Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Tuggummi, Oral Tandvård, Oral Dental Care, Tandvårdsmynt, Xylitolgummi Godis, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

Xylichew Gum, Spearmint, 12 Pieces, kr10.00 – Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis Sverige

Relaterad produkt:
Neutrogena, Makeup Remover Cleansing Towelettes, Ultra-Soft Cloths, 25 Pre-Moistened Towelettes

Spearmint, 12 Pieces by Xylichew Gum-Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

kr10.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Xylichew Gum, Spearmint, 12 Pieces
Pris: kr10.00 (€1,50)
Produkt Antal: 0.02 kg, 0.8 x 10.4 x 6.4 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

Xylichew gummi, spearmint, 12 stycken – naturligt bättre. Mjukt tuggummi. Ingen majs. Vegan. Ingen soja. Ingen titandioxid. Björk xylitol. Inget socker eller konstgjord sötningsmedel. Glutenfri. Kan minska risken för tandförfall. Gmo gratis.

Vi sötar xylichew med björkxylitol extraherad från hållbara uskogar. Xylitol hjälper till att sänka hastigheten och mängden syraproduktion i munnen som minskar de syraproducerande bakterier som eroderar tandemaljen. Föreställ dig det, en naturlig sötningsmedel som smakar bra och inte främjar tandförfall. Sverige Detta kommer under blisterförpackning. Jag hittade ett helt tuggummi för att vara för mycket för mig (jag har en mycket liten mun med små tänder). Det fungerar bäst för mig när jag bara tuggar ett halvt tuggummi på en gång. Annars är det här gummit super elastiskt och mjukt, jag fann mig själv att göra bubblor med en hel del. Spjutsmyntsmaken är stark nog och håller länge, jag fann att efter en timme blir det lite för mig (smaken verkligen intesifierar ju längre jag tuggar den) så mycket så att efter 1 timme måste jag bli av med av det som det triggar mina mcs och jag blir mycket känslig för smaken.

Detta har hänt med andra naturliga tandkött. Inte ett problem med bara ett halvt tuggummi, plus jag tuggar bara på dessa för att rengöra min mun efter att ha ätit så det gör jobbet för det. Sedan försöker jag pepparmynt som jag har en känsla, smaken blir lite mindre intensiv. Spjutmynt kan bli överbearbetning. Jag är inte säker på hur länge andra tuggar tuggummi, det är inte min vana och jag är inte ett fan av tuggummi eller saker, så jag upptäcker att efter en timme har min mun städats många gånger och jag måste ge min käft en vila och bli av med den bara när tandköttet ingredienser blir oacceptabelt för mig. Det fungerar perfekt plus xylitol sägs vara giftigt mot magen och man behöver bara ta i små mängder per dag. Jag hoppas att det inte kommer att orsaka problem på lång sikt men fungerar för vad det är tänkt att göra. Än så länge är allt bra. Ps: håll dig borta från hundar, det är dödligt för dem. Smaken går alltför fort. Priset var alldeles för mycket. Jag hoppades något bättre för sådant pris. Jag har inte sett bra xylitolgummi här på Sverige, och det här är inget undantag. Tuggummit kom från USA och det var värt att vänta (im i Storbritannien) för alla som väljer att köpa hälsosam mat. & Någon som är beroende av tuggummi! Mycket smak, inte för söt smak, plus kavitetskämpar xylitol! Bra produkt, mycket gott tuggummi!

Relaterad produkt:
Derma E, SunKiss Alba, Radiant Glow Face Oil, Jojoba Argan & Seabuckthorn Oils, 2 fl oz (60 ml), kr160.00 - Skönhet, Ansiktsvård, Hudtyp Anti-Åldrande Hud Sverige

Xylichew Gum, Spearmint, 12 Pieces: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

Smaker utmärkt. Jag gillar verkligen smaken av detta tuggummi. det är färskt och minty. Den enda kritiken jag har är att smaken inte varar länge men annat än att det är en bra produkt för veganer eller människor som försöker konsumera mindre raffinerat socker, smaken är utmärkt men håller inte för länge. Jag gillar texturen eftersom den inte håller fast vid tänderna på något sätt. Jag är väldigt glad att jag har hittat ett tuggummi utan nastiesna. Smakar bra och fräser andan. Lite pricy men. Jag inser inte när jag köpte, men du får bara 12 stycken tuggummi. $ 2,00 Är mycket att betala för bara 12 stycken tuggummi. (Och mycket små bitar av gummi på det. Eftersom det har förmågan att döda många bakteriestammar, inklusive streptokocker mutaner, vilket är en av anledningarna till att det är till nytta för tandhälsan, kan det också negativt påverka tarmbakterierna. Medan alla former är fördelaktiga, bör patienter i aktiv behandling undvika tuggummi för att förhindra lossning av fästen och band. När sugary mat konsumeras, attackerar dessa syror och förstör sårbar tandemaljning. Effekten av xylitol beror på användningen. Godkänd xylitol som ett säkert livsmedelstillsats 1963. Människokroppen gör 5-10 gram xylitol varje dag i kolhydraternas metabolism.

Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

Relaterad produkt:
Pacifica, Beauty Sleep Undereye Gel, 0.37 fl oz (11 ml)

Recension: Spearmint, 12 Pieces by Xylichew Gum

 Anledningen till att jag ger detta 4 stjärnor är smaken. Den genomsnittliga amerikanen förbrukar cirka 31 teskedar socker per dag, vilket uppgår till 496 kalorier eller 20% av deras kaloriintag. Vi kan säkert säga att det inte kommer att skada. Vissa personer som använder xylitol i stora mängder (vanligen mer än 40 gram / dag) kan initialt uppleva diarré. Om du är oroad över din tandhälsa och har försökt att eliminera socker från din kost, har du förmodligen kör över sockeralkoholer i ingrediensförteckningen i de flesta sockerfria livsmedel. Xylitol är icke-fermenterbar och kan inte omvandlas till syror genom orala bakterier. Xylichew Gum, Spearmint, 12 Pieces Med regelbunden användning har studier visat att xylitol faktiskt kan hjälpa tänderna att återuppbygga förfallna fläckar.

Det är inte tillverkat av ett litet privatägt företag. Men oavsett hur mycket du ersätter det för riktigt socker, är det fortfarande viktigt att du fortsätter med dina vanliga dentala kontroller. Tandläkare bör överväga omfattningen av vetenskapliga och kliniska bevis innan de rekommenderar xylitolprodukter för att minska tandförorening, enligt forskning som publicerades i mars på cochranebibliotekets hemsida. Skillnader i studieresultat hänför sig till många aspekter av studiedesignen. Xylitol ser ut och smakar som socker, men har färre kalorier och ökar inte blodsockernivån. X-pur nad xylimelts Xylitol är gjord av majs. Med andra ord, när du tuggar tuggummi med xylitol (Eller använd det som sötningsmedel), blockeras sockermetabolismen i bakterierna och de svälter bokstavligen i döden. Det användes vid behandling av insulinreaktioner. Xylitol har godkänts för användning av människor i alla åldrar. Användning av xylitol eller annan tandskyddande mat kan ta surheten från din mun. Många tandläkare rekommenderar att du använder xylitol-sötat tuggummi. Detta beror på att många studier visar att xylitol har kraftfulla fördelar för tandhälsa och förebyggande av tandförfall. Xylitol skyddar inte bara dina tänder från bakterier, men det har också naturliga hydrerande egenskaper. Ulrich Bruhn själv verkar inte ha en hemsida. Du bör titta på ingrediensförteckningen för att veta om en produkt innehåller xylitol.

Om du behöver göra ett avtal med vår tandläkare i Edmond för att hålla dina tänder skinnande, kontakta gärna vårdcentralen. Patienter med mindre än tillräckliga mängder saliv är obekväma och med ökad risk för förfall. I detta fall minskade xylitol mängden mikroorganismer som överfördes från moder till barn. Problemet är att människor inte konsumerar tillräckligt med dessa i sin normala diet för att få de önskade tandfördelarna. Xylitol är en utmärkt, naturlig behandling för torr mun. Att äta socker orsakar tandförfall genom att skapa ett surt tillstånd i munnen. De har alltid mig att lämna med ett leende. Med användning av xylitol under en tidsperiod ändras bakteriernas kvalitet i munnen och färre bakterier överlämnar på tandytor.

Tandförfall är ett vanligt, men förebyggbart barndomsproblem. Xylitol anses vara ett hälsosamt alternativ till socker och saknar större biverkningar. Se till att du aldrig går ut genom att ha dina episka xylitolprodukter skickade till dig automatiskt, vid rätt tidpunkt! Ändå kanske du inte känner till ordet xylitol. Xylitol är en naturligt härledd sötningsmedel. Många människor är förståeligt emot att även ha xylitol i huset med husdjur och försiktighet bör användas för att hålla några xylitolhaltiga produkter (gummi, tandkräm mm) utom räckhåll för husdjur.