Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Hälsa, Hud, Health, Massageolja, Massage Oil, Graviditet, Skin, Pregnancy

Weleda, Stretch Mark Massage Oil, 3.4 fl oz (100 ml), kr180.00 – Hälsa, Hud, Massageolja, Graviditet Sverige

Relaterad produkt:
Bach, Original Flower Remedies, Rock Rose, 0.7 fl oz (20 ml), kr140.00 - Kosttillskott, Homeopati, Hälsa Sverige

Stretch Mark Massage Oil, 3.4 fl oz (100 ml) by Weleda-Hälsa, Hud, Massageolja, Graviditet

kr180.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Weleda, Stretch Mark Massage Oil, 3.4 fl oz (100 ml)
Pris: kr180.00 (€16,50)
Produkt Antal: 0.27 kg, 3.8 x 6.1 x 14 cm
Produktkategori: Hälsa, Hud, Massageolja, Graviditet, Health, Skin, Massage Oil, Pregnancy

Weleda, stretchmark massageolja, 3 4 fl oz (100 ml) – certifierad naturlig hudvård. Kvalitet. Dermatologiskt testad. Sträckmärkningsmassageolja. Weleda stretch mark massageolja är en ren, naturlig formel som ger näring och hjälper till att synliggöra huden. Genom regelbunden massage hjälper denna olja formulerad med mild mandelolja och extrakt från organisk arnica att förebygga utseendet på graviditetsstretcher genom att förbättra hudens elasticitet och täthet. Sverige Jag har försökt 6 märken av oljor för graviditet, från större märken som clarins till vänner, svär att vara mest effektiva bioolja, men det är bra! När det gäller bra absorption (jag stannar i ett fuktigt land), som en naturlig olja, doft, pris, gillar jag verkligen det bästa. Min andra rekommendation är mammors blandning, som även finns på Sverige (den är större i volym, billigare och 100% naturlig, bara nackdelen är det blir för fet ibland och tar ett tag att absorbera), jag är 18 veckor gravid och har varit använder denna produkt sedan omkring vecka 6ish. Jag har läst att streckmärken är väldigt mycket ärftliga, så vem vet om produkten kommer att hjälpa till med det – jag är inte tillräckligt långt för att kommentera där – men jag älskar absolut hur det får min hud att känna! Jag har justnat och köpt 2 flaskor eftersom jag använder det ibland inte bara på mina gravida delar.

Också lukten. Det är som en väldigt lätt kaprifol, jordisk lukt. Under min första trimester kunde jag inte ställa lukten av något sött så jag var lite orolig när jag först köpte den men det var bara perfekt – doften var definitivt inte överväldigande och en gång kan du verkligen inte lukta den. Åh och vanligtvis är jag inte en fläckig lukt av flicka. Jag använde denna olja medan den var gravid för ett år sedan. Jag har börjat från början och idag finns det inga striae eller streckmärken alls. Jag vet inte om jag skulle vara tacksam för min genetik eller välkomna olja, men när jag fick höra min vän blev gravid köpte jag henne som en present. Förutom den effekt jag har upplevt med denna produkt har den en mycket trevlig lukt (till min smak) och absorberas av huden ganska bra. Visst, jag rekommenderar det, jag älskar den här oljan! Det absorberas mycket bra och mycket trevligt. Min hud kliar, men efter att jag använde oljan kände jag mig väldigt bra. Jag kan inte uppskatta resultatet nu, men lukten är för stark för gravida kvinnor, 2? 7. Mycket bra, förbättrar hudens utseende, jag använder den under min graviditet, min hud är fuktad, mjuk och utan stretchning.

Relaterad produkt:
Badger Company, Beauty Balm, Damascus Rose, 1 oz (28 g), kr120.00 - Hälsa, Hud Sverige

Weleda, Stretch Mark Massage Oil, 3.4 fl oz (100 ml): Hälsa, Hud, Massageolja, Graviditet

Förutom denna olja lämnar ingen rest och lukt på kläder och handdukar som andra oljor gör. Jag har använt weleda sedan jag var 2 veckor gravid och jag beror på en dag och jag har fortfarande inga streckmärken. Jag ska fortfarande använda efter graviditet eftersom vissa personer nämnde för mig att jag skulle få det efter att jag födde. Jag ska använda den tills min mage går tillbaka till det normala. Jag ska avsluta mitt betyg efter det. Bra och trevligt luktande, jag använde den här produkten under min första graviditet och fick inte ett enda streckmärke, sjuksköterskorna komplimangerade till och med min underbara hud när jag hade min son! Det var också utmärkt för att lindra klåda. Jag skulle verkligen rekommendera det till någon förväntad mamma, det är lätt att smörja, absorberar bra in i huden, lämnar inte oljiga fläckar på kläder. Lukt hjälper till att slappna av.

