Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Munvatten, Oral Tandvård, Oral Dental Care, Xylitol Oral Vård, Xylitol Oral Care, Mouthwash

Xlear, Spry, Oral Rinse, Cool Mint, 16 fl oz (473 ml), kr50.00 – Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Munvatten Sverige

Relaterad produkt:
Weleda, Foot Balm, 2.6 oz (75 g)

Spry, Oral Rinse, Cool Mint, 16 fl oz (473 ml) by Xlear-Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Munvatten

kr50.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Xlear, Spry, Oral Rinse, Cool Mint, 16 fl oz (473 ml)
Pris: kr50.00 (€4,50)
Produkt Antal: 0.57 kg, 8.6 x 4.8 x 22.6 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Munvatten, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Oral Care, Mouthwash

Xlear, spry, muntlig sköljning, sval mint, 16 fl oz (473 ml) – helt naturligt. Gjord med xylitol. Tandvårdssystem. Förbättrad naturlig formel. Med naturlig xylitol, kalcium, aloe vera, kamomill och echinacea. Förbättrad oral hälsa. Spry muntlig sköljning är en utmärkt smaksättning skölj utformad för att hålla munnen och tänderna uppfriskande rena. I kombination med korrekt borstning och tandtråd bidrar det till att eliminera uppbyggnaden av bakteriell biofilm – den slimiga filmen som samlar på friska tänder. Spry använder inte några artificiella sötningsmedel, fruktos eller sackaros, och sötas bara med naturlig xylitol som har kliniskt bevisade orala hälsoeffekter. Spry innehåller aloe vera, kamomill och echinacea för sina lugnande egenskaper och kalciumglycerofosfat, vilket hjälper till vid utveckling av starkare tänder. Dessutom innehåller spryt bara rätt mängd bakteriedödande alkohol som inte ger upphov till en överdrivande brännande känsla som finns i vissa munvatten. Sverige Efter att ha använt spry i några månader gick jag till min tandläkare för en check-up.

 När hon undersökte mina tänder sa hon tyst, nästan för sig själv, du har ingen plack på dina tänder och hon såg förvånad. I slutet av provet sa hon, du tar mycket väl hand om dina tänder! Jag log bara och tackade henne. Sanningen är spry tar mycket bra hand om mina tänder! Min son har några problem med sina tänder och jag ville inte ha en mjölkmjöl skölj varje dag som tandläkaren rekommenderas, så vi började använda det här och min son kommer inte använda de andra märkena, men älskar den här. Kan inte säga att jag skyller på honom för att inte använda den andra. Det är ganska otäckt och lämnar en otäck eftersmak. Detta är coolt och uppfriskande. Den nya formeln fungerar lika bra som den gamla med en lite ny smak. Produkten brinner inte min mun som vissa gör, men låter den känna sig frisk och ren. Om du har sinusproblem, kommer det verkligen att göra en skillnad. Det hjälpte mig verkligen med min. Det här är det bästa! Ingen jämför med smak och fördel.

Relaterad produkt:
Boiron, Calendula Cream, First Aid, 2.5 oz (70 g), kr80.00 - Skönhet, Ansiktsvård, Solbränna Solskydd, Calendula, Hälsa, Skador Brännskador Sverige

Xlear, Spry, Oral Rinse, Cool Mint, 16 fl oz (473 ml): Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Munvatten

Jag fick det här för min mamma som kommer att starta tubmatning nästa vecka. Hon kommer att behöva detta för en hälsosam mun. Det enda jag inte tycker om den här produkten är att bränna i munnen orsakad av alkoholen i produkten. Det är verkligen minty, om det är allt du behöver det för. Det erbjuder dock lite (om någon) varaktig lindring från torr mun. Jag älskar verkligen denna munvård. Det är coolt och mytyt och inte torkar som det mer populära märket från apoteket. Jag har ännu inte hittat bättre munvatten. Älskar den här produkten och alla andra xylitoler eftersom det håller tänderna från sönderfall. Denna sköljning är mycket uppfriskande och sätter bra bakterier i munnen. Jag är glad att jag valde den här produkten! Jag köpte det här för hela min familj och vi älskar det.

