Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Örtte, Yerba Mate, Mat, Food, Herbal Tea

Wisdom Natural, Wisdom of the Ancients, Yerba Mate Plain, Unsweetened, Instant Tea, 2.82 oz (79.9 g), kr80.00 – Mat, Örtte, Yerba Mate Sverige

Relaterad produkt:
Dastony, 100% Organic Hemp Seed Butter, 8 oz (227 g), kr130.00 - Kosttillskott, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Hampa Produkter, Mat, Nötkött Sverige

Wisdom of the Ancients, Yerba Mate Plain, Unsweetened, Instant Tea, 2.82 oz (79.9 g) by Wisdom Natural-Mat, Örtte, Yerba Mate

kr80.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Wisdom Natural, Wisdom of the Ancients, Yerba Mate Plain, Unsweetened, Instant Tea, 2.82 oz (79.9 g)
Pris: kr80.00 (€8,00)
Produkt Antal: 0.14 kg, 13 x 7.1 x 7.1 cm
Produktkategori: Mat, Örtte, Yerba Mate, Food, Herbal Tea, Yerba Mate

Visdom naturlig, visdom av de gamla, yerba mate plain, osötad, instant tea, 2. 82 oz (79,9 g) – naturens främsta energidryck. 180 portioner. Caloriefri. Ancientens visdom. Naturens främsta energidryck. Visdom naturliga märken. Det finns ingen bättre känsla än den komfort och välbefinnande som familjen och vännerna medför. I Sydamerika är yerba mate precis så. Interwoven i sitt dagliga liv, är yerba mate en näringsrik sous av energi, mental alertness och god hälsa. Med mindre koffein än kaffe eller svart te, energierar yerba mate med näring genom att tillhandahålla 196 aktiv förening, inklusive vitaminer, mineraler och mer antioxidanter än grönt te.

Denna ojämnhet av energi och näring gör yerba mate naturens främsta energidriven för kropp och själ. Och med en chans är det säkert att snabbt komma in i din familj och familjekrets. Antikens visdom blandar traditionerna med ursprunglig visdom och standarden för modern vetenskap i vår linje av smakfulla, hälsofrämjande te från hela världen. Antikens visdom lovar bara de finaste örterna som är vildhagade, familjeodlingar eller odlade odlingar. Vi har följt principerna om rättvis handel och rättvisa löner i mer än 25 år. Sverige Detta te är underbart. Jag diagnostiserades med typ 2-diabetes, och sedan jag har druckit detta te har det hjälpt till att sänka min blodsocker. Jag har också mer enmergy, och mycket mår bättre, med vitaminer och mineraler, i detta te, vilket tydligen min kropp saknade. En familjemedlem berättade för te, och jag tror på henne i allt hon har berättat om det här teet. Det har varit en välsignelse för mig sedan jag har druckit detta. Jag vill tacka för möjligheten att dela med andra kunder. Det är du ner och känner dig fattig, och ditt socker är inte klart, det här är en hälsoprojektor för dig. Nu är det bara min åsikt. Har beställt detta flera gånger och föredrar det över sötad version.

Relaterad produkt:
Organic India, Loose Leaf Tulsi Blend Tea, Sweet Rose, Caffeine-Free, 3.5 oz (100 g), kr90.00 - Mat, Örtte, Tulsi Te Sverige

Wisdom Natural, Wisdom of the Ancients, Yerba Mate Plain, Unsweetened, Instant Tea, 2.82 oz (79.9 g): Mat, Örtte, Yerba Mate

Blanda vanligtvis två teskedar av det här teet med 1 / 4c kruka formler pomegreat eller lite honung för att göra en 2qt krukor. Bra alternativ, för mig, över vanligt vatten. Jag älskar absolut denna drink och har kunnat svära av kaffe på grund av det. Både min man och jag njuter av yerba i varm form med honung eller sötad som iced tea. Denna drink ger mig energi och inte utspänd energi för att komma igenom 10 timmar. Arbetsdagar utan caffinkraschen, och det verkar ha en endorfinform av effekt som också lyfter mitt humör. Jag är definitivt en fan av yerba mate. Jag föredrar det till svart eller grönt te, vilket kan vara ovanligt högt i mjölidinnehåll. Jag försökte detta te för första gången idag och jag älskar det. Jag var lite orolig för att det var omedelbart, men jag gillar det faktiskt bättre än bagged tea.

