Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Hälsa, Beauty, Health, Nässpray, Nasal Hälsa, Nasal Health, Oral Tandvård, Oral Dental Care, Xylitol Oral Vård, Xylitol Oral Care, Nasal Sprays

Xlear, Xylitol Saline Nasal Spray, Fast Relief, 1.5 fl oz (45 ml), kr110.00 – Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Hälsa, Nasal Hälsa, Nässpray Sverige

Relaterad produkt:
E.L.F, Blemish Control Face Primer, Clear, 0.47 fl oz (14 ml)

Xylitol Saline Nasal Spray, Fast Relief, 1.5 fl oz (45 ml) by Xlear-Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Hälsa, Nasal Hälsa, Nässpray

kr110.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Xlear, Xylitol Saline Nasal Spray, Fast Relief, 1.5 fl oz (45 ml)
Pris: kr110.00 (€10,00)
Produkt Antal: 0.09 kg, 13.5 x 6.4 x 4.3 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Hälsa, Nasal Hälsa, Nässpray, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Oral Care, Health, Nasal Health, Nasal Sprays

Xlear, xylitol saltlösning näspray, snabb lindring, 1. 5 fl oz (45 ml) – för helt naturlig daglig sinusvård. Rekommenderas även för säsongsbetonade problem. Drogfri. Amerikas bästsäljande naturliga nasalvård. Helt naturligt. Gjord med xylitol. Andas lugnt. Rengör, lugnar och skyddar. BPA-fria. Icke-GMO. Användningar: Rengör försiktigt sinus och näspassager.

Tvätta bort föroreningar, irriterande ämnen och andra luftburna föroreningar. Hjälper att lugna och återfuka näspassager på grund av låg luftfuktighet, föroreningar, överanvändning av nasal decongestants och andra nasalirriterande ämnen. Tunnar och lossnar slemhinnor. Läkare rekommenderas. Säker att använda dagligen. Säker för barn. Naturligt och drogfritt. Läkare och vårdpersonal rekommenderar globalt sinus och nässpray till sina patienter. Vad är xylitol. Xylitol är en söt, kristallin kolhydrat som förekommer naturligt i praktiskt taget alla frukter och grönsaker.

Våra kroppar producerar även små mängder av det varje dag. Xylitols kraftfulla förmåner för oral och övre andningsskydd kommer från dess unika femkarbonstruktur. Den moderna vetenskapen har noterat det värdet av saltlösningsprayer för att främja sinushälsan, men enkla saltvattensprayer ensamma kan torka till näspassagen. Tillägget av xylitol hjälper till att säkerställa att bortom bara rengöring är xlear sinusvårdspray också fuktgivande och skyddande mot de känsliga vävnaderna. Xlear sinusvårdsprayen är mild nog för spädbarn, men effektiv hos vuxna också. Xlear sinusvårdspray fördelar. Rengör försiktigt, fuktar och lugnar bihålor och näspassager. Tvätta bort föroreningar, irriterande och luftburna föroreningar. Hydrerar för att lindra torr luft. Säker och effektiv för daglig användning. Frontal sinus.

Relaterad produkt:
Crystal Body Deodorant, Natural Deodorant Roll On, Chamomile & Green Tea, 2.25 fl oz (66 ml)

Xlear, Xylitol Saline Nasal Spray, Fast Relief, 1.5 fl oz (45 ml): Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Hälsa, Nasal Hälsa, Nässpray

Ethmoid sinus. Sphenoid sinus. Maxillary sinus. Vädret behöver du maximal, måttlig eller daglig vård, den xlear sinusvårdssystemet har rätt produkt för dig. Utvecklad av familje läkare dr. Lon Jones. Sverige Detta är en av de bästa naturliga produkterna jag någonsin har använt. Jag varade 3-4 bihålsinfektioner ett år tills min mamma introducerade mig till xlear – jag använder den nu när jag är snyggt, men speciellt när jag har en huvudkudde – jag håller bara den i fickan och använder den hela dagen.

Jag har inte haft en sinusinfektion i 4 år! Det här är en jag berättar för alla om! Det här är det bästa. Min hela familjen älskar den här sprayen min son hade allergi varje vår varje sommar och varje hösten verkade han ha en hosta som var hemskt att de ville sätta honom på steroider och inhalatorer vid 2 års ålder, vägrade jag och han är nu 12 och jag vet att den här produkten hade mycket att göra med resultaten. Var och en i mitt hus har sin egen flaska. Det fungerar bättre än någonting annat jag har försökt rensa upp en sinusinfektion. Min man och jag har använt xlear i över fem år nu, och kan inte säga tillräckligt om hur effektivt det har skyddat oss från övre luftvägsinfektioner. Vi bär det hela tiden med oss ​​och använder det speciellt när det är i folkmassor – vårt antal förkylningar minskar varje år. Vi använder också xlear som en nasal tvätt varje morgon och kväll för att tvätta allergier och rensa eller förhindra trängsel. För oss är det verkligen en mirakelprodukt, och vi ger alla våra familj och vänner provflaskor. Denna produkt hjälpte mig att övervinna ett och ett halvt år med kronisk nässäppa.

Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Xylitol Oral Vård, Hälsa, Nasal Hälsa, Nässpray

Jag var tvungen att använda Afrin nasal spray 2 till 3 gånger per dag, särskilt för att kunna sova på natten. Jag använde occasinaly en decongestant tablett med xlear spray och efter 2 veckor är jag äntligen tillbaka till normal. En bra produkt att ha runt. Jag har varit på steroid näspray i några år nu och ville gå av med dem. Jag var orolig att den här typen av näspray inte skulle vara tillräckligt stark men jag hade fel. Jag har inte använt min steroidspray om några veckor och den här sprayen håller min trängsel under kontroll och mina näspassager är tydliga. Så glad att jag upptäckte det! Jag använder denna produkt varje dag bara för att upprätthålla friska bihålor. Om mina bihålor känns som de blir fulla gör jag det så många gånger som jag behöver varje dag. Sedan jag har använt detta har mitt sinusproblem nästan försvunnit.

