Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Hälsa, Health, Oral Dental Care, Xylitol Oral Vård, Xylitol Oral Care, Muntlig Tandvård, Muntorrhet, Dry Mouth

Xlear, Spry, Moisturizing Mouth Spray, Light Mint, 2 Pack, 4.5 fl oz (134 ml), kr110.00 – Hälsa, Muntorrhet, Muntlig Tandvård, Xylitol Oral Vård Sverige

Relaterad produkt:
Bioray NDF Focus, Boost Attention & Remove Toxins, Kids, Citrus Flavor, 4 fl oz (120 ml), kr360.00 - Hälsa, Uppmärksamhet Underskott Störning, Lägg Till, Adhd, Hjärna Sverige

Spry, Moisturizing Mouth Spray, Light Mint, 2 Pack, 4.5 fl oz (134 ml) by Xlear-Hälsa, Muntorrhet, Muntlig Tandvård, Xylitol Oral Vård

kr110.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Xlear, Spry, Moisturizing Mouth Spray, Light Mint, 2 Pack, 4.5 fl oz (134 ml)
Pris: kr110.00 (€10,00)
Produkt Antal: 0.23 kg, 5.1 x 7.6 x 15 cm
Produktkategori: Hälsa, Muntorrhet, Muntlig Tandvård, Xylitol Oral Vård, Health, Dry Mouth, Oral Dental Care, Xylitol Oral Care

Xlear, spry, fuktgivande munspray, lätt mint, 2 pack, 4 5 fl oz (134 ml) – med xylitol och lugnande aloe vera. Smaka bra. Gjord med naturliga ingredienser. Icke-GMO. Koscher. Glutenfri. Lämpliga pumpflaskor. Inkluderar en take-along flaska spry. Spry moisturizing mouth spry har speciellt formulerats för att lugna och fuktar vävnaderna i munnen och halsen. Med en uppfriskande, naturlig spearmint-smak och rik på sötsmakande xylitol, svalnar spry och hydrerar munnen medan du sötnar andan. Vad är xylitol. Xylitol är ett naturligt sötningsmedel härlett från fibrösa delar av växterna. Liknande i smak för regelbundet socker och utan eftersmak, har xylitol ett lågt glykemiskt index och lågt i kalorier.

Dessutom har xylitol en naturlig, kylnings- och fuktgivande effekt. Bra provsmakning. Läkare och tandläkare rekommenderas. Friskar andan. Sockerfri. Lugnar och fuktar. Hjälper upprätthålla oral hälsa. Prata med din tandläkare om de positiva dentala fördelarna med Spry Dental Defense System.

Drogfri. Inga biverkningar. Läs mer om xylitols hälsa. Barnsäker. Spry tandvårdssystem. När det används regelbundet ger spryprodukter en rik källa till dental xylitol som har visats i kliniska studier för att förbättra den totala orala hälsan. Andra spryprodukter inkluderar tandkräm, tandgel, oral sköljning, tuggummi och bra smakprov. Sverige Jag har sjogrens syndrom. Det hjälper lite, och den extra lilla flaskan är praktisk. Jag har varit väldigt nöjd med det här objektet – och blev positivt överraskad att få både standardstorlek och ficklås / storlek. Det var mycket rimligt prisat jämfört med vissa andra produkter för liknande problem med torr mun. Tjänsten från Sverige var också utmärkt.

Relaterad produkt:
Gaia Herbs, Natural Laxative, Caffeine-Free, 16 Tea Bags, 1.24 oz (35.2 g), kr60.00 - Hälsa, Förstoppning Sverige

Xlear, Spry, Moisturizing Mouth Spray, Light Mint, 2 Pack, 4.5 fl oz (134 ml): Hälsa, Muntorrhet, Muntlig Tandvård, Xylitol Oral Vård

Torr mun orsakar dåligt andetag och denna produkt hjälper till att hålla andan frisk. Jag använder också b-färska tuggummi och mint asurkapslar och jag tror att alla dessa har hjälpt mig mycket! – Jag blev förvånad över att få två flaskor i ett paket: större och mindre. Den lilla är väldigt praktisk att hålla i handväska eller till och med i fickan. Och du kan fylla på den mindre vid behov, eftersom båda flaskorna är öppna. Strålningsterapi lämnade mig med nedsatta spytkörtlar. Jag använde biotenprodukter för att hantera torr mun, men drabbades av en jästinfektion efter en annan. Jag har inte haft något sådant problem sedan byte till regn.

