Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Vassleprotein, Whey Protein

Well Wisdom, Vital Whey, Natural, 21 oz (600 g), kr420.00 – Kosttillskott, Vassleprotein Sverige

Relaterad produkt:
Healthy Origins, Pycnogenol, 100 mg, 60 Veggie Caps, kr340.00 - Kosttillskott, Pyknogenol Sverige

Vital Whey, Natural, 21 oz (600 g) by Well Wisdom-Kosttillskott, Vassleprotein

kr420.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Well Wisdom, Vital Whey, Natural, 21 oz (600 g)
Pris: kr420.00 (€39,00)
Produkt Antal: 0.73 kg, 17.8 x 12.7 x 12.7 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Vassleprotein, Supplements, Whey Protein

Tja visdom, vital vassle, naturlig, 21 oz (600 g) – gräsmatad året runt. Hormonbehandlingen fria. Den finaste. Biologiskt aktiv. Icke-denaturerad. Veteprotein. Kosttillskott. 30 portioner. Det finaste proserum inhemskt vassleprotein. Tillverkad för väl visdom. Produkt i USA på en GMP-anläggning. I en egen klass. Vital vassle är ett läckert 100% naturligt näringstillskott. Den är perfekt för vuxna och barn. Det kan tas före måltider eller mellan måltider för att hantera svält och energinivåer.

 Vital vassle är ett proprietärt, icke-denaturerat, naturligt vassleprotein som produceras för att bibehålla hela sortimentet av alla de bräckliga immunmodulerande och regenerativa komponenterna som naturligt förekommer i färsk råmjölk. Mjölken för denna produkt är härledd från kor som gräsmatas och betes året runt på naturliga betesmarker. Vår vassla innehåller inte genetiskt konstruerade material. Det är hormonbehandlingfritt, bekämpningsmedelfritt, kemiskt fria och genomgår minimal bearbetning. Optimalt proteintillskott. Hjälper med vikthantering. Förbättra muskelstyrkan. Hjälper med övergripande hälsa och välbefinnande. Fullständigt intervall och högsta nivåer av naturligt förekommande glutationprekursorer: kovalent bunden cystein, laktoferrin och immunoglobuliner. Sverige Jag skulle verkligen vilja ge den här produkten fem stjärnor, men jag tror att även fyra stjärnor är mycket (kanske för) generösa. Pulvret själv är oförstämd, rik och smakar något som lite skumt smör. Den blandar långsamt i vilken vätska jag har försökt så vara tålamod, och efter många försök har jag funnit att den blandar sig smidigt och smakar bäst med kokosmjölk. Förpackningen är hemsk: tunn, billig och säkerhetstätningen är dåligt konstruerad, skruven är inte särskilt väl passande och ackumulerar pulver och är utmärkt för att skapa en röra.

Relaterad produkt:
Pukka Herbs, Organic Mushroom Gold, 60 Capsules

Well Wisdom, Vital Whey, Natural, 21 oz (600 g): Kosttillskott, Vassleprotein

Det är så svårt att hitta ett gott odenaturerat vassleproteinpulver, så jag är glad att ha den här för nu. Men när något bättre kommer med ett bättre pulver, med bättre förpackning, och med ett mer rimligt pris kommer jag med glatt gräva bra visdom, vital vassle, naturlig. Jag har ingen varumärkeslojalitet i det här fallet. Detta protein smakar fantastiskt och är mycket effektivt och blandar väl. Jag har funnit att de använder exakt samma protein för immunoprox-produkten (även inom deras sortiment) och laddar mer för det! Jag har sedan dess hittat ett annat företag som producerar samma högkvalitativa, betesmarkerade, råa, bio-tillgängliga proteiner från Nya Zeeland och är mycket billigare. Jag har pratat med ägaren till detta företag och han var mycket hjälpsam och uppriktig. De andra smakerna hade vissa tillsatser så jag valde unflavored one. Smaken är mycket bra jämfört med de flesta vassleproteiner! A + för denna produkt för det är friska ingredienser (och brist på dåliga ingredienser!, Lätt att blanda och bra smak!

