Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Oral Tandvård, Oral Dental Care, Tandvårdsmynt, Xylitolgummi Godis, Dental Gum Mints, Xylitol Gum Candy

Xyloburst, Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g), kr50.00 – Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Xylitolgummi Godis Sverige

Relaterad produkt:
Nivea, Lip Care, SPF 15, Smoothness, 0.17 oz (4.8 g)

Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g) by Xyloburst-Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Xylitolgummi Godis

kr50.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Xyloburst, Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g)
Pris: kr50.00 (€5,50)
Produkt Antal: 0.16 kg, 12.2 x 4.6 x 4.6 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Xylitolgummi Godis, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Dental Gum Mints, Xylitol Gum Candy

Xyloburst, pepparmyntmynt, 200 stycken, 4. 23 oz (120 g) – 100% naturlig xylitol. Sockerfri. Aspartamfri. Icke-GMO. Glutenfri. Tandläkare rekommenderade. Mynten som rengör dina tänder. Studier visar att den vanliga konsumtionen av xylitol kan minska risken för tandförfall och förbättra oral hälsa. Sverige Jag bytte från spry till detta varumärke och även om de är ganska mycket samma, är den här något billigare och lite mer minty.

Trevlig smak. Bra för tänder efter måltid. Älskar bär också. Smaken är ganska stark och inte för söt, perfekt för att fräscha andan och fortfarande mycket gott, 100% Xylitol sötade produkter är svåra att komma med, så glad att jag hittade det här! De splittras lite för snabbt, så fort det yttre lagret är borta börjar de att lösa sig super snabbt. För mig är en serveringsstorlek tre stycken eftersom de är så små. Jag bär några av dessa minter i min ficka som de hjälper till med torr mun och kan hämma en hosta som kommer på. Eftersom jag har använt xylitolmynt har jag inte haft några håligheter, så de är användbara på flera sätt än att bara smaka gott. Jag förbrukar inte konstgjorda sötningsmedel, så jag letade efter en mynt med xylitol eller stevia. Jag har provat många minter / tandkött med xylitol, men det här är överlägset min favorit.

Stor pepparmyntsmak, som fräscher andan. Inte märkt någon skillnad mellan denna produkt och andra xylitol-smaksatta minter. Dessa myter gör jobbet med att stimulera saliv som spry mints. Mycket liknande i smak. Skulle rekommendera. Dessa är bra minter och med xylitol i dem är de bra eftersom det dödar dåliga bakterier i munnen. Min man har lungproblem och han säger att pepparmynta i dem hjälper honom att andas bättre. Alltid bra! Älska dessa myter! Bra smak, bra produkt. skulle inte vara utan xylitol och dessa är perfekta och bra värde. Bra produkt, lämnar inte en sur eftersmak i munnen.

Relaterad produkt:
Elizavecca, Milky Piggy Hell-Pore Clean Up Enzyme Powder Wash, 2.82 oz (80 g)

Xyloburst, Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g): Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Xylitolgummi Godis

Förfriskande smak. Stort värde för priset. fråga mig inte varför men jag öppnade behållaren för att ta en sniff av det söta innan du åt det. Det finns en konstig funky lukt som definitivt inte luktar som mint. Men de söta själva smakade bra, det var extremt minty och uppfriskande. Jag har också tagit berrymintens smak, efter att ha konsumerat både föredrar jag pepparmintsmaken eftersom det inte är för överväldigande. Bra andningsfräschare och utmärkt att rengöra bakterier från munnen när du inte kan borsta. Jag föredrar det till episka myter som varar längre i munnen och är starkare. Fortfarande över priser för vad det är. Fortfarande försöker utarbeta hur man gör mina egna xylitol sockerfria minter. Trevliga minter men märker detta har plötsligt ändrats från ett paket på 300 till 200 stycken – med knappt någon prisförändring. Besvikelse. Jag fick inte min beställning och väntar fortfarande på att den ska komma fram. Boka ett tandvårdspersonal var sjätte månad för professionell rengöring av tänderna och tandköttet. Veterinär tandvård omfattar rengöring, justering, arkivering, utvinning eller reparation av dina husdjur Tänder och alla andra aspekter av oral hälso-och sjukvård.

Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Xylitolgummi Godis

Spry tandvårdssystem erbjuder ett komplett sortiment av naturliga oralvårdsprodukter med xylitol för att göra exponeringen så bekväm som möjligt. American Academy of Pediatrics (Aap) rekommenderar inte tuggummianvändning hos barn under fyra år på grund av risken för kvävning (8). Använd en cirkulär rörelse på alla yttre tandytor, och undvik skrubborstning fram och tillbaka. Det ser ut och smakar som socker och är ett diabetiskt säkert kolhydrat med lågt kaloriinnehåll. Sålunda är ett intervall av 6 till 10 gram uppdelat i åtminstone tre förbrukningsperioder per dag nödvändigt för att xylitol tuggummi ska vara effektivt. Xylitol är ett naturligt sötningsmedel som visat sig ha en positiv effekt på tand- och tandköttshälsa. Det kan låta som en otrolig mängd tugga, men i Finland har barnen verkligen blivit vana vid det. Exakt hur en bruten tand behandlas beror på hur mycket av dess struktur som saknas, och om mjukvävnaden djupt inuti den har äventyras. Föräldrar kan undra varför en tandläkare skulle rekommendera att deras unga patienter konsumerar ett sockerliknande ämne, men med mer utbildning kommer de att inse att xylitol är en naturlig produkt som kan bidra till att förhindra kaviteter. 32 G / dag xylitol uppdelat i två, tre eller fyra administreringar per dag. Xyloburst, Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g) Gå med i konversationen online på zellies facebook sidan!

Relaterad produkt:
Carmex, Classic Lip Balm, Medicated, Cherry, SPF 15, .35 oz (10 g)

Recension: Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g) by Xyloburst

 Bekväm 100-t-burk ger ett stort värde och håller ditt tuggummi fräsch med den perfekta mängden crunch. Och vi gillar zellierna, smaken varar inte så länge som Spry s gör. Det är viktigt då du inte tuggar tuggummi för mycket för att undvika denna typ av skada på dina tänder. Jag är helt borta från socker och bearbetade livsmedel. Trots att sockeralkoholer är tekniskt kolhydrater, ökar de flesta inte blodsockernivån och räknas därför inte som nettokarbiner, vilket gör dem populära sötningsmedel i lågkarbonprodukter. I USA har xylitolanvändningen för förebyggande och minskning av tandkaries inte tagit bort som det har i Finland där effekten av xylitolanvändning vid reduktion av tandkaries först realiserades (1). Den läckra sötmen har en kylningseffekt och det löser sig nästan omedelbart och stimulerar mycket saliv. Om du har begränsat salivflöde kan vi försöka ändra dina recept genom din läkare eller ordna hjälpmedel som ökar saliv. Många studier visar att xylitol, antingen genom att ersätta socker eller lägga det på toppen av kosten, kan minska håligheter och tandförfall med så mycket som 30-85%. Du kan ersätta socker med xylitol i ett 1: 1-förhållande.

De barn som de har antagit har kommit från extremt missbrukande hem och oroliga liv där vissa nu har många hälsoproblem och psykiska problem. Men xylitol är en annan sortsättare som faktiskt kan förhindra tandförfall! Eftersom riktlinjerna för effektiv användning av xylitol klargörs kan efterfrågan från konsumenter och tandläkare för väl märkta, billigare produkter också påverka tillverkarna. Jag är verkligen fokuserad på förebyggande vård, men jag kan bara göra så mycket. Att ta hand om dina tänder och tandkött kan inte bara ge större hälsa åt din mun, utan också för resten av din kropp. Att ha dålig andedräkt känns grovt och smakar ännu värre. Även om paketet säger ett utgångsdatum två år från nu, tappade tuggummi det smakar i sekunder och var tufft att tugga tills jag spottade det ut (åtminstone en timme). När xylitol används kan bakterier inte metabolisera, och surhetsnivåerna i munnen faller, vilket förhindrar håligheter och ökar pH i munnen vilket möjliggör en övergripande ökning av oral hälsa.

Dessa samma individer har också färre håligheter. Det finns också ett antal företag där ute som använder sina produkter som xylitol och är tandvänliga medan huvudsötningsmedlet är märkt som hsh följt av låga halter av xylitol och signifikanta syrorivåer.