Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Hälsa, Health, Blåsan, Njuren, Kidney, Bladder

Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 4 oz (118 ml), kr290.00 – Hälsa, Blåsan, Njuren Sverige

Relaterad produkt:
Solaray, Red Yeast Rice + CoQ-10, 90 Vegetarian Capsules, kr250.00 - Hälsa, Kolesterolstöd, Rött Jästris + Koenzym Q10 Sverige

Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 4 oz (118 ml) by Whole World Botanicals-Hälsa, Blåsan, Njuren

kr290.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 4 oz (118 ml)
Pris: kr290.00 (€27,00)
Produkt Antal: 0.23 kg, 4.8 x 4.8 x 13.7 cm
Produktkategori: Hälsa, Blåsan, Njuren, Health, Bladder, Kidney

Hela världens botaniska produkter, royal break-stone, njureblåsa, 4 oz (118 ml) – hjälper till att stödja en hälsosam LDL-kolesterolnivå. Phyllanthus niruri (chanca piedra). Wildcrafted. Ett kosttillskott. Flytande örttextrakt. Studier tyder på att chanca piedra är effektivt för att avlägsna kalciumfyndigheter i kroppen. Sverige Den liknande produkten från regnträdet var slutsåld, så jag försökte den här. Till min förvåning var denna produkt från hela världens botanik mycket bättre än regneträdet näring, vilket också är ett respekterat varumärke. De har en liknande trevlig smak, men hela världens botaniska har en tjockare, mörkare och starkare produkt. Jag har provat ett antal av njurstenen rättsmedel där ute, med mycket begränsad framgång. De flesta gör ingenting, trots de dramatiska påståenden som görs. Jag är här idag för att rapportera att denna produkt, denna ödmjuka ört – chanca piedra, är mycket effektiv för att avlägsna njurstenens smärta och upplösande stenar.

Det är verkligen en gudstjänst för mig, jag hade en stor sten för två år sedan, försökte lösa upp det, men slutade gå in för en chockvåg litotripsy. Inte kul. Och nyligen började jag ha samma typ av smärta som tidigare, vilket indikerar att stenen (stenarna) var tillbaka. Efter att ha använt denna produkt i endast två dagar var smärtan helt borta. Vilken lättnad! Om du lider av njursten, ge det här ett försök! Det fungerade verkligen för mig! Min urolog bekräftade att jag hade en njursten som hade arbetat, det är långt ner och inlagd i urinröret. Det var inte så kul att det hela tiden gick att urinera med mindre än 1 timmes mellanrum hela dagen och natten med mycket obehag. Urologen ville gå in och göra operation och spränga den ifrån varandra.

Relaterad produkt:
Natures Plus, Ultra EPO 1500, Maximum Potency, 60 Softgels, kr230.00 - Kosttillskott, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Kvälls Primrosolja, Kvälls Primrosolja Mjölk, Hälsa, Kvinnor Sverige

Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 4 oz (118 ml): Hälsa, Blåsan, Njuren

Jag gick över det och kom över chanca piedra. Min vän i Costa Rica kontrollerade för vad folk där nere tyckte om denna produkt och de gav det mycket godkännande. Jag började ta det och det började nästan omedelbart för att lindra lite av obehaget och inom mindre än två veckor bidrog det till att bryta ner stenen så att jag kunde passera den. Vilken lättnad det var. Jag försökte denna underbara produkt bara förra året 2012. Jag hade en njuroperation förra året i juli och jag är också diabetiker och har en hbp. Jag tog den här produkten och det var verkligen effektiv för mig. Jag gav min mamma en flaska och en vän till mig och de älskar också den här produkten. Vad jag vill ha för den här produkten är också. Det är också effektivt för mitt blodsocker. Älskar verkligen detta och kommer fortsätta att ta detta. Jag ville ha lite extra njure stöd för min katt som har kroniskt njursvikt. Jag är så glad att jag hittade den här produkten!

Hon lider inte av stenar, men hennes njurar misslyckas. Vi beställde ett annat tillskott för henne borta från den här webbplatsen som rekommenderades av vår veterinär, men kom över det här och ville prova det också. Vid 16 år är hon för gammal för att genomföra aggressiv behandling, så vårt tillvägagångssätt är hospice och försöker hålla henne bekväm så länge som möjligt. Jag vet inte hur det här skulle göra med att ta bort njurstenar, men det har hjälpt hennes njurefunktion. Jag är så stor för att komma över denna produkt. Jag hade lidit mycket smärta och det har inte bara tagit hand om smärtan men det har slutat det helt! Tack och jag kommer någonsin att fortsätta att köpa denna bra produkt och kommer rekommendera till alla jag pratar med! Min man hade njure och blåsstenar. Han var trött på att ta så många kosttillskott i piller. Så letade efter detta i flytande och han är glad att lägga den till vatten och lite stevia för mer behaglig smak. Sverige hade bästa priset och kommer att beställa mer efter behov. Vi är övertygade om att produkten fungerar i att bryta upp stenar! Kirurgi gjordes för att ta bort urinblåsor innan detta användes men njurstenen var borta enligt ct-scan.

