Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Godis, Tuggummi, Candy, Chewing Gum, Xylitol Gum, Xylitol Tuggummi, Xylichew Gum

Xylichew Gum, Sweetened with Birch Xylitol, Spearmint, 60 Pieces 78g, 64,90 Kr Sverige

Relaterad produkt:
Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Cinnamon, Sugar Free, 55 Count

Xylichew Gum, Sweetened with Birch Xylitol, Spearmint, 60 Pieces 78g

64,90 Kr

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Xylichew Gum, Sweetened with Birch Xylitol, Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g)
Pris: 64,90 Kr (€7.00)
Dimensioner/Kvantitet: 0.24 lbs (0.11 kg) / 60 Pieces, 2.75 oz (78 g)
Omdömen: 9 Reviews
Tags: Tuggummi, Xylitol Tuggummi, Godis, Xylitol Gum, Xylichew Gum, Chewing Gum, Xylitol Gum, Candy

Xylichew Gum, tuggummi, Xylitol Gum, godis, Xylitol Gum, godis Xylichew gum, sötad med björk xylitol, grönmynta, 60 bitar, 2,75 oz (78 g), xylichew tuggummi, tuggummi, xylitol tuggummi, godis, xylitol tuggummi, godis, naturligtvis bättre, mjuk tuggummit, ingen majs, vegan, ingen soja, utan titandioxid, björk xylitol, inget socker eller artificiella sötningsmedel, glutenfri, kan minska risken för karies, GMO-fritt vi sockra xylichew med björk xylitol utvinns från hållbara oss skogar. Xylitol hjälper bromsa hastigheten och mängden av syraproduktionen i munnen minskar syraproducerande bakterier som urholkar tandemaljen. Föreställ dig att ett naturligt sötningsmedel som smakar bra och främjar inte karies. Xylitol, gummibas, vegetabiliskt glycerin, naturliga grönmynta smaker, gummi arabicum, solros lecitin, karnaubavax bortse översynen nedan. Detta märke av xylitol tuggummi är en av de enda två tandköttet har jag sett på nätet som kommer från 100% amerikansk björk (den andra är b färsk gummi, också ett bra varumärke, men innehåller kalcium som en ingrediens). Eftersom xylitol är en naturlig laxerande, tugga xylitol tuggummi kan ibland orsaka matsmältningsbesvär och svullen i magen Godis. Detta märke har inget av dessa problem. Billigare märken, som pigg och xyloburst, skörda sina xylitol från gmo sourced majs baserad i Kina, och är därför mycket mer benägna att orsaka magbesvär.

Smaken varar en bra 5 10 minuter, för varje bit tuggummi. Mintsmak varar längre än sötma, eftersom xylitol löser sig snabbt i munnen. Detta är en bra sak, eftersom du kan känna det aktivt rengöra tänderna. Det är lite dyr, men jag köper inte detta gummi för njutning. Jag anser att det är mer som en tand investering, utom i stället för att använda munvatten, är jag bara tugga en god bit tuggummi Xylichew Gum, Sweetened with Birch Xylitol, Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g). Iherb är den enda plats där du kan hitta xylichew, btw. Det är en av de enda skäl varför jag en kund här. Älskar tugga detta gummi för att balansera pH-värdet i munnen under hela dagen. Det är viktigt för alla att göra detta eftersom bakterierna i munnen är syrabildande och därför mycket dåligt för tänderna emalj och tandkött. Detta gummi friskar också andningen. Varje tuggummi förblir flavorful i ca 10 minuter av tuggning, vilket är trevligt. Ginkgo biloba är också en kraftfull antioxidant. Valet av en hälsotillskott är upp till den enskilde. Därefter har tillskott visat sig avsevärt förbättra vår kolesterol profil. Även med koffeinhalten finns flera andra viktiga influenser som detta tillägg tenderar att ta med är förebyggande av cancer, som arbetar som en anti diabetiker samt en anti aging ämne, vilket ökar graden av metabolism och snabbare utbyte av muskeln för fett, påskynda oxidation kapacitet fett annat än att arbeta som en underbar ännu sund aptitnedsättande Tuggummi.

Bevisat att förbättra vissa symtom på colon irritabile hos kvinnor. När diger snabb, maten kan sedan gå snabbare till musklerna, vilket gör musklerna att bygga snabbare. Inte få dem blandas ihop! Krämer som finns tillgängliga idag lämnar huden på dina bröst mjuk och silkeslen, och de flesta av dem luktar bra Xylichew Gum, Sweetened with Birch Xylitol, Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g). Studier bekräftar att mental nedgång är vanligare med stigande ålder, även så tidigt som år 29.Even värre, med varje decennium av livet, kommer vårt minne fortsätter att minska. Ta bara de som passar med din plan. Bevis har visat att det finns en liten fördel för dem som tar dessa produkter, men man måste ta dem dagligen under resten av sina liv i större mängder på grund av tolerans för att hålla upp effekterna. Studier visar att rött vin innehåller antioxidanter och tack vare teknik rätt antioxidanter isolerades och kompletterar födda Xylitol Tuggummi. Det kan också bidra till muskeltillväxt. Du kan hitta dem i yoghurt, över disk piller och många pulveriserat, eller odlade drycker. Ett utdrag användes av torkade blad och visade att ha en imponerande förmåga att läka sår i försöksdjur. Att hitta rätt kosttillskott för att öka din goda hälsa kan tillföra mycket till en livsstil som fokuserar på bra kost och motion. Låt det växa naturligt.

 En färsk undersökning visar att om man tar folsyra, som finns i vitaminer b9, B6 och B12 kan hjälpa till att sakta hjärnan atrofi. En studie vid University of Georgia funnit att när man använder omega 3-fettsyror som hjälper kroppen att döda före fettceller innan de blir fett i kroppen. Under lång tid har vi hört att rödvin har en stor hälsofördelar när de konsumeras med måtta. Om du hittar kapslar gjorda av oljan i Hoki fisk som finns i Nya Zeeland, du har mycket tur. Olika faktorer bidrar till depression, av vilka en del omfattar stressiga levnadsförhållanden, miljöfaktorer, neurologiska sjukdomar, sjukdomar och näringsbrist. Det finns 13 vitaminer som vi behöver, vitamin A, vitamin D, vitamin E och vitamin K är alla fettlösliga vitaminer vilket innebär att de kan lagras i kroppen och behöver inte konsumeras dagligen. Varje kroppsbyggare värd sitt salt vet att steroider påverkar muskelvävnaden i kroppen. Så måste bodybuilding tillskott tas som ytterligare tillbaka upp till hälsa och kropp.