Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Mineraler, Jod, Minerals, Iodine, Kaliumjodid, Potassium Iodide

World Organic Liquid Potassium Iodide, 2 fl oz (59 ml), kr30.00 – Kosttillskott, Mineraler, Jod, Kaliumjodid Sverige

Relaterad produkt:
Solgar, Psyllium Husks Fiber, 500 mg, 200 Vegetable Capsules, kr130.00 - Kosttillskott, Psylliumskal, Psylliumskalkapslar Sverige

2 fl oz (59 ml) by World Organic Liquid Potassium Iodide-Kosttillskott, Mineraler, Jod, Kaliumjodid

kr30.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: World Organic Liquid Potassium Iodide, 2 fl oz (59 ml)
Pris: kr30.00 (€3,50)
Produkt Antal: 0.07 kg, 9.9 x 3.3 x 3.3 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Mineraler, Jod, Kaliumjodid, Supplements, Minerals, Iodine, Potassium Iodide

Världsorganisk, flytande kaliumjodid, 2 fl oz (59 ml) – jodtillskott. Jodtillskott flytande kaliumjodid används för att behandla överaktiv sköldkörtel och för att skydda sköldkörteln från effekterna av strålning från inandning eller svalnat radioaktivt jod. Det kan användas före och efter administrering av läkemedel som innehåller radioaktivt jod eller efter oavsiktlig exponering för radioaktivt jod (till exempel från kärnkraftsolyckor som innebar att radioaktivitet skulle utsättas för miljön). Det kan också användas för andra problem som bestämts av din läkare. Sverige Detta kom fram i en mörkblå glasflaska, inte plastflaska som visat. Mycket bättre behållare. Jag använde 2 droppar i min morgonsaft / vitamincocktail i 2 dagar men eftersom jag redan är på rustning naturlig sköldkörtelmedicin – 2 droppar är för mycket. Men eftersom jag använder havsalt och vet att jag inte får tillräckligt med jod ville jag se vad det här skulle göra. Jag planerar att ta bara 1 droppe om dagen, eventuellt 1 droppe varannan dag då jag hade snabba hjärtslag och underliga drömmar igår (tog det senare på dagen klockan 15:00) mina fötter är inte så kalla och min kroppstemperatur verkar vara högre . Jag vägde inte innan jag tog det men tror att det har haft en bestämd inverkan på min ämnesomsättning. Jag vill äta mindre. Men jag tror att detta hjälper till med övergripande cirkulation. Jag planerar att undersöka mer innan jag tar mer av den här produkten. Definitivt inte bara vatten i denna flaska men det finns ingen smak. Jag planerar att ta det med mat nästa gång.

Relaterad produkt:
Now Foods, PQQ Energy, 30 Veg Capsules, kr210.00 - Kosttillskott, Antioxidanter, Pqq (Biopqq), Anti-Aging Sverige

World Organic Liquid Potassium Iodide, 2 fl oz (59 ml): Kosttillskott, Mineraler, Jod, Kaliumjodid

 Jag har tagit denna produkt i över ett år och mina allergier har nästan gått helt bort, tycks hjälpa till med viktminskning, började ta detsamma som startstopp 8 träningspass och förlorade 10 pund på 4 veckor, med 5 droppar per dag , hälsomässigt, jag känner att det här var en sak i min pussel på många sätt. Jag har börjat känna som jag gjorde när jag var yngre på flera sätt än en. Rekommenderad daglig mängd är 150 mcg. Detta är mycket lågt, eftersom jod inte är giftigt, även i mycket höga doser (20 000 gånger rda). Tångkrävande kulturer äter höga mängder jod och är i allmänhet långlivade och friska. Det är märkligt att det inte har gjorts mycket klinisk testning på detta område, men många erfarenheter och anekdotiska konton antyder att högdosadioxidtillskott visar regression av kroniska deseaser. Till exempel får människor i norra kustområdena Japan 50-80 mg per dag – 500 gånger mer än vad vi rekommenderat dagligt antal. En mer rimlig mängd föreslås vara 1 mg per dag, och detta är vad jag har tagit en stund med stor framgång.

Detta är ca 10 droppar. Denna jod från världsorganiska är helt utan smak, så jag lägger bara till 10 droppar till ett litet glas vatten. Jag är helt nöjd med den här produkten och kommer att köpa igen när den går låg. Bra sätt att komplettera jod utan metallsmak, inte för mycket dyrare för detta märke att uppgradera till en glasflaska och droppare. Billig. Jag slutade använda den på grund av behållaren. Andra märken tar mer stolthet i sina produkter. Kan välja mycket exakt och enkelt hur mycket du ska ta. Färglös, oderlös, smaklös flaska h2o, vet inte om världsorganisationer säljer en retur som tycktes ha varit oöppnad eller om de har problem med kvalitetskontroll (inte ömsesidigt exklusiva frågor).