Relaterad produkt:
Mrs. Meyers Clean Day, Liquid Hand Soap, Apple Scent, 12.5 fl oz (370 ml), kr30.00 - Bad, Skönhet, Tvål Sverige

Recension: Xylitol Saline Nasal Spray, Fast Relief, 1.5 fl oz (45 ml) by Xlear

Xlear, Xylitol Saline Nasal Spray, Fast Relief, 1.5 fl oz (45 ml) I åratal har jag haft mycket problem med min näsa och bihålor, inte bara på vintern utan också på andra årstider. Min näsa regelbundet skulle bli stuffig till där jag inte kunde andas och / eller mina bihålor skulle känna sig fulla och skulle göra ont för att trycka på. Jag brukade ständigt använda vana som bildar nässprayer och piller för nasal och sinusbelastning innehållande pseudoefedrin för att få lättnad från tuffhet och huvudvärk som överensstämmer med dessa tillstånd. Ibland, trots mina bästa ansträngningar, utvecklades det till sinusinfektioner. Tills jag köpte xylitol! Jag köpte först denna spray för några månader sedan, och har använt det i genomsnitt två gånger om dagen, på morgonen efter min dusch och på kvällen före sänggåendet. Mina näss- och sinusproblem är nu obefintliga! Under hela vinteren hade jag aldrig en gång haft någon spray eller piller för att få lättnad. Jag kastade ut båda eftersom jag inte behövde dem!

Jag kan inte rekommendera den här produkten tillräckligt mycket för personer som jag, och jag vet att det finns många av oss! Xylitol fungerar, och det är inte dyrt! Gör dig själv en tjänst och prova! Ett mycket övertygande sätt att hålla bihålorna fri från infektion, och om jag råkar känna en som kommer på, brukar jag bara använda den oftare under dagen och det gör tricket att inte få det att bli en fullblåst sinusinfektion. Har använt detta för några år nu och har inte haft en allvarlig sinusinfektion sedan. Bra att hjälpa till med nasal stuffiness om du lider av förkylning också. Jag har använt xlear i ca 3 år och älskar det! Jag brukade ha många bihålsproblem, men eftersom de har använt xlear har de klarat sig! Jag har rekommenderat xlear till vänner och familj och få en extra till min son när jag köper den för mig själv. Du kommer inte bli besviken med den här produkten. Denna produkt är stor, vilket ger lättnad från pollen / allergier mot sinusinfektioner. Jag använder det dagligen för att hålla näspassagen klar och hälsosam. Inga brännskador och xylitol nips bakterier innan det kan orsaka problem.

Barnbarn använder det utan klagomål! Älskar den här produkten och du har det bästa priset. Jag kan inte använda avkallningsmedel och det hjälper verkligen att rensa upp nasala passager för mig. Plus det har xylitol i den. Två fördelar i en !. Detta fungerar bra för att kontrollera och förhindra mina söner svår svullnad i sinus vilket leder till ögoninfektioner. Daglig sprutning av näspassagerna med xlear nasalvaskning öppnar sina nasala passager vilket gör att min son andas mycket bättre och förhindrar också ögonen från svullnad. Detta är en superprodukt! Det fungerar också bra som ett förebyggande medel för att hålla bihåleinflammation borta. Detta har fungerat så mycket bättre än receptet vi fick från läkaren. Jag använder det varje kväll på vintern när luften inuti är torr. Jag sover bättre och längre eftersom jag inte vaknar upp alla fyllda eller med sinus huvudvärk. Det är så mycket lättare för mig att återfuka mina bihålor än att försöka fuktiga hela sovrummet.

Min dotter är utsatt för sinusinfektion. Pd föreskrivna steroid nässpray samt singulär för henne. På något sätt singular gör alltid hennes hyperaktiv och så stannade jag efter de första dagarna. Jag tycker om tanken på att använda steroidspray på lång sikt och är glad att jag hittade det här. Jag har använt detta för de senaste 2 månaderna två gånger om dagen och det verkar vara att hjälpa henne. Denna produkt hjälper verkligen med mina bihålproblem, genom att hålla slemhinnan utspädd. Jag hade använt en nasal tvätt för att hjälpa till att ta bort pollen och andra allergener innan du gick och lägger mig. Xclear gör ett bättre jobb och lämnar näsvävnaden lugnad. Min man önskar att vi hade upptäckt den här produkten för många år sedan, eftersom det skulle ha hindrat honom från att ta så många läkemedel mot disken. Det har gjort en stor skillnad i att hjälpa honom att undvika avtändningsmedel för att sova på natten. Det kan också bidra till att minska frekvensen och allvarlighetsgraden av förkylningar. Jag köpte det här när jag fick en näsinfektion förra vintern som hade gått igenom 3 olika antibiotikakurser under en 6 veckorsperiod och gav mig migrän.

Det var en livräddare. Flaskan varade ca 6 veckor, med 2-3 gånger om dagen. Nu när det är våren använder jag en xylitol skölj 1-2 gånger om dagen (men för att spara pengar jag gör mig själv nu) och det hjälper enormt med mina allergier. Jag märker knappast dem nu och innan de var hemska maj-november. Om du kämpar med näsproblem måste du prova detta! Utmärkt produkt! Den enda nässprayen som rensar näsan utan att ha en hemsk känsla före sprutning.