Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Tuggummi, Oral Tandvård, Oral Dental Care, Tandvårdsmynt, Xylitolgummi Godis, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

Xylichew Gum, Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g), kr70.00 – Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis Sverige

Relaterad produkt:
EcoTools, Muslin Polishing Cloths, 2 Cloths, kr20.00 - Bad, Skönhet, Bad Svampar Och Borstar Sverige

Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g) by Xylichew Gum-Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

kr70.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Xylichew Gum, Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g)
Pris: kr70.00 (€6,50)
Produkt Antal: 0.09 kg, 6.4 x 6.4 x 7.6 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

Xylichew gummi, spearmint, 60 stycken, 2. 75 oz (78 g) – naturligt bättre. Mjukt tuggummi. Ingen majs. Vegan. Ingen soja. Ingen titandioxid. Björk xylitol.

Inget socker eller konstgjord sötningsmedel. Glutenfri. Kan minska risken för tandförfall. Gmo gratis. Vi sötar xylichew med björkxylitol extraherad från hållbara uskogar. Xylitol hjälper till att sänka hastigheten och mängden syraproduktion i munnen som minskar de syraproducerande bakterier som eroderar tandemaljen. Föreställ dig det, en naturlig sötningsmedel som smakar bra och inte främjar tandförfall. Sverige Detta märke av xylitolgummi är ett av de enda två tandkött jag har sett på nätet som kommer från 100% amerikansk birkträ (den andra är b-färskt tuggummi, också ett bra märke, men innehåller kalcium som ingrediens).

Eftersom xylitol är ett naturligt laxermedel kan tuggning av xylitolgummi ibland orsaka matsmältningsbesvär och uppblåsthet i magen. Det här märket har inga av dessa problem. Billigare varumärken, som spry och xyloburst, skördar deras xylitol från majs med ursprung i majs i Kina, och är därför mycket mer benägna att orsaka magbesvär. Smaken varar 5-10 minuter, för varje bit av tuggummi. Myntsmaket varar längre än sötmen, eftersom xylitolen löser sig snabbt i munnen. Det här är en bra sak, eftersom du kan känna att den rengör tänderna aktivt. Det är lite dyrt, men jag köper inte detta tuggummi för njutning. Jag anser det som en tandinvestering, förutom i stället för att använda munvatten, tuggar jag bara en god bit gummi. Sverige är den enda platsen där du kan hitta xylichew, btw. Det är en av de enda anledningarna till att jag är kund här, älska att tugga detta tuggummi för att balansera min muns hela dagen. Det är viktigt för alla att göra detta eftersom bakterierna i munnen är sura och därmed mycket dåliga för tandemaljen och tandköttet. Detta tuggummi fräschar också andan. Varje tandkött håller sig smakligt i ca 10 minuter tuggning, vilket är trevligt.

Relaterad produkt:
EO Products, Hand Soap, Peppermint & Tea Tree, 12 fl oz (355 ml), kr60.00 - Bad, Skönhet, Tvål Sverige

Xylichew Gum, Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g): Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

Detta tuggummi är naturligt och har inte titandioxid i det, men tyvärr har det knappast någon smak. Vilken smak det har, förlorar den snabbt, och den har en obehaglig sur eftersmak. Jag kommer inte att köpa den igen. Jag köper detta tuggummi för att undvika skräp som finns i de flesta andra märken av tuggummi. Smaken varar inte så länge men. Smaken går alltför fort. Priset var alldeles för mycket. Jag hoppades något bättre för sådant pris. Jag har inte sett bra xylitolgummi här på Sverige, och det här är inget undantag. Hjälper att rengöra tänderna efter en måltid. Mycket bra långvarig smak. Detta är min favorit smak av detta märke av tuggummi. Smaken är stor och långvarig. Jag använder den efter att ha ätit för att få mina tänder att känna sig renare.

De naturliga Spearmint-smakerna dröjer för evigt. Det är äkta björksötmedel, inte de grova grejerna som är gjorda av majs i Kina, att 99% av alla andra xylitolgummin är gjorda av (och vill inte att du ska veta om). Mycket färskt och gott tuggummi. Koncistens är bra. Jag letade efter ett hälsosammare alternativ till tuggummi och jag är väldigt nöjd med xylichew. Smaken är stor och ganska långvarig, mjuk, lätt att tugga textur och du kan till och med kunna spränga några minibubblor. Bra produkt.

Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

Jag föredrar pepparmynten, tyvärr skulle jag inte slå tillbaka spjutminuten om det var det enda valet som var tillgängligt för mig. Några av tandköttet och minterna som du ser på hyllorna i butikerna kan innehålla små mängder xylitol, ofta i kombination med andra sockerarter. Traditionell förebyggning inkluderar borstning, tandtråd och fluorid tandkräm, men om vi tittar noga fungerar det inte bra. Ett av de mest anmärkningsvärda senaste bidrag till xylitolforskning är bortansamlingen av data som en del av hans del av papperet, användningen av sorbitol- och xylitol-sötat tuggummi i karieskontroll, vilket publicerades i tidskriften för den amerikanska dentalföreningen. Det kan ha en laxerande effekt hos människor (Mer om det nedan) men det anses generellt säkert för mänskligt bruk, även om det är en fotkarta och kan vara problematisk för vissa människor. Xylitol har godkänts för användning av människor i alla åldrar. Förutse en fluoridapplikation med en xylitolexponering komplimangerar faktiskt fluorupptagning genom att neutralisera den sura miljön i munnen vilket möjliggör maximal effektivitet. Xylichew Gum, Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g) Alpaca, min pappa brukade säga att alpacas kan spotta i ögat om du stirrar på dem, och de saknar aldrig. Tandläkarens dröm: Bättre än fluorid – xylitol.

Relaterad produkt:
Aubrey Organics, Blue Chamomile Shampoo, Shine Enhancer, Normal, 11 fl oz (325 ml)

Recension: Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g) by Xylichew Gum

 Hos både människor och hundar kontrolleras nivån av socker i vårt blod genom frisättning av insulin från bukspottkörteln. Sockeralkoholer används vanligtvis för att söta sockerfria produkter och xylitol anses vara sockerfri sötningsmedel. De bakterier som orsakar tandförfall kan inte metabolisera xylitol, vilket resulterar i en frånvaro av mjölksyra och polysackarider. Vi är så hedrade att vara en del av din familj som navigerar till större oral hälsa! Även efter en halvtimme har det fortfarande märkbar smak. Ulrich Bruhn, som i många år med provning på sig själv och på frivilliga patienter har funnit xylitolpulver som är mycket effektivt mot både sönderfall och periodontal sjukdom (Detaljerad bakgrundsinformation och användningsanvisningar finns här). Jag hoppas det hjälper till att rensa bort eventuella missförhållanden från vår sida. De andra två tredjedelarna reser till tarmkanalen där den bryts ner av tarmbakterier och elimineras. Dessa barn använde minst 8 gram xylitol dagligen. Mutans streptokocker dosrespons på xylitol tuggummi. Du kommer att le mer och mer självklart veta att du har ett hälsosamt leende. Eftersom kroppen gör xylitol, liksom enzymerna för att bryta ner det, kan större mängder tolereras inom några dagar eller veckor, eftersom kroppen anpassar sig till högre intaget.

Men våra x-pur-gummin och pastiller erbjuder den högsta koncentrationen av xylitol per stycke (1. Under måltiden arbetar saliv i munnen övertid för att neutralisera placksyror, men när surheten hos mat och plack uppväger neutraliteten hos saliv , dina tänder är under attack. Se till att du borstar i minst två minuter, eftersom studier tyder på att det här är den lägsta tid som krävs för att du ska ha fullständigt borttagen plack. När du får produkterna, använd dem helt enkelt enligt anvisningarna. För att få en ny tandplatta som gjordes tidigt 2018 måste jag se till att de återstående tänderna är friska att hålla den. Självklart vill vi hjälpa dem att hålla tänderna friska och rena också. Xylitol är en vanlig del av daglig metabolism. Från tidningen till kuddar, skor och tofflor verkar det inte finnas något som en hund inte kommer att äta.

 Xylitol stimulerar också saliv, kroppens naturliga sätt att skydda tänderna. Deras struktur ger dem möjlighet att stimulera de söta smakreceptorerna på tungan. För att vara rättvis kunde jag hitta information på den episka dentalwebbplatsen som säger att deras xylitol kommer från Kina. De flesta tuggummin och mint sötas med sockerarter eller sockersubstitut som kan öka risken för karies. Spry tandvårdssystem erbjuder ett komplett sortiment av naturliga oralvårdsprodukter med xylitol för att göra exponeringen så bekväm som möjligt. Tack igen för att sluta med att fråga en så stor fråga. Mindre än 6-8 gram dagligen kan inte räcka för att få effekt. De bakterier som orsakar tandförfall är ganska lik de bakterier som orsakar de flesta öroninfektioner hos barn.

Björk), men vetenskapen visar att det inte finns någon molekylär skillnad i den skördade slutprodukten med avseende på dess källa.