Smaken är naturlig, vilket innebär att inga andra smaker läggs till produkten – det smakar precis som det är, naturlig vassla, och det luktar precis som mycket god luktande mjölk till mig! Jag önskar bara att de inte debiterade så mycket för det, jag kommer inte att köpa det regelbundet på grund av det), jag har provat flera olika proteinpulver och det här är överlägset bäst. Smaken är utmärkt. De flesta märken har sojalcitin eller solroslecitin i dem för att underlätta förblandningen i vätska. Även om vital vassle inte har någon form av lecitin tycker jag att det blandas lika lätt som andra märken. Detta är mycket viktigt eftersom jag reagerar dåligt på de flesta lecitiner. Denna produkt rekommenderas starkt! Utmärkt produkt och kommer från a-2 kor som gör en mycket stor skillnad.

Kosttillskott, Vassleprotein

Relaterad produkt:
Source Naturals, Vegan True, MethylCobalamin, Cherry Flavor, 1 mg, 60 Sublingual Tablets

Recension: Vital Whey, Natural, 21 oz (600 g) by Well Wisdom

Om du letar efter en bra vassleprodukt är det här att välja. Rekommenderas av min läkare ruska myearsky. Innehåller stora mängder laktoferrin och andra immunregulatorer. Dessutom hjälper jag till att bygga muskler. Mycket bra. Det här är färskt, smakar som naturen är avsedd, och blandar väl. Om det bästa är vad du vill, då är det förmodligen det med avseende på kvalitet och smak. Vi gjorde en hel del forskning på vassle och det är en skillnad.

De flesta vassle produceras på ett acceptabelt sätt men proserum varumärke, som är i vital vassle, går extra steg för att maximera det är näringsvärde. Well Wisdom, Vital Whey, Natural, 21 oz (600 g) Det kostar mer, men du får vad du betalar för. Den har en mycket bra blandningsförmåga och vi föredrar den naturliga, ingen smakstillförseln. Om det var certifierat ekologiskt, skulle det vara bra, men det är från frittgående boskap. Sverige hade ett bra pris och leverans var bra. Nästa gång jag beställer vaniljan. Det är ganska bra men jag tycker att det kräver mer frukt för att ge den roliga smaken. Smaker fantastiskt. Detta blir lättare att smälta eftersom det är mindre bearbetat och innehåller inte tillsatta konstgjorda ingredienser eller kemikalier. Jag gillar att proteinet är rent och fritt från fyllmedel. Whey är ledare för alla proteintillskott när det gäller muskelproteinsyntes. Kött, fjäderfä, fisk, baljväxter, tofu, ägg, nötter, frön och mjölk är alla goda källor till de essentiella aminosyrorna som människor behöver. Glutaminens roll vid skydd av tarmbindningar i tarmar. 8 gram protein per dag per kilogram kroppsvikt.

 Utöver skillnader i aminosyrasammansättning kan olika proteinkällor ha olika effekter genom sina bioaktiva peptider. Ett antal kliniska prövningar har framgångsrikt utförts med användning av vassle vid behandling av HIV, cancer, hepatit b, osteoporos, hjärt-kärlsjukdom och som ett antimikrobiellt medel. Men tidpunkten för att ta vassleproteintillskott kan ändra hur effektivt de är. Var kan jag få ett dietprogram vad man ska äta och när man ska äta, också ett bra tyngdlyftande träningsprogram. I en studie som publicerades i tidningen för det internationella samhället av sportnäring jämförde forskare muskelutveckling i tre grupper av idrottsmän på samma träningsrutin men med olika proteinintagnivåer. Aminosyrorna i vassleprotein kan bildas i olika order och skapa unika bioaktiva peptider. Konsumtion av mjölkprodukter är förknippad med minskad nivå av inflammatoriska markörer relaterade till hjärt-kärlsjukdom hos uppenbarligen friska vuxna: Attica-studien. Om du tillfälligt skakar med sojaprotein i det är det förmodligen inte något att vara bekymrad över, säger han.

Dessutom har wp-tillskott visat att minska oxidativ stress genom ökad endogen glutationproduktion och förbättra komprometterad tarmhälsa i samband med intensiv träning 5-8. Blandningar samt nästan alla andra jag har försökt. Veteprotein används också industriellt i livsmedelsprodukter, eftersom det är en mycket mångsidig ingrediens. Många använder vassleprotein som ett efter-träningsmatch eftersom det hjälper till med muskelväxt och reparation. Immunologiska status för konkurrenskraftiga fotbollsspelare under träningsperioden.