Fördelarna är inte så omedelbara eller lika uppenbara som med bioten, men regn fungerar ganska bra på lång sikt. Att undvika jästproblem har väsentligt förbättrat min livskvalitet. Jag kan äta någonting nu! Vi älskar det och använder det varje natt. Trevlig smak och försiktigt täcker din mun som är mycket lugnande för personer med torr munsyndrom. Mycket bra. Kommer att beställa igen. Denna torra munspray smakar bättre än de flesta.

Bra produkt! Super-produkttandläkare rekommenderat superpris. V, vissa medar kan torka ut din mun till punkten för oral och dental förstörelse. Jag har vaknat i luften eftersom min mun var så torr. Ett par sprutor och problem löstes. Det här är en livsuppehållare som har varit för alla mina behov. Kärlek Sverige och denna produkt, den här produkten är utmärkt för att lindra torr hals. Tack Sverige för att ge en annan bra produkt.

Hälsa, Muntorrhet, Muntlig Tandvård, Xylitol Oral Vård

Trevlig produkt som hjälper min mun att bli fuktad. Mycket bra! Mycket utmärkt produkt. Det har hjälpt min torra mun mycket. Bra värde, esp med den fria resorflaskan. Kan inte leva utan spray, håller min mun fuktig på natten och görr skadar mina tänder. En av mina favoritartiklar att använda. Beställde detta för min mamma. hon är i hennes sena 80-talet och lider av svår torr mun. hon har provat många produkter men de flesta lämnar en brännande känsla. Jag beställde i början arbetena för henne, munvatten, tandkräm och sprayen. Hon föredrar sprayen, gillar smaken och resultaten. Jag håller på att ombeställa det för henne eftersom det är den bästa lättnad hon någonsin har hittat, smaken är trevlig och resultaten är stora. Plockade upp detta för en relativ m / torr mun. hon är en tonåring och hon använder faktiskt den så det måste vara bra. Hon sa att det hjälper hennes mun att känna sig mindre torr. Det fungerar. Det finns inget värre än att njuta av din favoritskål med soppa eller glass, bara för att ta reda på att dina tänder inte längre vill vara involverade.

Relaterad produkt:
MRM, Moringa, 600 mg, 60 Veggie Caps, kr50.00 - Örter, Moringa Kapslar, Hälsa, Energi Sverige

Recension: Spry, Moisturizing Mouth Spray, Light Mint, 2 Pack, 4.5 fl oz (134 ml) by Xlear

Xlear, Spry, Moisturizing Mouth Spray, Light Mint, 2 Pack, 4.5 fl oz (134 ml) Att äta för mycket socker kan leda till tandförfall, men det kan vara svårt att hitta mellanmål eller laga mat utan socker. A, rothen m, xylitol och det är fordon för folkhälsobehov, adv 21, 44-47, augusti 2009. Det är vårt hopp att du får insikt för att hjälpa dig att bestämma huruvida xylitol förtjänar en plats i din munhygien rutin. Enligt det nationella institutet för dental och kraniofacial forskning (Nidcr) har 42% av barnen åldrarna 2-11, 59% av tonåren och 92% av de vuxna tandkärl (tandförfall) i sina tänder. Ökad muntlig vård introducerar all day dry mouth spray, en ny produkt som innehåller 44% xylitol för tandläkare som har xerostomi. De släpps också i andan och skapar en distinkt lukt som vissa keto entusiaster beskriver som ruttna frukter, eller till och med metalliska. Andra över-mot-tandkrämer har inte samma förmåga att effektivt binda kalcium och fosfat (vilket gör emalj) till tänder där denna tandkräm har spikat det! Detta är den vanligaste orsaken till tandvärk. Om du har förlorat fyllningen eller kronan, kan du använda dentalcement över disken för att täcka tandytan. 05% Natriumfluorid munsköljning (Finns i disken, till exempel act eller colgate fluorigard) i 1-2 min. Dental checkups kan upptäcka problem tidigt och adressera dem, men bara god näring kan ge dina tänder och tandkött den sunda grunden de behöver. Moderna munhygienpraxis kan delvis vara skyldig.

Det innehåller inga hårda rengöringsmedel, såsom natriumlaurylsulfat (Sls), vilket antas vara en bidragande faktor i cankersår. Torr mun har varit kopplad till tandköttssjukdomar, en ökning i hålrum, tandkänslighet och diabetes. Viktminskning har identifierats som en indikator på dålig prognos hos cancerpatienter. Håll natriumfluoridsköljningen i munnen i minst en minut före expectorering. Näringsämnet är viktigt för friska bindväv, vilket är vad dina tandkött är gjorda av.