Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Oral Tandvård, Oral Dental Care, Xylitol Gum Candy, Xylitol Gummi Godis, Gummi Godis, Gum Candy

Xlear, Spry, Lemonburst Mints, Sugar Free, 240 Count, (144 g), kr80.00 – Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Gummi Godis, Gummi Godis Sverige

Relaterad produkt:
Odor Eaters, Foot Powder, 6 oz (170 g), kr50.00 - Bad, Skönhet, Fotfotvård Sverige

Spry, Lemonburst Mints, Sugar Free, 240 Count, (144 g) by Xlear-Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Gummi Godis, Gummi Godis

kr80.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Xlear, Spry, Lemonburst Mints, Sugar Free, 240 Count, (144 g)
Pris: kr80.00 (€7,50)
Produkt Antal: 0.18 kg, 7.1 x 7.1 x 5.8 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Gummi Godis, Gummi Godis, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Gum Candy, Gum Candy

Xlear, spry, citronburstmynt, sockerfri, 240 räknare, (144 g) – 100% xylitol. Helt naturligt. Tandvårdssystem. Icke-GMO. Glutenfri. Söt bara med xylitol. Spry tandvårdssystem.

Spry-förbättrar oral hälsa. Täta matvanor med hög sockerhalt och stärkelse kan främja tandförfall. Kliniska studier har visat att användning av xylitol dagligen, spridning under dagen, kan minska risken för tandförfall. Varje sats testas i USA för att säkerställa högsta kvalitet. Sverige Jag behöver xylitol godis för att behandla torr mun. Dessa godisar är riktigt goda, tårta naturliga citronsmak. Hjälper till att min mun känns frisk och gör en märkbar skillnad när jag besöker min tandhygienist. Jag slutade röka år 2005 med hjälp av att sluta röka slingor / mints (begå). Jag befann mig då ganska beroende av fördragslovarna under lång tid. Jag avvände mig av förbindelsen med spry pepparmint och citronburstmynt. Jag gillar hur de smakar, och från vad jag läser xylitolen är påstås till nytta för munhälsan. Dessa läckra behandlar håller mig borta från choklad.

Detta är fantastiskt men ändå sanningen. Så glad jag hittade dem. Lite pricy men. Dessa myter ger en härlig, sugarlös, mild citronbehandling. Om du vill ha en starkare smak, prova spearmint. Normalt gillar jag inte citron, fick den här för min man och bären en för mig men citronen är mycket bättre! Riktigt fräsch, bara fyra stjärnor eftersom det inte håller länge och du behöver minst 2 minter och ingredienserna är från Kina. Konstig smak, de påminner mig om citrontvätt. Du måste verkligen älska det artificiella lemonsmaket att gräva dessa. Perfekt för efter en måltid om du inte kan borsta tänderna.

Relaterad produkt:
Healthy Times, Baby's Herbal Garden, Baby Oil, Sunflower Petal 118ml, 60,00 Kr Sverige

Xlear, Spry, Lemonburst Mints, Sugar Free, 240 Count, (144 g): Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Gummi Godis, Gummi Godis

 Rekommenderas, xylitol har visat sig hjälpa till med tandrottning, så det är vettigt att få det i tuggummi och andetagsmynt. Dessa saker smakar bra. En sak att se efter är att det snabbt kommer att döda din hund, så var försiktig med det! Jag älskar spry mints. Jag försökte citronen och de är så bra. Jag hoppas att det verkligen fungerar att döda några dåliga bakterier i munnen och rädda några tänder, jag älskar citron, så dessa spry mints är underbara. Jag kan inte sluta äta dem! Jag är glad att jag hittade en källa (Sverige) som säljer dem. Jag har aldrig sett dem någon annanstans, inklusive hälsokostaffärer. Jag älskar dessa. Smakiga citroner små saker med en fin munkänsla.

Dessa alla naturliga citronburstmynt sötas endast med 100% xylitol. Detta kan minska risken för tandförfall. Det är fantastiskt att det inte är gmo och glutenfritt också! Och ett bra pris. Mina söner (4 & 2år) älskar dessa myter. Var bara försiktig så att du inte äter för mycket eftersom xylitor kan orsaka diarré. Den mjuka smaken är riktigt snäll. Mitt barnbarn tycker verkligen om dem och de är faktiskt bra för tänderna. Inte starkt citron smaksatt eller tårta (som jag skulle ha älskat!

Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Gummi Godis, Gummi Godis

Jag köpte dessa till mina barn och hittade mig själv att poppa dem i min mun regelbundet! Jag har en söt tand och ett par av dessa hindrar mig från att gå efter choklad! En behandling på jobbet, runt huset. Jag uppmuntrar mina barnbarn att ha några varje gång i taget, eftersom de är mycket bra för sina tänder. Xylitol håller tänderna resistenta mot sönderfall. Plus de älskar verkligen dem, liksom jag. För att hjälpa dig att hålla dig på rätt spår, här är en lista över märken av xylitolgummin och deras ingredienser.

