Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Oral Tandvård, Oral Dental Care, Xylitol Gum Candy, Xylitol Gummi Godis, Gummi Godis, Gum Candy

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Spearmint, Sugar Free, 55 Count, kr40.00 – Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Gummi Godis, Gummi Godis Sverige

Relaterad produkt:
Missha, Super Aqua, Ultra Hyalron Skin Essence, 6.76 fl oz (200 ml)

Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Spearmint, Sugar Free, 55 Count by Xlear-Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Gummi Godis, Gummi Godis

kr40.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Spearmint, Sugar Free, 55 Count
Pris: kr40.00 (€4,00)
Produkt Antal: 0.1 kg, 7.6 x 6.4 x 6.4 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Gummi Godis, Gummi Godis, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Gum Candy, Gum Candy

Xlear, spry, starkare längre tandvårdsmedel, naturlig spjutmynta, sockerfri, 55 räkning – tandvårdsmedel. För kärlek till tänderna. Starkare längre. Smakar bra – tandvänlig. 100% xylitol. Soja fri. Vegan säker. Inte gmo. Glutenfri.

Läcker långvarig smak. Inga artificiella sötningsmedel. Gjord med naturliga ingredienser. Förbättrad oral hälsa. Kliniska studier har visat att användningen av tandvänlig xylitol dagligen, fem gånger om dagen, kan minska det sönderfall och förbättra oral hälsa. Du är upptagen och behöver en lös lösning för att göra dina tänder rengörbara. Men lika viktig är att hålla andan frisk. Spry xylitol tuggummi har varit bland de mest populära sätten att få xylitolexponeringar under hela dagen för att ta hand om oral hälsa.

Och nu är det ännu bättre. Spry starkare längre tuggummi levereras på två fronter. Inte bara är dess smak stark och långvarig, men den använder också kraften av xylitol för att hålla din mun ren. Xylitol är ett naturligt sötningsmedel som har använts i årtionden för sina orala hälsofördelar. Xylitol hjälper till att rengöra munnen av kavitetsinducerande bakterier genom att hämma bakterierna från att klibba till tänder och vävnader. Spry starkare längre xylitolgummi kommer att se till att ditt tandvård är starkt, hjälper till att hålla din mun frisk och ge dig friskt andetag under hela dagen, allt på ett bekvämt sätt. Starkare längre pepparmintar smakar det dåliga andan på is för gott. Sötad med 100% xylitol för att hydrera torra vävnader och ge oral behandling pågår. Tandläkare rekommenderas på grund av sin orala hälsa och förmåga att rengöra tänderna.

Relaterad produkt:
Etude House, Drawing Eye Brow, Gray Brown #02, 1 Pencil

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Spearmint, Sugar Free, 55 Count: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Gummi Godis, Gummi Godis

 Naturliga ingredienser eliminerar behovet av att oroa sig för att äta asparatam och andra kemikalier. Gjord i USA för kvalitet du kan lita på och den kraftfulla, långvariga smaken du behöver. Sverige Smaken är fin men blir snabbt mycket mildare. Om du vill att smaken ska varas, antingen tugga två stycken eller köpa ett annat märke som episk. Men om du föredrar ett mildare tuggummi ändå, har det här en fin mild smak. Mitt nya favorit tuggummi! Trevlig. Låg sönderfallshastighet fortsätter även år efter det att försöken har slutförts.

Spry xylitol gummi smakar utmärkt med en fantastisk pepparmint smak samtidigt som man arbetar för att förbättra oral hälsa och bekämpa dåligt andetag. Människor tuggar ofta tuggummi av olika skäl. Många tandläkare rekommenderar att du använder xylitol-sötat tuggummi. Tuggande sockerlösa tandkött kommer dock att öka salivproduktionen med 10 gånger din normala hastighet. Byte av socker med xylitol reducerar därför tillgängligt bränsle för de skadliga bakterierna (9). Dessa kan vara tidiga symptom på temporomandibulär störning eller leddfunktion (Tmd / tmj). Vanligt tuggummi, andningsminer eller andningssprutor. Min tandläkare rekommenderar det, men för att vara ärlig spårmynten förlorar smak efter 5 min, så det är inte trevligt efter 15 min. Så, jag har provat ett annat märke av mynt-flavored xylitol gummi av amazon, och den var gjord av episk dental. Se till att du får din xylitol i små, frekventa doser hela dagen för att få mest nytta. Ganska mycket alla inklusive dessa människor är överens om att det är bättre för dina tänder än tandkött eller mints med socker.

Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Gummi Godis, Gummi Godis

 Eftersom dessa fynd spred sig genom dentalforskningsgemenskapen genomfördes många studier. De kan förekomma naturligt i växter eller kan tillverkas av socker och stärkelse. Ett bra sätt att prova xylitol är att få gummi sötad med xylitol. Medan det brukade komma från träharts och andra naturmaterial, är syntetiska typer nu normen. 0 Av 5 stjärnor har gott tuggummi en bra myt smak och varar anständigt länge. Jag hoppas att du kan börja se varför du kanske vill börja använda xylitol varje dag och dela den här informationen med din familj, vänner och tandläkare. Bra konsistens och mun känner tuggar detta tuggummi. Du har sett påståenden på sockerlösa gummiförpackningar. På grund av xylitols unika struktur bryter det inte ner som vanligt socker gör och det hjälper till att hålla en neutral pH-balans i munnen.

Relaterad produkt:
Suki, Rescue, Exfoliate Foaming Cleanser, 4.0 fl oz (120 ml)

Recension: Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Spearmint, Sugar Free, 55 Count by Xlear

Använd ensam eller lag med peelu tandkräm för extra rengöringskraft. Spargummi var ett win-win-köp för mig, för det mesta för att mina elever älskade tandköttet! Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Spearmint, Sugar Free, 55 Count Eftersom studier visar att regelbunden användning av xylitolgummi kan bidra till att förhindra kaviteter även när borstning inte är bekväm, är det en idealisk lösning för soldater. Studier föreslår 4-6 användningar per dag, särskilt efter måltider och mellanmål, på minst ett gram. Kontroll av kost, regelbunden användning av fluorid tandkräm och god tandläkareövervakning är alla viktiga, säger Burton Edelstein från College of Dental Medicine vid Columbia University. Xylitol upptäcktes ursprungligen på 1890-talet och har använts i stor utsträckning i europa sedan världskriget ii. Gör valet idag för att upprätthålla en konsekvent tandvårdspraktik, inklusive regelbundna besök hos tandläkaren. Spry och epic är två vanliga varumärken som för närvarande erbjuder xylitolgummi och minter.

 Xylitol har godkänts för användning av människor i alla åldrar. Tyvärr brukar de flesta märken som använder xylitol bara en liten mängd av den (Mindre än 0. Tugga ett stycke xylitolgummi efter mellanmål och mellan måltiderna är det enklaste och mest utsökta sättet att få en hälsosammare mun och fräschare andning. Det är okej för att 5 minuter är den rekommenderade tuggtiden för att få de medicinska fördelarna med xylitolgummi. Sockerfritt tuggummi och godis med xylitol som primär sötningsmedel har godkänts av nationella tandläkare. Streptococcus mutans-bakterier använder dessa enheter som livsmedelskälla. Här är en snabb referens till populära märken av xylitolgummi. Gumtillverkare har gått ett steg längre genom att tillsätta ingredienser som det naturliga sötningsmedlet xylitol. Vidsträckt forskning bekräftar att xylitolanvändning kan minska tandrottningsgraden för många. Ditt bästa alternativ är att välja ett tuggummi som endast innehåller xylitolsocker.

Xylitol hjälper också till att minska syranivån i saliv och stöder denna vitala vätska i sin roll att balansera munens ph-nivå. Många tycker att tuggummi ger stressavlastning och de tycker också om hur tandköttet håller munnen ren och andan som lugnar fräscha. De är kolhydrater med en kemisk struktur som delvis liknar socker och delvis liknar alkohol, men de innehåller inte etanol som alkoholhaltiga drycker.