Hälsa, Blåsan, Njuren

Relaterad produkt:
Graminex, Prostanex, 90 Capsules, kr180.00 - Hälsa, Män, Prostata, Örter, Blomsterpollen Extrakt Sverige

Recension: Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 4 oz (118 ml) by Whole World Botanicals

Han är på underhållsdos på 3-4 gånger / vecka. Jag köpte rbs, en månad innan jag var planerad till njuroperation, för njurstenar. Var väldigt glad, efter en sen ankomst av produkten, 10 dagar, att tänka okej, det kom äntligen, jag är bara i tiden för att undvika operation. Tja efter att ha läst alla kommentarer som glorifierade produktens rbs och framgångshistorierna var jag övertygad om att det skulle fungera för mig också och bestämde mig för att fortsätta köpa det, men efter tjugo dagars användning, tre till sex gånger om dagen, ingen glädje på Allting gjorde det absolut ingenting för mig, och jag var tvungen att gå igenom med ureteroskopi som jag bara önskar min värsta fiende! Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 4 oz (118 ml) Så ingen rbs var inte effektiv för mig och levererades tio dagar efter datum för planerad leverans! Jag hoppas verkligen att det bara är jag som var otur med produkten och att alla kommentarer som säger hur effektiv det är är genuina kommentarer och inte försäljare från Sverige som strävar efter försäljning! Jag hade lithotripsy gjort förra året men det var bara delvis framgångsrikt.

Denna ört arbetar för att få njurstenen ut. Ta enligt anvisningarna. Hittills har jag passerat tre stenar och några stenskräp med denna ört. Den största stenen jag passerade lämnades in i blåsan efter att ha kommit ut ur njuren i minst en vecka innan den passerade. Jag drack mycket vatten och hade denna ört några gånger dagligen. Detta är ett utmärkt växtbaserad extrakt, första gången försökt, kissa mycket. Sedan urin rensade färg efter några dagar. Inte säker effektivt för njurstenar. Inte nödvändigt att ta hela tiden. Använd det vid behov. Dina organ kan rengöra sina egna. Jag har gallstenar.

När jag känner smärtan som kommer på, tar jag detta och smärtan går iväg i 10 till 15 minuter. Jag vet med rätt kost och tagit det här varje dag. Jag är säker på att dessa saker skulle göra tricket för att bli av med gallstenar, ja det fungerar. Jag har inga stenar längre. Jag använder den här produkten i 2 år, så är det bra att tills jag beställer en ny nu är det som vatten ingen ström längre fungerar det inte längre varför de måste ändra det här. Jag har inte gjort det ännu och har inte varit tillbaka till doktorn, men jag hade en 1 cm sten i min blåsan och det känns mindre. Jag skulle rekommendera det före operationen ändå. Kan inte garantera att det är borttagningsegenskaper för njursten, men det verkar verkligen som en leverrengöring. Alla spår av dålig andedräkt har försvunnit sedan man startade detta. Läkemedlet är mörkt och tjockt, såg molnt när det blandas med vatten. Smaka acceptabelt, lite svag örtluft. Personligen fann den att kyla. Fångade förkylning efter några dagar av kontinuerlig konsumtion.

Inte lämplig för mig, kanske lämplig för andra – lycka till, det är en av de bästa produkterna där ute om du har njursten. Jag använder den för att förhindra nya stenar och jag har fått vänner som hade stenar som löst dem och de kunde få lindring från smärta. Det börjar börja fungera omedelbart, men priset kan definitivt bli bättre. Ett lägre pris skulle kunna göra skillnaden mellan att köpa den här produkten igen eller börja leta efter ett alternativ eller en lägre pris liknande produkt. Har använt i 2 och en halv vecka och ingen förändring med min urinblåste. Jag kommer att fortsätta använda tills jag är borta eftersom det här är bättre än en operation. Jag har använt den här produkten länge, för njurstöd. Jag köper vanligtvis det på en lokal livsmedelsbutik i storleken 2oz, så jag vet konsistensen. När jag beställde det från Sverige i maj 2016, för att få ett bättre pris på 4oz storlek var det vattnig. Jag tycker inte att det gjorde mig något bra. Konsistensen ska vara lite viskös och mörk. Om du drar upp det i droppen och du kan se igenom det som mörkt brant te, är det mer vattent än alla andra flaskor av det här jag någonsin har använt.

Om jag var du skulle jag återvända. Jag tror att jag hade läst någonstans att det fanns problem med detta i 2016, och en annan anledning jag köpte den från Sverige var att jag inte kunde hitta den lokalt. I själva verket är jag inte säker på att jag kunde hitta den någonstans men Sverige. Det gjorde mig bara misstänkt för vad som kunde ha hänt på tillverkningsnivå under den tiden. Detta är en fantastisk produkt, när den inte är vattnig.