar hudstrukturen och hjälper till att reparera vardagliga ytskador. Speciellt rekommenderas för torr hud, som händer, fötter och armbågar. Fri från syntetiska dofter, färger, konserveringsmedel och råmaterial som härrör från mineraloljor.

 Produkt och ingredienser som inte testats på djur. Detaljerade användningsanvisningar finns på bipacksedeln. Sverige Weleda hudmat är en av de standby-produkterna som en person aldrig ska vara utan. Jag använder det inte ofta, men när min hud är väldigt torr är den en av de bästa behandlingarna. Jag gillar lukten, den är inte konstgjord eller för söt, och jag gillar att de inkluderade en av mina favorit dofter, viola. Man bör dock notera att detta är en tung, oljig grädde. Om du bär det på dina händer, kommer det att komma på allt som du berör. Om du lägger den på fötterna kommer du att ha hudmatspår över hela huset. Tänk på att täcka ett område med en lätt andningsbar textil efter att du har applicerat hudmat. Älskar den här produkten! Jag har mycket torr hud och hudmat är perfekt för mig. Jag kunde se skillnad i små rynkor i mitt ansikte (ja jag använder det på mitt ansikte) efter bara några dagar! Det lämnar huden mjuk och näring utan att täppa igensättning.

Relaterad produkt:
E.L.F, HD Powder, Soft Luminance, 0.28 oz (8 g)

Weleda, Skin Food, 2.5 oz (71 g): Skönhet, Ansiktsvård, Krämer Lotioner, Serum, Bad, Kroppslotion

Efter att ha försökt 100 av krämer från high end varuhus är detta min favorit favorit! Min tonårsdotter använder den nu, hon hade små torra fläckar – mellan finnar, och hennes hud är nu jämnt vacker! Som någon återhämtar sig från allvarliga kemiska känsligheter har jag inte kunnat använda några produkter med starka luktar eller eteriska oljor i flera år. När mina känslor förbättras, försöker jag några riktigt rena, rena produkter för att se hur jag gör. Jag valde denna hudmat eftersom jag litar på weleda-märket, och eftersom det är gjort med extrakt av viola, kamille och kalendula – alla mycket lugnande och inte mycket starka luktande örter. Och det är fritt från syntetiska dofter, färger och konserveringsmedel. Det uppfyllde mina höga krav! Alla naturliga + superresultat + bra pris = hudmat! Great mutil purpose creme! Jag använder den på mina händer, fötter, ansikte, nacke, ögon, naglar, mina döttrar eksem. Underbart för resor. Allt detta i ett litet rör. Detta är helt fantastiskt för att läka även mycket uttorkad hud. Jag har sett det läka torr vinterhud (som torra knäckta händer eller klackar) om några dagar, att ingen annan fuktighetskräm skulle fungera.

Detta är den enda prodoucten jag har funnit som hämmar mina händer. Thay är torra och huden sprickor bildar enkla saker lish diskar, denna kräm är verkligen näring för torra, känsliga hudtyper. Jag älskar att det är konserveringsfritt fritt och fritt från syntetisk färg och doft. Detta är inte att säga att det är doftfritt eftersom det finns naturliga oljor tillagda. Det är väldigt tungt och lämnar en fet känsla, så bäst att applicera före sängen eller när du kommer att ha minskar eller strumpor medan den absorberar. Gör underverk för hud när det används dagligen. Mycket god näringsrik grädde, fungerar underverk. Jag applicerar detta på mitt ansikte efter tvätt, och när jag vaknar nästa morgon är min hud otroligt mjuk och fuktig. Kan inte leva utan det! Jag älskar dessa saker Jag använder lite (väldigt lite) på mitt ansikte, jag applicerar det efter att jag först använt jojobaolja, det hjälper lotionsvällen bättre. Min hud är mycket känslig och torr, jag har sett en stor förbättring efter att ha använt dessa saker. Detta är en lugnande, behagligt doftande kräm som är lite fet men bra för nattetid. Går på tjock typ, men suger in snabbt och varar längre än de flesta lotionerna.