Du behöver inte hantera en våt tepåse. Anvisningarna kräver 1/4 msk, men jag fördubblade det och det har fantastisk smak. Ingen sötningsmedel behövs. Det här är förmodligen den bästa yerba-kompis jag någonsin har haft. Älska yerba mate & det här är det bekvämaste sättet jag har funnit att använda den. Blanda bara med vatten och gå. Det ger mig en plocka upp mig som kaffe men utan mage & skakande problem. Detta te är bra för en hälsosam plocka mig upp under dagen. Jag älskar det varmt eller iced. Det är lätt och har en växtbaserad smak. Jag dricker det varje dag. Jag älskar yerba kompis Jag är van att köpa de lösa löven och brygga det själv. När jag läste burken och det sade att använda endast en kvart tesked per kopp, snälla tror inte mer är bättre.

Mat, Örtte, Yerba Mate

Relaterad produkt:
Harney & Sons, Japanese Sencha Tea Sachet, 20 Sachets, 1.4 oz ( 40 g), kr80.00 - Mat, Örtte, Sencha Te, Kosttillskott, Antioxidanter, Grönt Te Sverige

Recension: Wisdom of the Ancients, Yerba Mate Plain, Unsweetened, Instant Tea, 2.82 oz (79.9 g) by Wisdom Natural

Jag gjorde det misstaget och använde en höftande tesked för flera koppar över ett par dagar och undrade varför mitt huvud började skada. Använd detta ögonblick korrekt och du kommer inte att ha några problem. Det smakar väldigt mycket som bryggt te. Varning, här kommer jag! Bra för en morgonstartare. Skakar långsamt in och energierar bra och under lång tid hela dagen. Smaken är också mycket snygg, te-liknande! Min man drinks detta nu och gillar det (vilket säger mycket eftersom han alltid hade ett decaf lipton instant tea i handen). Jag läste online att det är bättre än grönt te hälsomässigt så vi säljs. Den har en stark smak så det behövs inte mycket för ett glas. Han använder ungefär 1/4 t / glas, sötnar det med nunaturals stevia vätska (nunaturals har ingen eftersmak) och wallah.

Wisdom Natural, Wisdom of the Ancients, Yerba Mate Plain, Unsweetened, Instant Tea, 2.82 oz (79.9 g) Sött te! Men frisk. Jag gillar verkligen det faktum att jag kan lägga en skopa av detta i mina före och efter träningslösningar och det ger mig en extra kraftökning utan extra kalorier. Jag har inte haft det som te på det är eget, som jag tycker det fungerar bra blandat i mina smoothies. Bra hitta. Jag har köpt yerba mate royale instant tea från den lokala hälsokostaffären i över ett år. Nyligen sprang de ut och kunde inte få mer från sin leverantör. Jag gjorde en webbsökning och hittade ditt företag.

Priset på teet var över $ 2 mindre, även med frakt. Wow! Jag lade ordern på den mycket lättanvända beställningssidan och mottog produkterna inom några dagar. Jag är väldigt imponerad av företaget och kommer fortsätta att beställa och även att hänvisa till vänner! Jag njuter verkligen av yerba-mate osöttade te. Bra med smakad stevia! Observera att denna produkt snabbt kan fläcka dina tänder.

Bara lite behövs. Borsta därefter. Denna flaska kommer att vara länge. Jag köpte det här teet för första gången och blev förvånad över hur snabbt det fungerade! Det känns ganska som att dricka kaffe eftersom du känner en omedelbar explosion av energi, men med lugnande effekter. Detta te är perfekt för upptagna dagar. Jag skulle inte rekommendera att dricka detta te innan någon ansträngande övning men för att det gjorde mitt hjärta slå lite snabbare än det normalt gör. Blanda med honung och du är bra att gå!

Bra smak! Especiaally i kallt vatten! Mycket goog-te, god smak och efter det vill du inte äta bra för viktminskning) – Inte riktigt samma smak som löv, men smakar bra och blandar så lätt i kallt vatten för iste. Krukan kommer att vara ett tag medan du använder mindre än en tsk i taget. Bra värde. Definitivt att köpa igen. Uppdatering 29/06/12: Jag har nu köpt så många burkar av dessa saker, det är bäst. Ibland måste jag gå utan när Sverige är slutsåld, och då måste jag dricka andra teer, och andra te är bara inte lika längre! Jag älskade det! Människor har frågat mig vad jag har gjort annorlunda och jag sa till dem att det är yerba mate! Jag dricker inte längre kaffe utom 1 på morgonen. Min mamma har hoppat ombord med det också & älskar det, det här är mitt favorit sätt att njuta av yerba mate tea och mitt favoritmärke.

Jag blandar en termos och tar den med mig på enheten i jobbet varje dag. Det är så bra! Köp på Sverige mycket kostnadseffektivt och kom till mig i maryland så fort. Jag kommer att omorganisera säkert eftersom jag inte har kunnat hitta den lokalt och jag har sparat mycket energi, tid och bensin. Detta är väldigt bra.