 Jag älskar fördelarna med xylitol men utan förbränning av vanliga munvatten och inga obehagliga tillsatser / kemikalier. Väl köp igen! Jag blev mycket förvånad över denna munsköljning, jag kommer att köpa den igen. Jag gillar att veta att det inte är fyllt med soporna kommersiella men är bara lika fräscha och rena efteråt. Jag blandar denna produkt 50/50 med 3,5% väteperoxid och använd den som mun i blöt / skölj varje kväll efter borstning. Håll det i min mun i flera minuter. Inga tandproblem. Vilken underbar provsmakning, fräsch och långvarig munvatten.

Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Munvatten

 Jag måste säga att den här produkten verkar hjälpa mina tänder att hålla sig friska och vita och jag älskar den polerade glans det lägger till mitt leende. Vi älskar denna xylitol sköljning som det är känt att läka problem med tänder och vissa människor säger att det har naturliga krafter för hälsan (ta den informationen som du vill). Vi har använt denna sköljning i ca 10 år och har inte vänt tillbaka mot den. Vi brukade köpa det från en hel livsmedelsbutik men efter att ha flyttat är det glädjande att hitta det här online och till ett rimligt pris. Det lämnar din mun super färsk och minty i timmar. Plus, det finns ingen alkohol smak efteråt och ingen känsla av torr mun. Vi skulle rekommendera om och om igen! Trodde jag köpte sprayen, mitt misstag. Det här är en bra munvatten men var mycket starkare som jag förväntade mig. Xlear, Spry, Oral Rinse, Cool Mint, 16 fl oz (473 ml) Det är inte alkoholfritt vilket jag vanligtvis föredrar. Lite sött men lämnade fortfarande en ny smak och känsla. Enligt min läkares råd började jag till och med ta extra hand om mina tänder men nu har min ena tand började förfallna!

Relaterad produkt:
WiseWays Herbals, Roots, Apple Cider Vinegar Hair Rinse, For All Hair, 8 oz (236 ml)

Recension: Spry, Oral Rinse, Cool Mint, 16 fl oz (473 ml) by Xlear

Din mid-fifties är vanligtvis när du är föremål för att tända tänder om du inte tandtråd. Xylitol förhindrar vidhäftning av pneumokock och haemophilus influenzae till nasofaryngeala celler på grund av fruktosfosfotransferas-systemförmedlad upptagning och fosforylering av xylitol i cellen. Sedan jag började använda melaleuca tandvårdsprodukter har jag särskilt haft mycket mindre plack på mina tänder när det gäller mitt munhygienarbete. Vanliga fluorkällor är fluoriserat dricksvatten, tandkräm och vissa munsköljningar. Men xylitol är också ett naturligt sötningsmedel härlett från björkbark eller till och med från majs. Uppskattning av dental placknivåer och gingival inflammation med en enkel oral sköljningsteknik.

 Handla avancerad vård, anti-plaque anti-gingivit munvatten, handtag, bröstvård, fläckvätska, banyan botanicals dagligen swish, binaca dagligt munvatten med kalcium, binaca whitening efter pensel sköljning, bioten torr mun muntlig sköljning, bioten mjuk munnen muntlig sköljning, cepacol antibakteriell multi-skydd munvatten, closys alkoholfri oral hälsa sköljning, colgate total avancerad hälsa munvatten, colgate total avancerad pro-sköld munvatten, colgate total tandkött hälsa munvatten, crest 3d vit arktisk fräsch multi-care vitare munnvatten, karm 3d vit glamorös vit munvatten, vapen3d vit livlig vit munvatten, crest plus omfattning klassisk munvatten, crest plus omfattning outlast mouthwash, crest pro-hälsa klinisk cpc antigenivit / antiplaque muntlig sköljning, crest pro-hälsa uppfriskande rent multi-skydd munvatten, crest pro hälsa multi-skydd munvatten, öken essens kokosnöt olja munvatten, öken essens naturliga uppfriskande tea tree olja munvatten, öken essens neem munvatten, öken essens ultra vård munvatten, öken essens vitare plus munvatten, dr. Om vitare är ditt primära mål, var medveten om att det finns en gräns för vad munvatten kan utföra. De innehåller ofta örter med fördelaktiga egenskaper och alternativa ingredienser. Barnen, vars mammor inte tuggade xylitolgummi, förvärvade ms 8.