Vidare reducerades nettoförlängningsprogressen för gruppen med 65% xylitolgummi signifikant jämfört med 15% xylitol-gummi-gruppen. Epic använder xylitol som sötningsmedel och inte aspartam eller andra dåliga tillsatser. Xylitol tolereras i allmänhet väl, men vissa människor får matsmältningsbiverkningar när de konsumerar för mycket. Regelbunden användning av fluorid tandkräm och fluoriserat vatten rekommenderas som första steg i caries (Decay) förebyggande. Xylitol har visat sig ha sönderfallskrävande egenskaper, särskilt för personer med måttlig till hög risk för sönderfall när de används som en del av en övergripande strategi för sönderfallsreducering som också inkluderar en hälsosam kost och god matsvård. Dessa barn använde minst 8 gram xylitol dagligen. (Jämför jämnt xylitolsocker är fortfarande för dyrt för mig). Dessa studier har visat att 6-8 gram xylitol dagligen kan bidra till att minska kaviteter hos barn med så mycket som 80%. Xlear, Spry, Lemonburst Mints, Sugar Free, 240 Count, (144 g) Även om de dåliga bakterierna inte kan använda xylitol för bränsle, intar de det fortfarande. Genom att använda xylitol av farmaceutisk kvalitet ger vi våra kunder 100% sockerfria produkter. Den rekommenderade dosen är sex till sju gram xylitol separeras dagligen i tre till fem exponeringar. Trots att sockeralkoholer är tekniskt kolhydrater, ökar de flesta inte blodsockernivån och räknas därför inte som nettokarbiner, vilket gör dem populära sötningsmedel i lågkarbonprodukter.

Relaterad produkt:
Jason Natural, Pure Natural Shampoo, Aloe Vera, 16 fl oz (473 ml), kr70.00 - Bad, Skönhet, Schampo, Hår, Hårbotten, Balsam Sverige

Recension: Spry, Lemonburst Mints, Sugar Free, 240 Count, (144 g) by Xlear

Sugarless gummi uppnår detta genom att presentera xylitol och andra naturliga sockerarter som inte bryter ner i syra. Goda munhygienvanor är en viktig del av att upprätthålla ditt hälsosamma leende. Du kan hitta xylitol gummi är mest hälsokostaffärer, eller online. Våra leenden är ett av de första sakerna folk märker om oss, så vi vill att de ska vara friska och ljusa. Resultaten visade att de som tuggade tuggummi syntetiskt sötad med xylitol, en naturlig sötningsmedel som finns i träd och frukt som inte orsakar håligheter, led av mindre tandförfall under studiens varaktighet. Gör valet idag för att upprätthålla en konsekvent tandvårdspraktik, inklusive regelbundna besök hos tandläkaren. Tandläkare i södra högskolan har experter som är angelägna om att hjälpa dig att behålla ett glittrande leende och, om nödvändigt, återställa dina tänder när de skadas. Med hjälp av xylitol som ersättare kan övergripande hälsa ökas genom att bidra till att förbättra oral hälsa och minska vårt intag av socker. I själva verket har barn i de flesta av xylitolforskningsstudierna varit de viktigaste deltagarna. En ny studie visar också att de flesta konsumenter föredrar smaken av xylitol med andra sockerfria sötningsmedel.

Aspca listar många matvaror vi borde inte ge våra hundar, och xylitol finns på listan. En nyligen publicerad studie visar att vi behöver 6-8 gram xylitol dagligen för att minska kavitetsskadande bakterier. Medan debatten om de flesta sötningsmedel handlar om huruvida de kommer att skada dig eller inte, visar studierna att xylitol har faktiska hälsofördelar. Den senaste dentalforskningen har börjat visa andra utvidgade xylitolfördelar. Eftersom de inte kan frodas, kan de inte heller producera sin bi-produkt, syra, vilket är en skyldig till tandförfall och håligheter. Epic ger dig bara mer xylitol för mindre pengar. Xylitol är ett naturligt socker som finns i den fibrösa delen av många växter, inklusive plommon, jordgubbar, hallon och björkträd. Studier har också visat att xylitol också kan bidra till att minska öroninfektioner.

Eftersom xylitol kommer i gummin och minter kan den användas bekvämt vid dessa kritiska tider. För att få veta mer om hur tuggning av xylitol kan gynna din orala hälsa eller för förslag om vilka xylitolprodukter som ska användas, ring vårt körsbärsberget, gibbsboro, linwood eller runnemede dental office idag. Det naturliga salivet i munnen, gjord av kroppsvätskor, har en ph-nivå som är beroende av en kombination av faktorer: Stress, hormonella förändringar, sömnbrist och näring är vanliga. Syrorna som produceras av bakterier kan orsaka tandemaljen att bryta ner, banar vägen för förfall, håligheter och tandförlust.