Skönhet, Ansiktsvård, Krämer Lotioner, Serum, Bad, Kroppslotion

Relaterad produkt:
Weleda, Skin Food, Original Ultra-Rich Cream, 2.5 oz (75 g)

Recension: Skin Food, 2.5 oz (71 g) by Weleda

Bra för hårt arbetande händer. Först hörde jag det här från Brooke Shields (tror jag) och när jag såg det i mål, var jag tvungen att prova. Då kontrollerade jag på rad och hittade dig. Hurra! En bra produkt som är vad den säger är det. En annan bra produkt gjord av ett bra företag för att göra det tillgängligt, en ansökan om dagen och torra händer är borta! Weleda, Skin Food, 2.5 oz (71 g) Har använt det i flera år. Är en utmärkt produkt. Det är djupt fuktgivande, lätt parfymerat och irriterar inte min torra åldrande hud (jag är 60). Min mamma använder den (hon är 82) och min bror också (han är 53). Produkten fläckar inte kläder och adsorberar snabbt. Moira (Tasmanien, Australien), det här är bäst för mina 7 månaders söner eksem. Jag kan använda detta för blöja grädde också. Jag har använt denna grädde i flera år när min hud är väldigt torr på vintern – bra för krackad och skalande hud överallt på ansikte eller kropp. Sverige service var snabb och stor, mottagen i fyra dagar utomlands! Den är utmärkt för extremt torr hud.

Om du lägger det på ansiktet är det lite tjockt. Jag gillar väldigt mycket weleda-produkter, men tycker att hudmat är lite oljig på gång och att det måste användas igen för att hålla mina händer så fuktiga och mjuka. Få det ärliga företaget organisk helande balm här. Det är fräsch doft är säker på att förbättra avslappning och stressavlastning på stranden! Få ekologisk tandvårdspulver här. Femtio till 60 procent av behandlingen av eksem använder sig av icke-medicinerade produkter som mjukgörare och fuktgivare, säger barba. Ännu bättre, våra redaktörer väljer, bäst av allure, formar sol och cew skönhetsutdelningar kan hjälpa dig att anpassa ditt utseende året runt. Med kyla aloe vera och mint blad, kakaosmör, aprikos och solrosoljor regenererar, hydrerar, lugnar och mjukar huden. Få mineralfusion hudbalansande fuktkräm här. De med eksem har en försvagad hudbarriär, vilket gör det svårare för huden att bibehålla fukt. Jag håller alltid den i duschen, så jag glömmer aldrig att ansöka, sa jamie rosen, skönhetsdirektör i staden och landet. Hårborttagning görs enkelt tack vare det stora utbudet av rakhyvlar, hårborttagningskrämer, vaxband och ipl-maskiner. Vitamin c kan hjälpa din hud att se yngre ut längre, inte bara genom att stimulera kollagenproduktionen, men genom kvällen ut din hudton och lysa din hudfärg också.

 Också tillgänglig för $ 10 i sängen bad och bortom. Inte bara luktar det bra och sjunker direkt in i huden, du kan också lägga det i ditt bad för extra fukt. En mild blommiga doft med anteckningar av lilja, peon, vaniljböna och violett, denna parfym presenteras vackert i en glasflaska dekorerad med en vintage akvarell. Få alba botanica avancerad inloppsbalkning här. Dessa är bara några av de många fördelarna med vitamin c som det gäller din hud och ansikte. Av denna anledning använder många idag hudvårdsprodukter som innehåller vitamin c, såsom koncentrerade vitaminc-serum som är konstruerade för användning på känslig ansiktshud. En organisk daglig fuktgivande lotion eller massageolja, det här är en unik blandning av oljor infunderad med näringsrika örter och eteriska oljor för att ge näring och hydrering av huden.

Formuleras med de finaste naturliga ingredienserna, tångextrakten och eteriska oljor, hjälper våra produkter att närma och skydda huden.