Hälsa, Hud, Massageolja, Graviditet

Minimal avkoppling hemma! Jag har inte streckmärken bara använda den till spa, det luktar gott och känns bra på huden. Tiden kommer att berätta om det verkligen hjälper till med streckmärken eller om det bara är en prickig olja och jag kunde bara ha använt en olivolja eller en kokosnötolja till bråkdelen av detta pris. Jag är inte säker på om det verkligen hjälper till att undvika sträckmärken, eftersom deras uppträdande handlar mer om hormoner. När det gäller mig tyckte jag inte om doften och oljan absorberar inte snabbt så du måste vänta. Regelbunden kokosolja fungerar mycket bättre för mig. Jag är inte säker på om detta fungerar.

Relaterad produkt:
Nature's Plus, Source of Life, Animal Parade, Children's Chewable, Natural Assorted Flavors, 90 Animals

Recension: Stretch Mark Massage Oil, 3.4 fl oz (100 ml) by Weleda

Min fru har fortfarande streckmärken. Inga stretchmärken hittills (vecka 34 nu och med stor mage). Också luktar gott, används en flaska för min graviditet växte inte några streckmärken men kanske är det mer genetiskt men jag måste säga att oljan känns bra. Weleda, Stretch Mark Massage Oil, 3.4 fl oz (100 ml) Beställde detta för att försöka förhindra streckkänslor under min graviditet. Jag är nu nästan 29 veckor gravid och inga streckmärken ännu! Ta i trä! Oljan absorberar snabbt efter applicering och lavendel lukten av det är mycket lugnande.

Jag har redan beställt och använt två flaskor. Kommer att beställa mer. Kokosolja, doftolivolja och kakaosmör är de bästa oljorna för att förhindra streckkänslor under graviditeten. Med inga negativa biverkningar visade sig geraniumolja vara en förening som avsevärt minskade antalet ärftliga blödningsepisoder som uppstod hos dessa patienter. Det har inte gjorts tillräckligt mycket forskning om den aktuella användningen av bitter mandelolja för att bestämma det är säkerhet, så tala med din läkare före användning. När de läker kan dessa lilla ärr orsaka inflammation och svullnad, vilket kan göra streckkänslorna ser ännu värre ut. Vi klandrar dig inte för att tänka på att ge eteriska oljor för graviditet ett försök. När de två minuterna är uppåt, gå till ett annat område med streckmärken och upprepa processen. Den är gjord med etiskt handlade naturliga och certifierade ekologiska ingredienser så att du kan må bra om ditt köp och innehåller inga skadliga ingredienser som kan utgöra en risk för dig eller din baby. Vissa kvinnor är mer mottagliga för akne när de är gravida. Faktum är att i graviditetshöjden är det lämpligt att applicera under dagen för att lindra obehaget.

 Den nationella sammanslutningen av holistisk aromaterapi (Naha) och den internationella federationen av professionella aromaterapeuter (Ifpa) är överens om att eteriska oljor kan användas säkert under graviditeten. Det visade emellertid antioxidantegenskaper och främjade kollagensyntes i en 2013-djurstudie. En studie från 2017 visade att en kräm bestående av granatäppleolja och drakens blodkonsentrat, som är tillverkad av dracaena-träharts, ökade hudens elasticitet och tjocklek. Precis som vår familj är min önskan att du upptäcker att eteriska oljor för graviditet kan användas på många olika sätt för hela familjen. En essentiell olja som uppvisar denna kvalitet kommer att orsaka förändringar i brännskador eller hudpigmentering, t.ex. garvning, vid exponering för sol eller liknande ljus (ultravioletta strålar). Många växtbaserade läkemedel kan påverka graviditeten negativt. Forskningen visar hur geraniumolja lindrar smärta i minuter och tolereras väl.

Jag kan inte göra påståendet att kvinnor ska använda pepparmyntsolja för att öka sin mjölk helt enkelt på grund av min frus erfarenhet.