Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Tuggummi, Oral Tandvård, Oral Dental Care, Tandvårdsmynt, Xylitolgummi Godis, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

Xylichew Gum, Cinnamon, 12 Pieces, kr10.00 – Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis Sverige

Relaterad produkt:
Light Mountain, Natural Hair Color & Conditioner, Medium Brown, 4 oz (113 g)

Cinnamon, 12 Pieces by Xylichew Gum-Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

kr10.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Xylichew Gum, Cinnamon, 12 Pieces
Pris: kr10.00 (€1,50)
Produkt Antal: 0.02 kg, 10.2 x 6.4 x 1 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

Xylichew gummi, kanel, 12 stycken – naturligtvis bättre. Gmo gratis. Inget socker eller konstgjord sötningsmedel. Mjukt tuggummi. Tillverkad i USA. Glutenfri. Björk xylitol. Kan minska risken för tandförfall. Vegan. Vi sötar xylichew med björkxylitol extraherad från hållbara uskogar. Xylitol hjälper till att sänka hastigheten och mängden syraproduktion i munnen som minskar de syraproducerande bakterier som eroderar tandemaljen.

Föreställ dig det, en naturlig sötningsmedel som smakar bra och inte främjar tandförfall. Sverige Jag har smakat bättre kanelgummi. Det här är okej, men de är inte billiga, och jag kommer inte att beställa igen. Jag älskar smaken och texturen i detta tuggummi! Detta tuggummi har en riktigt härlig smak men håller inte länge länge. Skam eftersom det smakar trevligt men det minskar mycket snabbt och liknar tuggummi som du har tuggat i timmar men i verkligheten har det bara varit flera minuter. Första gången på att prova kanelgummi – det är inte ett populärt smakämne för gummi / godis här. Har en fin mjuk konsistens, smaken är bra och håller en anständig tid. Dessutom får du alla dentala fördelar med xylitol. Skulle köpa igen.

Jag älskar detta märke av tuggummi. Älskar detta tuggummi, kommer att köpa igen, saknar regelbundet stilgummi, som det är mycket, utmärkt produkt, jag rekommenderar, jag älskade verkligen detta tuggummi, smaken varar mycket. Det hjälpte mig mycket med mina sockerbehov att tugga en av dessa. Det är väldigt mjukt och sött, jag har provat andra märken där tuggummit blir svårt efter en kort tid, så jag gillar att det inte gjorde det. Jag gillar inte kanel så mycket, men jag har hört att det är bra för kost. Så, jag försökte detta tuggummi och det har en riktigt trevlig smak jag rekommenderar det. Min mamma och jag älskar dem! Kommer att beställa igen.

Relaterad produkt:
E.L.F, Mineral Pearls, Natural, .53 oz (15.12 g)

Xylichew Gum, Cinnamon, 12 Pieces: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

Jag gillar verkligen den naturliga provsmakningskanonen. Inte för stark av en smak. Små bitar. Håller tänderna rena. Stor smak som inte håller för länge, men oavsett, jag gillar det fortfarande. Du kan också lägga till ett meddelande till e-postmeddelandet. Forskning har visat att användningen av xylitol också hjälper till att reparera skador på emaljen.

Fortsätt läsa för att få reda på hur xylitol kan förbättra din förebyggande tandvård rutin. Proteinerna och kolhydraterna i traditionella sockerbränslehåligheter, medan den genetiska sminken av xylitol förhindrar att detta förekommer. Forskarna fann också att för andra xylitolinnehållande produkter, inklusive sirap, pastiller och tabletter, fanns det lite eller inget bevis på någon fördel för att förebygga tandförfall. Mödrar kan vidarebefordra bakterierna till sina barn genom direktkontakt, som att dela redskap eller använda sitt saliv för att rengöra barnets napp eller ansikte. Att använda xylitol är inte ett substitut för ett bra förebyggande program för att äta mindre socker och använda fluoriserad tandkräm tillsammans med dagliga borstning och tandtråd. Som tandläkare rekommenderar jag att du specifikt letar efter produkter som innehåller xylitol från björk. Detta problem försvinner dock snabbt eftersom kroppen inte bara producerar xylitol under normal metabolism utan också producerar de enzymer som är nödvändiga för att bryta ner det.

Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

 Om du tar mer än de rekommenderade sex till åtta gram för oral vård kan det orsaka magbesvär. tar mer än 40 gram dagligen som sötningsmedel kan få vissa människor att initialt uppleva diarré, men detta sänker vanligtvis med fortsatt användning. Dessa effekter gör xylitolgummi naturligt tilltalande som sockersubstitut som också förhindrar håligheter. Om du vill sötna något, är xylitol ett utmärkt val. Com, xylitol är en typ av sötningsmedel som kallas en sockeralkohol och finns i vissa växter. När strep mutans-bakterier transporteras till en cell, stör xylitol metabolismen, vilket gör att den blir bundet till proteiner i stället för socker. Flera studier tyder på att xylitol kan förbättra tandhälsan och ha olika andra viktiga fördelar. Detta är avgörande när tänderna först utbrott och inte är helt mineraliserade. Epic använder xylitol som sötningsmedel och inte aspartam eller andra dåliga tillsatser. Du kan få några barn i din träning som är kariesfria, men efter vuxen ålder har nästan 100 procent upplevt tandvårdssjukdom. 5 gram servering, mer xylitol gram / servering än något annat gummi tillgängligt i oss. Xylichew Gum, Cinnamon, 12 Pieces Det är emellertid genetisk smink som skiljer sig mycket från traditionellt socker. Varför blir inte xylitol främst förtjust av varje tandläkare och hygienist?

Relaterad produkt:
Natural Dentist, Healthy Teeth & Gums Whitening Fluoride Toothpaste, Peppermint Twist, 5.0 oz (142 g), kr50.00 - Bad, Skönhet, Tandkräm, Oral Tandvård, Tandblekning Sverige

Recension: Cinnamon, 12 Pieces by Xylichew Gum

Kan det vara så att de flesta tandläkare är så inslagna i att fixa sjukdomsskadorna, de har inte märkt xylitol-meddelandet. Dessa mineraler är viktiga för att hålla tandemaljen frisk. Löslighet av kalciumsalter, emalj och hydroxiapatit i vattenhaltiga lösningar av enkla kolhydrater. I finland är det praktiskt taget motsatt där 80 procent av gymnasieskolan har inga karies. Detta innebär att xylitol minskar mängden plack, vilket ger ytterligare karies (Decay) skydd mellan perioder av borstning och tandtråd. Om du äter snacks hela dagen, lägger du till en xylitolmint eller tugg xylitolgummi efter konsumtionen, ger ytterligare tandläkare. Vänster obehandlade, hålrum i primärt (baby) och permanent (vuxen) tänder blir smärtsamma och påverkar tänderna estetiska och funktionala. De flesta tandläkare rekommenderar att vi använder xylitol minst 3 gånger varje dag. Även om xylitolgummi inte är lämpligt för mycket små barn, har barnen faktiskt nytta av att mamma tuggar! Xylitol är säkert ett hälsosamt val för dina patienter och familj. Är från tillverkarna av spry xylitolprodukter. Xylitol, en naturligt förekommande sockeralkohol som används över hela världen som ett kalorifattig sötningsmedel, är kliniskt bevisat att minska kaviteter och förhindra tandförfall och tandköttssjukdom. Finländska forskare och ingenjörer lyckades utveckla en industriell metod för xylitolproduktion i liten skala för att ge ett alternativ till avtagande leveranser av sackaros. Därför börjar mjuka kalciumbristiga emaljplatser härda igen, vilket gör tänderna starkare.

När du regelbundet använder spry tandvårdsprodukter kommer du att lägga grunden för episk tandhälsa. Den enda sak att se upp med xylitol kan vara lite diarré; men detta är bara känt att inträffa vid intag av stora mängder. Människokroppen gör 5-10 gram xylitol varje dag i kolhydraternas metabolism. Så medan fördelarna med xylitol kan vara något överblåst, är fakta att produkter med xylitol är mycket mer benägna att vara till nytta för din tandhälsa än produkter som innehåller socker som deras primära sötningsmedel. Användning av xylitol under detta stadium kan faktiskt förhindra kolonisering av de bakterier som orsakar hålighet i ett spädbarn och förhindra framtida tandhåligheter för barnet. Detta kan leda till hypoglykemi (lågt blodsockernivå) och vara helt dödlig. De är kolhydrater med en kemisk struktur som delvis liknar socker och delvis liknar alkohol, men de innehåller inte etanol som alkoholhaltiga drycker. Tjugo års forskning visar xylitol effekt som behandlar torr mun och reducerar tandförfall. Forskning visade tydligt att användningen av xylitol sötade livsmedel ger ytterligare hjälp i kampen mot tandförfall genom avsevärt minskande plackackumulering. Uppgifterna bedömdes vara av låg kvalitet, och fördelarna ses endast bland de barn som utvärderades i båda studierna, så resultaten kunde ha något att göra faktorer som är unika för de barnen.

För tillverkningsändamål kommer xylitol vanligen från trä. De flesta tuggummi kan inte hävda att hjälpa till att rengöra dina tänder, men tuggummi sötad med xylitolburk. Detta företag startades av en tandläkare som såg de många fördelarna med xylitol på tandhälsan men en brist på alternativ. Fluor reducerar demineralisering av tandytan och hjälper till att främja remineraliseringsprocessen av emalj. X-pur och xylimelter Xylitol kommer från några anmärkningsvärda familjekornbönder och erbjuder den renaste medicinska klassen xylitol möjligt. icke-GMO, förnybar majsgrödor. Xylitol är också extremt giftigt för hundar, så alla produkter som innehåller xylitol bör hållas utom räckhåll.