Kosttillskott, Mineraler, Jod, Kaliumjodid

Kommer att använda droppen som en make-shift neti-kruka och förlita sig på sski-flikar för överlevnadsutrustning med dulse för daglig dosering. Som vegan måste jag komplettera min diet på jodid. Denna produkt är billig och lätt att använda varannan dag. Inget behov av att panik om jod längre. Detta är en bra vattenrenare och bra för några små skarvar och nötningar. Jag håller lite i min första hjälpen kit just i fall. Priset var mindre än jag hade förväntat mig, men jag vet att jag kan köpa potatisjodid och göra min egen lösning väldigt enkelt, behöver bara inte mycket nu! Du kan inte kalla det organiskt, förstås! Orolig för strålning är det bra! Det har ingen smak alls, det är som droppar vatten med ingenting i det. Kommer i en plastflaska. Den billigaste typen jodid jag kunde hitta. Jag litar på att det är rätt mängd jod av rätt sort vi alla behöver dagligen, kanske 1 eller 2 droppar om dagen mer än den rekommenderade dosen på förpackningen. World Organic Liquid Potassium Iodide, 2 fl oz (59 ml) Jag märker inte riktigt skillnad med det.

Relaterad produkt:
Nature's Way, Probiotic Pearls Acidophilus, 90 Softgels

Recension: 2 fl oz (59 ml) by World Organic Liquid Potassium Iodide

Jag har mer energi. Jag mår bättre, fungerar bra för mig tillsammans med keltiskt havsalt för en hälsosammare saltprodukt. Denna produkt är effektiv, priset är rimligt skulle jag rekommendera det. Men 3 droppar behöver istället för 2 droppar, inte säker på hur mycket jod du får men smaken är stum. Jag älskar det här och jag använder det för nästan allt, mitt eget fel, uppfyllde inte min avsikt. Jag fick vad jag beställde och i en promt tid. Jodbrist resulterar i en rad negativa hälsoproblem med varierande grad av svårighetsgrad, från sköldkörteln utvidgning (Goiter) till allvarlig fysisk och mental retardation känd som kretinism. Jod i form av jodid är en integrerad del av sköldkörtelhormoner, som reglerar cellmetabolism och energiproduktion. Om du matar brassica grödor, kompletterar du då tackor. Jodbalans, jod och jod i sköldkörteljod absorberar snabbt och transporteras direkt till dig sköldkörteln.

Under graviditet och tidig spädbarn kan jodbrist orsaka irreversibla effekter. Tydligen läser hjärnan höga jodnivåer som en signal för att stänga av sköldkörteln. Din hälso-och sjukvårdspersonal är den bästa källan till vägledning innan du börjar ett träningsprogram eller näringstillskottsprogram. 89 Det finns två former av jod som kan användas för att jodsa salt: jodid och jodat, vanligtvis som kaliumsalt. Intramuskulär injektion eller oral administrering av de jodiserade etylestrarna av fettsyror av vallmofrö (lipiodol, etiodol, oriodol), rapsfrö (Brassiodol), valnöt och sojabönolja (475 till 540 mg jod per milliliter) har använts för att förebygga av endemisk goiter och kretinism. Hans tandkött var purulenta och tänder så lossna att de skiftades ur sin plats. Endast en femtedel av icke-gravida kvinnor rapporterade att använda jodhaltiga tillskott i en tidigare nanos (2001-2006) (32). Undvik att förvara läkemedlet vid mycket kalla temperaturer. Även om det är huvudfunktionen är vid framställning av sköldkörtelhormonet för sköldkörteln, har andra organ i kroppen ett behov av jod för att fungera normalt. Jod ändrar enzymer, särskilt genom att reagera med tyrosinrester, liksom med fenylalanin, tryptofan, histidin, cystein och metionin, vilka alla utgör byggstenar av enzym och receptormolekyler.

 Medan jod är en väsentlig komponent i sköldkörtelhormoner krävs de enzymineralade jodtyronindiodioderna (Dios) enzymer (eller selenoenzymer) för omvandling av t 4 till det biologiskt aktiva sköldkörtelhormonet, t 3 (Se artikeln om selen). Exempel är arame, kombu, wakame, kelp och hijiki.